forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Вто Дек 10, 2024 4:41 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 409 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 10, 11, 12, 13, 14  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Пон Ное 04, 2024 11:42 pm 
Аватар

Още по-впечатляващото от тази статия е, че филмът на практика няма нормалния спад във всеки следващ уикенд, а напротив - лекичко расте.

1-ви уикенд: 75 988 зрители
2-ри уикенд: 77 638 зрители
3-ти уикенд: 77 681 зрители

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Ное 05, 2024 6:29 pm 
Аватар

Има ли официално кога ще го свалят от кината?
Гледам във Варна (мой град\ваша морска столица\блян за Блядката) все още има по 14 (!?!?) прожекции на ден в едно от кината.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Ное 05, 2024 6:32 pm 
Аватар

Няма такова официално инфо. Кината си изготвят програмите седмица за седмица. Докато нещо има гледаемост - излъчват го.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Ное 05, 2024 6:34 pm 
Аватар

Докато има интерес, ама щом в умрелото ФК има до 14.11. обявени прожекции и всяка седмица ги удължават с още 1 седмица :8) Предполагам, че ако интересът намалее в края на месеца, около Коледа пак ще го пуснат, че доста миячи се връщат за Коледа :bigok

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Ное 05, 2024 6:38 pm 
Аватар

Ходих да го гледам за пръв път събота вечерта. Залата беше над 3/4 пълна. Очевидно все още има интерес.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Ное 05, 2024 6:47 pm 
Аватар

Tова с интереса и прожекциите принципно е така, но има и изключения. Големите кина/вериги имат договори с разпространителите и когато излезе нещо високопрофилно, което се очаква да е хит, те трябва да го пуснат на определен брой екрани и прожекции - съответно не остават много свободни такива за по-стари неща, дори и да са много успешни и гледани. Сравнително скорошен пример е Дюн 2, който няколко седмици след премиерата беше със силно намален брой прожекции, въпреки все още големия интерес и въпреки че новите филми се пускаха в празни зали. Следващата подобна голяма продукция, която се задава е Гладиатор 2 от 15-ти ноември. Надявам се да не се отрази, но да видим.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Ное 05, 2024 7:00 pm 
Аватар

Прегледах прожекциите днес и утре в хубавото кино в София и залите са на 90% пълни.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Ное 05, 2024 7:02 pm 
Аватар

Прожекциите със сигурност ще намалеят при излизането на Гладиатор, но абсурд при тоя интерес филмът да падне от кината преди Коледа.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Ное 05, 2024 7:04 pm 
Аватар

А някой има ли инфо кога и дали изобщо ще се пускат по платените стрийминг платформи? След края на прожекциите? Надявам се да не чакат да е след излъчването по НОВА, което май ще е след около 2 години :?

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Ное 05, 2024 7:06 pm 
Аватар

Сигурно догодина. Не са пускали публично инфо.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Ное 05, 2024 8:42 pm 
Аватар

Слушах някакъв кинокритик, който не се изказа много ласкаво за филма, като основния аргумент беше, че във филма имало много художествени измислици. Човека говори с уважение де, но това, което ме впечатли е, че каза, че бюджета от 4 млн. бил твърде голям и за да се избие филма трябвало да има минимум 400 000 зрители, което не вярвал да стане.

Е, четох, че към вчера имало 397 000. :bigok

Така че - да го духа. Предполагам е припок. :loser2

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Ное 05, 2024 8:53 pm 
Аватар

Кур за него, който и да е.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Ное 05, 2024 9:08 pm 
Аватар

И аз съм на мнение, че има доста измислица във филма и това дразни, ама си трая, защото така трябва.
4 млн е бюджетът, т.е това е 100% разходени пари. До момента говорим за приходи. За да излезе на печалба продукцията, ще трябва още поне месец да се върти по кината. Вярвам, че всеки прави бизнес и филмът не е изключение и че скунксовете са си наплюнчили моливите, но пък от друга страна им прави чест, че извадиха сериозна сума и рискуваха, макар че рискът е доста нисък и провал би бил немислим, предвид ролята на Лита Маркова като ОСНОВЕН консултант и всичко е базирано на нейните разкази и го приемаме за чиста монета, а останалото около футболната част от историята са вицове и лафчета, които всички ги знаем и сме чували. Но като цяло трябваше да има такъв филм за най-голямата ни легенда и спортист и Човек, който със скромността си е обичан от милиони приживе, а и виждаме и над 50 г от трагичната му смърт. Личност, сравнима само с Васил Левски и Христо Ботев, която ще се помни вечно.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Ное 05, 2024 9:27 pm 
Аватар

