forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Вто Сеп 16, 2025 1:25 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 15225 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 372, 373, 374, 375, 376, 377, 378 ... 508  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Чет Авг 14, 2014 3:58 pm 
Аватар

Shtraker написа:
да го глоби за непрофесионализъм.

Такава възможност не е предвидена в кодекса на труда. Това, че по медиите се дрънкат глупости за глоби не означава, че всеки може да си глобява служителите както прецени за добре :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 14, 2014 3:59 pm 
Аватар

Kryten написа:
Shtraker написа:

Такава възможност не е предвидена в кодекса на труда.

Е може да го уволним за некадърност, вместо да му плащаме Н заплати обещетение..... :bii_chorbata

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 14, 2014 4:00 pm 
Аватар

targovishte написа:
Kryten написа:
Shtraker написа:

Такава възможност не е предвидена в кодекса на труда.

Е може да го уволним за некадърност, вместо да му плащаме Н заплати обещетение..... :bii_chorbata

Е не четеш ли, по негово желание се пръждосва, кво обезщетение..

А уволнението най- много да ни донесе изплащането на Н на брой заплати след 2-3 години дела.. :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 14, 2014 4:01 pm 
Аватар

Не успяхме да привлечем бг Роналдо, изпуснахме Меси след само 2 мача, само един Деко ни остана.

Плача.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 14, 2014 4:03 pm 
Аватар

Явно кодексът ни на труда наистина не позволява глоби.
Добре де, можеше да го пратим да гледа видео например. :bigok Можеше да го пратим под наем в друг отбор и да не му плащаме заплата, след това да го продадем. Можеше и просто да го задържим, Димитров нямаше да има право да бяга. Явно и за 50000 спестявания за заплати сме готови в момента на всичко.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 14, 2014 4:05 pm 

Този копач се е размрънкал че не е титуляр, за какво да го държим да трови достатъчно лайняната обстановка. Да става и да се маха този футболен гении.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 14, 2014 4:12 pm 
Аватар

Долкото знам, заплатата му в Левски е била по-висока от тази в славия. Но конкретна цифра не знам.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 14, 2014 4:13 pm 
Аватар

Акримон да каже. Да каже и заплатите в гурътъ че ми стана интересно

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 14, 2014 4:15 pm 

Седем:Едно написа:
Пълна аматьорщина. Вместо да го оставят сам да решава кога да играе, на какъв пост и кой да е пред него, като го знаят, че е мрънкало. Как може тоя некадърник Гонзо да не се съобразява с желанието на футболоста-бог Меси?

Циганията на Меси не решава проблема с десния ни бек. Знам, че тук става въпрос за Меси, но за мен Левски е малко по-важен.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 14, 2014 4:16 pm 
Аватар

Ми мога да питам, ма има ли такова значение.. Някъв е решил да си ходи, Гонзо не е доволен от него, тръгва си по взаимно съгласие и те така. Аз лично драма не виждам.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 14, 2014 4:18 pm 
Аватар

Гонзо е виновен. Трябваше да му падне на колене на измекяра и да му се моли докато склони да остане. Така нямаше да имаме проблем с десния бек.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 14, 2014 4:19 pm 
Аватар

Бе драмата е друга....от 6-мата, където ги взехме лятото, половината си тръгнаха, след 0....2...3 мача..... :smt026

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 14, 2014 4:33 pm 
Аватар

:bigok

Цитат:
Наско Сираков хвърли бомбата: Много скоро Батков ще си тръгне от Левски!

Легендата на Левски Наско Сираков коментира събитията в клуба през последната година, пише "Меридиан Мач". Той говори за проблемите на "сините" по време на представяне на биографичната си книга "Единакът" във Враца.

Сираков прогнозира раздяла между Левски и собственика на клуба Тодор Батков, която по думите му ще се състои "много скоро".

"Ще ни трябват 3-4 години, за да преболедуваме ерата "Батков". Никой не може да оправи клуба с магическа пръчка. Трябва някой да дойде и да изсипе 50 милиона евро. Кой ще го направи?", попита той.

Той разкритикува "сините" за текучеството на играчи и треньори в последните години.

Сираков обясни защо е бил уволнен бъдещият треньор на "сините" Димитър Димитров - Херо, по времето, в което легендата на Левски командваше да "Герена".

