forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Сря Юли 23, 2025 6:12 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 5501 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40 ... 184  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Юли 26, 2007 11:36 pm 
Аватар

До като се пиберах от мача, по Дарик казаха, че Батков казал пред тях, че освен с Колев, преговаряме и с Здравко Здравков.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Юли 27, 2007 12:34 am 

durtaka написа:
subata написа:
На мен Колев изобщо не ми е противен :wink: Даже ми харесва как варди.Май ще си остана единствения,който му се радва обаче :lol:

не ве не си единствен :)
но имаме нужда при други постове които са по-важни за сега!

наистина Колев не е лош вратар, като за резерва става, но верно ... къде се засилиха да купуват вратари ... Искаме десен бек !!!! Живкооооу !!!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Юли 27, 2007 12:36 am 
Аватар

ТуристО написа:
И как си представяте Колев в Левски.Щото аз не мога и не искам тоя да е на вратата.Млади били нашите резерви........глупости на таркалета.Божката си е железен.Тодоров ще бъде вкаран в правия път от Мъри и всичко си е перфектно.

да...ама не...баткО не мисли като тебе....

Батков: Преговаряме със Здравко Здравков и Стоян Колев

Цитат:
"До началото на шампионата не е изключено да се разделим с още играчи. Има оферти за някои от футболистите на Левски. Спешно търсим вратар. Вече се свързахме със Здравко Здравков и му предложихме да се върне в България. Ще водим преговори със Стоян Колев", сподели Батков след победата с 2:1 след продължения над Литекс за Суперкупата.

По-рано днес излезе информация, че "сините" опитват да привлекат Стоян Колев, който ден по-рано сподели пред "Топспорт", че си търси отбор, след като в Тревизо незнайно защо са решили да не разчитат на услугите му.

Тодор Батков изрази благодарност към публиката на Левски, която подкрепяше през цялото време любимците си в мача с Литекс. "Нашите фенове бяха невероятни. Явно има полза от срещата с феновете", заяви Батков.
Босът не скри, че е останал недоволен от неубедителните изяви на левскарите. "Левски беше неузнаваемо слаб. Надявам се да се момчетата да се мобилизират за предстоящите мачове с Тампере от втория предварителен кръг на Шампионската лига. Не съм доволен и от съдийството, имам много критики към него. От УЕФА ще искат допинг контрол за важните срещи от българското първенство", каза още Батков.

батков...батков...а какво ти направи...за да е по силен Левски.... :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Юли 27, 2007 9:56 am 

Минимум 48524 неща повече, отколкото ти :!:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Юли 27, 2007 10:25 am 
Аватар

ми все пак той си е собственика....нормално е да е направил много повече... :lol: :lol: :lol:
аз не мисля...че баткО е главния виновник за успехите...."вината" е в Мъри , Наско , футболистите и останалите в щаба на отбора....напоследък Батков повече говори празни приказки отколкото да виждаме някакви смислени действия от негова страна...но ти едва ли спомняш....какъв беше той в началото...когато взе отбора....и какъв е сега....според мен разликата е огромна.... :idea:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Юли 27, 2007 10:45 am 

NITR0 написа:
durtaka написа:
subata написа:
На мен Колев изобщо не ми е противен :wink: Даже ми харесва как варди.Май ще си остана единствения,който му се радва обаче :lol:

не ве не си единствен :)
но имаме нужда при други постове които са по-важни за сега!

наистина Колев не е лош вратар, като за резерва става, но верно ... къде се засилиха да купуват вратари ... Искаме десен бек !!!! Живкооооу !!!

Ей ало :evil: :evil: Момчето вчера нямаше ден и добре че има като тебе хора дето веднага му се нахвърлят :x Забрави ли всичките му мачове в УЕФА,ШЛ или първенството? Или просто не си бил на нито една тренировка да го видиш как си скъсва задника :?

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Юли 27, 2007 11:05 am 

targovishte написа:
ми все пак той си е собственика....нормално е да е направил много повече... :lol: :lol: :lol:
аз не мисля...че баткО е главния виновник за успехите...."вината" е в Мъри , Наско , футболистите и останалите в щаба на отбора....напоследък Батков повече говори празни приказки отколкото да виждаме някакви смислени действия от негова страна...но ти едва ли спомняш....какъв беше той в началото...когато взе отбора....и какъв е сега....според мен разликата е огромна.... :idea:

Ми нормално е разликата да е огромна. Пък и отначалото той беше само представител на чорни, а сега е начело на най-големия клуб в България все пак. Лично според мен няма нужда от толкова тежки думи все още. Ти казваш, че мъри е главния виновник за успехите, но все пак при някой друг можеше да не му се гласува толкова доверие и това не е малка заслуга на батко. Пак създадохме работа на модераторите ми се струва. Тея мнения са за другата тема :?

