forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Пет Апр 18, 2025 4:59 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 420 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Чет Окт 24, 2024 9:24 pm 

Никой не ги обича, на тях не им пука

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Окт 24, 2024 11:43 pm 
Аватар

Гиго написа:
Утре и аз ще гледам филма. Към момента от киносалон с 230 места, капацитета е резервиран на 1/3. Но по принцип доста хора си купуват билети в последния момент или на място, така че очаквам сравнително пълна зала.

Залата си беше изцяло пълна. Надали е имало повече от 10 свободни места. Хора от всякакви възрасти. Нямаше разговори по телефона, обсъждания на висок глас и т.н.

Това е първият филм, който гледам на кино, за който мога да кажа, че с удоволствие бих си купил още веднъж билет да го гледам (и мисля да го направя в близката седмица). Дали всичко е на 100% исторически достоверно и точно така се е случило - сигурно не (това го разбрах и от коментарите ви на предните страници). Сигурно са пропуснати неща, които са можели да включат. Но това не е важното според мен. Важното е, че филмът е въздействащ! Не го усетих как мина това време, а на други филми винаги си поглеждам часовника по няколко пъти като се проточат.

Едно огромно браво за цялостната продукция - озвучаване, ъгли на заснемане, сцените които са избрали да пресъздадат и т.н.
И разбира се - актьорската игра. И Павел Иванов, и Александра Свиленова са брилянтни! Шапка долу, сигурно не е било никак лесно, но се справиха отлично. Останалите актьори също си тежаха на мястото.

Така че аз критики нямам, само хвалебствия. Просто страхотно преживяване! :levski

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Окт 25, 2024 10:58 am 
Аватар

https://www.imdb.com/title/tt31853193/?ref_=hm_rvi_tt_i_9

Дайте да натиснем и в imdb :bigok

No me importa donde juegues
Siempre te voy a seguir
Yo lo quiero a Levski Sofia
Y por él voy a morir

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Окт 25, 2024 11:11 am 
Аватар

Натискаме :bigok

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Окт 26, 2024 3:43 pm 
Аватар

160 000 зрители за първите 7 дни. :levski

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Окт 26, 2024 4:04 pm 
Аватар

Има страшна еуфория за тоя филм, което много ме кефи. Аз съм взел билети за другата седмица, щото чаках да намалее лудницата, ама май няма такива изгледи. Даже учителката на дъщеря ми в градината го беше гледала и каза, че е фен на българското кино и този филм е абсолютен топ.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Окт 26, 2024 9:10 pm 

И аз се добрах да гледам филма тея дни.

Браво на Иван и Андрей, направили са чудесен филм. Браво и за смелостта, че са се хванали да правят продукция за идолизирана фигура като Аспарухов. Очакванията просто са огромни и те ги оправдаха, видно е от положителните коментари и стотиците хиляди хора, които отидоха до киното.

Голямо браво и че са показали Гунди като човек - с всичките му предимства и недостатъци.

Краят наистина ме удариха в емоциите - съчетанието между музиката и кадрите беше топ.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Окт 26, 2024 9:15 pm 
Аватар

Rsk написа:
Има страшна еуфория за тоя филм, което много ме кефи. Аз съм взел билети за другата седмица, щото чаках да намалее лудницата, ама май няма такива изгледи. Даже учителката на дъщеря ми в градината го беше гледала и каза, че е фен на българското кино и този филм е абсолютен топ.
Жена ми, която грам не се интересува от футбол, сама реши да го гледа. Вече 1 седмица ме пита разни неща за Гунди и дали конкретни неща от филма наистина са били така. Вика ми, че от 1 седмица постоянно гледа във FB всякакви постове за филма от всякакви страници. :bigok
160 000 зрители рекорд ли е за след 89-та?

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Окт 26, 2024 10:06 pm 
Аватар

ultrafan_rs написа:
Жена ми ме покани утре през деня на кино. Не мога да повярвам :8)

Отиде ли или я отряза?

