forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Чет Сеп 11, 2025 12:47 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 2175 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39 ... 73  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Май 11, 2007 7:12 pm 
Аватар

Тва че на Тасевски му се играе толко много ме обнадеждава........па ако си плати трансфера още по добре.Тамън ше останат за некои камион....или пръскачка...

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Май 11, 2007 7:27 pm 
Аватар

BlueKiller написа:
Тва че на Тасевски му се играе толко много ме обнадеждава........па ако си плати трансфера още по добре.Тамън ше останат за некои камион....или пръскачка...

Камион си имаме, по-скоро редосеялка. :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Май 11, 2007 7:34 pm 
Аватар

Аз искам клубен самолет.Да ударим челсито у земята,както стана и с автобус0 :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Май 11, 2007 8:10 pm 
Аватар

Ivan63 написа:
а МустакО и Баждека,могат да напишат нови трансферни правила в историята на световният футбол,плащаш си и можеш да дойдеш да поиграеш.......

Направо си я представям картинката... - Роналдиньо се остригва нула номер и си продава косата в еBay за 10М, зъбите за още 30М и с парите си плаща трансфера в Левски... :lol: А Мъри от своя страна като го види кво е беззъбо грозно цигане ще го прати в Левски 2...след 3 хеттрика още в първия мач обаче го връща в първия отбор, там следва фурор в ШЛ, а като благодарност Левски му купува нови зъби и му увеличава заплатата от 150 лева на 300, което му помага да си намери по-благоприятна квартира във Факултету... :oops:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Май 11, 2007 8:24 pm 
Аватар

Добре си го описал,но не ми се струва да е толкова прост,за тия негови зъби може доста повече пара да вземе,на килограм да ги продава,пак ще е повече,и друго не ми се вижда реално,как ще вкара на МиньорО три гола,ако мача е в Перник,нали някой местен интелектуалец ще го закопае в центъра още в 10 минута

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Май 11, 2007 9:32 pm 
Аватар

Верно стратегически моменти съм пропуснал... :oops: :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Май 11, 2007 10:12 pm 

Левски пожела защитник на Кайзерслаутерн Автор: ЖЕЛЮ СТАНКОВ2007-05-11

23-годишният алжирски национал с френски паспорт Исмаел Бузид ще бъде следен от скаути на сините
Левски иска защитника на Кайзерслаутерн Исмаел Бузид, разбра db. 23-годишният централен бранител е алжирски национал, но има френско гражданство и няма да заеме място на чужденец извън ЕС в отбора на сините. Бузид прави силен сезон с екипа на втородивизионния немски тим, като цената му възлиза на 600 000 евро. Договорът му с лаутерите обаче изтича през 2007 година и той може да премине в Левски като свободен агент. Алжирецът е висок 1,91 м, тежи 83 кг, а силният му крак е десният. Играе добре с глава, като нерядко бележи голове. Скаутът на българския шампион Саид Ибраимов ще наблюдава защитника в оставащите два мача до края на шампионата във Втора Бундеслига.
Бившият футболист на сините и Нефтохимик заминава утре за Германия, като ще изгледа на живо гостуването на Кайзерслаутерн на Карл Цайс Йена в неделя. Мачът е от 33-ия кръг на немския втори ешелон и е от решаващо значение в борбата за третото място в класирането, което последно дава промоция за елита. В момента лаутерите са на 6-та позиция с 51 точки, но са само на 3 т. зад третия Дуисбург. Седмица по-късно Ибраимов ще наблюдава и домакинството на шампиона от 1997 г. срещу Кьолн, като по този начин ще може да добие представа и за моментната форма на нападателя на козлите Миливое Новакович, който също е искан от Левски.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Май 11, 2007 10:23 pm 
Аватар

Тая отрепка Саид Ибраимов се счупи да пътува из цела Европа... Дееба, кой го направи тоя скаут?!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Май 11, 2007 10:30 pm 
Аватар

Обичам ги тези теми :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Май 12, 2007 5:36 am 
Аватар

Audere Est Facere написа:
тоя беше ебати жалкия играч!

Що бе у нафтекс беше непробиваем :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Май 12, 2007 8:38 am 
Аватар

peps27 написа:
Договорът му с лаутерите обаче изтича през 2007 година и той може да премине в Левски като свободен агент.

Това е нашия човек ... или поне на Б&Б.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Май 12, 2007 9:10 am 
Аватар

3941 написа:
peps27 написа:
Договорът му с лаутерите обаче изтича през 2007 година и той може да премине в Левски като свободен агент.

Това е нашия човек ... или поне на Б&Б.

Това със свободния трансфер няма нужда да го цитирате. То е ясно, че ще е без пари, нали все пак вилата на Баждека е само с 1 басейн все още.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Май 12, 2007 9:19 am 
Аватар

"Малко преди мача с Албания говорих с Тодоров и го поканих да играе в Левски. Разговарял съм и с мениджъра на Мариян Христов, но за сега няма нищо конкретно. Колкото до Атанас Курдов веднага, след като прие условията на Левски проведохме личен разговор, на който присъства и баща му. От него зависи, дали ще остане в отбора, но за сега няма да тренира с първия тим", завърши Мъри.

Ако Светльо е умен, изобщо няма да се двуоми да приеме нашата оферта...може да не даваме пари за трансфери, ама поне заплатите се плащат на секундата и има гарантирано участие в евротурнирите 8)

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Май 12, 2007 2:26 pm 

Рен иска Бардон

Френският Рен е отправил официална оферта към Левски за Седрик Бардон, съобщава „Меридиан мач”. Бретонците, които в момента са 5-ти в класирането и имат шансове дори за Шампионската лига, искат халфа от лятото и са готови да платят добра цена за него. Въпросната цифра все още се пази в тайна, но „сините” най-вероятно ще приемат, защото желанието на французина е да напусне „Герена”. Това Бардон загатна още в началото на годината, когато медиите във Франция разкриха, че халфът е преговарял с Нант, но тогава трансферът пропадна.

