Илиянчо само какъв гол им заши...точно пред очите ми стана...в дивата си радост скочих на пистата, а ушев размахва срещу мен "писалка"

... докато прескоча обратно ме сурвака по гърбината да съм здрав... Синята лавина размазва със страхотна сила красноармейската сган и на терена, и по трибуните (10 Левскари към един шопор)... 1 , 2 , 3 , 4 , 5 , 6 , 7 ГООООООООЛ се скандира мощно по всички централни улици цяла вечер, после и цяла нощ...гърмят се миниумки (бомби) по стените на гробницата (мавзолея) на Гошо Мастиката или Тарабата (на мен второто ми харесва повече)

... не се пропуска да се "бомбардира" и бившия партиен дом... продължаваме към Лъвов мост, а там се намираше баш ченгеджийница и "любимата" ми ул. "Милиционерска"

...някой дава тон за ЛЕВСКИ ОЛЕ НИЩО ОБЩО с мвр, плавно се прелива в ЛЕВСКИ ПАК Е СИЛЕН, ЗАЩО Е ЦИВИЛЕН, ВЪРНАХМЕ ИМЕТО НА СТАРИЯ ОТБОР И НИЕ ЩЕ НАЛОЖИМ ПАК СИНИЯ ТЕРОР... (СИНИЯ ТЕРОР, отдавна беше наложен във всичките му разновидности и форми за които може да се сетите сами)...за улицата на мЕлЕционерите се пази най–могъщия "картоф" и който има късмета да не бъде заключен продължаваше към Синия лъв (при Коко, Бог да го прости) за да се събере с "оцелелите" и някои други "опасни" елементи предимно от западните софийски квартали, но имаше и силни групи от "източен фронт", Младост, Дружба, разбира се и момчета от столичните централни "щати", особено "отровна" Орландовска банда, Варненци често, често се отбиваха доволно качествени хора, наминаваха и самоорганизирали се групи Левскари от Синия югозапад, Кюстенджъл Сити, Перник, Син бряг, Плевен, Севлиево,Асеновград, Хисар и др. Някои момчета и момичета заживяха в София и на един по–късен етап пожелаха да станат членове на софийските организации (фракции) в които имаха вече изградени дългогодишни познанства и приятелства. Уважавахме се като отделни личности и си помагахме като организации с обща цел (подкрепа на всеки стадион където играе Левски), но най–важното за мен е, че си пазехме гърбовете с тия момчета, защото хич няма да ми е сгодно, ако слеза от влака в Плевен с още 20 човека от София и там да не ни чакат нашите хора от града за да вървим заедно до стадиона и вътре да сме рамо до рамо

, пък след мача да седнем да полеем

победата на Левски, като преди това сме респектирали

местните свине, поробвали да правят първа от засада около стадиона.