"Аз реших за тази смяна и я направих, защото смятах, че към онзи момент той не бе готов за треньор на Левски. Надявам се, че сега ситуацията е друга и ще го оставят да работи и реализира идеите си. Доколко това ще се случи е друг въпрос", заяви Сираков.

Той разкритикува и решението да бъде назначен уволненият преди дни вече бивш треньор на Левски Пепе Мурсия.

"Този човек идва от шампионат, където се играе 9 месеца. Там нямат нужда от почивка и бързо достигат нужния баланс. В България се играе 4 месеца и се почива 3... Той просто не беше подготвен за условията тук", коментира легендата на "сините".

Сираков отново засегна уволнението на Йоканович.

""След мача с Локо (София) Батков ми се обади и заяви, че не иска повече Йоканович да е треньор. 15-20 дни по-рано бях говорил с Йока, защото усещах, че изпуска съблекалнята. Питах го дали иска помощ и дали да не вляза да се скарам на футболистите. Но Йоканович е твърде много европеец. Той смяташе, че има срещу себе си професионалисти, а не разглезени примадони. Затова тръгнах на разговори с Ивайло Петев".

Наско обяви, че е бил впечатлен от разбиранията за футбола на треньорна на АЕЛ Лимасол.

"Два пъти се срещахме с Ивайло за по три часа. През повечето време той говореше за футбол, а аз слушах и останах впечатлен от разбиранията му. Но знаете какво се случи и влязохме в историята с най-грозния случай във вековната история на клуба. Кой стой зад акцията на т.нар. фенове ли? Не знам, но знам, че за първи път Батков не дойде на представянето на треньор на "Герена". Вие ще се сетите за останалото…".

Според легендата на Левски Валери Божинов е изключителен талант, но ...

"Валери е изключителен талант, но… не се отдава изцяло на футбола. Разколебан е между професията и нощните заведения. Иначе е голям, невероятен талант. Щом е бил в Ювентус и Манчестър Сити, където трудно правят грешки при селекцията, това значи много".

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 14, 2014 4:40 pm 
Аватар

Тия нямат пари и не искат да отпечатат програма за 1000 лева за следващия мач с папагалите, вие искате да имат капацитета да привличат качествени футболисти :ohmygod Ние сме на нивото на Локо Горна по професионализъм :ohmygod :ohmygod

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 14, 2014 4:42 pm 

New Order написа:
Гонзо е виновен. Трябваше да му падне на колене на измекяра и да му се моли докато склони да остане. Така нямаше да имаме проблем с десния бек.

Както обикновено, правиш поредния си коментар лишен от елементарен смисъл.

Значи техническия директор може само да пада на колене и да се моли, така ли?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 14, 2014 4:47 pm 
Аватар

SZ_FEN написа:
New Order написа:

Както обикновено, правиш поредния си коментар лишен от елементарен смисъл.

Значи техническия директор може само да пада на колене и да се моли, така ли?

За сметка на това ти изпъкваш със смислени и комплексни коментари. Това за падането на колене и моленето явно не си го разбрал, щото не е свързано с шистов газ и лобирането за него.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 14, 2014 4:48 pm 

acrimonious написа:
Ми мога да питам, ма има ли такова значение.. Някъв е решил да си ходи, Гонзо не е доволен от него, тръгва си по взаимно съгласие и те така. Аз лично драма не виждам.

Няма абсолютно никаква драма с напускането на Радо Димитров. Драмата започва когато Пламен Крумов се контузи, а неговата алтернатива е Пачек Димов.

Сега много хора са корназ, ама в следващия мач с прасетата в който се наложи Пачека "да обезврежда" Карачанаков много от същите хора ще вият като сирени та чак при мен ще се чува.

Димитров не иска да играе в Левски. Прав му път. От техническия директор на Левски очаквам да намери алтернатива на десния бек. Ако няма кинти, да почне да налага Ташев и Кр. Петков или който друг там прецени, че е нужен.

