forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Нед Авг 17, 2025 9:14 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 4703 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26 ... 157  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: Сектор Б
МнениеПубликувано на: Вто Ное 16, 2010 8:25 pm 
Аватар

Я верно малко да се поуспкоите викам... :smt006

П.С. Смешното е, че 99% от хората в тоя форум са страшни пичове.. на живо... тука кво им става :blass

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Ное 16, 2010 8:31 pm 
Аватар

PeS4o написа:
antonatan написа:
Бобката и Песчо претърпяха ебати трасформацията от както станаха част от НКП :D

А ти не се трансформира в нищо и остана същия въшкар.
Големи сте баннвачи , а като ви баннат в сектора плачете , макар че с такива балъци като вас никой не се занимава.Не казвам за всички от форума :smt023

Абе ти нормален ли си, бе :ohmygod2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Ное 16, 2010 8:45 pm 

а акрижмуньо у форум0 е пич, но на на живо (след мач) е особено досаден :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Ное 16, 2010 9:57 pm 
Аватар

PeS4o написа:
antonatan написа:

Големи сте баннвачи , а като ви баннат в сектора плачете , макар че с такива балъци като вас никой не се занимава.Не казвам за всички от форума :smt023

Не съм аз човекът, който преди година искаше да лепи плакати с/у Батков и го псуваше наляво и надясно, а сега милее за бащицата. Ти си знаеш де, но и друго е факт, че никога не съм те обиждал, нито Бобката, нито Владимиров, а и малко са и хората тук, които ви обиждат вас двамата с Боби, за сметка на това вие и двамата не пестите сили да се правите на големи. :smt024

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Ное 16, 2010 10:20 pm 

PeS4o написа:
antonatan написа:

Много почнахте да определяте кой е въшкар и кой не. Ти ли точно ще банваш в сектора айде по-спокойно малко хулигане. Щото тебе живота те е баннал май.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Ное 16, 2010 11:11 pm 
Аватар

понеже следя форума отдавна...държа да отбележа, че ми е адски интересна и забавна на трансформацията на някой никнеймове, които преди години вкарваха смазващо-неориентираните коментари, а сега раздават кфалификации на други никнеймове, които пък съдейки по техните коментари заключвам, че притежават доста по-завидна преднина във възраст и интелектуални възможности от предходните. Забавно е и все пак...уважението е много важно нещо...уважавайте това, че човека срещу вас е по-голям и има повче опит, без значение, че е на различна позиция. Тва че си почнал да ставаш голям хулиган и егото ти е леко завишено....тези неща бързо се контролират, а от високо се пада болезнено. ;)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Ное 16, 2010 11:25 pm 
Аватар

:ohmygod2 Май трябва да си изтрия дългия пост :ohmygod
Опомнете се малко ей, тука има хора на по 40-50 години, аз съм на 25, има и други големи, които никога не си позволиха да псуват Левскари в този форум, за да го правите вие на по 20- години? Опомнете се, да не бъдете опомнени, сериозно :!:
Владо да ви забрани да пишете най-добре, защото само негативи му носите. Ако искате да си стоите сами в НКП си наемете едно помещение и си ходете там, само не убивайте желанието на всички Левскари да ходят в клуба :arrow:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Ное 16, 2010 11:28 pm 

Укротете се да няма после у смърдял.бг -"Феновете на Левски се изпокараха" :D :D

Запазете европейско ниво на поведение :loser2 :loser2 :loser2 :loser2 :loser2 :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Ное 16, 2010 11:33 pm 
Аватар

И да се появи нема да е голема сензация :ohmygod То от всеки мач има клипче с бой в Б сектор та голем прас че у форума некви си пишат по-навъпреки и некви улави се опитват да ги спират :ohmygod

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Ное 16, 2010 11:52 pm 
Аватар

хаха тая тема я чета за седми път последните две години
тотално едно към едно, любимото ми "на срещата се казаха много неща, ама не са за форума"

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Ное 17, 2010 12:00 am 
Аватар

най-ми е странно тоя филм дето го играят - как си верват, че некой ще му се върже пак?
неколкото хора, които преди време нарушиха "партийната линия" веднага получиха телефонни обаждания и заплахи - естествено, че оттук нататък никой нема да се върже...

