forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Нед Сеп 07, 2025 9:24 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 1557 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46 ... 52  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Нед Май 11, 2008 6:47 pm 

Предполагам, че трябва да ги набием?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 11, 2008 6:48 pm 
Аватар

~ак сега се прибрах от мача.Нямам сили да чета какво сте изписали.
Незаслужено 1-1.Мача беше наш.Абсолютно смешна дузпа.
Иначе купих си билет за В.Пуснаха ни в Б и от там 1 час преди мача пяхме,та даже като тръгвах със знамето "Пазарджик мрази лит(*кс-етрополе" и палка изядох.Евала за транспарантите,бяха много на място,особено тва за АС-23.... Изключително тъп ушев.Как може да влезне в сектора.Просто си нямам представа.... Не стига че бяхме като терористи ми и той предизвика всичко..... Хубаво шоу с факлите стана ... Накрая бая гадно стана с Гошо като му скочиха 10 човека за фланелката ... Иначе много надахани прасета от сектор А.... Кур за ушев къде ни ни пусна :lol: ..... Най-важното е че ОТНОВО РАЗРУШИХМЕ КОЧИНАТА ..... После ше постна снимка и от шала къде го изгарбих :smt003 ..... Толкова от мен просто нямам сили за повече.

п.с. Плешив педеаст :smt003

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 11, 2008 6:54 pm 

За дърпането долу на фланелките и ръкавиците на Гошо Петков..просто по-голяма селяния нямаше. Евала на стюардите, че като циганета ги нападнаха...евала... На Петков много неприятно му стана мисля аз. Май,май искаше в публиката да си ги хвърли.А този дето реда ще пази - Цецо "Лудия"... с тва набутване на ръкавиците в гащите си...нямам думи.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 11, 2008 6:58 pm 
Аватар

Boyo, въпреки че това ни беше най-слабия сезон от маса време насам, пак биеме чорбата по средна посещаемост. не знам какво искаше да каже Гил Галад с "чорбаризирането", та затова ще коментирам твоя пост.
винаги е имало бой в сектора на по-важните мачове, където се събират всякакви индивиди, кога заслужено, кога - не. Винаги когато кочината е била трошена е имало пострадли наши точно от седалки, метнати от левскари, дори на мача на овча купел преди 2 сезона имаше един с разбита глава от парче седалка, метнато от някой по-нагоре.
за псуването се чудя дали има смисъл да го коментирам ? боли ме кура за овчата глава, дразни ме начина по който ни го натресоха.
последната част от мнението ти е дискутирана многократно, за съжаление това което е било едно време никога няма да се върне. факт. много важно е да се разграничават нещата които не ти харесват и можеш да промениш от тези които не можеш. просто родната действителност (а и не само тя) се променила драстично. и все пак си мисля че е останала една малка частица от онзи начин на мислене в съзнанието на всеки един от нас.
иначе както каза бай Иван ако не се лъжа, се превръщаме точно в чорбари, само че със сини шалове...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 11, 2008 7:01 pm 
Аватар

Boyo и аз мисля, че въпреки осезаемия спад на посещаемостта след мача с Локо Пловдив сме много по-добре от преди. Гледах наскоро стари снимки от сайта на УЛ и определено сме по-малко средно отколкото сега. Но това беше основно заради Мъри и стилът му на игра

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 11, 2008 7:11 pm 
Аватар

Според мен единственото, което трябва да се подобри са наистина някои действия на стюардите... нищо лично, ама като някой е сгафил се хваща и най-културно се извежда извън сектора, там вече да го правят, каквото си искат... а не да гледаме през 5 минути как 10 скачат върху един... това ужасно демобилизира агитката! Специално вчера при проблемите в сектора се спираше да се пее, особено през второто полувреме, когато млъкнахме за 10тина минути, понеже всеки очакваше да се даде тон от мегафона!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 11, 2008 7:27 pm 
Аватар

Teodora написа:
Добре деее..И Мъри като тръгна с отбора към Европа не знаеше до къде ще стигне ... Каквото можеха дадоха,но в крайна сметка положението е било същото - те дават всичко от себе си,пък каквото стане-такова... Може би и Вуцов така е искал да се изкаже,знам ли ... :roll:

Няма такова нещо, баш си рече това, дето си го рече :? . Човека основната цел му била да е шампион тука, в Европа квото станело - станело. СмЕтай :|

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 11, 2008 7:29 pm 
Аватар

Wolf написа:
За дърпането долу на фланелките и ръкавиците на Гошо Петков..просто по-голяма селяния нямаше. Евала на стюардите, че като циганета ги нападнаха...евала... На Петков много неприятно му стана мисля аз. Май,май искаше в публиката да си ги хвърли.А този дето реда ще пази - Цецо "Лудия"... с тва набутване на ръкавиците в гащите си...нямам думи.

