est1914 написа:
Сега виждам, че сайта не е обновяван със снимки и видео от последните 3 сезона и половина.
Този сайт и канала sectorbvideo в Youtube за мен са най-добрите архиви показващи и съхраняващи историята на агитката на Левски и добър инструмент за пропаганда. А това е важно, особено в тежките времена, както за клуба, така и за агитката ни.
UL, ако има нужда от помощ, нека да каже. Аз лично бих могъл да изровя и систематизирам снимки от доста наши мачове последните години - само установяването на източниците може да ми се окаже предизвикателство.
Благодаря ти, за оценката

Този сайт беше и си остава любителски, идея за лице на феновете на ЛЕВСКИ и събиране на най-качествените материали от всеки мач,
тя беше актуална навремето, когато нямаше много сайтове и начини да се качват и споделят снимки от мач.
Сега има много повече от тогава - видео и снимки от всеки мач - от наши камери и източници, видео дори от клубния сайт...facebook галерии...фейсбук "групи", изобщо каналите за комуникация много се промениха.
На този етап сайта няма да се ъпдейтва, тъй като Сектор Б преживява най-тежкия си период.
Нямам желанието да документирам това падение.
Сайтът ще си остане активен като архив...

Spindoc написа:
Я, този сайт къде е.
+1 година безплатен хостинг + upgrade На плана

Хихи, благодаря ти от сърце за хостинга, ъпгрейд на плана не беше необходим, но нейсе
Дано бъдещето ни донесе възраждане на ЛЕВСКАРСТВОТО и сектор Б, за да тръгне отново и този сайт