forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Нед Окт 26, 2025 12:09 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 1557 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45 ... 52  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Нед Май 11, 2008 4:46 pm 
Аватар

Овчата глава е ЗАВЪРШЕН ИДИОТ !До вчера и аз мислех,че няма никаква вина,но след интервюто "Генов е пълен некъдърник и т.н" ми се промени мнението.Може ли да си такъв лицемер и да се правиш,че си враг с човек, с който преди няколко месеца си ходил заедно по дискотеки :?: А след мача веднага почна да се жалва "Аз съм бил 20 пъти в Б,незнам защо хората не ме приемат,като съм един от тях".Еми не си един от нас !Мъри беше един от нас и не го постигна с лъжи и преструване пред камерите :!:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 11, 2008 4:49 pm 
Аватар

BLUE YOUTH написа:
STALKER написа:
редпочитам да не стъпя една година на стадиона, вместо да се замесвам в подобни циркове, за които се смеехме преди една година на свинете

Говориш наизуст... Никой не е бил бит защото не скандира еди-кво си... Това, че ти ще се разпискаш и ще изразяваш твоето велико мнение в сектора и че ще са намери някой който не е на твоето мнение да ти скочи е друго нещо... Ако претендираш, че си по-умен, едва ли ще търсиш проблем! Изразявай си мнението, което определено в момента е в малцинство между най-запалените фенове, но не и в сектор Б, защото е ясно какво може да стане. Толкова.
Ето затова съм на мнение,че сме се чорбаризирали!Аз знам едно нещо-в сектор Б,а и на целия син стадион,човек можеше да изразява свободно своето мнение!Точно това ни отличаваше от всички!Съжалявам,че вече не е така!Мислете си каквото си искате,но трябва да знаете едно-Гунди например никога няма да е съгласен с подобни мнения!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 11, 2008 4:51 pm 
Аватар

Hypnotic написа:
al3kz написа:
UL убори мнението на angysarmy с факти, ако имаш желание, моято позиция е тази на angysarmy, за това ми интересно какво подяволите е виновен Вуцов? На негово място и аз щях да приема.

Вуцов за мене е виновен с това,че се прави постоянно на клоун на терена, че няма една правилно изказана мисъл на пресконференция,че постоянно съдиите са му виновни. Такъв шут на нас не ни трябва!

Не ми дреме дали ще скача и ще обвинява съдии и т.н. - ако отбора играе добре, всичко е СУПЕР! Не е виновен Вили, лично аз му давам "кредит на доверие" до зимната почивка...пък нататък - не знам.

ПС: И ...защо, по дяволите, са останали здрави седалки в "Б ?! :smt006 :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 11, 2008 4:56 pm 
Аватар

гил галад написа:
BLUE YOUTH написа:
STALKER написа:
редпочитам да не стъпя една година на стадиона, вместо да се замесвам в подобни циркове, за които се смеехме преди една година на свинете

Говориш наизуст... Никой не е бил бит защото не скандира еди-кво си... Това, че ти ще се разпискаш и ще изразяваш твоето велико мнение в сектора и че ще са намери някой който не е на твоето мнение да ти скочи е друго нещо... Ако претендираш, че си по-умен, едва ли ще търсиш проблем! Изразявай си мнението, което определено в момента е в малцинство между най-запалените фенове, но не и в сектор Б, защото е ясно какво може да стане. Толкова.
Ето затова съм на мнение,че сме се чорбаризирали!Аз знам едно нещо-в сектор Б,а и на целия син стадион,човек можеше да изразява свободно своето мнение!Точно това ни отличаваше от всички!Съжалявам,че вече не е така!Мислете си каквото си искате,но трябва да знаете едно-Гунди например никога няма да е съгласен с подобни мнения!