това, което ще стане с времето, е че феновете спонтанно и неорганизирано ще се отделят на стадиона, неминуемо е
другото , което ще стане, е че самият Месия ще се сети, че не е чак толкова голяма далаверата от празен стадион - нема пари от билети, а мачове като с аик и гент се печелят от публиката

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Ное 17, 2010 12:21 am 
Аватар

Я да видиме на кой сега му е най-голямата пишка,падна мерене :lol: Чета тука,гледам на стадиона и да Ви кажа честно някак си ми е тъжно,много неща могат да се изговорят,но не искам,умни хора сте,мислете с главите си и се подсещайте,че никой не е по-голям от Левски,никой не е по-голям от принципите завещал ни Апостола.И нещо само към PeS4o и Бобката,момци,аз ако бях на вашите години,нямаше да се появя,докато не си го бях върнал поне тройно,за нанесения срам,без значение дали сте били точно тогава,или не, на събитието,а такива шамари са за всички нас,без никакво значение кой къде си пие кафето,нищо лично,но имате за какво да си помислите,всъщност както всеки един от Нас.Само Левски!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Ное 17, 2010 2:11 am 
Аватар

Баси, нЕкои хора са неузнаваеми във форума. :ohmygod Форума да се закрие - да остане само антифутбола, да си пишем за бръскане, сране и т.н.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Ное 17, 2010 10:37 am 
Аватар

Hypnotic написа:
Баси, нЕкои хора са неузнаваеми във форума. :ohmygod Форума да се закрие - да остане само антифутбола, да си пишем за бръскане, сране и т.н.

За жалост... подкрепям :?

В тоя форум не може да стане една нормална дискусия (освен за путки и сране), без някой да обиди друг директно, само защото е инакомислещ... :smt012

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Ное 17, 2010 7:45 pm 
Аватар

Ебати пичовете.. К'ъв е смисъла да се дуете и пулите тук, пред всички и то за неща ,несвързани с любимия ни отбор. Биячите и псувачите се доказват на улицата, тука и да се скъсаш от говорене по майки, файда нЕма.
Може да се премахват такива коментари, според мен.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Ное 18, 2010 11:54 pm 
Аватар

направо ми стана кофти като го слушах М. да се опита да накара сектора да пее на мача с Академик. Според мен не трябва толкова да се сърдим на така наречената "детска дискотека" в сектора дори да пее на половин глас. Защото поне се опитват да пеят докато много хора на последните редове 25-40 годишни само мълчат. Нямат тръпка да викат за ЛЕВСКИ на мач с Академик. :( На мач с Лил може, но с Академик-не. Говоря за хора които съм виждал от доста време в сектора и не са дошли заради цената на билета.

а някои пак се "отчетоха" с псуване по ЛЕВСКАРИ...този път "на мушката" беше сектор А.. :ohmygod2 ....пази боже сляпо да прогледа има един хубав Български разказ...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Ное 19, 2010 12:00 am 
Аватар

Баннатите от сектора пак си мишкуват из форума и щракат по клавиатурите. Мишоци :smt031 :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Ное 19, 2010 1:21 am 
Аватар

Кой е баннат от сектора и кой е мишка, че нещо съм ви изпуснал дискусията?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Ное 19, 2010 8:56 am 
Аватар

tprodanov написа:
Кой е баннат от сектора и кой е мишка, че нещо съм ви изпуснал дискусията?