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Окт 26, 2024 10:15 pm 
Аватар

Ще я отреже и ще му спре джобните ....

Сега се прибрах от киното. Хубав е филма, дори на племеницата ( 13 год ) ми много и хареса. Бих го гледал пак другия уикенд, ако го има ....

Навалицата беше като на евро мач .... не знаят на кой, ред, кое място ... добре че поне мола бяха уцелили :bigok

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Окт 27, 2024 12:12 am 
Аватар

Сега се прибрах от прожекцията. Единственото, за което съжалявам е, че не се случи няколко години по-рано, за да може да го види и дядо ми. А той обичаше Гунди с цялото си сърце. :levski

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Окт 27, 2024 12:55 am 
Аватар

По повод спекулациите за липса на интерес от страна на Милан към Гунди има в предишен документален филм интервю с Чезаре Малдини, който директно си казва, че треньорът на Милан е препоръчал привличането на Гунди на ръководството.

Какво и как реално е било не можем да знаем на 100%, но за запушване на умиращи от яд и злоба зурли този откъс от филма доста помага :bii_chorbata

https://youtu.be/dPBItJ4ezmE?t=1434

в сърцата ни разпръсква светлина

Един Апостол, свето име – Левски

Идея, Пример и Борба!“

Димчо Дебелянов

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Окт 27, 2024 8:47 pm 
Аватар

Изображение

:levski

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Окт 27, 2024 11:09 pm 

Изчаках малко, за да отмине еуфорията, но явно няма да спре скоро. Днес в 10 сутринта успях да гледам филма в пълен салон в Ринг Мол. :shock: Прочел съм няколко книги за Гунди и имах щастието да чуя истории за него от Сашо Костов – Бог да го прости, също голям левскар. Бях запознат с голяма част от историите, а някои липсваха във филма, но да ги преживея по този начин беше много емоционално за мен. Не знам просто Андрей и Лита какво са изпитали, но сигурно за тях е свръх емоция. Според мен всеки млад български футболист и спортист, независимо дали е от Левски или не, трябва да гледа този филм. Подобни филми имат силата да напомнят какво означават любовта и отдадеността към играта и спорта, да служат за пример и да вдъхновяват. За нас, левскарите, които обичаме Левски, е ясно, че славната деветка завинаги ще остане в сърцата ни и винаги ще бъдем благодарни и помним! :levski

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Окт 28, 2024 3:51 am 
Аватар

Тази вечер и ние гледахме филма, като умишлено не бях чел нищо в темата тук и в нета, за да мога максимално непредубедено да се насладя на изживяването.

Интересно е, че дори някакви познати и приятелки на жена ми, които нямат нищо общо с футбола и не са знаели изобщо за Гунди, бяха ходили да го гледат и бяха останали много впечатлени и възхитени.

Великолепна игра на главните актьори, хареса ми най-вече това, че Гунди, Лита и семействата им са представени като обикновени хора с техните непринудени човешки взаимоотношения, забавни черти и чисто човешки слабости, което ги прави някак още по-истински и близки за зрителя.

Иначе има два документални филма за Гунди, които са много силни и ги има целите качени в YouTube. Първият е много стар и помня се презаписваше апокрифно на VHS касетки още в края на 80-те. Спомням си, че някъде го бяхме намерили, гледахме го много хора у някой, който имаше видео плейър (масова практика за тези години), и всички бяхме вцепенени от филма. Ето го:

Вторият е също страхотен филм на Олег Ковачев от 2003 г., който имам на DVD и съм гледал десетки пъти, като винаги много плачех и се вълнувах на него. Ето го и него:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Окт 28, 2024 1:40 pm 
Аватар