На това, че Иван и Андрей са извадили сериозна сума, се изсмях с глас.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Ное 05, 2024 9:38 pm 
Аватар

Може да лъжат, ама не вярвам Сезам и Захарни заводи да са кихнали милионите.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Ное 05, 2024 9:42 pm 

Е казаха, че са финансирали с 1 млн. лични средства филма, останалите 3 милки от спонсори. Може и да лъжат де :bigok Във форума вече нали ги кълняха, че сядали в ложата на Насо на Герена :smt005

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Ное 05, 2024 9:50 pm 
Аватар

Два пъти гледах филма. Филмът е абсолютен шедьовър, играта на актьорите е феноменална, финалът е брутален. Гледах го с приятели първия път( двама са припоци) и с жена ми- всички са възхитени и постоянно го коментираме. Ще отида и за трети път да го гледам- това е най- въздействащото нещо, което съм гледал на кино през живота си.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие: Re:
МнениеПубликувано на: Вто Ное 05, 2024 10:45 pm 
Аватар

madball написа:
На това, че Иван и Андрей са извадили сериозна сума, се изсмях с глас.

Нищо лично, но ти можеш да знаеш колко е дал твоят работодател и дотам.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Ное 05, 2024 10:51 pm 
Аватар

Не.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Ное 05, 2024 11:42 pm 
Аватар

Дай боже всекиму да може да извади 500 000 лв лични пари за филм в България. :bigok Това говори достатъчно, че не са се съмнявали в успеха на лентата.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Ное 06, 2024 12:16 am 

0 tolerance написа:
Дай боже всекиму да може да извади 500 000 лв лични пари за филм в България. :bigok Това говори достатъчно, че не са се съмнявали в успеха на лентата.

Изглежда като да са си направили сметката. Аз такава масирана реклама по интернет, телевизия, радио, билбордове и т.н. за каквото и да е нещо скоро не съм виждал. Като изключим хазартните компании де, но там разбираемо ги ограничиха най-сетне. Привлякоха и Нова ТВ и Клуб Левски като партньори. Общо взето разбиха всички клишета как все някой или нещо пречи на българското кино да е успешно.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Ное 06, 2024 2:27 pm 
Аватар

1. Не мисля, че Иван и Андрей лъжат, че са дали над милион лични пари.

2. По въпроса на Гатев. Видях на няколко пъти да потвърждават, че ще се качи в платените платформи. Предполагам ще е HBO MAX, защото там има повече български продукции като Вина, Възвишение, Дзифт и други. Според мен първо ще се качи именно там, а телевизионната премиера ще е последна - след 2 години по Нова. Очаквам да се появи по MAX или напролет, по-малка вероятност виждам да остане за следващата есен и символично да гонят 18 октомври.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Ное 06, 2024 8:39 pm 
Аватар

Идеално! Благодаря за отговорите. След 20ти нахлувам с факли в някое кино.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Ное 06, 2024 11:21 pm 
Аватар

Като цяло това, което те казаха е, че не очакват да се избият от филма. Правят го, защото това им е първия български филм и един вид им е реклама. Огромни финанси са вкарани, които и мен ме съмнява да избият.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Ное 07, 2024 12:05 am 
Аватар

Са се прибирам от Влайкова. Не разбирам хайпа по тия "автентични кина". Идва ми някаква соц носталгия.
Не бих стъпил повече на подобно място, както и във В сектор.
Филмът е предимно добър, спец ефектите малко са като слаб AI, останалото е добре.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Ное 07, 2024 12:38 am 
Аватар

Днес най-накрая и аз гледах филма. Страхотен е и всички актьори играят много естествено, не ти става неудобно, както в други наши "шедьоври". 3 часа просто не усещаш кога минават, историята е разказана много красиво и човешки, без някакви прекалени залитания и издигане в култ личността на Гунди. Разбирам и защо жените толкова много харесват филма и се скъсват да пишат колко им е харесал и как са се скъсали да реват.