много тъпо беше тва, верно е... еньо се едно бяга от чорбари... така тичаше в наща агитка.. с тва селско поведение, скоро ще ги откажеме ептен да си метат фланелките и да слизат при нас на пистата

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 11, 2008 7:30 pm 
Аватар

sct02 написа:
иначе както каза бай Иван ако не се лъжа, се превръщаме точно в чорбари, само че със сини шалове...

:smt018 :lol: Невинен съм.Казвал съм не един път,че има моменти,в които наистина си се чорбаризираме,но е било за съвсем други поводи.Но и цялото общество ни е изпростяло максимално,така че това са си реалностите

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 11, 2008 7:35 pm 

Босът на Левски Тодор Батков коментира отношението на публика спрямо него в последните дни. Вчера феновете от сектор Б атакуваха собственикът на сините чрез плакати и обидни скандирания. Част от запалянковците са против промените в спортно техническия щаб на клуба.

„Не ме интересуват тези реакции. Никой не е по-голям от Левски. Жалко за тези, които го правят, жалко и за тези, които ги подстрекават. Те са хората, които се опитват да се поставят над Левски. Той е нещо голямо, а моята скромна роля е в това да правя всичко възможно клубът да върви напред. Ако имат морал и обичат Левски нека феновете направят контакт с мен, аз какъв контакт да правя. Да им се моля или да им давам пари? Какво да направя? България все пак е свободна страна. Никой не може да ме отклони от моето решение”, заяви адвокатът.

К'во тряя направиш ли ? ти тъп ли си бе Свинчок ,.
дайте да направиме некво сабрание с тоя да се разбереме , иначе нема да стане :evil:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 11, 2008 7:38 pm 
Аватар

Wolf написа:
Предполагам, че трябва да ги набием?

Не, по-скоро да им скъсаме плакатите! А те ако стоят и се усмихват през това време нищо друго няма да се случи... Ако ние сме достатъчно умни... Има и тъпаци, да... Ама точно затова трябва да си в групата, за да те познават и след време да можеш да го посочиш с пръст и да кажеш "Недей да правиш така!" Иначе никой няма да те послуша...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 11, 2008 7:43 pm 
Аватар

Цитат:
Никой не е по-голям от Левски.

А що алкохоликО не го е разбрал тва още ... :x

STALKER, относно псуването по Вуцов - стига взимай негативното отношение към него толкова присърце, защото на дербито освен един транспарант "Вуцов вън" друго ни видех, ни чух по негов адрес... :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 11, 2008 7:45 pm 

И че е шизофреник ;)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 11, 2008 8:03 pm 
Аватар

Супер зле бяхме вчера. Не мога да се сетя нещо яко от агитката, освен няколкото запявания на добре познати песни. Зле, много зле, нищо не върви в тая държава.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 11, 2008 8:12 pm 
Аватар

sct02 написа:
Boyo, въпреки че това ни беше най-слабия сезон от маса време насам, пак биеме чорбата по средна посещаемост. не знам какво искаше да каже Гил Галад с "чорбаризирането", та затова ще коментирам твоя пост.
винаги е имало бой в сектора на по-важните мачове, където се събират всякакви индивиди, кога заслужено, кога - не. Винаги когато кочината е била трошена е имало пострадли наши точно от седалки, метнати от левскари, дори на мача на овча купел преди 2 сезона имаше един с разбита глава от парче седалка, метнато от някой по-нагоре.
за псуването се чудя дали има смисъл да го коментирам ? боли ме кура за овчата глава, дразни ме начина по който ни го натресоха.
последната част от мнението ти е дискутирана многократно, за съжаление това което е било едно време никога няма да се върне. факт. много важно е да се разграничават нещата които не ти харесват и можеш да промениш от тези които не можеш. просто родната действителност (а и не само тя) се променила драстично. и все пак си мисля че е останала една малка частица от онзи начин на мислене в съзнанието на всеки един от нас.