Филма "може да играе и като ...." го гледаме вече много време и на мен започва да ми омръзва, пък ако ще и Гонзо да е главното действащо лице в него.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 14, 2014 4:55 pm 

Орачев, Ташев, отделно имаме и Деян Иванов, които са защитници. Все някой е играл отдясно. :loser2 Ето ги желаните юноши. :smt031

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 14, 2014 5:02 pm 
Аватар

Хем хубаво, хем тъпо. Все си мислех, че както обикновено ще изчакаме зимата, за да започнем да подаряваме коледни неустойки, за да могат играчите да си починат добре и после освежени и с бодра крачка да се отдадат на търсене на нови отбори, ама ние вече бихме всички рекорди - има-няма месец и хоп, неустойка и чао. Но едно е ясно - целия тоя боклук, дето Гонзо го привлече сега, ще трябва да бъде разкарван малко-помалко. А може пък и юноши да започнат да се налагат, знае ли човек.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 14, 2014 5:03 pm 

PNB написа:
Орачев, Ташев, отделно имаме и Деян Иванов, които са защитници. Все някой е играл отдясно. :loser2 Ето ги желаните юноши. :smt031

От ляво в защитата имаме Веско Минев, Орачев, Галин Ташев (сега в дубъла го мъчат от дясно), Белаид (който по принцип си е ляв бек), а по системата "може да играе и като" ляв бек имаме и Антон Огнянов.

От дясно в защитата имаме дясното крило Пламен Крумов.

За това пък се готвим да вземем още един ляв бек, който обаче "може да играе и като" централен защитник.

Надявам се или бързо да решим проблемите в защита с вземането на нови играчи или да зaпочнем да обиграваме юношите ни които играят на тези постове.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 14, 2014 5:08 pm 
Аватар

Да не забравяме, че Орачев при младежите играеше като дясно крило. :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 14, 2014 5:22 pm 
Аватар

Орачев в последно време играе по дискотеките :chalga

http://instagram.com/p/rpWlynhpFx/

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 14, 2014 5:27 pm 
Аватар

Danislav90 написа:
Заглавие: Re: Радослав Димитров Мнение Публикувано на: Пон Юни 23, 2014 7:44 pm

Оффф кой знае и тоя колко ще изкара ама айде :roll:

Къв съм екстрасенс :smt005 няма и два месеца и айде.... :smt005 сега се обличам и хуквам към тото-то да удрям числата от неделния тираж (само да не се скарам и аз с някой приятел,че да дам само половинката от фиша които ще се окаже печеливш и да се гледаме по новините :bigok )

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 14, 2014 5:28 pm 
Аватар

Mr. Smith написа:
Тия нямат пари и не искат да отпечатат програма за 1000 лева за следващия мач с папагалите, вие искате да имат капацитета да привличат качествени футболисти :ohmygod Ние сме на нивото на Локо Горна по професионализъм :ohmygod :ohmygod

АФК Тодорини кукли

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 14, 2014 5:39 pm 
Аватар

Какво е АФК :roll: Освен Аматьорски футболен клуб, друго не се сещам :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 14, 2014 5:41 pm 
Аватар

Mr. Smith написа:
Какво е АФК :roll: Освен Аматьорски футболен клуб, друго не се сещам :roll:

:bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 14, 2014 5:48 pm 
Аватар

Поне да кажат истината, че го освобождават, за да си платят тока :smt006 Не е срамно да си на просешка тояга, срамно е да се правиш, че не е така. Иначе и тоя отива при "братовчедите" в Доматево. Абе въобще, между двата клуба няма нищо, ама нищо общо и който си мисли обратното е болен или минимум луд

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 14, 2014 5:54 pm 
Аватар

Е от Доматево поне малко зарзават да бяха пратили, в неделя хората да си нарежат малко доматенцИ, сиренцИ, краставички, ей тъй да са съберат на теферич като не гледат мача :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 14, 2014 5:56 pm 

Писах във фб страницата на Левски, къв е тоя, че да има претенции дали е титуляр или не и жИна му лайкна поста . :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 14, 2014 6:00 pm 
Аватар

Mr. Smith написа:
Е от Доматево поне малко зарзават да бяха пратили, в неделя хората да си нарежат малко доматенцИ, сиренцИ, краставички, ей тъй да са съберат на теферич като не гледат мача :bigok

Абе те 3 точки да оставят в неделя, че си иба мамито :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 15225 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 372, 373, 374, 375, 376, 377, 378 ... 508  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]