forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Вто Сеп 16, 2025 11:38 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 15225 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 340, 341, 342, 343, 344, 345, 346 ... 508  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Нед Авг 03, 2014 2:33 am 
Аватар

Пресираха и то като отбор! Само слепец ще каже, че нямаме развитие от мач на мач!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Авг 03, 2014 2:45 am 
Аватар

До днес бяхме тръгнали да градим нов облик - в първия отбор Мурсия, при юношите друг методист от Испания, Борето щеше да развива школата по испански модел, но от утре се връщаме към чобанията - алкохолик треньор, алкохолик методист... После ще чакаме да излезе някой кадърен, ама няма! Защо, бе, защо няма и капка професионализъм в нашия отбор, немога да се побера в кожата си!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Авг 03, 2014 3:35 am 
Аватар

Цитат:
Левски трябва да изглежда по друг начин. Не смятам, че само Мурсия е виновен. В крайна сметка обаче очакваме много повече от него. Смятам, че имаме играчи, които са над средното ниво за българския футбол. Не съм доволен нито от подготовката, нито от начина, по който играем. Мурсия си има виждания, които не съвпадат с тези на отбора. Не смятам, че Мурсия е лош треньор, но нямаме никакво развитие"

1000% уволнен

Цитат:
Работим спокойно с Георги Иванов и вярвам, че нещата ще се получат. Към този момент продължавам да съм треньор на Левски. С Гонзо говорихме след мача, коментирахме победата. Доволни и щастливи сме. На 100% заслужавахме победата и искам да говорим за това", допълни той.

"1000% отново спортно-техническа власт" в ръцете на Гонзо :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Авг 03, 2014 4:42 am 
Аватар

За пореден път се вършат глупости на кило. Не съм оптимист вече за абсолютно нищо.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Авг 03, 2014 5:33 am 
Аватар

tprodanov написа:
Аз съм напълно съгласен със 7-1. Гонзо треньор ще е чудесен вариант.

Стига бе, проданов, колко пъти сме го гледали този филм с Гонзо треньор начело?

Седем:Едно написа:
Гонзо е осъзнал, че Мурсия е грешка и според мен е много по-добре да бъде сменен сега, преди всичко да е загубено, отколкото да се чака още 2-3-10 кръга или 1 година.

Ние какво имаме изобщо в момента, та да загубим всичко? Нали уж започнахме от нулата това лято? Голяма грешка е да се маха треньора, който и да е той, след третия мач. И то след като го е спечелил.

DirtyDog написа:
В тази ситуация колко мъже видяхте и колко мишки се изпокриха? А бил казал, че Мурсия ще остане поне година? Аха, а какво точно направи Мурсия от обещаното. Изобщо не става въпрос за играта ни. Пуска юноши? Левски има стил на игра? На терена футболистите знаят като какви точно играят?

И как очаквате да се изгради стил за 2 месеца? Това дори най-големите отбори не са в състояние да го направят. На Борусия Дортмунд им трябваха поне 3 години за да стигнат нивото, на което са в момента. През тези 3 години са падали от какви ли не полуидиоти, завършвали са в средата на класирането постоянно, но от 2008 година насам треньорът е един и същ. :arrow:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Авг 03, 2014 6:20 am 
Аватар

Бесен съм. Батков явно пак се меси в работата на спортно-техноческия директор. Само той е способен да уволнява треньори в неподходящия момент - Мъри преди дерби със свинете, Вуцов между двата мача с Бате, Кокала след спечелена титла и 9:0 над някакви андорци и т.н. а сега маха испанеца след едва 3 кръга и спечелен мач.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Авг 03, 2014 7:39 am 
Аватар

Имаме най-некадърното ръководство и президент на света. Тва да уволняваш наред всеки треньор, а в същото време путки като Гаджев и Димов още да са в отбора :smt005 И най-интересното е как винаги връщат я Сухия, я някой друг подобен :smt005 добре де нали вече тия хора са били треньори на Левски и са се насрали тотално. Аз ако уволня един работник във фирмата си, защото е некадърен никога повече няма да го назнача, но явно при нас нещата са други. Не се цели прогресиране на клуба, а точно обратното. Не може Батков да е толкова глупав. Може би целта му е да ни затрие или не знам вече какво да си мисля и аз.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Авг 03, 2014 8:18 am 
Аватар

