forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Пет Юли 25, 2025 4:28 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 15225 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47 ... 508  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Нед Яну 05, 2014 1:33 am 

blue_eyes написа:
Той балтона изгоря, ние копчета търсим :loser2

Аз го знам: И плевника изгоря, но и на мишките им се еба мамата! :bigok :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Яну 05, 2014 1:40 am 
Аватар

veskoz написа:
Да ни е честита 100 годишнината.

Историята се повтаря всеки трансферен прозорец. Можехме да продадем Хичо след няколко години за много повече пари. Гарата от 20 мача в Китай има 3 гола, определено много плашеща статистика :bigok

:smt115 :smt115 :smt115

В отбора пари няма. Ама няма и за тоалетна хартия гъза да си избърше помака. Разсъждава се като свинете, когато им взеха лиценза. Безобразно високи заплати, 30 души скаймейка, скъпи футболисти, като нищо от изброените не можеха да си позволят.Ама всичко било ок, свинете заслужава ли всичко това. Да, ок, и аз това искам. Ама пара откъде, бе? Откъде? Като не можеш да си го позволиш не го правиш. Далеч по-умно е да продадем футболисти, но да не дължим пари на всеки срещнат. Да, много е кофти, ужас, ама това е. Явно няма да падне чичко паричко и да раздава парите като флаери. Като трябват 2 000 000 за режийни, примерно, и ги нЕма, откъде да дойдат? Айде де, някой да каже откъде ще дойдат тези пари, ако не от някой трансфер? :smt017
Сигурен съм, че на никой не е приятна ситуацията, но отново проблема да е "продажбата на игра Х и защо не се дават пари за селекция". Това ми се струва същото като доволния народ, защото пенсиите се вдигнали с 5 лева, а тока поевтинял с 1%. :bigok
Проблемът в Левски далеч не са трансферите, а цялостната концепция на работа и стратегия за развитие.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Яну 05, 2014 1:48 am 
Аватар

Vincenzo написа:
Ако има сделка, защото засега има само някакви спекулации, Бататюрк ще се раплати с бивши играчи, треньори и меринджеи.
Иначе лиценз през крив макарон.

Аре мислете малко с тия лицензи, бе, стига повтаряли простотиите на журланята. Левски дължи пари, ок. Положението не е хич розово. Как по-точно, при незаведени дела, ще ни вземат лиценза? :ohmygod2 Даже всичката журналистическа сган пише, че СМЕ ЗАПЛАШЕНИ ОТ ДЕЛА, ама вече лиценза висял. Как по-точно цялата 'фатка ще стане за 2 месеца. Със завеждане на дело, решение, обжалване, срокове за плащане... разсрочване на дълговете. И всичко това за 2 месеца. :ohmygod2 Аре мислете малко.
И като сме яли баница съм твърдо да си платиме за масрафа. Ама вие с тоя лиценз се осрахте....

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Яну 05, 2014 1:49 am 

DirtyDog написа:
veskoz написа:
Да ни е честита 100 годишнината.

Историята се повтаря всеки трансферен прозорец. Можехме да продадем Хичо след няколко години за много повече пари. Гарата от 20 мача в Китай има 3 гола, определено много плашеща статистика :bigok

:smt115 :smt115 :smt115

В отбора пари няма. Ама няма и за тоалетна хартия гъза да си избърше помака. Разсъждава се като свинете, когато им взеха лиценза. Безобразно високи заплати, 30 души скаймейка, скъпи футболисти, като нищо от изброените не можеха да си позволят.Ама всичко било ок, свинете заслужава ли всичко това. Да, ок, и аз това искам. Ама пара откъде, бе? Откъде? Като не можеш да си го позволиш не го правиш. Далеч по-умно е да продадем футболисти, но да не дължим пари на всеки срещнат. Да, много е кофти, ужас, ама това е. Явно няма да падне чичко паричко и да раздава парите като флаери. Като трябват 2 000 000 за режийни, примерно, и ги нЕма, откъде да дойдат? Айде де, някой да каже откъде ще дойдат тези пари, ако не от някой трансфер? :smt017
Сигурен съм, че на никой не е приятна ситуацията, но отново проблема да е "продажбата на игра Х и защо не се дават пари за селекция". Това ми се струва същото като доволния народ, защото пенсиите се вдигнали с 5 лева, а тока поевтинял с 1%. :bigok
Проблемът в Левски далеч не са трансферите, а цялостната концепция на работа и стратегия за развитие.
Съгласен съм с теб, но съм сигурен, че дори и да продадем Гари и Вутов, парите няма да отидат да се изплащат задължения, за селекция или за Сектор " А " на ГЕРЕНА, а ще потънат в някой джоб! На бай ти Ганя и на Руския Еврейн им през кура за ЛЕВСКИ! Трябва тотална промяна, както на собственоста, така и в структурите на управлението на клуба! Момента вече е назрял, не може да се отлага повече! Защото с тези две продажби нищо няма да се промени! Трябва да възобновим кампанията " Батков вън ", но този път да доведем нещата докрай! САМО ЛЕВСКИ! :levski

