forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Чет Сеп 11, 2025 12:36 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 2175 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43 ... 73  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Май 21, 2007 3:33 pm 
Аватар

Извинете....

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Май 21, 2007 6:27 pm 
Аватар

Старши треньорът на Левски Станимир Стоилов е гледал видеозапис с играта на централния нападател на австрийския ГАК Ален Шкоро. Стоилов вече мисли върху селекцията на „сините” за следващия сезон. Той нееднократно е заявявал, че ще вземе нападател – голаджия, който да подсили отбора.

Ален Шкоро е от Босна и Херцеговина. Роден е на 30.03.1981 година. Висок е 188 см и тежи 78 кг. Неговата футболна биография започва при младежите на ФК Сараево. През 2000 г. отива без трансферна сума в Олимпия Любляна. През 2001 г. е даден под наем в Олимпик Марсилия, където се представя неубедително и се мести в Сервет. В Швейцария играе само един мач и през 2004 г. се връща в Сараево.

Веднага обаче преминава в австрийската Бундеслига и оттогава играе за ГАК. За три сезона има 62 мача и е вкарал 17 гола. Има 10 срещи за националния тим на Босна и Херцеговина.

източник ГОНГ.БГ

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Май 21, 2007 6:29 pm 

За три сезона и 62 мача 17 гола не са много за централен нападател .. Мъри си знае кво прави 8)

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Май 21, 2007 7:04 pm 
Аватар

http://www.gak.at/index.php?id=4332

ето ви го тоя босненец - даже има мейл ако някой иска да му пише
явно влиза повече като резерва

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Май 21, 2007 7:05 pm 

Домо вкара 21 за един сезон и участие в 28 мача или някъде там...
Тоя не е много резултатен май :lol:
М. Зидан ще е по-сполучливо попадение в атака за Левски...

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Май 21, 2007 7:16 pm 
Аватар

Щом на Мъри му трябва нападател голаджия , защо не вземе Гонзалдо

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Май 21, 2007 9:46 pm 
Аватар

Много ми се иска Левски да купят Мохамед Зидан. Сигурен съм, че имаме парите за подобен трансфер, а освен това не мисля, че Майнц 05 ще поискат много пари за него, тъй като са изпадащ отбор.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Май 21, 2007 10:17 pm 

Абе тоя Мохамед ли е Зидан ли е май му се иска да отиде по към милионите на Шалке и Вердер а не към феновете на Левски :?

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Май 21, 2007 11:14 pm 
Аватар

Приказките за Мохамед Зидан са верни, колкото и тези за Давор Шукер и Федерико Инсуа и тяхното преминаване в Левски...тези бомбастични трансфери предполагам си ги спомняте, преди няколко години, когато пак атакувахме ШЛ...

С Дарко и Гонзо селекцията приключва, бъдете щастливи, че изобщо взехме някой друг играч освен Гонзо :!: Такива розови сънища за Зидан и таланти от Ливърпул ги разигравайте във Football Manager 2007...където между другото Зидан е голям провал за мен, броих 10М за да го взема в Астън Вила...и кво прави? 2 асистенции за мен и една за противника... :oops: :lol: Това го казвам, защото така и така сме на много несериозна тема...

Журналята за да си продават вестника какво ли не пишат...Резистор напише "трансфер", те копират, някой във форума каже Зидан, те ти го дават веднага само да им мине тиражчето...доколкото си спомням, когато много ламтях за Иван Цветков миналия сезон пуснаха новина и за него? :oops: Всички журналя на кафево :!:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Май 22, 2007 12:05 am 
Ми сега идва суша за журналистите,близо 2 месеца и требе нещо да се пише,да не Умрат от глад :lol:

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Май 22, 2007 8:03 am 
Аватар

The Blue Champions написа:
Абе тоя Мохамед ли е Зидан ли е май му се иска да отиде по към милионите на Шалке и Вердер а не към феновете на Левски :?

Аз дочух,че интерес към него имало от Щутгарт и Хамбургер, така че явно родните журналя се опитаха да пръднат, но отново се насраха.
Мохамед Зидан е прекалено актуален футболист за да дойде в България. :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Май 22, 2007 4:09 pm 
Аватар

Цитат:
С Дарко и Гонзо селекцията приключва, бъдете щастливи, че изобщо взехме някой друг играч освен Гонзо Exclamation

а за Гонзо, сигура ли е...?