Според мен не в Пепи е вината ама вие вчера видяхте ли колко бавен футбол играхме. Ако се изберат произволно 11 човека от Сектора като нищо по телевизията няма да разберат че това не са играчи на Левски. Срамно е такива мърди дори да седят в парка на Герена камо ли пък да се подпичкосват със синята фланелка :slap

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Авг 03, 2014 9:00 am 
Аватар

Бавен футбол? Срещу 11 защитника как се играе бърз футбол?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Авг 03, 2014 9:06 am 

Трудно е да се каже колко добър е треньорът след три мача и с тези изпълнители. Факт е, обаче, че футбалерите кадруват от години в клуба. Това е недопустимо и крайно непрофесионално, тези които си го позволяват трябва да бъдат разкатани на мига!
Едва ли са по-добри от Бекъм, който беше замерян с бутонки от Сър-а.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Авг 03, 2014 9:07 am 
Аватар

Да изчакаме и да видим днес.Единственото ми опасение е да не дойде европейския спец бат Стою Стоев,че вече ше е прекалено...

Който и да дойде като треньор,предстоят 3 тежки мача,които с наличния матриял са 50-50,както може да ги спечелим,като нищо може и да ги изгубим.И ако новия треньор не вземе повече от 4 точки от тях,бързо-бързо ше изгуби и той кредит на доверие и на никой няма да му се струва,че промяната е била за по-добро.

Мурсия може би трябваше да ги изкара и тях фиктивно,ако ще и Гонзо да реди състава,а той само да седи на пейката и да го уволнят след тях,за да може новия треньор да почне по-спокойно,след това Черно море тук,Славия и Хасково 3 победи и малко повече спокойствие.Сега напрежението ще е голямо,за който и да е.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Авг 03, 2014 9:16 am 
Аватар

Дали ще избутаме с Пепе или ще сменяме треньор, който да започне да гради отбор в движение според мен е все тая.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Авг 03, 2014 9:37 am 
Аватар

Гонзо смятал ,че имаме футболисти над средното ниво за България :smt005 :smt005 :smt005 :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Авг 03, 2014 9:41 am 
Аватар

Бат Стою щял да идва по потник и тюбетейка, че лесно се сваляли, а той е стар човек и му е трудно :bigok Голям рев за един испански физкултурник и Гонзо сам е решил да го махне, сигурен съм, че съдбата му е била предизвестена след спектакъла срещу свинете. Не знам какво ви става, но вчера Левски отново бе трагичен.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Авг 03, 2014 9:44 am 
Аватар

danislav90 написа:
Гонзо смятал ,че имаме футболисти над средното ниво за България :smt005 :smt005 :smt005 :smt005

Ами не е лъжа.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Авг 03, 2014 9:49 am 
Аватар

Испанчето е трагедия. Тренировките му са трагедия, мачовете му се трагедия, отношенията му с футболистите са трагедия. Ако съм сгрешил, ще искам да си поправя грешката моментално. Това прави Гонзо. А това, че някакви форумни орки го псуват, ще му е през оная работа, щото е Гонзо.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Авг 03, 2014 9:55 am 
Аватар

За съжаление отново много хора не искат да осъзнаят кой всъщност е наредил смяната на испанеца. При това положение да се обвинява Гонзо е меко казано безумно. Царя заслужава огромно уважение и нито една лоша дума заради това, че се върна от Черно море, където имаше изграден отбор, за да търпи лайната на мустака. Да, определено направя някой грешки, особено със селекцията, но съм сигурен че и там е намесена косматата ръка на ТБ.

Последна промяна bobsan_levskar на Нед Авг 03, 2014 9:55 am, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Авг 03, 2014 9:55 am 

Всичко това е на 101% вярно, но Гонзо на какво основание ни натресе тази трагедия? Нима не е знаел че има 10% шанс испанчето да е читаво? Ако просто се е надявал нещата да се получат, обявявайки проекти, гаранции за треньора и т.н., не ми се мисли..

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Авг 03, 2014 9:57 am 

Morning Glory написа:
Испанчето е трагедия. Тренировките му са трагедия, мачовете му се трагедия, отношенията му с футболистите са трагедия. Ако съм сгрешил, ще искам да си поправя грешката моментално. Това прави Гонзо. А това, че някакви форумни орки го псуват, ще му е през оная работа, щото е Гонзо.