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Яну 05, 2014 2:02 am 
Аватар

Докато продаваме играчи за самоиздръжка и покриване на разходи, ще сме си средняк, както и в друга тема се каза. Губим манталитета си с всяка изминала година, дано не прозвучи чорбарско.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Яну 05, 2014 2:08 am 
Аватар

Ама той нашия любим президент ги дава акциЙте бе, на който ги поиска ги дава.. :slap Само, че дори той няма ключ от касата, само секретарката имала :strkstrk :smt061 :fuck1

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Яну 05, 2014 3:45 am 
Аватар

Ако ще сме на самоиздръжка, защо ни е Бащица?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Яну 05, 2014 4:18 am 
Аватар

Не е верно, че Гарата ше играе без плеймейкър, имаме си Кьевин :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Яну 05, 2014 9:00 am 
Bellamy написа:
Не е верно, че Гарата ше играе без плеймейкър, имаме си Кьевин :bigok

Трябваше да докараш някое негро от Африка :bigok

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Нед Яну 05, 2014 9:54 am 
Аватар

Levskar67 написа:
Съгласен съм с теб, но съм сигурен, че дори и да продадем Гари и Вутов, парите няма да отидат да се изплащат задължения, за селекция или за Сектор " А " на ГЕРЕНА, а ще потънат в някой джоб! На бай ти Ганя и на Руския Еврейн им през кура за ЛЕВСКИ! Трябва тотална промяна, както на собственоста, така и в структурите на управлението на клуба! Момента вече е назрял, не може да се отлага повече! Защото с тези две продажби нищо няма да се промени! Трябва да възобновим кампанията " Батков вън ", но този път да доведем нещата докрай! САМО ЛЕВСКИ! :levski

Да, ще отидат в джоба му, но като опре ножа да кокала откъде ще дойдат пари за плащане... от джоба му. :smt017 Разберете най- после, Батков не е някакъв зъл гений, който нощем не мигва кроейки планове как да съсипе Левски. Просто няма управленския капацитет за Левски, а от година- две няма и финансовия. Т.е. прави каквото може, просто то е много малко.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Яну 05, 2014 11:56 am 
Аватар

Двамата нови били Яне Пехливанов от Чъц и тоя Марчев от ГД... :ohmygod :ohmygod :ohmygod
Относно мустакатия боС...ясно, че прави каквото може, но в това явно не се включва продажбата на клуба на някой дето има пари да го издържа. В момента татков и Левски може да се опише като сравнението...все едно Тати има S класа, ама няма пари за гуми и нафта и седи пред блока на трупчета, върти геврека и вика на путките дето минават ПЕША покрай него(разбирай бероЙ и чйерно мори), скивайте ква яка кола карам...Караш ама другите и пеша те изпреварват, а на колата просто и трябват гуми и гориво...Що не иска да я даде на някой дето има сухара да ги купи и да поддържа S класата, ей тва е основния въпрос :?:

Делио Роси:
"Футболистите, които са тук са взети от Левски, не са взети нито от треньора, нито от президента...те са взети от Левски"

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Яну 05, 2014 12:01 pm 
Аватар

И кои са тия дето са тръгнали с милионите към Левски :smt017

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Яну 05, 2014 12:25 pm 

Няма явно кой да ни купи,защото вчера освен топлият родопски смях Баткооф си каза,че ако има някой на кой да управялва с него част от отбора,ако не и целия може да заповяда.И аз все съм си мислел,че име като Левски би трябвало да има навалица от хора,които щедро да дават пари и да искат да са собственик на такъв клуб,но ситуацията е друга.Трансфера на Вутов щеше да се случа рано или късно според мен имаше възможност да поиграе поне и тази година с нас и при още по-добри игри другата зима вече да се търси отбор в Европа,където да е титуляр.Гари където и да го продадем аз лично няма да страдам,защото никога не съм го смятал за чак толкова ключов играч,не мисля че щеше да вдигне нивото при Крейзигорец,но ми е едно леко на душата че Кихчо и Петричеф ще им е гадно,че не успяха да реализират този трансфер.
P.S Разбрах,че тати чете форумите предлагам му в този форум да наблегне на мненията на Goviado в темата посветана за него. :mrgreen:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Яну 05, 2014 12:36 pm 
Аватар

