forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Чет Сеп 11, 2025 12:50 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 2175 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40 ... 73  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Май 14, 2007 9:57 am 
Аватар

след всяка загуба на точки...почваме все повече да се изхвърляме и "развързваме" празната кисия май..... :roll:

Цитат:
Междувременно стана ясно, че старши треньорът на Левски Станимир Стоилов отново е проявил интерес към халфа на полският Корона и националният отбор на Полша Гжегож Бонин, научи "Топспорт". Мъри искаше да привлече атакуващият полузащитник още през миналото лято по време на лагера на "сините" в Австрия.

Халфът направи много добро впечатление в контролата между двата отбора завършила 3:2 за Левски. Тогава Стоилов заяви, че остава само ръководствата на двата клуба да се разберат и той трябваше да дойде на "Герена". Трансферът обаче пропадна, след като от Корона заковаха цена от 3 милиона евро за звездата си. Ръководството на Левски обмисля да отправи нова оферта за Бонин. Собственикът на шампионите е решил да отпусне необходимите средства за трансфери през лятото и е много вероятно ако поляците смъкнат поне малко от цената, той да акостира на "Герена".

Бонин е роден на 12.02.1983 година, висок е 188 см и тежи 78 кг. Има един изигран мач за Полша срещу Литва, който поляците губят с 0:1.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Май 14, 2007 1:48 pm 

ТерзО написа:
Левски настоява за Никулае до последно
13 май 2007 | 05:47

Старши треньорът на Левски Станимир Стоилов е твърдо решен да привлече нападателя на немския Майнц 05 Мариус Николае, съобщава "Тема спорт". За тази цел наставникът изпрати в Германия скаута Саид Ибраимов, който лично трябваше да се убеди в качествата на румънеца. Ибраимов бе вчера на трибуните на “Брухвегщадион”, където наблюдава двубоя на изпадащите срещу Борусия Мьонхенгладбах. За негова изненада обаче Николае не взе участие в срещата. Той дори не бе включен в групата от треньора Юрген Клоп.

От Майнц 05 има един друг нападател Мохамед Зидан. Ако тоя дойде в Левски ... Гледали ли сте го :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Май 14, 2007 1:51 pm 

гледал съм го , не е слаб.. ама му е кофти името :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Май 14, 2007 8:45 pm 
Аватар

оо да нека доиде :)
тва никога нема да стане :)

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Май 14, 2007 8:49 pm 
Аватар

баткО ще напраи хотел вместо общежитие и после ще го продаде и хоп Зиданчо на Герена :lol: :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Май 14, 2007 9:15 pm 

Обаче за да направи хотел му требет мангизи , демек да вземем УЕФА , а вземем ли я се губи смисъла от идването на АбахахамуханМОХАМЕД

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Май 14, 2007 9:44 pm 
Аватар

поредният набелязан....така както е тръгнало ще изкупим играчите от Германия май....

Цитат:
Представител на Левски ще замине този уикенд за Германия, за да наблюдава изявите на централен защитник. От "Герена" потвърдиха новината, но отказаха да назоват повече подробности.

Според сайта "Дон Балон" става въпрос за бранителя на Кайзерслаутерн Исмаел Бузид.
23-годишният алжирски национал има френско гражданство и няма да заеме място на чужденец извън ЕС в отбора на "сините". Бузид прави силен сезон с екипа на втородивизионния немски тим, като цената му възлиза на 600 000 евро.

Договорът му с "лаутерите" обаче изтича през 2007 година и той може да премине в Левски като свободен агент. Скаут на българския шампион ще наблюдават защитника в мача с Карл Цайс (Йена) от Втора Бундеслига.

Източници, близки до шампионите, заявиха, че с тази задача е нагърбен Саид Ибраимов.
Следващата седмица бившият футболист на Нефтохимик отново ще пътува до Германия, за да гледа Кайзерслаутерн - Кьолн.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Май 14, 2007 10:03 pm 
Аватар

Тоя уикенд да си гледат мача с Локо сф,а да не се занимават с глупости...

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Май 14, 2007 10:32 pm 

Цитат:
Скаут на българския шампион ще наблюдават защитника в мача с Карл Цайс (Йена) от Втора Бундеслига.