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Юли 27, 2007 11:09 am 
Аватар

Нали не забравяш, че се гласува доверие на Мъри защото нямаше пари за друг треньор. А и да имаше пари за друг треньор, то той не би се съгласил да играе с юноши и с 0 нови футболисти.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Юли 27, 2007 11:14 am 
Аватар

vale_pika написа:
Нали не забравяш, че се гласува доверие на Мъри защото нямаше пари за друг треньор. А и да имаше пари за друг треньор, то той не би се съгласил да играе с юноши и с 0 нови футболисти.

взе ми думата от клавитурата... :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Юли 27, 2007 12:29 pm 

А пък то нищо общо :wink:
Малко български треньори има, които ще предпочетат да водят Левски,
а не някоe друго бг гимче. При това недоволство от публиката, което имаше след първия мач с публикум, при друг начело на Левски, мъри изхвърчаше почти сигурно /не казвам сигурно, защото никога не мога да бъда сигурен-като вас-за нещо, което нема как да се разбере, защото не се е случило/. А вие понеже сте първи приятели с батков и знаете защо е задържал мъри :wink:

Последна промяна parvanoff на Пет Юли 27, 2007 2:17 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Юли 27, 2007 1:31 pm 

vale_pika написа:

Мъри беше готвен за треньор на Левски много преди Батков да вземе пълната власт в клуба. Точно по инициатива на Батков, Наско и Люпко, Мъри с финансиране от клуба обикаляше цяла Европа по стажове.
А я сега ми кажи с тия "нула нови" - колко от титулярите вчера играха срещу Беверен?

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Юли 27, 2007 2:36 pm 
Аватар

vale_pika написа:
STALKER написа:
Kryten написа:
Абе то си личи, че ни трябва вратарче ама тоя пън ли ...?

И по-кво си личи, титуляр ни е най-добрия в България, резерва е най-перспективния...Това да ни е проблема, а на десния бек е само Живко Миланов, ако се контузи, Стоян Колев ли ще го замества :?

:arrow: Единаствената логика е, че некой в намислил да продава Гошо! Дано не съм прав :roll:

Много е прав Сталкер. Гошо Петков /и Пелето беше такъв/ е най-, ама най-класният ни играч. Той може да отиде в който и да е световен отбор,да смени титуляра, и почва да пази перфектно без никаква подготавка, лагери и т.н.

Толкова други постове имаме на които сме зле, а ние врата ще взимаме. И на всичкото отгоре 34 годишнвият Стоян Колев!?!

Факт! Гошо е най-добрия. И очевидно ще си заминава, но това той отдавна каза, че го иска. Така че, с оглед последните 2 сезона, мисля че може да му пожелаем на добър път и да се надяваме Божката да стъпи пред мрежата. А Колев ако искат да го слагат резерва - да заповядат. По съм навит на Данчо Господинов. Само Божката да е титуляр!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Юли 27, 2007 3:29 pm 

AC/DC написа:
Ей ало :евил: :евил: Момчето вчера нямаше ден и добре че има като тебе хора дето веднага му се нахвърлят :ь Забрави ли всичките му мачове в УЕФА,ШЛ или първенството? Или просто не си бил на нито една тренировка да го видиш как си скъсва задника :?

Заето ! А дано да си прав и във всичките следващи решаващи мачове да му е ден. А то и други си скъсват гъзовете от тренировки, но не ги пускат титуляри, просто защото не са готови... и имат по-добри алтернативи. А на този пост нямаме.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Юли 27, 2007 4:11 pm 
Аватар

Петков зимата ще заминава най-вероятно, ясно, проблемът е лицето стоян колев или пък също толкова зле - здравков. Нека се вземе некой млад перспективен дето нито ще е недоволен , че е трети вратар сега, а после втори, нито краят на кариерата му е по-скоро от на дедо боре. Да се надяваме , че Мъри ще се освести :)

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Юли 27, 2007 4:17 pm 
Аватар

Цитат:
Полузащитникът на Левски Ричард Еромоигбе удължи днес договорът си с клуба до месец юни 2010 година.
Нека се спре по тази тема

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Юли 27, 2007 7:10 pm 

някой може ли да ми каже Шанол Гюлип (така се пишеше май май) и Спас Байрактаров дали са предостъпени или продадени на локо мездра?

