forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Вто Юли 22, 2025 8:50 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 5501 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45 ... 184  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Юли 30, 2007 1:36 pm 

parvanoff написа:
И настана всефорумна радост поне до следващиО мач :винк:

Бе не е така. Ако се направи качествена селекция дори и да се провалим, ще знаем че сме направили всичко възможно - от играчите до ръководството.. А не да се разпродаде отбора и после да се чудим що не можем да запишем точка в лигата.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Юли 30, 2007 1:38 pm 

Kryten написа:
Цитат:
Ако вземем Рабех и един класен нападател аз ще се извиня и ще престана да пиша батков с малка буква и кафяв цвят
Малко остана :лол: :лол:

Тц, малко е. Ще му посвета поема.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Юли 30, 2007 5:12 pm 

Обещавам,ако вземем и един нападател преди 3-ия кръг на ШЛ,ще напиша с големи сини букви "Батков е ПИЧ!" и ше си го повтарям цял ден! :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Юли 30, 2007 5:16 pm 
Аватар

Ей ама сте продажни копеленца :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Юли 30, 2007 5:18 pm 
Аватар

a az 6te si pusna mustak kato negoviq...na 6kembe go dokarvam....

Левски - това е моя идеал.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Юли 30, 2007 5:25 pm 

Ludnichar написа:
Не са баш отбор от нашата черга... Пък и там ще играе с отбори като Аякс, Фейенорд, Алкмаар, а не доко пловдив или берое... Освен това се сети колко големи звезди в световния футбол са тръгнали от ПСВ!

Дори да го продадем не толкова скъпо, с една добре премерена клауза от висок процент при следващ трансфер може да се изкарат и доста повече от тия 3 милиона!

абсолютно съгласен !!! Пък и не можеш да кажеш, че ПСВ са отбор от нашата черга, просто защото са по-класни. С по-добра организация и по-добре обезпечени финансово и прочие и прочие, не слагайте розовите/сините очила.

А иначе, ако се вземе читав нападател очаквам плакати из София "БаткО завинаги един от нас" :lol: :lol: :lol: :lol:

Последна промяна NITR0 на Пон Юли 30, 2007 5:30 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Юли 30, 2007 5:29 pm 
Аватар

Kryten написа:
Ей ама сте продажни копеленца :lol:

Ако ми докара Кака и Роналдиньо, ще му направя свирка. И ще глътам. :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Юли 30, 2007 8:38 pm 

Аз ще му подаря приятелката :lol: и без тва ми лази по нервите :shock: :lol: :wink: !

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Юли 30, 2007 8:41 pm 
Аватар

Аз ще му дам да ми го пипне :?

Аре стига глупости в тая тема :!:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Юли 30, 2007 9:22 pm 

Последната една страница е уникална! Но е и показателна-никой от критикуващите Батков хора (сред които съм и аз) не го храни просто ей така. Никой не иска и невъзможни, нереализуеми неща. Когато се вижда, че в клуба има някаква идея, някакъв прогрес (и тук не говорим за титли!) всички ще бъдат доволни. Сигурен съм, че даже и Хидън :lol: . Обратно-когато е видно, че клубът се използва само за лично облаготелстване, когато няма прозрачност, когато се работи очевидно неефективно и по балкански (независимо от титлите!)-тогава ще има неприязън към ръководството.

Това го написах за тези, дето си мислят, че сме "вечно недоволните", "отричащите", "негативистите" и т.н.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Юли 30, 2007 9:30 pm 
Аватар

Миналата седмица ми казаха ,че съм объркал отбора щото видиш ли съм гледал негативно към ръководството.И това бяха хора дето всички ги познавате и бая са видели от това чудо Левски и футбола въобще.И до някъде са прави.....в смисъл такъв ,че понякога прекаляваме.Не може вечно да търсиме под вола говедо ама си има кусури и те трябва да се изгладят.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Юли 30, 2007 9:33 pm 

ТуристО написа:
Миналата седмица ми казаха ,че съм объркал отбора щото видиш ли съм гледал негативно към ръководството.И това бяха хора дето всички ги познавате и бая са видели от това чудо Левски и футбола въобще.И до някъде са прави.....в смисъл такъв ,че понякога прекаляваме.Не може вечно да търсиме под вола говедо ама си има кусури и те трябва да се изгладят.

