forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Нед Юни 29, 2025 11:45 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 1521 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41 ... 51  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Чет Юли 11, 2013 6:45 pm 
Аватар

Проблема не е във футболистите. Няма как с футболисти от 2-ра френска лига и като цяло с футболисти от селата по цяла Европа да направиш нещо значимо където и да е. Тези чужденци през живота си не са печелили трофей, не са побеждавали някой по-голям отбор от аматьорските първенства, в които играят те нямат манталитета на победители, а ние тук искаме да станат шампиони да играят в групите на ЛЕ. Тези чужденци, които в момента са в Левски дори нямат право да си мечтаят за такива работи. Истината е в нашата школа, трябва да се налагат юношите. Те първо знаят какво е Левски и са по-грамотни тактически от тези прехвалени чужденци, които взимат по 15 000 на месец и не им пука дали ще паднат с 5:0 или ще бият за тях е важно да си приберат парите.
С всяка година нещата стават все по-зле и все по-зле. Срещу Търнава паднахме с дузпи, следващия сезон Сараево ни убиха и загубихме само с 3:1. С Иртиш, че ние за два мача дори гол не можахме да вкараме и трябва да сме доволни, че паднахме само с 2:0. Казахстанците правиха такива контри за каквито ние ще има да си мечтаем. Дългите им пасове да не говорим, нашите на 2 метра един от друг не могат да си подадат, а хората с 50-60 метра пасове и то точни.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 11, 2013 6:45 pm 
Аватар

b0b000 написа:
incheto_1914 написа:
Може да не прозвучи християнско, но искам да видя наистина пребити играчите + батков. В кръв. А колите им потрошени. Нещо, което трябваше да стане още миналата година!
Само се заканваме и нищо не правим.

И като бъдат пребити футболистите, какво по-точно ще се промени? По-добри ли ще станат?

Някои най-накрая ще си тръгнат !!!!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 11, 2013 6:46 pm 
Аватар

Нещо ми се върти в главата, че Раев ще се измъкне скоро като путек от клуба :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 11, 2013 6:46 pm 
Аватар

"Никога не съм се пестял в мачовете на Левски. Винаги съм давал 100% от себе си. Исках Левски да печели и бях готов да умра, но това да стане. Всеки път казвам, че един играч, когато облича синята фланелка, той се докосва до нещо свещено и трябва да играе само и единствено на върха на своите възможности."

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 11, 2013 6:47 pm 
Аватар

Няма нищо сложно в целата работа, но просто на ТЯХ не им се занимава с това:

-Трябва задължително истински треньор, ама ТРЕНЬОР и то да работи поне 2 или 3 години! Ама трябва да е доказан на 100% и ЧУЖДЕНЕЦ, ако ще да зима и 50 000 евро на месец! По-добре да се дадат на него вместо на 3ма некадърника от чужбина!

-Да се изгради един път за винаги ШКОЛА, ама ШКОЛА! Да се докара от чужбина шеф за нея, да се работи по-най модерните тенденции в нея! Да се правят кампове и кастинги всяка година и да се попълва с млади и талантливи деца! Да се назначат 3 или 4 скаути, ама такива дето наистина работят и да обикалят цялата страна за да обират какво добро може от децата в другите отбори!

-Да има 3 или 4 СКАУТИ за чужбина, да обикалят всяка година и да гледат един тон футболисти! Но да работят а не да ходят на разходки!

- И накрая едно от най-важните неща е да се вземе един отбор от Б група и да се направи ОФИЦИАЛЕН САТЕЛИТ и там да играят всичките най-добри футболисти от школата които напускат вече юношеският футбол! Като да играят футболисти само до 23 години и да се готвят в истински условия за първият отбор!

ЕЙ ТВА ТРЯБВА ДА СЕ НАПРАВИ В ЛЕВСКИ, ЗА ДА ТРЪГНЕ КЛУБЪТ НАГОРЕ НАЙ-ПОСЛЕ!!!

Върнете се в началото
 Профил  

Всичко е един омагьосан кръг, затова не виждам причина да се ядосвате и пилеете нерви. Би било добре да знаехме, че макар паднали от майкасивпутката някой ще вземе мерки, адекватни и нещо ще се промени. А това няма да стане, т.е смисъл от нерви и емоции нулев.
Смърт за всички в отбора и тва е :wink: Ние ще си обичаме нашия Левски, ще ни боли, но все повече взема да притъпява всякаква тръпка :smt006 Само 100 годишнината ще е тръпка и не заради тия на терена, а заради това, което ние сами ще си направим. Защото Левски - това са неговите привърженици!

Върнете се в началото

Аватар

Синя Варна написа:
Нали ги плюхме и ядоха шамари след сараево ... сега ще стане същото и пак няма да има резултат докато тара се хили отгоре

Коя от нашите путки е яла шамари ? :smt017 Иначе за Тара кога и да пукне, ще е късно !

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 11, 2013 6:48 pm 
Аватар

Mr. Smith написа:
Нещо ми се върти в главата, че Раев ще се измъкне скоро като путек от клуба :smt006

чул те Господ, ама надали...тоя е по нагъл и от комунист.....