Може би прозвуча, че някой ще го набие веднага щом го каже това... Това никога няма да се случи... Но просто един сектор, който трябва да изразява мнение, трябва да го прави ЕДИННО! А това, че сме се чорбаризирали, няма да го коментирам, та нали свинете точно затова се биеха, защото имат различни мнения... При нас няма бой заради мнение, има бой заради палене, трошене, огъване на огради, късане на знамена и трошене на нещата, които принадлежат на Сектора! Достатъчно различни мнения съм чувал около мен и досега никого не са били... Но айде отиди при основните ядра, които задвижват кампанията и почни да им викаш че са глупави, заради това което правят и че ти имаш "мнение" по въпроса да видим какво ще се случи... :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 11, 2008 4:59 pm 
Аватар

bullhead написа:
Hypnotic написа:
al3kz написа:
UL убори мнението на angysarmy с факти, ако имаш желание, моято позиция е тази на angysarmy, за това ми интересно какво подяволите е виновен Вуцов? На негово място и аз щях да приема.

Вуцов за мене е виновен с това,че се прави постоянно на клоун на терена, че няма една правилно изказана мисъл на пресконференция,че постоянно съдиите са му виновни. Такъв шут на нас не ни трябва!

Не ми дреме дали ще скача и ще обвинява съдии и т.н. - ако отбора играе добре, всичко е СУПЕР!

За мен това е чорбаризиране...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 11, 2008 5:01 pm 
Аватар

BLUE YOUTH
Аз не съм се гаврил с Вуцов, или поне не си спомням ! И Димитър Пенев не е особенно голеМ интелектуалец, ама си разбира от работата нали ?!
Аз подкрепям Мъри не защото искам да е той треньор(имахме нужда от промяна) , просто отдавам заслуженото на четвърт финала и групите на ШЛ !
Еми като не искаш да му даваш вот на доверие псувай го без причина....

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 11, 2008 5:03 pm 
Аватар

Никъде не съм казал,че някой трябва да нарича някой "тъпак" или нещо друго,явно говорим за различни неща!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 11, 2008 5:06 pm 
Аватар

Мноого промити мозъци... много. Дайте и ние да не скачаме, дайте и футболистите ни да са хрисими душички. Не се ли кефите точно на тези нахъсани футболисти и треньори, желаещи и показващи желанието си за победа? Окей, Вуцов прекалява, ще се научи и той, това е най-малкия му проблем, стига с това чорбализиране, всичко различно от вашия модел е чорбализиране.

Аз все още не намирам дори един свестен довод срещу Вуцов изказан от вас. Когато докажете, че Вуцов е свалил Мъри тогава ще се съглася с вас, но до тогава му даваш картбланш и се надявам да успее. Не забравяйте, че Мъри е като дупе и гащи с Наско, само гледайте колко интрижки, как Томашич ще преподпише, как някой играчи ще почнат да играят, някой стари ще се върнат, не всичко е розово и при старите. Нека да ги видим новите, дайте им шанс, някога не го дадохме и на Мъри, ако му го бяхме дали можеше и по-добре да бъдат нещата първия сезон.

Последна промяна Alek на Нед Май 11, 2008 5:09 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 11, 2008 5:07 pm 

Добре деее..И Мъри като тръгна с отбора към Европа не знаеше до къде ще стигне ... Каквото можеха дадоха,но в крайна сметка положението е било същото - те дават всичко от себе си,пък каквото стане-такова... Може би и Вуцов така е искал да се изкаже,знам ли ... :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 11, 2008 5:09 pm 
Аватар

angysarmy написа:
И Димитър Пенев не е особенно голеМ интелектуалец, ама си разбира от работата нали ?!

Ами според мен не си разбира от работата :smt003 Преди може би, но трябва да се спомене, че националите 94 всъщност бяха едни доста изявени футболни личности, които нямат повторение и до ден днешен... Това доказва, че и треньорът едва ли кой знае колко се е потрудил... Но това го казвам от гледната точка на човек който нищо не помни от тия финали, оформил съм това мнение от миналогодишните му изяви като треньор на националния отбор... Май си забравил 6:1 от Испания, където Пената твърдеше че сме се представили добре, а Любо Пенев не се бил изложил... :smt005

angysarmy написа:
Еми като не искаш да му даваш вот на доверие псувай го без причина....