Цитат:
"Стига вече с тоя Гунди!"
Репликата е и от едноименния филм - който гледах снощи със сина си - но и от реалния живот.
И онзи, от онова време...ама и от сегашния. Щото на много дребни душици им писна...
Дребните душици най-много се дразнят от хората, дето са били човеци - с главно Ч.
Ако ви е писнало да четете за този филм - просто не четете. Просто е.
И без това, всичко написано по-долу не е за вас. Вие няма как да го разберете...
На 17 години скочих с парашут от 800 м. После се скъсаха да ме питат как е било това преживяване.
Аз пък се уморих да им обяснявам, че някои неща не могат да се опишат с думи - трябва да се изживеят.
(То е като да разказваш за секс на монахиня...)
Почва се още преди година - когато научаваш, че въобще ще има такъв филм. После почваш да четеш все повече и повече за филма. Излизат и първите трейлъри...
После гледаш кадри от грандиозната му премиера и цъкаш с език. След това се опитаваш да закупиш билети онлайн за теб и за сина си - и успяваш чак на четвъртия път, защото всички билети вече са изкупени...
После отиваш в мола и по пътя си към кинозалата се разминаваш с десетки хора, облечени със сини тениски на любимия ти отбор - и знаеш къде отиват.
Ти също си в синьо и виждаш отсреща как се задава сина ти - облечен в синя блуза, без да си му казвал изрично. Сам се е сетил и ти става едно хубаво...
Хубавото леко се разваля когато плащаш на касата на Cinema City 9 лв за две малки бутилки минерална вода. Щото не ти е толкова за парите - колкото мразиш някой да те прави на балама...
После влизате в кинозалата и виждаш, че половината от хората в нея са много, ама много възрастни... и се сещаш, че повечето от тях са гледали Гунди наживо (като бившата ми тъща)...
...но пък другата половина от киното е пълна с млади, много млади хора... и това също те стопля по необясним начин.
А после започва филма и изтръпваш от ужаса, че пак ще се разочароваш от поредния български опит да се направи читав филм и първите реплики ти се струват много "дървени" и нагласени...
...но след това филма те увлича, а и си даваш сметка, че в онези години хората са говорели по начин, който сега наистина ще ни изглежда странен и леко "дървен" - но за тях е било нормалния говор на хора с друго мислене и идеали.
А после започват кадрите, заради които тайно бъркаш в джоба на якето си и вадиш от там кърпичка, за да бършеш скришом сълзите си...
...и не усещаш как са минали 2 часа и нещо и ти се иска филмът никога да не свършва, а Гунди никога да не тръгва за тази пуста Враца...която ти е и родна.
(И Ботев така е тръгнал и намерил смъртта си по пътя - и той като Гунди на 28 години...дали е случайност?)
И когато накрая зазвучава онова изпълнение на "Синева" (май е на Мария Нейкова...поне това открих в "тубата" - линка ще сложа в първия коментар) и душата ти е съдрана на две, а в салона вече всички плачат без да крият сълзите си...
...а после се появават финалните надписи и разбираш, че филма е свършил по ръкоплясканията в залата и неволно се сещаш как пляскаха хората в самолета ти на път за Лисабон когато - след доста силна турболенция - най-после кацнахте на португалска земя.
И си тръгваш от киното, и сядате със сина си на по бира, и той започва да те разпитва за Гунди - и за онова време...
...от което и ти си закачил достатъчно - за да го разбираш. А за него е не само далечно, но и почти неразбираемо...
И след това си тръгваш бавно към вкъщи и по пътя се сещаш за оная откачалка Тарантино, дето обича да прави филми като "Гадни копилета", в който Брад Пит убива Хитлер или "Имало едно време в Холивуд", в който Брад Пит убива копелетата, дето са тръгнали да разпорят корема на бременната жена на Роман Полански, надъхани от гуруто си - откачалката Чарлс Менсън...
...и си даваш сметка, че общото между двата филма не е само Брад Пит - а разказа за това какво би било, ако историята се беше развила по съвсем различен начин и доброто беше победило злото...
...и неминуемо ти идва желанието тоя пич Тарантино да вземе да направи филм за Гунди (дори ако трябва пак с Брад Пит в главната роля), в който пак да промени така историята...
...и във филма Гунди да приеме щедрата оферта на "Милан" и да зареже страната, която и тогава - и все още - е управлявана от Държавна Сигурност...
...и да заживее с Лита и Анди в нормална държава, в която пак да стане идол, да спечели всички купи и отличия с екипа на "Милан", да стане национал на Италия и да ги поведе към световна титла...
...а един ден когато и двамата са над 80-годишни да се завърне тук и да гостуват на оня водещ с мишата физиономия, дето много обича да фамилиарничи със знаменитостите...
...и да разказват за живота си като специални гости на "120" минути, а във финалния кадър на филма да снимат двамата в гръб и после камерата бавно да слезе надолу и да се види, че под масата двамата се държат като влюбени за ръце...
...две много стари и сбърчкани ръце, хванати една за друга...защото всичко друго на този свят е второстепенно...
...и чак тогава да видим надписа
THE END

