forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Чет Сеп 04, 2025 9:46 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 1252 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38 ... 42  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Пет Юли 05, 2013 1:13 am 
Аватар

antonatan написа:
Момчето е Лабрадора :bigok

А ти да не беше със синя тениска,малко по-надолу от тях,дето се обръщаше назад?Инчето я познах,щото некой и каза Хероинче или нещо подобно на полувремето :lol: .Много тежко изживя мача,към края се отчая и седна малко,аз бях точно на задната седалка.Почти винаги съм около тва място,но не бях виждал или поне познал някой от форума.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 05, 2013 1:14 am 
Аватар

Като се замисля по-добре да отпаднем от тия дървари. Щото хич не ми се пътува 20 часа до Широки брег и там да ни бият некви други анонимници. Поне ще си спестя два дена мъки...

Върнете се в началото
 Профил  

Аватар

Друга песен щяхте да пеете, ако бяхме вкарали гол първото полувреме. Тия са точно на 1 гол. Обаче това не ги прави някакви, където заслужават да им се обръща внимание. Бате Борисов сравнение с тях бяха някакъв колос. По-добре такива мачове, отколкото контролките в Австрия. Ще се получат нещата.

Върнете се в началото
 Профил  

Як мач, в смисъл на мен ми хареса. Не отблязахме, на реванша повече. Боли ме кура, че не сме били, при този сектор!
Пея кур за гостите в темата, желая им закриване!
Не се отчайвайте, има втори мач. Ако играеме така ще им вкараме и ще ги отстраним.
Горе главите и САМО ЛЕВСКИ!
С риск да ме баннат, аз си искам Гозно в Левски! С него показвахме мъжество в евро-мачовете.
ПС: ДРУГАРИ АРХАРИ, ОПИТЪТ ВИ ДА НИ НАБИЕТЕ БЕШЕ БЕЗУСПЕШЕН. ФЛАНЕЛКАТА НА ДЕФАНЗИВА Е ПРИ НАС! ДРУЖБА НЕ Е САМО МАСЛИНАТА! БОЙ И ЕБАНЕ ЗА ВАС! 10 НА 20 И ПАК ВИ ЕБАХМЕ, ФЛАНЕЛКАТА Я ОЧАКВАЙТЕ НА АДРЕС! ЛЕВСКИ или СМЪРТ!
Малките турци, постарайте се повече! И понеже знам, че четете ... НИЕ СМЕ ЛЕВСКИ СОФИЯ! СЛЕДВАЩИЯ ПЪТ ПРЕД ПЪРВО НИ ЧАКАЙТЕ, ЗА ДА НЕ СТАНЕ ФАУЛ! :lsclapp

Последна промяна Seldon на Пет Юли 05, 2013 1:19 am, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 05, 2013 1:15 am 
Аватар

Кур за всички медии и особено чорбал, които Лудокурец като падаха с по 4 гола до оня ден ги изкарваха едва ли не, че те е трябвало да бият с 4-5 ама видиш ли грешки в защитата и пропуски ги спряло. Относно мача, няма как да сравнявате този отбор със Сараево, понеже Сараево са сигурно 10 пъти по-добри. Тия жълтури едвам вързваха 3-4 поредни точни паса. :ohmygod2
Миналата година, дори след победата в София срещу Сараево, имах чувство, че като гости ще ни думнат, но сега просто не виждам как дръпнатите могат да ни отстранят, понеже те са по-некадърни и от нашите путки. :smt005
За защитата е ясно, и Везалов и (особено) Пелето бяха меко казано трагични.
Велев днес специално не ми хареса грам, Брю беше може би с една идея по-добре.
ВУТОВ задължително трябва да е титуляр!!! Искаше ми се много той да бие дузпата, независимо дали я вкара, или не, така или иначе и маймуната я изпусна.
Мисля, че с крила Гари и Рамос/Лопес, нападател Генков и зад него Вутов, нещата ще изглеждат далеч по-добре. :smt006 :levski

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 05, 2013 1:15 am 
Аватар

[az] написа:
antonatan написа:
Момчето е Лабрадора :bigok

А ти да не беше със синя тениска,малко по-надолу от тях,дето се обръщаше назад?Инчето я познах,щото некой и каза Хероинче или нещо подобно на полувремето :lol: .Много тежко изживя мача,към края се отчая и седна малко,аз бях точно на задната седалка.Почти винаги съм около тва място,но не бях виждал или поне познал някой от форума.