Не, няма да го псувам без причина, това не е начин на "оправяне" с нещата, които вече се случиха... Но определено не го искам като треньор на Левски. "Вуцов-вън" псуване без причина ли е?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 11, 2008 5:12 pm 
Аватар

Има си причини за "Вуцов-вън" и те на няколко пъти се споменаха.Аз бих му дал някакъв кредит на доверие,но при други обстоятелства.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 11, 2008 5:16 pm 

Чета тук за възможен вариант за треньор Херо.. нещо ми се върти в главата за скандирания "Херо вън", както и опънати знамена "Херо - ние не те искаме". Също така си спомням като назначиха Мъри за треньор отново хората се чудеха "от къде ,по дяволите, измислиха пък този да е треньор, той няма опит, кого е водил". Отиде се Иванков, той беше (и е ) в нашите сърца. Петков за нас беше "пудела, урсула"..сега и той в нашите сърца.. Наско и той в нашите сърца, пък всички ние му видяхме гъза...абе, такова племе няма като нашето. Човека (Вили) обича този отбор, дошъл, подписал...и в сектора веднага за шизофреник го обявиха.. защо? Нима сдухването му е добре за отбора? Дали ще си свърши работата качествено,ако няма подкрепата от хората? Някои преди това каза "подкрепата на Вили не е предателство към Мъри"... така е! Мъри си е Мъри.. браво на човека. По една или друга причина не е вече треньор. Вили е! И за доброто на отбора е да го подкрепим. Пък да видим какво ще стане. Нали не си мислим, че понеже се е опънал един трансперант и се е написала една декларация веднага ще го върнат на стария пост? да не се заблуждаваме. За това наистина - нека се стегнем и нека не създаваме излишно напрежение. Нека подкрепим новия треньор!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 11, 2008 5:20 pm 
Аватар

Wolf написа:
Чета тук за възможен вариант за треньор Херо.. нещо ми се върти в главата за скандирания "Херо вън", както и опънати знамена "Херо - ние не те искаме"

Изображение :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 11, 2008 5:21 pm 
Аватар

Wolf написа:
Вили е! И за доброто на отбора е да го подкрепим.

Или поне да не го псуваме от ден първи, а да му се дадат няколко месеца да се докаже...Както бяха дадени и на Стоилов след провала с Беверен

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 11, 2008 5:22 pm 
Помня един мач с Литекс като викахме Оставка срещи Мъри ... вярно, че го имаше тоя момент.

Обаче, кур доверие към тоя клоун Вуцов!

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Нед Май 11, 2008 5:24 pm 
Аватар

http://www.sportal.bg/news.php?id=104885

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 11, 2008 5:25 pm 

защо клоун? Тити е "забавен и ексцентричен", а Вили като подскача е "клоун"? На мен лично са ми доста сходни... пък и вчера на мача не го видях да се е държал кой знае колко неприлично.. Тройчо го видях да шутира топката, подскачаше и той.. изобщо нормално е. Мисля, че Вили ще се кротне и ще бъде по-сдържан!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 11, 2008 5:26 pm 
Аватар

Абе вие нещо много се филмирахте.......кой ще го бият защото скандирал/не скандирал нещо.........на стадиона всеки си има мнение дори вчера около мен имаше 5 човека и всички бяхме на различно мнение относно няколко наши играчи ама не сме се сбили, нито някой е дошъл да ни каже какво да говорим за тях...на мнение съм че ВСЕКИ МОЖЕ ДА СИ ИЗКАЖЕ СВОБОДНО ПОЗИЦИЯТА.......стига да не застане и цял мач да псува футболистите и да казва че са нещастници....е накрая наистина може да си изкара боя........ако на някой толкова му пречат тези играчи просто да чака момента когато ще подпишем с Роналдиньо...

а вече ако на някой му пречат други хора в сектор "Б" е друго нещо.....и на мене ми пречат някои неща но тва е положението в момента.....агитката винаги е имала тартори и водачи.......ако някой иска да дърпа нещата в друга посока трябва да се разбере с тях....тва е положението приятно или неприятно...