Дали има нещо вярно тука или е поредната глупост на медиите :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Май 12, 2007 2:39 pm 

съобщава „Меридиан мач”

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Май 12, 2007 3:06 pm 
Аватар

Добре де, тия само измислици ли пишат... :lol: Ебати вестника... :eliar

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Май 12, 2007 3:10 pm 

последният трансферен слух за който писаха първи и бяха прави беше Петре в лит(*кс-етрополе. Това колко прави? една годинка вече... и повече...

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Май 12, 2007 3:16 pm 
Аватар

Аз като стар комарджия да отбележа, че колкото повече време минава, толко шансът им да познаят отново се увеличава... :lol: А година и половина си е бая... 8)

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Май 12, 2007 3:49 pm 
Аватар

pe3ucTop: значи в Чорбата нещата са по-различни. Както ти писах и в един друг форум, там в управата има 50 журналистически плъха, които при всяка новост тичат при медиите да им изнасят информация. И за това и всяка новина от кухнята на Чорбата може да се счита за правилна, докато при нас нещата стоят по друг начин... :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Май 12, 2007 8:24 pm 

DMX написа:
защото желанието на французина е да напусне „Герена”. Това Бардон загатна още в началото на годината, когато медиите във Франция разкриха, че халфът е преговарял с Нант, но тогава трансферът пропадна.

Да,и от началото на годината като плъзнаха тези слухове след това и Мъри,и самия Бардон го отрекоха ;) "Меридиан Мач" отново са имали празно място в страниците ...

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Май 12, 2007 8:28 pm 
Аватар

... а кои по дяволите са Рен !?!?! :roll: :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Май 12, 2007 8:40 pm 
Аватар

ТерзО написа:

Гонзалвеш знае :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Май 12, 2007 8:46 pm 

Morning Glory написа:
ТерзО написа:

Гонзалвеш знае :lol:

Aко щеш вярвай, ама и аз точно същото щях да напиша едно към едно :!:

П.п. Между другото, в статията за гола на Гонзо срещу Хайдук пише, че влизал в сметките на Левски за летните трансфери :lol: :lol: :lol: :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Май 12, 2007 9:23 pm 
Аватар

нЕкъв тъп френски отбор, от тъп френски град, в който единственото забавление да се ходи събота на мач на регионалниО тим... същото е в Германия, като се изключи Мюншен и Берлин, другите градове чакат събота с пяна на устата, защото иначе няма к'во друго да правиш освен да се напиеш.. .за т'ва са им пълни стадионите, тея в Гелзенкирхен ако го нямаше Шалке щЕха да си седят нон стоп под земята... :lol: абе всички на кафевО :idea:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Май 12, 2007 9:25 pm 
Аватар

Добре че са Гонзо и Дайо иначе вече да сме забравили какво значи селекция :)

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Май 12, 2007 9:28 pm 
Аватар

:lol: :lol: :lol:

Са остава Дарко да се контузи в нЕкоя дискотека и МустакО ще каже, че Сърмов ще го броим за нов :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Май 12, 2007 9:36 pm 
Аватар

:lol: :lol:

Левски - това е моя идеал.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Май 12, 2007 9:45 pm 
Аватар

STALKER написа:
Ivan63 написа:
И към тези,които е написал Терзо,прибавяме и Дайо и може да започваме

И Гонзо одавна не сме го привличали... :lol:

селекция:

нападател - Гонзо

халф - Дарко Армандо Марадона Тасевски

защитник - Левандиньо Курейра Мадейра от Беласица

Мдаааа :oops:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Май 13, 2007 10:55 am 
Аватар

Левски настоява за Никулае до последно
13 май 2007 | 05:47

Старши треньорът на Левски Станимир Стоилов е твърдо решен да привлече нападателя на немския Майнц 05 Мариус Николае, съобщава "Тема спорт". За тази цел наставникът изпрати в Германия скаута Саид Ибраимов, който лично трябваше да се убеди в качествата на румънеца. Ибраимов бе вчера на трибуните на “Брухвегщадион”, където наблюдава двубоя на изпадащите срещу Борусия Мьонхенгладбах. За негова изненада обаче Николае не взе участие в срещата. Той дори не бе включен в групата от треньора Юрген Клоп.

През лятото Никулае става свободен агент и ще излезе без пари на сините. Освен Левски интерес към него проявяват лит(*кс-етрополе и Динамо Букурещ.
Шампионите продължават да търсят качествен нападател и на други места. В момента се водят преговори с Миливое Новакович от Кьолн и Светослав Тодоров от Портсмут.

Днес пък Ибраимов ще гледа изявите на защитника на Кайзерслаутерн и алжирския национален отбор Исмаел Бизуд. Той трябва да участва в двубой срещу Карл Цайс Йена.

КИРИЛ ЛУЛЕВ

:arrow: На бас ,че за никой от изброените няма и 5% вероятност да дойде при нас...
:arrow: :arrow: И на мен ми е адски интересно какво прави Саид Ибраимов в Левски... :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Май 13, 2007 12:30 pm 
Аватар

Тоя Мирчо както отбеляза Stalker, е ебати фиктивния агент, жената на Лафчис е от Лехчево ( село до Монтана :D ), та тия както си пиеха кафе всяка сутрин, изведнъж тоя стана мениджър... а е тъп на...

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 2175 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39 ... 73  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]