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 11, 2013 6:48 pm 
Аватар

Точно, защото тръпката ще се притъпи, след време синята лавина ще е само спомен :!:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 11, 2013 6:49 pm 
Аватар

targovishte написа:
Mr. Smith написа:

чул те Господ, ама надали...тоя е по нагъл и от комунист.....

Да и на неговото място Йовов, какво ще се промени :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 11, 2013 6:49 pm 

Ясно е, че Батков е проблема, въпроса е как да се справим с него. :smt085

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 11, 2013 6:50 pm 
Аватар

Македония написа:
Всичко е един омагьосан кръг, затова не виждам причина да се ядосвате и пилеете нерви. Би било добре да знаехме, че макар паднали от майкасивпутката някой ще вземе мерки, адекватни и нещо ще се промени. А това няма да стане, т.е смисъл от нерви и емоции нулев.
Смърт за всички в отбора и тва е :wink: Ние ще си обичаме нашия Левски, ще ни боли, но все повече взема да притъпява всякаква тръпка :smt006 Само 100 годишнината ще е тръпка и не заради тия на терена, а заради това, което ние сами ще си направим. Защото Левски - това са неговите привърженици!

Бе не трябва да мълчим...то затова сме и на този хал...мълчахме 3 години, стига толкова.....

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 11, 2013 6:50 pm 
Аватар

incheto_1914 написа:
tones написа:
incheto_1914 написа:
Може да не прозвучи християнско, но искам да видя наистина пребити играчите + батков. В кръв. А колите им потрошени. Нещо, което трябваше да стане още миналата година!

А защо се сещаме за баткоф, само когато положението е тежко ?

Ми ако си ми виждал други мнения в тоя форум, това далеч не е така. Само наивници като Алек си траят за Батков и за тях проблемите абсолютно винаги са в десния бек, опорния халф, нападателя или треньора (което също не че не е така, но не е зле да си спомним откъде идва цялото натрупване през годините).

И сега си върнахме и Раев. "Лесното в Левски свърши", "Дотук с лигавщините", "Ще видя на кой му се играе в Левски" и т.н. и т.н... Направо го видяхме!

Имам предвид, че форумната позиция, не я изразяваме по мачове. Единствено изключение беше 2009, но след това дойде Гарата, влязохме в групите на ЛЕ и забравихме всичко. Честно, не се сещам да е имало сериозно скандиране или плакат, срещу "бащицата" в последните 2-3 години :roll:

No me importa donde juegues
Siempre te voy a seguir
Yo lo quiero a Levski Sofia
Y por él voy a morir

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 11, 2013 6:51 pm 
Аватар

Mr. Smith написа:

Стискам палци. Да си пише у Фейсбука и да си ебе майката :slap

Върнете се в началото
 Профил  

Аватар

Вън джуджето!!!! Люпко да дойде... за сега тва е решение според мен

Върнете се в началото
 Профил  

Аватар

Правил го е вече :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 11, 2013 6:52 pm 

b0b000 написа:
incheto_1914 написа:

И като бъдат пребити футболистите, какво по-точно ще се промени? По-добри ли ще станат?

И като не направим нищо, след като търпим едни и същи муцуни, какво ще се промени? Сами ли ще си тръгнат? По-добри ли ще станат? Ще спрат да ни плюят в лицата може би?

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

Аватар

Mr. Smith написа:
Да и на неговото място Йовов, какво ще се промени :roll:

С Йовов нищо.....честно...вече се надявам руснаците да идват и да сложат научени хора...поне да управляват правилно, то е ясно, че няма да са левскари.... :smt006
а Насо, това му беше целта...да се върне в Левски и да прави интригите...той други цели няма.... :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

Аватар

Just_Sim4o написа:

Глупости. "Играли смо добро, али смо немали шансо". Същата работа като да сложат Пенев в Чорбътъ :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 11, 2013 6:54 pm 
Аватар

We_Are_Levski! написа:
Няма нищо сложно в целата работа, но просто на ТЯХ не им се занимава с това:

-Трябва задължително истински треньор, ама ТРЕНЬОР и то да работи поне 2 или 3 години! Ама трябва да е доказан на 100% и ЧУЖДЕНЕЦ, ако ще да зима и 50 000 евро на месец! По-добре да се дадат на него вместо на 3ма некадърника от чужбина!

-Да се изгради един път за винаги ШКОЛА, ама ШКОЛА! Да се докара от чужбина шеф за нея, да се работи по-най модерните тенденции в нея! Да се правят кампове и кастинги всяка година и да се попълва с млади и талантливи деца! Да се назначат 3 или 4 скаути, ама такива дето наистина работят и да обикалят цялата страна за да обират какво добро може от децата в другите отбори!

-Да има 3 или 4 СКАУТИ за чужбина, да обикалят всяка година и да гледат един тон футболисти! Но да работят а не да ходят на разходки!

- И накрая едно от най-важните неща е да се вземе един отбор от Б група и да се направи ОФИЦИАЛЕН САТЕЛИТ и там да играят всичките най-добри футболисти от школата които напускат вече юношеският футбол! Като да играят футболисти само до 23 години и да се готвят в истински условия за първият отбор!