Абе тези Цайс Йена съм ги забелязал, че рядко правят мачове, в които да не инкасират 2-3 гола. Точно на техните ли защитници трябва да се точим?

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Май 14, 2007 10:32 pm 
Аватар

101%ultraBLUE написа:
гледал съм го , не е слаб.. ама му е кофти името :lol:

Тоя ако дойде на герена си режа главите

http://www.youtube.com/watch?v=E4dtenNvXhA

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Май 14, 2007 11:51 pm 
Аватар

Smirnoff написа:
Цитат:
Скаут на българския шампион ще наблюдават защитника в мача с Карл Цайс (Йена) от Втора Бундеслига.

Абе тези Цайс Йена съм ги забелязал, че рядко правят мачове, в които да не инкасират 2-3 гола. Точно на техните ли защитници трябва да се точим?

Защитника е от Кайзерслаутерн, ама ше го гледат в мача срещу Карл Цайс :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Май 14, 2007 11:58 pm 
Аватар

Shakespirt написа:
Smirnoff написа:
Цитат:

да точно така.....

между другото предлагам тук да постваме само ако срещу името на играча пише свободен агент....иначе просто няма смисъл.... :idea:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Май 15, 2007 1:11 am 
Аватар

targovishte написа:
Shakespirt написа:
Smirnoff написа:
Цитат:

да точно така.....

между другото предлагам тук да постваме само ако срещу името на играча пише свободен агент....иначе просто няма смисъл.... :idea:

Платежоспособен свободен агент...

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Май 15, 2007 3:09 am 

Shakespirt написа:
Smirnoff написа:
Цитат:

:oops: Ааа, така по-може.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Май 15, 2007 10:03 am 
Аватар

Само да вмъкна че четох някъде че Дарко Марадона идва в понеделник и започва подготовка с нас.
Според мен това ще е попълнението ни това лято, дано не съм прав :shock:

...Защото Йовов вкара шедьовър на Фабиен Бартез. И вдъхнови французите да го нарекат Бижутер. Сърцето на всеки син фен трепва, когато види на повторение двама от Марсилия вляво, Ицо вдясно, Бартез клекнал и топката при паяците под гредата пред сектор Б.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Май 15, 2007 10:14 am 
Аватар

:lol: Къф па е тоя Марадона! Големи т.ш.ц. ще се, ако го вземем :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Май 15, 2007 11:19 am 
Аватар

al3kz написа:
Тоя Мирчо както отбеляза Stalker, е ебати фиктивния агент, жената на Лафчис е от Лехчево ( село до Монтана :D ), та тия както си пиеха кафе всяка сутрин, изведнъж тоя стана мениджър... а е тъп на...

Ти сигурно не си спомняш, тоя Саид Ибраимов играше за Монтана като бяхме в А група (заедно с Чангата и други звезди, ееееех времена :D ). Беше ебати смеха и като футболист, а сега като мениджър само го бутат и обиколи светО, да го еба в некадърника. Писна ми от шуробадженащина в тая държавва...

Тоя Дарко толко зор за него, дано не оправдае очакванията ми. :lol: :shock: :shock: :shock:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Май 15, 2007 11:32 am 

me4o21 написа:
Само да вмъкна че четох някъде че Дарко Марадона идва в понеделник и започва подготовка с нас.

Maлко ли ти е, играч от световна класа + Гонзо, според мен стига.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Май 15, 2007 11:42 am 
Аватар

Аз смятам ,че и Сърмов и Джаейоба трябва да ги смятаме за нови...

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Май 15, 2007 12:46 pm 
Аватар

Semper_Fidelis написа:
me4o21 написа:

Maлко ли ти е, играч от световна класа + Гонзо, според мен стига.