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Май 22, 2007 4:52 pm 

Дори и да имаше реална оферта за Мохамед Зидан (а съм сигурен,че такава няма),мислите ли,че такъв млад и перспективен играч ще дойде да играе в Левски само заради едно евентуално участие в ШЛ?А после кой ще го забележи във вътрешното първенство?Аз лично не очаквам кой знае какви трансферни удари и това лято.Най-много да вземем някой бивш национал на държава от Източна Европа и толкоз...

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Май 22, 2007 6:13 pm 
Аватар

akela написа:
Цитат:
С Дарко и Гонзо селекцията приключва, бъдете щастливи, че изобщо взехме някой друг играч освен Гонзо :!:

а за Гонзо, сигура ли е...?

Аз съм убеден...особено ако продадем Валери, идването на Гонзо е 99,99% сигурно :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Май 22, 2007 8:32 pm 

akela написа:
Старши треньорът на Левски Станимир Стоилов е гледал видеозапис с играта на централния нападател на австрийския ГАК Ален Шкоро.
За три сезона има 62 мача и е вкарал 17 гола. Има 10 срещи за националния тим на Босна и Херцеговина.

Не мисля,че това е идеалния нападател,с който да атакуваме при евентуално участие в ШЛ тази година ... :roll: Ако толкова ни куца,да си запазим Валери още един сезон.Тоя не ми се вижда като част от Левски :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Май 23, 2007 9:03 am 
Аватар

е не ти се виждало!! вие какво искате ??? м. зидан няма да доиде а няма да доиде и некои подобен на него ние сме отбор в които по има вероятност да доидат такива играчи като тоя от гак .

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Май 23, 2007 9:22 am 

Ми тогава по-добре да си задържим Валери бе ... Като не можем да купим,няма и да продаваме !

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Май 23, 2007 9:27 am 
Аватар

Идеята е, че за да купим някой, явно ще трябва да продадем :lol: На Валери май си му е време да отиде в чужбина, колкото и да ни е неприятно това, предвид че ни е основен играч... Това е положението

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Май 23, 2007 9:49 am 
Аватар

Не е далеч времето когато играхме с австрийски клуб - Щурм показаха, че са под нашето ниво, дори да не бяхме със сегашния мощен син отбор тогава...Та по-шкоро предпочитам юноши + Гонзо пред Шкоро... :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Май 23, 2007 10:00 am 
Аватар

Стига с тоя Гонзо бе! Докато не се откаже от футбола, се ли ще го прибираме? :?

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Май 23, 2007 10:08 am 

Trooper написа:
Идеята е, че за да купим някой, явно ще трябва да продадем :lol: На Валери май си му е време да отиде в чужбина, колкото и да ни е неприятно това, предвид че ни е основен играч... Това е положението

Съгласна съм,обаче като няма надеждно попълнение,какво ще купим като продадем Валерко ? И аз искам да го продадем и че му е време за трансфер в чужбина,обаче като няма добър заместник какъв е смисъл само да продаваме ... :roll: ?
А Гонзо какво ви пречи не мога да разбера :?: Като го даваме все в по слаби отбори нормално да иска да си е при нас ... :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Май 23, 2007 10:17 am 
Аватар

Три английски клуба следят Домовчийски

Цитат:
Английските Саутхямптън, Болтън и Уест Бромич проявяват сериозен интерес към нападателя на Левски Валери Домовчийски, който почти сигурно ще бъде продъ.аден през лятото, твърди "Топ спорт". "Светците" вече си осигуриха влезане в Премиършип, докато УБА ще играе бараж с Дабри Каунти. Домовчийски е апетитна хапка и за няколко италиански клуба.

