делян написа:
Иначе се съмнявам Светльо Тодоров да дойде при положение,че Портсмут му предлага нов договор.
Светльо ако е умен ще дойде при нас. При продажната курва Хари Реднап дето само гледа да глътне поредната комисионна от трансфери, развитие няма как да има

Сега ще се види дали Тоди е умен или също като Пеев просто иска да направи пара без да му дреме на кура в кой от многото резервни отбори на клуба си играе...
делян написа:
Проблема на Левски е,че има много грешна трансферна поолтика.Вместо да пуснем Валери на запад,защото е ясно,че в България няма накъде да се развива повече,за Ричи също ние искам по 3-4-5 милиона евро,което е меко казано множко

Цената е абсолютно реална. Ти знаеш ли, че на Ричи цената му ще скочи 3-4 пъти като защитава цветовете на някой италиански клуб? Просто неговата игра в центъра на терена е изключителна и той е един от най-добрите дефанзивни халфове, които Левски е имал откакто гледам мачове, да не кажа дори и най-добрия...
А Валери и потенциала който има си заслужава поне 2М евро, които ги даваше Шитке. Веднъж ги отказахме, при нова оферта вече чакам МустакО да приеме...За тези двама играчи по 2-3М евро си е съвсем в реда на нещата, не сме на пазара при мангалите където можеш с две-три реплики да свалиш от цената...Изобщо си мисля, че някои от вас хич не анализират адекватно качеството, което имаме в сегашния отбор. Отборите, които искат да станат едни от големите, гледат да запазят най-добрите си играчи максимално дълго...защото и качествени заместници трудно се намират. Един Тотнъм примерно, ако беше запазил Керик в състава си, в момента сигурно щеше да е в Топ 5 на Премиершип...
LSFC написа:
А ти какво искаш ? Да дадем Валери и Ричард за 1 милион и да вземем някоя недоказана маймуна за 2 ??? Само, защото така ще спите спокойно, че ЛЕВСКИ прави трансфери..
делян написа:
Според теб реално някой ще даде ли 5 милиона за Валери в момента.
Ако искат да дават. Ако не - да търсят друг избор. Толкова просто е.
делян написа:
Не искам ЛЕВСКИ да купува на килограм,ама ми се иска тези момчета да пробият и в Европа
И като Чорбата да не можем да направим един качествен сезон, просто щото през всяко лято/зима продаваме талантите си...Ако играчи като Мето Деянов и Томаш им бяха останали в отбора, можеше в момента да са ни много стабилен съперник. Ама за щастие те продават при първата 6 цифрена оферта...

делян написа:
,логично е да искат да заминат в големи отбори,а и примерно Гонзо-сега можеш да не играе в 7-ят в Хърватия,а в някой много по-голям отбор
Да бе, Фулъм или Хетафе... Ебем ти големите отбори

Всичко тогава беше една голяма медиина истерия. Та те тогава намесиха и името на анонимниците Щутгарт Кикерс само и само да си пълнят тиража...А и специално Гонзо има проблем с адаптацията, навсякъде почва трудно преди да развие истинските си възможности. Така че и в Реал Мадрид или Барса да беше отишъл тогава пак щяхме да си го връщаме по 30 пъти я под наем, я на свободен трансфер...
делян написа:
Факт, е че нямаме трансфери на Запад и за мен това е грешна политика
Ако има нещо, което е ключът към влизането ни в групите на ШЛ, то това е "грешната ни политика"... 8)
air_J написа:
докато вината за това, че Гонзо така и така не стана нищо повече от футболист за местна консумация е изцяло на ФК Левски (говореше се за оферти от Валенсия и Ювентус, но също така се говореше и за цена от 10 милиона евро

).
Не забравяй, че Барса тогава ни даваха и 10 милиона + Ривалдо даже...

Аре стига вече. Казах по-горе, че Гонзо има проблем с адаптацията и ако беше отишъл в по-голям отбор провала му щеше да бъде и по-голям, защото там чакат бързи резултати, особено като говорим за футболисти над 21 години...
Цитат:
Цената на Валери и Ричард е общо около 2 милиона евро и смятам, че...
...си на кафево...

Хора, ама вие май наистина не разбирате, че Левски притежава футболисти, които трудно биха били заменени...Относно опасенията ти, че Ричи може да избяга - хммм, по времето на Темелко си спомням, че май имахме и още един нигериец в състава, който също си би шута? Както и да е, важното е, че тогава Ричи показа лоялност към клуба и предписа нов договор...

А и според мен положението с него не стои по такъв начин, все пак в България Ричи има на разположение всичко от което има нужда - добър европейски отбор, не лоша заплата, евтин алкохол...
Цитат:
Въпроса е ЛЕВСКИ да продаде футболисти,който тук са достигнали тавана си
Не знам как ще прозвучи за вас, но специално за мен докато Мъри е начело на тима, "the sky is the limit" за развитието на футболистите ни...
П.П.: бати и дългото мнение дето го писах...