- не трябва да се сравняваме с чорбата по посещаемост. освен това говоря конкретно за Сектор Б! Да, в предните години също е имало мачове дето е имало по 100 човека в Б, но като цяло за цял сезон не е имало с постоянно толкова слабо присъствия в сектора! Аз поне не помня, пък да ме обори някой.
- не ВИНАГИ е имало побоища, има ги от скоро.
- не винаги е имало потрошена кочина, едно време си ходихме по мачове и не трошихме, еле пък да се трепеме един друг с отломки
- и пак казвам - най-ужасното е това, че се налага мнение в сектора, а това е Левски, а не чорбата, дучето, милко балев и агитка некой полк под строй

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 11, 2008 8:33 pm 
Аватар

Ега пукне говорителя по високоговорителя на прасешката кочина! Ега пукнат всички свински журналисти, подложили уста, гъз, език и ташаци (може и не в тоя ред). Ега умре цеца, ега я затрият, ега всичките киртави "армейци" продължават да са с "европесйко поведение"! КУР ЗА ЦЕЦА! САМО ЛЕВСКИ! ОГРОМЕН ЛУД СЕКТОР Б!!!! :boisw
Ето "европейската" агитка на чорбата след мача, гредите също не оцеляха (пак):

Цитат:
Ударен с камък в рамото е помощник треньорът Емил Велев и футболистът Еньо Кръстовчев в крака. В протокола ще отразим абсолютно всичко, счупеното странично стъкло на автобуса Левски, за да вземем строги мерки. Докладът ще бъде в понеделник сутринта в Дисциплинарната комисия на БФС”, обяви ОР генерал Васил Василев, председател на Комисията по феърплей към БФС пред Канал 3. Счупени са над 1000 седалки – 593 в единия сектор и 598 в другия
.

Последна промяна 0 tolerance на Нед Май 11, 2008 8:41 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 11, 2008 8:36 pm 

Гурела написа:
Ега пукне говорителя по високоговорителя на прасешката кочина!

Тоя боклук е един от коментаторите на италианските мачове по ТВ7 и наистина е голям дразнител :evil:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 11, 2008 8:43 pm 

Следващия път на кочината идвам 10 мин преди началото на мача.Тези гадове ми надуха главата с умрелите си песнички,а в паузите между тях диктора ни "припомняше" славните мачове на цдна от 50те и 60те години

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 11, 2008 9:41 pm 
Аватар

Пак ли са рязали греди? :mrgreen:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 11, 2008 9:45 pm 

И мрежите на вратите :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 11, 2008 10:21 pm 
Аватар

Гурела написа:
Ега пукне говорителя по високоговорителя на прасешката кочина!

Що бе, тоя ми беше супер забавен... :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 11, 2008 10:26 pm 
Аватар

Teodora написа:

не ве те нали са маймуни и са се увесвали по тях... поне така казаха днеска по спортния свят :roll: а тия стюарди глупави не искам да ги коментирам, едно време те хвърляха седалките и палеха факли и чупеха армията, а сега се правят на шефчета долу и се мислят за кой знае какво.... Браво за селските ви изпълнения и благодаря ви, че бутахте футболистите да не ни дават фанелките си.... ПРОДАЖНИЦИ :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 11, 2008 10:28 pm 

Е аз разбрах,е са висели по гредите ,а мрежите на вратите са късали... Ама има ли значение ?! То селянията си е селяния...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 11, 2008 10:29 pm 

Teodora написа:
Е аз разбрах,е са висели по гредите ,а мрежите на вратите са късали... Ама има ли значение ?! То селянията си е селяния...
А ние, че не си разкопахме терена, след мача с Литекс ли беше кога беше :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 11, 2008 10:31 pm 

Да с Литекс,като станахме шампиони за 24 път .. Иначе и аз някъде у нас имам трева от Герена,ама не цяло парче от терена... Въпреки това,и нащо не беше много хитра постъпка :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 11, 2008 10:33 pm 
Аватар

Teodora написа:
Да с Литекс,като станахме шампиони за 24 път .. Иначе и аз някъде у нас имам трева от Герена,ама не цяло парче от терена... Въпреки това,и нащо не беше много хитра постъпка :wink:

ооооооо...крадвам ти подписа :P

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 11, 2008 10:35 pm 

Взимай :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 11, 2008 10:36 pm 
Аватар

MiniGonzo написа:
Teodora написа:

:roll: а тия стюарди глупави не искам да ги коментирам, едно време те хвърляха седалките и палеха факли и чупеха армията, а сега се правят на шефчета долу и се мислят за кой знае какво.... Браво за селските ви изпълнения и благодаря ви, че бутахте футболистите да не ни дават фанелките си.... ПРОДАЖНИЦИ :smt006

:!: Имаме абсолютно същите мнения за стюардите

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 11, 2008 10:44 pm 
Аватар

Ако ги нямаше стюардите щяха да станат много , много повече проблеми ... И то сериозни ...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 11, 2008 10:50 pm 
Аватар

Може би щяха да влязат ушатите..
Иначе много падат в очите с начина по който си вършат работата (нали им плащат!), голямо надъхване, тцтц, некъф келеш ше ми фърчи из сектора и се мисли за безсмъртен. После пък няма да пускат футболистите да дойдат до нас и свалят каквото могат от тях на пистата. :x
:?

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 1557 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46 ... 52  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]