по същата логика някой трябва да поправи грешката си с назначаването на Гонзо ?

модела на работа и вземане на решения е притеснителен а не дали Мурсия е подходящ за Левски треньор примерно ...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Авг 03, 2014 10:00 am 
Аватар

Цитат:
модела на работа и вземане на решения е притеснителен а не дали Мурсия е подходящ за Левски треньор примерно ...

Именно. Отново гледаме старият филм. Независимо дали решенията ги взима мустака, Насьо или Гонзо :?

No me importa donde juegues
Siempre te voy a seguir
Yo lo quiero a Levski Sofia
Y por él voy a morir

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Авг 03, 2014 10:02 am 
Аватар

jdt написа:
Morning Glory написа:

Ето за това говорех. Кой беше ти, че да "гониш" Гонзо?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Авг 03, 2014 10:03 am 

Morning Glory написа:
jdt написа:
Morning Glory написа:

чети първо

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Авг 03, 2014 10:04 am 
Аватар

niquetamere написа:
Всичко това е на 101% вярно, но Гонзо на какво основание ни натресе тази трагедия? Нима не е знаел че има 10% шанс испанчето да е читаво? Ако просто се е надявал нещата да се получат, обявявайки проекти, гаранции за треньора и т.н., не ми се мисли..

Хората се заблуждават и бъркат.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Авг 03, 2014 10:05 am 
Аватар

jdt написа:
Morning Glory написа:
jdt написа:
[quote="Morning Glory"]Испанчето е трагедия. Тренировките му са трагедия, мачовете му се трагедия, отношенията му с футболистите са трагедия. Ако съм сгрешил, ще искам да си поправя грешката моментално. Това прави Гонзо. А това, че някакви форумни орки го псуват, ще му е през оная работа, щото е Гонзо.

чети първо[/quote]
Чета много внимателно целокупния форумен плач от снощи насам.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Авг 03, 2014 10:29 am 

Пичове дръжте се мъжки като говорите за мъже. Гонзо е на път да извърши същата глупост като мокета Н. С. Обаче понеже е Гонзо това вече не е глупост, а е правилно решение. Вижте си мненията от миналата година и се замислете.

Последна промяна сините в атака на Пон Авг 04, 2014 2:15 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Авг 03, 2014 10:30 am 
Аватар

Херо не е човекът, с който ще постигнем нещо. Щом няма пари и трябва да е българин вариантите са 3: Гочето, Кокала и Грозданов. И тримата обаче не са обичани в Левски защото не дават да им се месят в работата...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Авг 03, 2014 10:32 am 

Да в Левски треньора е виновен в последните 6 години само некадърници , баси и късмета не можахме да случим на треньор . Футболисти за полуфинал за кеш имаме организация на световно ниво . Машинист единствен и неповторим .

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Авг 03, 2014 10:36 am 
Аватар

Ебати какъв рев за Маруся,нали до вчера искахте да го няма.И защо това да не е решение на Гонзо,взел го е,видял е че става,сега какво ,да му крепи ташаците до края на първенството,за да получи виртуални поздравления от форум Левски.Кога на Гонзо паднете,паднете.......питайте Маруся :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Авг 03, 2014 10:49 am 
Аватар

deus написа:
Защо имам чувството, че тати има общо със селекцията, треньора и пр?

Това го написах преди 2 дена и някой казаха че това били глупости, ама днеска нещо много хора почнаха да пишат същото. Нека си продължаваме да пълним темите с безсмислени коментари за треньорите, гонзо, екима и пр. докато един дебел мустак задкулисно си дърпа конците! Нека продължават да се гаврят със всеки левскар дошъл да помага в този труден момент, нека истинските левскари и мъжкари да продължават да бъдат тъпкани, докато ние продължаваме да "вярваме в синята идея"!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Авг 03, 2014 10:53 am 
Аватар

Интересно ми е, ако новият треньор постигне 1 победа в 3 мача(а може и повече), дали ще бъде уволнен? Все пак трябва да следваме някаква линия на взимане на решения...
Аз лично видях подобрение в играта от миналата година и мисля, че трябваше да му се даде още време на треньора. Ама как да очакваме професионализъм в тоя клуб като в него липсват професионалисти :smt102

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 15225 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 340, 341, 342, 343, 344, 345, 346 ... 508  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]