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Окт 28, 2024 1:44 pm 
Аватар

Първият въпрос на лекаря в кръвния център, като дарявах кръв преди малко и видя, че съм с бяла тениска с надпис Левски - "Гледахте ли филма за Гунди?" :bigok

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Окт 28, 2024 1:55 pm 
Аватар

Lachenti написа:
Тази вечер и ние гледахме филм....

Благодаря за споделянето.
Tuk е засегната една много важна подробност, която не е попаднала в игралния филм. Г. Аспарухов като юноша е тренирал волейбол. Даже е доста добър играч.
Това много му помага по-късно за играта с глава. В тренировките доусъвършенства експлозивния отскок, с който впечатлява.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Окт 28, 2024 2:00 pm 
Аватар

Този пропуснат факт беше едно от нещата, които ме издразниха, че липсват. Това е фундаментален факт, как е пропуснат....

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Окт 28, 2024 2:01 pm 
Аватар

Даже с Лита се запознават, докато Гунди играе волейбол все още и е раздвоен между волейбола и футбола.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Окт 28, 2024 2:09 pm 
Аватар

Доскоро, а и все още включителто тук четяхме "Стига вече с тоя Мъри". Признак на същата чорбарщина от низки индивиди, радващи се на антипода на Гунди, който ни спаси от фалит.
0 tolerance написа:
Цитат:
Репликата е и от едноименния филм - който гледах снощи със сина си - но и от реалния живот.
И онзи, от онова време...ама и от сегашния. Щото на много дребни душици им писна...
Дребните душици най-много се дразнят от хората, дето са били човеци - с главно Ч.
И без това, всичко написано по-долу не е за вас. Вие няма как да го разберете...
На 17 години скочих с парашут от 800 м. После се скъсаха да ме питат как е било това преживяване.
Аз пък се уморих да им обяснявам, че някои неща не могат да се опишат с думи - трябва да се изживеят.
Почва се още преди година - когато научаваш, че въобще ще има такъв филм. После почваш да четеш все повече и повече за филма. Излизат и първите трейлъри...
После гледаш кадри от грандиозната му премиера и цъкаш с език. След това се опитаваш да закупиш билети онлайн за теб и за сина си - и успяваш чак на четвъртия път, защото всички билети вече са изкупени...
После отиваш в мола и по пътя си към кинозалата се разминаваш с десетки хора, облечени със сини тениски на любимия ти отбор - и знаеш къде отиват.
Ти също си в синьо и виждаш отсреща как се задава сина ти - облечен в синя блуза, без да си му казвал изрично. Сам се е сетил и ти става едно хубаво...
Хубавото леко се разваля когато плащаш на касата на Cinema City 9 лв за две малки бутилки минерална вода. Щото не ти е толкова за парите - колкото мразиш някой да те прави на балама...
После влизате в кинозалата и виждаш, че половината от хората в нея са много, ама много възрастни... и се сещаш, че повечето от тях са гледали Гунди наживо (като бившата ми тъща)...
...но пък другата половина от киното е пълна с млади, много млади хора... и това също те стопля по необясним начин.
А после започва филма и изтръпваш от ужаса, че пак ще се разочароваш от поредния български опит да се направи читав филм и първите реплики ти се струват много "дървени" и нагласени...
...но след това филма те увлича, а и си даваш сметка, че в онези години хората са говорели по начин, който сега наистина ще ни изглежда странен и леко "дървен" - но за тях е било нормалния говор на хора с друго мислене и идеали.