хаха, превъзпитаха те тебе, а? :lol: :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Юли 30, 2007 9:36 pm 
Аватар

pe3ucTop написа:
ТуристО написа:

хаха, превъзпитаха те тебе, а? :lol: :lol:

Абе не точно но бяха прави за някои неща.Не ,че аз бях крив ...... :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Юли 30, 2007 9:40 pm 
Аватар

pe3ucTop написа:
ТуристО написа:

хаха, превъзпитаха те тебе, а? :лол: :лол:

не само него...
Sега като се замисля,донякъде си бяха прави.Ние заставaме зад Мъри,а ръководството е длъжно да изпълнява исканията на треньора. Ние плювахме,защото това не ставаше.Сега това донякъде се изпълни,така че е редно да не плюваме. А и отделно кампанията за Емблемата и исканията за стюарди са успеши,така че вече не трябва да има недоволни.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Юли 30, 2007 9:47 pm 

ТуристО написа:

Всеки фен има право да критикува ръководството на клуба! Защото футболът се прави заради феновете, а не заради някаква шайка мошеници, търсещи бързо забогатяване. Ти реално си вложител в тоя клуб-купуваш си билети и артикули, телевизията плаща на клуба, за да гледаш ти, рекламодателите плащат на клуба, за да те привлекат теб! И един лев да влагаш в клуба, пак имаш право на мнение за неговото развитие. Така че не разбирам хасъл говеждото: "Ние сме твари безсловесни, ще си траем!". А ако утре Батков каже:"Закривам Левски!", тогава кво правим?

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Юли 30, 2007 9:48 pm 
Аватар

Знае ли се вече Ребех (нали уж е сигрен :roll: ), кога пристига в София? Некво инфо по въпроса

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Юли 30, 2007 9:49 pm 
Аватар

STALKER написа:
Знае ли се вече Ребех (нали уж е сигрен :roll: ), кога пристига в София? Некво инфо по въпроса

В сряда пристига

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Юли 30, 2007 9:52 pm 
Аватар

STALKER написа:

Сряда или Четвъртък пристига...
А за критиките към ръководството - мисля че трябва да ги има,но да не стават обект на омраза...

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Юли 30, 2007 10:02 pm 
Аватар

imevladobg написа:
STALKER написа:

В сряда пристига

Значи имате 2 дни да разучите тая песничка :arrow: http://www.youtube.com/watch?v=JmEySnTyeJg :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Юли 30, 2007 10:04 pm 
Аватар

STALKER написа:
imevladobg написа:
STALKER написа:

В сряда пристига

Значи имате 2 дни да разучите тая песничка :arrow: http://www.youtube.com/watch?v=JmEySnTyeJg :lol:

На седми почваме да я налагаме :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Юли 30, 2007 10:04 pm 
Аватар

The Associate написа:
pe3ucTop написа:
ТуристО написа:

хаха, превъзпитаха те тебе, а? :лол: :лол:

не само него...
Sега като се замисля,донякъде си бяха прави.Ние заставaме зад Мъри,а ръководството е длъжно да изпълнява исканията на треньора. Ние плювахме,защото това не ставаше.Сега това донякъде се изпълни,така че е редно да не плюваме. А и отделно кампанията за Емблемата и исканията за стюарди са успеши,така че вече не трябва да има недоволни.

По моя план не е така. Батков има още бая работа да свърши:

1- Да изхвърли лицето Константин Баждеков завинаги от ФК ЛЕВСКИ
2 -Да оправи клубния сайт. Една лека вметка - някой ми каза, че въпросния ни сайт струвал много пари заради защитата му. О.К. Така да е. Ама може да добави още 20-30 хил. лева за да го оправи. Елвин да не би да е има/л толкова пари? Абе направо да назначава Елвин за адиминстратор, уеб дизайнер или каквото там се води.
3- Да оправи Герена. И по-специално тоалетните и гадните храсталаци на около.
4- С привличането на Рабех, нещата окло селекцията не са приключили. Трябва нападател, както и да се продадът ненужните играчи - Коприваров, Дайо, Бабангида
Освен това селекцията трябва да се прави навреме, а не седмица след като сме почнали сезона.
5- Да обърне внимание на ДЮШ. Това, че им е купил нови топки не стига. Трябав и кой да ги тренира. Всички видяхме каквно стана тази година с младите формации. Още не разбирам за какво изгониха Деркс. Трябва някой като но, и пак да е чужденец
5- Въпроса с емблемата не е приключил. Трябва да стане официална и да нямаме нищо общо с лопатата.
6- Селекционен комите или скаути. По-добри от сегашните
7- Срещата с феновете да не се окаже последна за следващите 3 години.
8- Да внимава с интервютата.

Има и още......
Така, че Тодоре, запретвай ръкави, щото много работа те чака.

Мнеието ми май не е за тази тема.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Юли 30, 2007 10:11 pm 
Аватар

Цитат:

...и Гошо Марков (агент Николай) :idea:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Юли 30, 2007 10:25 pm 

vale_pika написа:

По моя план не е така. Батков има още бая работа да свърши:

Забрави!
Цитат:
2 -Да оправи клубния сайт. Една лека вметка - някой ми каза, че въпросния ни сайт струвал много пари заради защитата му. О.К. Така да е. Ама може да добави още 20-30 хил. лева за да го оправи. Елвин да не би да е има/л толкова пари? Абе направо да назначава Елвин за адиминстратор, уеб дизайнер или каквото там се води.