А отделно това че всеки е професор по футбол отдавна го знам, вече 16 години съм по стадиони, почти всичките в агитката.......знам че НИКОГА няма да сме на едно мнение и винаги ще има някой който типично по Български ще каже "АБЕ НЕ ЗНАМ КАК ТРЯБВА ДА Е АМА И ТАКА НЕ Е".......ОК.....всичко тва ми е ясно....обаче тука във форума вече има няколко човека които се обособиха като "мрънкачи" и след всеки мач чета тиради какво трябвало да стане и как не сме били отбор поради еди-кви си причини........да, ЛЕВСКИ има проблеми в момента, повярвайте ми виждал съм МНОГО по-големи проблеми в отбора и МНОГО по-смешни футболисти да играят със синята фанелка.......и пак сме го преживели щото не сме си оставили отбора като всяка сутрин започваме с лекцията "какво не е наред в отбора"........а защото сме подкрепяли ЛЕВСКИ и ЛЕВСКАРСКИЯ ДУХ няма да умре.........който иска да гледа само победи и игра по свой вкус ---> пуска си ФИФА 2008 , задобрява и хем ще гледа каквато игра иска, хем няма да пада.......

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 11, 2008 5:38 pm 
Аватар

UL написа:
...на мнение съм че ВСЕКИ МОЖЕ ДА СИ ИЗКАЖЕ СВОБОДНО ПОЗИЦИЯТА.....

За съжаления не е така, аз лично съм получавал заплахи за неща, които съм говорил/писал тук, пък какво остава в сектора.

Напрекъснато се обяснява как требва да се слуша само мегафона. Ако по мегафона се вика "Вуцов - ВЪН ", а за искам да пея "Само Левски", тогава какво става...В най-добрия случай ше отнеса некоя псувня...Всички прекрасно знаете как седят нещата, не е нужно да се правим на луди

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 11, 2008 5:44 pm 

То тука кой ли не е получавал заплахи :lol: Ама в момента дори си пия бирата с хората от Дружба :lol: (и не, не говоря за Маслината :smt005 )

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 11, 2008 5:51 pm 
Аватар

aquadark написа:
То тука кой ли не е получавал заплахи :lol: Ама в момента дори си пия бирата с хората от Дружба :lol: (и не, не говоря за Маслината :smt005 )

Цитат:
Всички прекрасно знаете как седят нещата, не е нужно да се правим на луди

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 11, 2008 5:52 pm 
Аватар

О, Боже... :smt016 Ти или се правиш на луд или си такъв...
Ако искаш са пееш само за Левски ще изчакаш да ти дадат тон за това просто... Забога...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 11, 2008 5:55 pm 
Аватар

aquadark написа:

На мен TheRascal ми е казвал цитирам: "Има вероятност да загазиш!" :smt006
П.С.> Понеже някой спомена, че Димитър Пенев казвал, че сме играли добре, въпреки загубата с 1:6 от Испания да кажа, че явно от него се учи и хасковският специалист Мъри Стоилов, който при 5:0 с Барселона също каза, че едва ли не сме играли супер. :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 11, 2008 5:57 pm 
Аватар

BLUE YOUTH написа:
Ако искаш са пееш само за Левски ще изчакаш да ти дадат тон за това просто... Забога...

А докато се псува треньора кво да правя, да гледам тъпо в облаците ли?...Забога

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 11, 2008 6:08 pm 
Аватар

В агитката сега не знам как стоят нещата, защото по - често съм във "В". Но ми се струва, че малко драматизирате нещата.
През 90- те, когато бях (почти) винаги в сектора беше модерно за кратко да се вика "Форца Левски, оле!" вместо "Само Левски, оле!". Еми мен това "форца" не ме кефеше и не съм го скандирал, хем и тогава скандиранията се задаваха с мегафон. Ама не помня някой зорлем да ми е отварял устата, че да следвам "правата" линия. Същата работа и с едно "Зиг хаил", дето за кратко го пробутваха някои.
То от друга страна и аз не съм светец - помня, че на един мач (май с "Мин'оро" тука) един пред мен в крайна сметка отнесе задвратник, щото явно беше дошъл само за да да псува Гонзо. То свободата на мнението иначе е хубаво нещо, ама... Както и да е.
Вече се повтарям, но за последно - от мен лично Вуцан ще има кредит на доверие. Докато не стане очевидно какъв ще го бъде, няма да го псувам и гоня. Но не приемам зорлем да ме карат да му вярвам. Не му вярвам и точка. Ако ме опровергае, пръв ще си призная тука. Както го направих, когато Мъри проби в УЕФА. Преди това и той не ми беше особено симпатичен.
Но едва ли не да стане името му тема "табу", щото така сме били обиждали и отхвърляли новия треньор и сме били всявали разкол - тая няма да стане. Вуцов няма да го псувам. Засега. А за да стане така, че да скандирам НЕГОВОТО име вместо това на Мъри ще трябва той да си го заслужи.
Иначе за "хасковският специалист" хубаво е сещаме това - онова, ама доскоро всички му бяхме фенове или бъркам? Че е правил грешки - правил е. Обаче като ми посочите друг с неговите успехи, тогава да спорим какъв е специалист и от кого се бил учил.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 11, 2008 6:09 pm 
Аватар