Батков на няколко пъти повтори...ако има човек, който да ПОМАГА. 3 пъти го питаха за акциите, но нито веднъж не каза, че е готов да продаде всички акции. Така че няма как да му повярвам, че само негативи му носи собствеността на Левски.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Яну 05, 2014 12:51 pm 
Аватар

Някои хора умишлено се опитват да фалират Левски, а волно или неволно хора от Б им помагат :(

Играта на Тати е също интересна, аз продължавам да съм убеден, че гората нямат нужда от Гари и че в този "трансфер" също има шашма, част от войната вътре в клуба

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Яну 05, 2014 12:51 pm 
Аватар

acrimonious написа:
Levskar67 написа:

Да, ще отидат в джоба му, но като опре ножа да кокала откъде ще дойдат пари за плащане... от джоба му. :smt017

Да, само дето така както си го написал излиза, че в крайна сметка вместо постъпление от 1М в клуба, ще е задължение от 1М към Батков.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Яну 05, 2014 12:54 pm 

Александров в Лудогорец. Още един изпуснат

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Яну 05, 2014 12:58 pm 
Аватар

Гайтанджиев в Орехово. Още един изпуснат.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Яну 05, 2014 12:59 pm 
Аватар

Boyo написа:
Играта на Тати е също интересна, аз продължавам да съм убеден, че гората нямат нужда от Гари и че в този "трансфер" също има шашма, част от войната вътре в клуба

Това ще се потвърди ако не го продадат.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Яну 05, 2014 1:05 pm 
Аватар

Те хубаво водят война, ама скоро няма да е останало нищо, че да има за какво да са я водили тая война.. :smt012

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Яну 05, 2014 1:09 pm 
Аватар

Blago написа:
Александров в Лудогорец. Още един изпуснат

В интерес на истината от всички споменавани тоя единствен ми вдъхваше доверие.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Яну 05, 2014 1:10 pm 
Аватар

АвстралиецО написа:
Гайтанджиев в Орехово. Още един изпуснат.

Иронията ти не е много уместна. Докато на Лудогорец тоя ще е 5ти централен защитник, ние ще си караме с халфове там. Още по-лошо е че го взимат като свободен и не е платена и стотинка за него, както и заплатата му няма да е толкова висока. Ама викаш друго си е да домъкнем някоя маймуна в началото на март, не играла от 1-2години с 10-15К евро заплата и още 50-100К евра на ръка.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Яну 05, 2014 1:11 pm 
Аватар

Ако има to4na игра с комисиони, защо не :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Яну 05, 2014 1:13 pm 
Аватар

Ние сме над нещата бе.. За тая година нашият мил и благ президент ще изкара не 7, а 14 млн. ойро. От личния си джеб, за да сме доволни. :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Яну 05, 2014 1:15 pm 

Александров е добър и опитен защитник, национал, свободен агент. Не разбирам иронията в случая

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Яну 05, 2014 1:25 pm 
Аватар

Сравнение с нашите защитници и аз съм добър :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Яну 05, 2014 1:35 pm 
Аватар

Zlostar_1111 написа:
acrimonious написа:
Levskar67 написа:

Да, ще отидат в джоба му, но като опре ножа да кокала откъде ще дойдат пари за плащане... от джоба му. :smt017

Да, само дето така както си го написал излиза, че в крайна сметка вместо постъпление от 1М в клуба, ще е задължение от 1М към Батков.

Ох, стига с този бездънен джЕб на Бащицата. Левски в момента финансово е зле, нямаме почти никакви сериозни постъпления. Въобще нямам никакво съмнение, че клубът ще ги смукне тия 1М евро от Вутов като нищо...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Яну 05, 2014 1:45 pm 
Аватар

Тамън си пия кафето и гледам как бащицата ни е спасил от централен защитник :bigok . Отново :bigok .

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Яну 05, 2014 1:49 pm 
Аватар

Нещата са по-зле отколкото всички очаквахме, така че не се надявайте на кой знае какви играчи.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Яну 05, 2014 2:09 pm 
Аватар

Blago написа:
Александров е добър и опитен защитник, национал, свободен агент. Не разбирам иронията в случая

Колкото и да тракаш по клавиатурата нещата в истинския живот стават с пари и организация. ;)

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 15225 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47 ... 508  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]