В същото време стана ясно, че до края на седмицата ръководството на Левски ще бъде наясно дали ще може да вземе Миливое Новакович. Словенецът в момента играе за Кьолн, които са съгласни да се разделят с него за сумата от 1,5 млн. евро. Бившият нападател на Литекс вече е дал съгласието си да облече синята фланелка.

http://sportal.bg/article/?Section=14&ID=49315

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Май 23, 2007 10:21 am 
Аватар

STALKER написа:

Нема стига - ЦЕЛИЯ! :lol: :oops: :lol:

Преди когато бяхме фул с нападатели и те бяха във форма (разбирай миналия сезон) бех против да взимаме Гонзич, щото си мислех, че само може да попречи в развитието на Валери...в крайна сметка обаче Мъри го пускаше когато си поиска, а не постоянно...така че нема как да спира на развитието на който и да било.... :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Май 23, 2007 10:36 am 
Аватар

Trent написа:
Не е далеч времето когато играхме с австрийски клуб - Щурм показаха, че са под нашето ниво, дори да не бяхме със сегашния мощен син отбор тогава...Та по-шкоро предпочитам юноши + Гонзо пред Шкоро... :lol:

Босненецът излиза без пари заради изпадането на ГАК

Цитат:
Босненският нападател на ГАК Ален Шкоро (на снимката), който е желан от наставника на шампионите Станимир Стоилов като евентуално ново попълнение през лятото, призна, че ще напусне австрийския клуб след края на сезона.

Както е известно, тимът от Грац доброволно прие да изпадне във Втора дивизия заради финансови неуредици в клуба, а от актива на отбора бяха извадени 28 точки.

"За мен ГАК е вече минало. Имам договор за още една година, но в него има клауза, че той важи само за елитната дивизия. Така че клубът, който иска да ме ангажира, няма да плати никакви пари за мен", заяви Шкоро.

188-сантиметровият таран разкри също, че през зимата е имал оферта от Денизлиспор, но от ГАК са го задържали, тъй като са поискали твърде висока трансферна сума за него.

май тоя ще е..... :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Май 23, 2007 10:50 am 
Аватар

мхм...и на мен на тва ми замирисва :idea:

Левски - това е моя идеал.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Май 23, 2007 10:51 am 
Аватар

БаждекО вдига банкет в момента :lol:

Ей сега МустакО да пусне една оферта за Сидуел от Челски да го вземем под наем (така или иначе новото им попълнение нема да го бъде там, както беше със Скот Паркър) и селекцията е готова... 8)

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Май 23, 2007 1:35 pm 
Аватар

яко Гонзо :) и той са почна да ходи в Б сектор место на централните ложи

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Май 23, 2007 5:43 pm 
Аватар

LSFC написа:
STALKER написа:

Що проблем ли е ? Като вкарва ще го прибираш..

Вкарва той, ама предимно 4Х100 с шопска салата... :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Май 23, 2007 9:33 pm 
Аватар

Teodora написа:
Trooper написа:

Съгласна съм,обаче като няма надеждно попълнение,какво ще купим като продадем Валерко ? И аз искам да го продадем и че му е време за трансфер в чужбина,обаче като няма добър заместник какъв е смисъл само да продаваме ... :roll: ?
А Гонзо какво ви пречи не мога да разбера :?: Като го даваме все в по слаби отбори нормално да иска да си е при нас ... :wink:

Нали уж нашите все следят хипер качествените нападатели, за които все ни искат твърде много пари... Та - продаваме Валери, нагушваме се с кинти (освен ако не бъдат оползотворени за нови важни попълнения като рейсове, трактори, лопати, мотики и т.н в тоя дух :lol: :wink: ) и евентуално най-после взимаме нещо по-качествено за повечко пари (освен ако не се появи някой бивш малтийски национал, чийто договор изтича лятото и с удоволствие би играл в Левски за без пари)... Май пак съм голям оптимист :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Май 23, 2007 9:39 pm 
Аватар

Цитат:
и евентуално най-после взимаме нещо по-качествено за...

мен и КрисчО... :oops: :lol:

Бате, заеби от БаждекО да видиш кинти :lol: Тия милиони от ШЛ се ползват само за школата...все пак доказахме, че е най-добре когато Левски сам създава големите играчи (Ричи е най-яркия пример, заедно с Валери). И това ще е и оправданието за липсата на трансфери това лято :)

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 2175 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43 ... 73  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]