air_J написа:
aquadark написа:

На мен TheRascal ми е казвал цитирам: "Има вероятност да загазиш!" :smt006
П.С.> Понеже някой спомена, че Димитър Пенев казвал, че сме играли добре, въпреки загубата с 1:6 от Испания да кажа, че явно от него се учи и хасковският специалист Мъри Стоилов, който при 5:0 с Барселона също каза, че едва ли не сме играли супер. :smt006

еми с тея постове дето ги праскаш..и след този ти П.С....надявам се да загазиш по-скоро :) :smt006

А кога сме псували трньора вчера?!??! :?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 11, 2008 6:10 pm 
Аватар

STALKER написа:
BLUE YOUTH написа:

А докато се псува треньора кво да правя, да гледам тъпо в облаците ли?...Забога

Бе ти па вече се филмира жестоко! Брат, имаше един трансперант Вуцов- вън и на два пъти "Батков- курво!".. Тва е всичко.. А за слушането на мегафона- ми то няма по- логично от тва! То може и на мегафона да се вика "Бий Чорбата", а ти да искаш да си пееш "Само Левски"... Нали се опитваме да създадем няква хореография, да го еба...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 11, 2008 6:12 pm 

Е ако няма мегафон и всеки си пее каквото си иска,то в сектора на манджа ще прилича :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 11, 2008 6:34 pm 
Аватар

Феновете на ПФК Наско Сираков АД да кажат защо се стигна дотам и през тази пролет СЕКТОР Б СТИГНА ДЪНОТО ПО ПОСЕЩАЕМОСТ? Хайде малко по-обективно да гледаме на нещата, защото факли, димки, пеене, ок, но НИКОГА не сме били толкова малко на кочината, като изключим онзи безсмислен мач от плейофите преди години. На мача с Локото имаше стотина човека в сектора и агитката на буферите с един мощен мегафон се чуваше доволно. Не може на всеки важен мач Левскари да се бият помежду си в сектора. Не може да се метат седалки, които да трошат глави на фенове на Левски. Чорбарско е да си псуваме треньора по време на най-важния мач за годината, този с чорбата. Прав е Гил Галад, чорбаризирането си върви с пълна сила. Сега ако не пееш каквото ти нареждат от една определена група хора получаваш забележки, една малка крачка е да стане като в Г - ако не следваш указанията на дебелия ядеш шамари. Този процес си тече вече немалко години. Започна се още когато Чорни почна да дава пари на фенклуба и требваше да се следва политика. Много хора тогава от Б отидоха в А и В. Даже имаше период дето в А се пееше повече от Б, хората по навик си даваха. Имаше леко завръщане в сектора, тамън почнаха да се пооправят нещата и този сезон отново се почна...

И тея дето сега ще почнат да ме псуват, да попитат бащите си какво се е пяло едно време в Б сектор - И ПРЕДИ, И СЕГА, ЛЕВСКИ ЗНАЧИ СВОБОДА! Кур за тея дето си мислят , че могат да командват, бият и манипулират феновете на Левски, защото да си фен на Левски означава да не те е страх да си изразяваш мнението и да зачиташ мнението на всички останали!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 11, 2008 6:43 pm 
Аватар

Аре престанете с тия тъпотии - "всеки има право на мнение". Ако утре 100 човека решат, че не искат старата емблема, а твърдо са за лопата и почнат да вдигат плакати за нея? Тогава кво става? Толерантните, как ще реагирате?

Кур за Вуцов, щото подкрепа за него означава подкрепа и за Батков. И двамата са замесени в едни и същи лайна.

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 1557 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45 ... 52  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]