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Юли 27, 2007 7:39 pm 

AC/DC написа:
Ей ало :evil: :evil: Момчето вчера нямаше ден и добре че има като тебе хора дето веднага му се нахвърлят :x Забрави ли всичките му мачове в УЕФА,ШЛ или първенството? Или просто не си бил на нито една тренировка да го видиш как си скъсва задника :?

Няма ден, няма ден, обаче няма и алтернатива! Не може Живко да изкара на един ключов пост 45-50 мача без смяна.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Юли 27, 2007 7:45 pm 

45-50 мача значи и финал за кеш да играем :)))) щом ще играем 45-50 мача.. боли ме ухото за живко... ако ще и гредата да подпира цял мач...

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Юли 27, 2007 9:05 pm 

trippin написа:
45-50 мача значи и финал за кеш да играем :))))

30 за първенство, 5 за КБ, 2 с Тампере, 2 в третия кв.кръг, 6 в групите, или поне 6 в УЕФА....Ето ги ...

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Юли 27, 2007 10:04 pm 
Аватар

Yordan В. Ангелофф написа:
trippin написа:

30 за първенство, 5 за КБ, 2 с Тампере, 2 в третия кв.кръг, 6 в групите, или поне 6 в УЕФА....Ето ги ...

+ 1 за Суперкупата :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Юли 27, 2007 10:06 pm 

Selqnina s koleloto написа:
Yordan В. Ангелофф написа:
trippin написа:

+ 1 за Суперкупата :lol:

Сложи и контролите,нали и те са мачове :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Юли 27, 2007 11:54 pm 

И нема да има контузии и наказания за ни един мач...Тоя май верно подпира гредата. :lol: :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Юли 28, 2007 12:45 am 

trippin написа:
някой може ли да ми каже Шанол Гюлип (така се пишеше май май) и Спас Байрактаров дали са предостъпени или продадени на локо мездра?
:roll:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Юли 28, 2007 1:05 pm 
Аватар

Преотстъпени доколкото разбрах

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Юли 29, 2007 12:14 pm 
Аватар

Левски взе Юсуф Рабех

идва в сряда

Автор:ЖЕЛЮ СТАНКОВ2007-07-29

Мароканецът ще бъде картотекиран за следващия кръг на Шампионска лига
Ден преди заминаването за Финландия за гостуването на Тампере Левски се сдоби с ново попълнение. Това е дълго очакваният марокански младежки национал Юсуф Рабех. Той е роден на 13.04.1985 година, висок е 182 сантиметра, тежи 75 килограма.
За него Шахиб Бензукан казва, че е мароканския Бекенбауер. „Рабех е с поне една класа по-добър от мен, той е любимия ми футболист и аз се уча от него”, казва Шаки.
Сагата с Рабех приключи след като в Левски всички се убедиха в безспорните качества на Банзукан, бързата му адаптация и факта, че бе приет много добре от публиката по време на мача за Суперкупата.
Юсуф е централен защитник, но с успех играе и като вътрешен полузащитник и като краен бранител. Той ще бъде картотекиран за следващия кръг на Шампионска лига, ако Левски отстрани Тампере.
В интервю преди време Мурад Хидиует заяви, че не е чувал за Бензукан, но Рабех наистина е класен играч и ако Левски го привлече ще направи удар в десетката.
Преговорите с клуба на играча ФАР Рабат са вървели трудно. Първо, защото това е военен клуб и второ заради цената. Мароканците бяха твърди със сума от един милион евро, докато Левски извади на масата 500 000. В крайна сметка и двете страни са отстъпили от исканията си, за да си стиснат ръцете на междинна сума, доближаваща се повече до тази на африканците.
Юсуф Рабех трябва да пристигне в Левски в сряда и може да се засече с новия си отбор още на летището, тъй като в този ден в ранния следобед „сините” се прибират от Финландия.
Според мароканските агенции от Левски са набелязали и Тарик Бандамун от Раджа Казабланка и Софиян Бензуен от ФК Брюксел, които също са младежки национали, но тези варианти вече са отпаднали след привличането на Юсуф Рабех.

:shock: :shock: :shock:

http://www.donbalon.bg/article.php?artid=5527

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Юли 29, 2007 12:19 pm 
Аватар

:shock: :shock: :shock:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Юли 29, 2007 12:21 pm 
Аватар

Изненада :lol:
И само Батков обичаме те :!: :smt082

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Юли 29, 2007 12:22 pm 
Аватар

А дано е вярно... е така ги обичам нещата... :idea: :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Юли 29, 2007 12:31 pm 
Аватар

Дано може да играе и десен бек, че централните защитници стават твърде много :!:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Юли 29, 2007 12:32 pm 
Аватар

Дано чичо Жельо е прав

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 5501 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40 ... 184  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]