ЕЙ ТВА ТРЯБВА ДА СЕ НАПРАВИ В ЛЕВСКИ, ЗА ДА ТРЪГНЕ КЛУБЪТ НАГОРЕ НАЙ-ПОСЛЕ!!!

Толкова е елемантарно, нали ... Обаче нашето ръководство НЕ ИСКА да го направи.

incheto_1914 написа:
И като не направим нищо, след като търпим едни и същи муцуни, какво ще се промени? Сами ли ще си тръгнат? По-добри ли ще станат? Ще спрат да ни плюят в лицата може би?

Разбра ме погрешно. Трябва да се направи нещо, но не на футболистите

Последна промяна b0b000 на Чет Юли 11, 2013 6:57 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 11, 2013 6:55 pm 
Аватар

Да продават всички докато не е свършил трансферният прозорец, тоя сезон САМО юноши :!:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 11, 2013 6:56 pm 
Аватар

Trent написа:
Just_Sim4o написа:

Глупости. "Играли смо добро, али смо немали шансо". Същата работа като да сложат Пенев в Чорбътъ :smt006

Е по-добре ли е така... ?! Според мен си требва един треньор да се сложи кадърен и да се остави да работи на спокойствие !!!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 11, 2013 6:57 pm 
Аватар

да вземат Грозни и да приключваме

Върнете се в началото
 Профил  

Аватар

Крайно време е всички ние феновете да спрем да залъгваме сами себе си, че ПФК Левски АД е голям отбор, гранд и т.н., като много добре знаем, че това е само в нашите очи.
За съжаление Ники Митов изгуби купата, титлата и отпадна от Европа и ако е мъж, ще си подаде оставката.

Мисля, че всички защитници на легендата Н.Сираков, трябва да се засрамят и извинят.

Върнете се в началото
 Профил  

Инче, миличка, уважавам те много, без да те познавам! :smt023 И ти отговарям: Аз отдавна съм се осъзнал! Въпроса е да го направим всички! Отдавна съм осъзнал, че вместо да се даде път на Вутов, Близнаците, Тонев, Чаворски, Орачев и сигурно още дозина наши юноши, за които не съм чувал! Се дава път на играчи, като Ели и Бру от изпадащи отбори на френската втора дивизия, като Силва и Пинто, които са били твърди резерви в посредственни португалски тимове, като Рамос, от който се отказва отбора му и го дава без пари и Манго, който никой не го беше чувал преди да дойде в ЛЕВСКИ! Тези играчи през цялата си кариера са свикнали повече да падат отколкото да печелят, а ние се опитваме да ги направим лидери в ЛЕВСКИ! Това никога няма да стане, защото ЛЕВСКИ е върха в техните кариери! На ЛЕВСКИ му трябват най-добрите БЪЛГАРСКИ играчи ( ние не взимаме най-добрите, а не вярвам, че те ще ни струват повече от сегашните чужденци ), най-добрите юноши и чужденци, които вече са се доказали в " А " група, като Григораш, Йофу, Ричард, Вагнер и Дембеле! Нека другите да създават добри чужди играчи за нас, а не обратното! :levski

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 11, 2013 7:03 pm 
Аватар

Левски е като селско тимче- срещу т.нар. грандове ( :ohmygod2 ) у нас пролетта игра с яко хъс и ги взе с много желание и късмет. Срещу посредствените отбори игра безумно. Когато трябваше да грабне своето (Берое, Славия, Иртиш) игра с ебати селския манталитет- страхливо, страхливо, страхливо. Путки!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 11, 2013 7:05 pm 

много наивни хора пишат в тоя форум, проблема не е във футболистите - те правят каквото им се нареди, футболът ни също се управлява от мафиоти както и цялата държава, затова вместо да си търкате пръстчетата по клавиатурата излизайте на протеста тая вечер току виж сме постигнали нещо, че както е тръгнало скоро и като нация ще изчезнем, а вие тука се ядосвате, че батков продал мача...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 11, 2013 7:06 pm 
Аватар

Заслужават едно хубаво посрещане! И посещение на няколко тренировки...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 11, 2013 7:08 pm 
Аватар

targovishte написа:
да вземат Грозни и да приключваме

Наскоро бях седнал да го гледам онова 2:0 с Чорбата. Не знам какво го прехваляте, имахме може би около 7-8 100% положения - да, можехме да подобрим 7-цата, но наистина сега от спомените само ни се струва този мач като тотален футбол. А всъщност беше съвсем стандартен мач в който имахме добри избухвания. А ние го помним все едно сме направили 20 положения. Марто Петров пък имаше нелоши включвания за Чорбата и не е като да не са имали и положения и те :smt006

Стига сме живяли в историята, трябва да продължим напред (ех, колко философски... :smt005 )

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 11, 2013 7:09 pm 
Аватар

Какви мерки, като 20 години не може да се разбере как да се играе срещу тези по-слаби отбори - цял мач разиграване и кур!

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 1521 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41 ... 51  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]