Ебати агентите. :smt003

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 05, 2013 1:16 am 
Аватар

vazcho написа:
Друга песен щяхте да пеете, ако бяхме вкарали гол първото полувреме. Тия са точно на 1 гол. Обаче това не ги прави някакви, където заслужават да им се обръща внимание. Бате Борисов сравнение с тях бяха някакъв колос. По-добре такива мачове, отколкото контролките в Австрия. Ще се получат нещата.

Тогава говорехме така и за Бате. Сега тия като влезат в ЛЕ и им потръгне, след 5-6 години ще се сещат за нас като сега в Борисов.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 05, 2013 1:16 am 

скандални мнения :shock:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 05, 2013 1:20 am 
Аватар

vazcho написа:

Ебати логиката ! Ако бяхме вкарали.....А ,ако беше 6-0. :smt007

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 05, 2013 1:21 am 
Аватар

Какви групи :smt005 . Даже резаците миналата година бяха по- добри ...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 05, 2013 1:21 am 
Първото полувреме бяхме най-доло и се сцепихме от пеене и не знам как сме играли, ама второто бяхме пълна трагедия. :ohmygod2
На мен темпото на игра ми се стори толкова бавно и мудно, че чак имах чувството, че сме се примирили с тоя резултат. Атакувахме супер безумно без никаква идея :ohmygod А тия иртиш бахти умрелите, не могат да си спрат топката и да вържат два паса.. Щом отбор ниво Ботев Враца го имаме за силен и "стабилен" противник не знам :smt031

И все пак си мисля, че на реванша ги клатим и отиваме в Босна :smt006

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Пет Юли 05, 2013 1:22 am 
Аватар

Аз ли само не мога да разбера това безумие да продължаваме да играем n-та поред година с 1 нападател, особено при наличието на трима що-годе ставащи за нещо такива? :roll: (Айде изключваме фактът, че Генков нямаше как да е картотекиран за този мач, но и май няма изгледи за промяна в тая проклета схема)... Заеби, и аз почнах да се вълнувам вече от схеми :?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 05, 2013 1:23 am 

Спрете се бе, мрънкачи. Идвайте на стадиона, пейте за идеята!
ГолЕма работа, че не сме спечелили един мач. Колко загуби и равенства ше видите още(живот и здраве)!
Я горе главите и САМО ЛЕВСКИ!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 05, 2013 1:24 am 
Аватар

Треньорски грешки тази вечер бол - Силва сменен в 52 мин., Вутов влиза за индулгенция, Ваги мн.слаб, Лопес влиза късно, не можем да играем с 2 ЦН и др. Царе сме да си серем сами в шапките, вместо да се изиграе един остър мач и да бием - пак сме пред катаКЛИЗМА! Най-важното пък е да се разочарова голяма част от публиката, след всичко случило се през м.май... Утре 11,30 ч. почват строежа на стадиона :idea: чуден подарък за клуба тая вечер...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 05, 2013 1:26 am 

Ще ги отстраним на реванша, стига да не се вдървят нашите при вида на пълния стадион на тея (който надали е и особено голям).

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 05, 2013 1:28 am 
A сега като изгледах повторенията :ohmygod
Тоя Везалов направо да го гонят от отбора, България, Европа и от земята, деба и мангала скапан :boisw :boisw :smt027

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Пет Юли 05, 2013 1:31 am 
Аватар

krisoBG написа:
Ще ги отстраним на реванша, стига да не се вдървят нашите при вида на пълния стадион на тея (който надали е и особено голям).

15 000 е капацитета на стадиона им :smt006
Прикачени файлове:
Centralny_stadium_Pavlodar[1].jpg
Centralny_stadium_Pavlodar[1].jpg [ 216.03 KiB | Прегледано 5856 пъти ]

Стадион Централний се казва сега, но бившето му име е ... Traktor Stadium :)
Не искам нови трактори...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 05, 2013 1:36 am 
Аватар

Trooper написа:
Аз ли само не мога да разбера това безумие да продължаваме да играем n-та поред година с 1 нападател, особено при наличието на трима що-годе ставащи за нещо такива? :roll: (Айде изключваме фактът, че Генков нямаше как да е картотекиран за този мач, но и май няма изгледи за промяна в тая проклета схема)... Заеби, и аз почнах да се вълнувам вече от схеми :?