Чисто психологически се замислих какво му е било толкова млад и да знаеш, че всички или те обожават или искат да те видят провален. Бях чел как след головете във Флоренция срещу Белгия, 2 дена по-късно е празнувал Нова година в ресторанта на хотел "Плиска" и при влизането всички вътре са станали на крака и са го посрещнали като национален герой. На 22 години...То и във филма точно в тази част беше много въздействащо, а като тръгна и химна, всички в киното се размърдаха и се усети вълнението.

Отделно по темата с контузиите - такова тежко ритане и тормоз, една камара операции и да ти викат после, че симулираш и се правиш на велик, защото играеш със специални обувки. Как да не ти идва да захвърлиш всичко и да приключиш. А Гунди в последният си сезон 1970/1971 е изиграл 20 мача, горе-долу половината, връщаш се след поредната операция и пак те почват с ритането.

Иначе чисто футболно, това си е бил златен период за българския футбол, 4 поредни участия на Световни първенства срещу най-великите по онова време, сигурен съм, че има доста неразказани истории от онези години, не знам има ли някакви книги по темата, дано да има или да се заеме някой журналист, все още има доста живи играчи от онова време и ще е суперинтересно. Поне за мен, де :D

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Ное 07, 2024 4:58 pm 
Аватар

Kota Sport написа:
Вдовицата на Георги Аспарухов, Величка Маркова, сподели по изключително емоционален начин мнението си за филма „Гунди – Легенда за любовта“. Ето какво написа Лита на профила си във Фейсбук:

Гунди – легенда за любовта. Какво направи този филм?! Свали снимката от стената и доведе живия Георги Аспарухов при нас. Шестнайсетгодишният – по момчешки дързък. По стъпалата, които го водят към неговата мечта. През трудностите, изникващи по пътя му. Съзряването. И по целия този кратък, но ярък път в кoйто има възходи и разочарования, но никога падения, той остава великодушният, почтеният, добронамереният, честният мил и добър човек. Гениален във футбола, чист и смирен в живота. Аз знам, че всеки има своя представа, свой образ дори и да не е имал щастието да го познава лично. И иска да го види така, както е във въображението му. И този образ за него е единственият, истинският. Това е любов. Аз също имам своя образ. Радвам се, че той се споделя от толкова много хора. А това, че има различни мнения означава, че филмът вълнува.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Ное 08, 2024 1:04 pm 

Цялата фамилия ходихме да гледаме филма. От 9 годишната ми дъщеря до 90 годишният й прадядо. Всички искат да го гледат отново. Мисля, че това говори достатъчно. Освен, че почти три часа минават неусетно, това беше най-доброто озвучаване на български филм, което съм чувал. Можело значи. Добавям, че прадядото е присъствал лично на всички мачове на Левски предадени във филма. :lsfc4

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Ное 08, 2024 1:31 pm 
Аватар

Да си кажа и аз своите впечатления от филма. Тук в Сливен премиерата му бе на 18 октомври мисля и отидох с жената и детето. Жена ми каза, че не е гледала по-хубав филм в живота си, а качеството на звук, актьорска игра и заснемане бе на много високо ниво според мен, изобщо нямах усещане, че гледам български филм. Синът ми е на 9 години и през цялото време не отлепи поглед и не обели дума. Накрая ме попита защо тия лошите чичковци са му прецакали кариерата и живота на Гунди... Щом 9 годишно дете нямащо си понятие какво е ДС, социализъм и т.н. е разбрало какви мръсници са и как те му прецакват всичко.... Иначе салона е за около 200 души, напълни се до дупка и дори сложиха около 10на стола за допълнителни зрители. Прожекцията бе от 18:00 часа, като хората бяха предимно възрастни 60+, 70+, че и повече. Имаше няколко деца и хора на средна възраст, а което ми направи впечатление повечето бяха жени. Веднага след това имаше прожекция в 22:00 и пред салона чакаха предимно млади говеда да не кажа тийнове, макс 20+. От тогава до сега филма не спира да се излъчва, 2 прожекции на ден, като в събота и неделя са пуснали извънредно от 13 часа. Ходих да говоря с лелката на касата и ми каза, че никога не са виждали такова чудо и интерес до сега, като всяка прожекция е макс до горе и вече са спрели да продават билети предварително, а ги пускат само за деня и всеки ден се вият опашки. Филма продължава да се прожектира и не знам изобщо кога ще спре. Жената ме врънка да ходим пак тия дни.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Ное 08, 2024 8:37 pm 
Аватар

И аз ще ходя да повтарям тия дни.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 409 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 10, 11, 12, 13, 14  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]