Andy Frain написа:
Абе, и аз съм фен на Бил Гейтс, ама някой ден ако недай си Боже аз съм в това положение, той ще ми плати ли лечението?Стига с тия глупости!Просто това звучи абсурдно да се оказва натиск върху клуба и играчите да дават пари.В крайна сметка ние сами сме избрали тоя път да сме привърженици на Левски и да го следваме навсякъде в добро и лошо, а самият клуб в този избор на привържениците си няма никакво отношение.За клуба колкото повече привърженици, толкова по-добре.Другото, което е....разберете, че самото дарението е доброволен акт на съпричастност и по-никакъв начин не може и не трябва да се подлага на натиск, който и да било.Който е съпричастен ще даде пари, който не е няма.Това е положението.За съжаление това е част от нашия живот и никой не е застрахован от подобни неща.Днес ще са Ицо и Жоро, утре може да съм аз или някой от Вас.С Ицо се познаваме и като разбрах какво е положението с него, следващите дни бях без настроение.Радващото е, че приема мъжки нещата и аз вярвам, че ще успее да се възстанови напълно.С каквото мога помагам и ще помагам, но не мога и не искам да подлагам на натиск, който и да било да дава пари, защото това вече е личен избор на всеки един от нас.По съпричастността ще си проличи до каква степен сме се развили като хора и като Левскарска общност....било то клуб, играчи и привърженици.Вярвам и силно се надявам, че в по-голямата си част сме такива.
САМО ЛЕВСКИ!
Само да ти кажа, че има голяма вероятност Бил Гейтс да ти помогне ако се наложи, недай боже. За разлика от нашите добре облечени бизнесмени (на които много хора дори и в този форум се възхищават), Бил Гейтс дари близо 50 МИЛИАРДА долара на фондацията, основана от жена му и с тези пари се борят с различни болести по света. Уорън Бъфет обяви, че след смърта му почти всичките му пари ще отидат в същата фонадация (пак близо 50 милиарда долара), а на децата си ще остави само около 5 милиарда. А иначе всички псуват Бил Гейтс какъв е п...раст, докато Черепа например е страшен пич. Това сме хората. Винаги мразим успелите, особено тези, които допринасят за развитието на света. Иначе си абсолютно прав за всичко. Аз го бях казал и по-горе. Обаче вече трети домакински мач не мога да видя прословутите момичета с касичките, а ги търся целенасочено. Става въпрос за "А" сектор.
Също така доста обидно беше сравнението и колко пари са давали в сектор "Б" и колко в ложите или в "А". Убеден съм, че няма точна статистика за това. Много хора предпочитатат да пуснат пари и по банка. Пари не се даряват за да се фукаш след това.