Аз стигнах до извода, че в средата на терена ни трябват поне трима души. Просто нямаме достатъчно качествени и универсални вътрешни халфове за 4-4-2. Нито пък в България скоро се е появявал нападател, който да играе ефективно в зашита, а при игра с двама нападатели и това е задължително. С други думи, схемата е плод на безкадърност и липсва на достатъчно качествени футболисти в отбора :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 05, 2013 1:41 am 
Аватар

Какъв пълен стадион бе пичУЙЕ? Тези анонимници и туристите да си поканят и безплатен вход да си пуснат пак няма да надвишат 5 хиляди зрители. Стегнете се малко :ohmygod2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 05, 2013 1:43 am 
Аватар

Само им погледнете терена... :smt005 Същинско тренировъюно игрище...
На реванша ги бием! :lsfc4

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 05, 2013 1:45 am 
Аватар

Дайте малко да се успокоим...
Продължавам да твърдя, че тия ще ги отстраним, ако и да не познах резултата сега. Иначе, че сме смешни - смешни сме, факт. И едно голямо благодаря на Ники Митов, но май наистина ни трябва треньор...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 05, 2013 2:01 am 

Justice написа:
vazcho написа:

Ебати логиката ! Ако бяхме вкарали.....А ,ако беше 6-0. :smt007

Ако бабите ни бяха дядовци нас нямаше да ни има. :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 05, 2013 2:06 am 
Аватар

Абе като цяло кур за тая вечер.. МРАЗЯ да си тръгвам с наведена глава от Герена.. Утрото е по-мъдро от вечерта, лека нощ!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 05, 2013 2:20 am 
Аватар

Brannik написа:
Първи мач винаги е тегаво, тия ще ги отстраним, особено като трябва да се поотворят повече там. Въпросът е, че без поне един централен защитник и сработване и навлизане във форма не ни виждам по-натам.

Това същото се казваше миналата година около Сараево,първ мач винаги е тегаво...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 05, 2013 2:40 am 
Аватар

Е така си е, все си мисля, че ако ги отстраним ще стават нещата по-добре с времето. А Сараево също щяхме да ги отстраним, ако не бяхме издигали определени транспаранти и по този начин превръщайки го това в мача на живота им (на едото цигане в отбора им дет ни направи луди баща му е загинал в Сребреница).

Gesha91 написа:
ПС: ДРУГАРИ АРХАРИ, ОПИТЪТ ВИ ДА НИ НАБИЕТЕ БЕШЕ БЕЗУСПЕШЕН. ФЛАНЕЛКАТА НА ДЕФАНЗИВА Е ПРИ НАС! ДРУЖБА НЕ Е САМО МАСЛИНАТА! БОЙ И ЕБАНЕ ЗА ВАС! 10 НА 20 И ПАК ВИ ЕБАХМЕ, ФЛАНЕЛКАТА Я ОЧАКВАЙТЕ НА АДРЕС! ЛЕВСКИ или СМЪРТ!
Малките турци, постарайте се повече! И понеже знам, че четете ... НИЕ СМЕ ЛЕВСКИ СОФИЯ! СЛЕДВАЩИЯ ПЪТ ПРЕД ПЪРВО НИ ЧАКАЙТЕ, ЗА ДА НЕ СТАНЕ ФАУЛ! :lsclapp

:smt023 :levski

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 05, 2013 2:46 am 
Аватар

Gesha91 написа:

Какво е станало пак :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 05, 2013 5:53 am 

На връх стогодишнината да не може да биеш някакви казахстански анонимници от ПЪРВИ кръг на Герена си е повече от прекалено кой каквото ще да ми говори. Грам не виня хората от В сектор за освиркванията и ми е чудно другия четвъртък ако не бием какво прайм...

Нов треньор, задължителна титла, план 2023819381293813... еми ае стига, тоя филм вече за кой път го гледаме :?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 05, 2013 7:45 am 
Аватар

Добро утро :bigok
Запис : http://dox.bg/files/dw?a=1beda37660

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 05, 2013 7:46 am 
Аватар

Чиба, бе :smt042

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 05, 2013 7:58 am 
Аватар

Играли сме добро, али немали сме шансу :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 1252 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38 ... 42  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]