А после започват кадрите, заради които тайно бъркаш в джоба на якето си и вадиш от там кърпичка, за да бършеш скришом сълзите си...
...и не усещаш как са минали 2 часа и нещо и ти се иска филмът никога да не свършва, а Гунди никога да не тръгва за тази пуста Враца...която ти е и родна.
(И Ботев така е тръгнал и намерил смъртта си по пътя - и той като Гунди на 28 години...дали е случайност?)
И когато накрая зазвучава онова изпълнение на "Синева" (май е на Мария Нейкова...поне това открих в "тубата" - линка ще сложа в първия коментар) и душата ти е съдрана на две, а в салона вече всички плачат без да крият сълзите си...
...а после се появават финалните надписи и разбираш, че филма е свършил по ръкоплясканията в залата и неволно се сещаш как пляскаха хората в самолета ти на път за Лисабон когато - след доста силна турболенция - най-после кацнахте на португалска земя.
И си тръгваш от киното, и сядате със сина си на по бира, и той започва да те разпитва за Гунди - и за онова време...
...от което и ти си закачил достатъчно - за да го разбираш. А за него е не само далечно, но и почти неразбираемо...
И след това си тръгваш бавно към вкъщи и по пътя се сещаш за оная откачалка Тарантино, дето обича да прави филми като "Гадни копилета", в който Брад Пит убива Хитлер или "Имало едно време в Холивуд", в който Брад Пит убива копелетата, дето са тръгнали да разпорят корема на бременната жена на Роман Полански, надъхани от гуруто си - откачалката Чарлс Менсън...
...и си даваш сметка, че общото между двата филма не е само Брад Пит - а разказа за това какво би било, ако историята се беше развила по съвсем различен начин и доброто беше победило злото...
...и неминуемо ти идва желанието тоя пич Тарантино да вземе да направи филм за Гунди (дори ако трябва пак с Брад Пит в главната роля), в който пак да промени така историята...
...и във филма Гунди да приеме щедрата оферта на "Милан" и да зареже страната, която и тогава - и все още - е управлявана от Държавна Сигурност...
...и да заживее с Лита и Анди в нормална държава, в която пак да стане идол, да спечели всички купи и отличия с екипа на "Милан", да стане национал на Италия и да ги поведе към световна титла...
...а един ден когато и двамата са над 80-годишни да се завърне тук и да гостуват на оня водещ с мишата физиономия, дето много обича да фамилиарничи със знаменитостите...
...и да разказват за живота си като специални гости на "120" минути, а във финалния кадър на филма да снимат двамата в гръб и после камерата бавно да слезе надолу и да се види, че под масата двамата се държат като влюбени за ръце...
...две много стари и сбърчкани ръце, хванати една за друга...защото всичко друго на този свят е второстепенно...
THE END

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Окт 28, 2024 2:13 pm 
Аватар

На таз снимка, като го гледам и си мисля, че Гришо можеше да го изиграе 1:1

Прикачени файлове:
gundi.png
gundi.png [ 397.9 KiB | Прегледано 15859 пъти ]

Делио Роси:
"Футболистите, които са тук са взети от Левски, не са взети нито от треньора, нито от президента...те са взети от Левски"
Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Окт 28, 2024 3:34 pm 
Аватар

gosh написа:
Доскоро, а и все още включителто тук четяхме "Стига вече с тоя Мъри". Признак на същата чорбарщина от низки индивиди, радващи се на антипода на Гунди, който ни спаси от фалит.