Ами ако не станем шампиони според мен дори ще ни дойдат в повече двамата :lol:

...Защото Йовов вкара шедьовър на Фабиен Бартез. И вдъхнови французите да го нарекат Бижутер. Сърцето на всеки син фен трепва, когато види на повторение двама от Марсилия вляво, Ицо вдясно, Бартез клекнал и топката при паяците под гредата пред сектор Б.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Май 15, 2007 3:22 pm 
Аватар

Топалов гледам добре я цъка. Играе с желание момчето и дузпа вкара...само трябва да наблегне на дисциплината - много се обяснява да го ева.....Ооо много рано издъхна и го смениха. Едва ли ще ге вземе Мъри, но може едни проби да изкара поне!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Май 15, 2007 3:47 pm 
Аватар

Той и БижутерО рано издъхваше като го взехме... :wink:

Веско Топалов наистина би бил идеално попълнение, знаят го по целия свят, в Япония ще вземем милиони от продажбата на фланелки с неговото име, а и посещаемостта на Герена ще стане 20 хилки дори и срещу Черноморец-Бургас-София-а-последните-вагони-отиват-и-до-Русе 8)

Освен Гонзо и Дарко Марадона, може да вземем и още някой...а, да, Христо Телкийски от Гърция! :) Тамън феновете ще почнат да се бъркат по кой да псуват... :lol:

EDIT: ооо, за малко да забравя...ей сега ГелО като каже за 2466241209 път "аз съм нов човек" и него требе да го броим за ново попълнение... 8)

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Май 15, 2007 5:41 pm 

ГелО вече е нов , след като го изгониха , сега върнал се , се превръща в основна млада надежда :oops:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Май 15, 2007 9:49 pm 

Левски купува от Ливърпул

Нападателят на Ливърпул Набил Ел Жар е предложен от мениджъри на треньорския щаб на Левски, научи "Тема Спорт".

Цената на талантливия младок е приемлива за "сините". Те ще могат да го привлекат на "Герена" само срещу 200 хиляди паунда.

Ел Жар се отличава с бързина и техника и може да играе на всеки пост в атаката.

Засега обаче Станимир Стоилов се колебае дали да осъществи сделката. Треньорът предпочита да закупи ръстов централен нападател, докато мароканският национал е висок само 175 сантиметра.

Набил Ел Жар е роден на 27 август 1986 година в Алес, Франция. Въпреки това предпочита да носи фланелката на Мароко, откъдето са родителите му.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Май 15, 2007 10:11 pm 
Аватар

Тея бълнуват........

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Май 15, 2007 10:16 pm 
Аватар

ПеситО написа:
Левски купува от Ливърпул

Нападателят на Ливърпул Набил Ел Жар е предложен от мениджъри на треньорския щаб на Левски, научи "Тема Спорт".

Цената на талантливия младок е приемлива за "сините". Те ще могат да го привлекат на "Герена" само срещу 200 хиляди паунда.

Ел Жар се отличава с бързина и техника и може да играе на всеки пост в атаката.

Засега обаче Станимир Стоилов се колебае дали да осъществи сделката. Треньорът предпочита да закупи ръстов централен нападател, докато мароканският национал е висок само 175 сантиметра.

Набил Ел Жар е роден на 27 август 1986 година в Алес, Франция. Въпреки това предпочита да носи фланелката на Мароко, откъдето са родителите му.

ти имаш ли представа колко пари са 200 к паунда....това е бюджета ни за 10 години напред.... :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Май 15, 2007 10:17 pm 
Аватар

БаткоВ е готов да вади парата, нЕма сЪ пртеснявате...

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Май 15, 2007 10:47 pm 
Аватар

Бе аз викам да земаме Дарко Марадона Роналдо Кроиф Тасевски и камион0 и да свършваме с таз шибана селекция.....

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Май 16, 2007 12:40 am 

Има клипове в youtube.com на този футболист. Прави впечатление, че наистина е бърз и притежава техника. Идеален за дясно крило, каквото нямаме в момента.

Вижте този клип
http://youtube.com/watch?v=P9Fn-OKuwVU

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Май 16, 2007 10:56 am 

paulao написа:
Има клипове в youtube.com на този футболист. Прави впечатление, че наистина е бърз и притежава техника. Идеален за дясно крило, каквото нямаме в момента.

Вижте този клип
http://youtube.com/watch?v=P9Fn-OKuwVU

А замислял ли си се к'ва е вероятността да го купим тоя :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 2175 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40 ... 73  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]