не знам за каква защита става ама един приятел им писа един доста обемен мейл само няколко седмици след пускането на сайта за редица бъгове и пропуски в сигурността. А иначе - нов сайт - ДА, ДА! Ще чакаш... поне още 3 години.
Цитат:
3- Да оправи Герена. И по-специално тоалетните и гадните храсталаци на около.

Тая точка може да те огрее
Цитат:
4- С привличането на Рабех, нещата окло селекцията не са приключили. Трябва нападател, както и да се продадът ненужните играчи - Коприваров, Дайо, Бабангида
Освен това селекцията трябва да се прави навреме, а не седмица след като сме почнали сезона.

забрави... Дайо, Бабангида, Милан... и с кой останахме отпред?
Цитат:
5- Да обърне внимание на ДЮШ. Това, че им е купил нови топки не стига. Трябав и кой да ги тренира. Всички видяхме каквно стана тази година с младите формации. Още не разбирам за какво изгониха Деркс. Трябва някой като но, и пак да е чужденец

Ако имаш проблеми с освобождаването на Деркс, се обърни към Мъри и Наско.
Цитат:
5- Въпроса с емблемата не е приключил. Трябва да стане официална и да нямаме нищо общо с лопатата.

ще почакаме малко за това :roll:
Цитат:
6- Селекционен комите или скаути. По-добри от сегашните

Не знам доколко полезни са разни "комитети"... просто скаути ни трябват.
Цитат:
7- Срещата с феновете да не се окаже последна за следващите 3 години.

Дано
Цитат:
8- Да внимава с интервютата.

Дано

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Юли 30, 2007 11:23 pm 
Аватар

Резитстор по т.4 - на тази позиция имаме 3 играчи. Йовов,Коприваров и Хичо. Йовов, не го коментираме. Остават Хичо и Коприваров. Ти кой предпочиташ да гледаш? Аз лично, този който ще бъде по-полезен. И за малките е ясно, че това е Хичо. А и освен това е по-атрактивен.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Юли 30, 2007 11:27 pm 
Аватар

vale_pika написа:
Резитстор по т.4 - на тази позиция имаме 3 играчи. Йовов,Коприваров и Хичо. Йовов, не го коментираме. Остават Хичо и Коприваров. Ти кой предпочиташ да гледаш? Аз лично, този който ще бъде по-полезен. И за малките е ясно, че това е Хичо. А и освен това е по-атрактивен.

Аз не съм съгласен че Копи е по-малко атрактивен от Хичо. Но незнам дали за него няма да е по-добре да играе зад център нападателя ... а не по фланга където се подвизава наскоро. Просто ми се струва че няма нужната скорост за флангови играч и нужната физическа мощ за център нападател затова горе долу може да играе нещо като Бардон ... негова резерва .

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Юли 30, 2007 11:36 pm 

Вале, идеални хора няма ще ти кажа, пък ти си мисли каквото искаш.
И аз искам в България хората в по-големия си процент да не краднат и завиждат ама няма :!:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Юли 30, 2007 11:58 pm 
Аватар

parvanoff написа:
Вале, идеални хора няма ще ти кажа, пък ти си мисли каквото искаш.
И аз искам в България хората в по-големия си процент да не краднат и завиждат ама няма :!:

Да, но това не пречи де се стремим към идеалното!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Юли 31, 2007 12:51 am 
Аватар

:arrow: http://www.lionsdelatlas.net/rabeh-au-levski-sofia.html
:arrow: http://www.magharebia.com/cocoon/awi/xh ... feature-02

:arrow: http://fr.wikipedia.org/wiki/Youssef_Rabeh
Пак лопатарата загрозява...

:arrow: http://marokko.nl/forums/archive/index. ... 63956.html
:arrow: http://forums.marokko.nl/archive/index. ... 12126.html
:arrow: http://www.lionsdelatlas.net/forum/inde ... &#entry304
:arrow: http://www.marokko.nl/forums/archive/in ... 38190.html
:arrow: http://www.dimadimaraja.com/forum/showt ... p?p=241842
някой ако може да преведе ще е добре ,ама тоя език си е ебал майката... :?

:arrow: http://www.xtratime.com/forums/showpost ... stcount=10
:arrow: http://www.xtratime.com/forums/showpost ... stcount=14
Още малко интересно инфо...

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Юли 31, 2007 1:13 am 
Аватар

В един от форумите пишеше, че бил по-добър Найбет на тази възраст...Абе голем талант, големо чудо, остава само Мъри да поработи с него и Бензукан 1-2 г. 8)

Дано нема проблеми с дисциплината, че по принцип арабите като видят красива жена и изперкват... :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Юли 31, 2007 11:23 am 
Аватар

STALKER написа:
В един от форумите пишеше, че бил по-добър Найбет на тази възраст...Абе голем талант, големо чудо, остава само Мъри да поработи с него и Бензукан 1-2 г. 8)

Дано нема проблеми с дисциплината, че по принцип арабите като видят красива жена и изперкват... :wink:

Споко бе... то в Булгаристан нема красиви жени :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 5501 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45 ... 184  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]