:smt023 И пак няма да те разберат.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Окт 28, 2024 4:03 pm 

0 tolerance написа:
Цитат:
THE END

Прочетох това и накрая ми се насълзиха очите

Сериозно

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Окт 28, 2024 5:20 pm 
Аватар

Ебаси силното :smt007 :smt007 :smt007

Прикачени файлове:
464896425_519805854366345_4020106045634852548_n.jpg
464896425_519805854366345_4020106045634852548_n.jpg [ 96.61 KiB | Прегледано 15501 пъти ]

Прикачени файлове:
464503695_519805871033010_6979216295203189291_n.jpg
464503695_519805871033010_6979216295203189291_n.jpg [ 99.62 KiB | Прегледано 15501 пъти ]

Прикачени файлове:
464585434_519805874366343_6190563705034470317_n.jpg
464585434_519805874366343_6190563705034470317_n.jpg [ 124.45 KiB | Прегледано 15501 пъти ]

Прикачени файлове:
464687057_519805964366334_2875763823042872351_n.jpg
464687057_519805964366334_2875763823042872351_n.jpg [ 217.64 KiB | Прегледано 15501 пъти ]

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Окт 30, 2024 6:28 pm 
Аватар

Тая тема не я чета от сума време, защото си мислех, че се обсъждат детайли от филма. :bigok Каква изненада след като го изгледах и я отворих. :loser2 Както и не слушах интервюта и подкасти.

Иначе дори футболните сцени ми харесаха, далеч по-скъпи продукции са доста по-криндж. Бих го гледал още няколко пъти на кино и после като излезе онлайн пак.

Нагоре някой го беше определил като въздействащ, както и че така трябва да бъде запомнен Гунди, с което съм напълно съгласен.

Пример, какъвто в днешно време е рядко срещан. В някой от многото подкасти и интервюта, които чух, някой (но не помня кой) каза, че ако е променил живота на поне един човек и го е накарал да бъде по-добър, значи филмът си е струвал.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Окт 30, 2024 7:06 pm 
Аватар

Некви коври споделят в Инстаграм сцената с майката, стадиона и цветята с послание, че искали бъдещия им приятел така да направи, вместо да им лайква сторитата :bigok :smt005 :smt005 :smt005

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Окт 30, 2024 10:15 pm 
Аватар

Факт е, че вече няколко пъти хора ме питат: "гледа ли Филма?". Друг филм в момента няма.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Окт 30, 2024 10:20 pm 
Аватар

В инстаграм от 10 дена насам всички жени си качват сторита, че е най-хубавият филм, който са гледали от много дълго време насам и са плакали няколко пъти. Накрая ще се окаже, че гледаемостта не я правим ние, а те :bigok Една като каже на 10 приятелки, те на още 10 и ще чукнем милион зрители до Коледа.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Окт 31, 2024 12:17 am 
Аватар

Освен всичко изброено досега, хубавото на този филм е, че насочи прожекторите към актьори, които досега бяха сравнително неизвестни и ги направи мега разпознаваеми. И по всичко което виждам - заслужават го. Павел Иванов с многогодишната си подготовка за образа на Гунди, с който се справи отлично :fgod и Александра Свиленова с невероятното пресъздаване на образа на Лита. Между другото, тя буквално е все още студент, никой не беше чувал за нея, това ѝ е първия филм в живота, но направо изяде тази роля, беше блестяща! :fgod

Браво на Иван и Андрей, че са избрали тези двамата, а не някои до болка втръснали муцуни, които ги виждаме навсякъде. Примерно представете си същия филм с Рачков и Мария Игнатова в главните роли. Примера не беше от най-подходящите, но разбирате какво искам да кажа. :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 420 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]