Не знам тука се появяват някакви пичове, дето обясняват, че тук можело да ги банват, ама нас като ни "баннат в сектора" сме били пищяли :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Ное 19, 2010 9:56 am 
Аватар

Прикачени файлове:
Image169.jpg
Image169.jpg [ 4.78 KiB | Прегледано 4421 пъти ]
:bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Ное 19, 2010 1:32 pm 

Защо отваряте темата като ще пишете глупости в нея ? Малко ли ви е Антифутболът ?! Зле сме били, това не ставало, онова не ставало, а форумът в 90% от случаите, когато трябва да се решава нещо сериозно, го избива на смях. И ако си направите една статистика на 50 мнения 20 са с глупави емотикони. После как искате да не ни викат форумни герои и т.н. Ако влизам за пръв път и чета темата и аз бих си помислил, че тука са някакви деца на по 13 години дето след училище си запълват времето. Не че сме задължени да спазваме някакъв етикет, но поне в сериозните теми не намесвайте глупостите. Темата наистина се пуска за хиляден път, но това значи, че на някого му пука какво се случва. Щом и среща се предизвика значи не е толкова маловажна. И не си мислете, че пеенето е проблемът. Според мен, когато няма хора, от които да се боиш, че ще те бият в сектора ще отприщим емоциите и атмосферата и настроението ще дойдат сами. Някак си е трудно да мислиш "Какво не трябва да правя, за да не загазя" и да пееш. Друг е въпросът, че на някои въобще не им се пее, но това не може да го променим. На когото не му харесва сегашното положение - Хокей, Баскетбол, Волейбол - там също има ЛЕВСКИ :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Ное 19, 2010 3:26 pm 

Доволно криви физиономии пред СГС тая сутрин :mrgreen:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Ное 25, 2010 11:45 am 

Извинявам се, че продължавам тази болна тема, но искам да попитам нещо. Откога сме станали такива големи "приятели на футбола", че пускаме декларации с обръщение към БФС - http://www.sector-b.com/index.php?p=show_artc&id=38 ? Тоя сайт не е ли на Сектор Б :? ? И защо изобщо трябва да се занимаваме с тия мизерни глупости дето ги плямпат Дебелия Венци и Батков. Толкова нискоинтилигентни ли сме, че да се връзваме на въдицата на една мутра и един пиян адвокат. Защо първо не погледнем в собствения си двор и тогава да оставим "жизненоважните" въпроси, свързани с наказанията от мача Локо СФ - Литекс :shock: . Не знам кой ги публикува статиите и защо изобщо намират място такива глупости на сайта, но ще му кажа как ги виждам аз нещата - В Сектор Б не се пее за Гарра, Мюлдер, Батков и т.н., а за идеалите, които носи със себе си името на ЛЕВСКИ. Дори и с грозни съдийски секири на терена, последни в класирането най-явната ни позиция ще бъде присъствието и подкрепата на стадиона, а не някакви смешни декларации!
:levski

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Ное 25, 2010 12:15 pm 
Аватар

Не мисля, че изказването на мнение и проявяването на гражданска съвест по какъвто и да е проблем, еле пък по наболял футболен въпрос, какъвто е бруталното толериране на Пфк Селтекс, може се нарече смешна декларация.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Ное 25, 2010 12:41 pm 
Аватар

Що бе, VANDAL, лошо няма.
Секторът и клуба че си имат много кусури не споря и за тях е писано тук доволно много.
Това обаче не означава, че ако някой се е разпищолил и си прави каквото си ще против клуба следва да му се мълчи.
То е все едно някой да каже "Бе вие що псувате правителството, като сами не сте стока - кой крадне бензин, кой биел жена си, кой се скатава в работата".

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Ное 25, 2010 12:52 pm 
Аватар

Мисля, че е нормално Национален клуб на привържениците на Левски да има мнение по въпроса и да го декларира. :levski
Друг е въпросът като клатим дървото, коя маймуна ще падне :smt017

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Ное 25, 2010 1:36 pm 

Аз нищо чак толкова фрапантно не съм видял в подкрепа на Ловеч. Може би това се дължи и на слабите ми познания във футболната материя макар че доскоро заработвах като съдия :loser2 . Мисля, че това е излишно създаване на напрежение от чичо Венци и Баткар, а те разбират от футбол колкото аз от астронавтика. Не мисля, че трябва да се стига до измислени протести като миналогодишния пред БФС. Играта пък е най-маловажното, което трябва да интересува един фен. Нашата работа е да подкрепяме, а не да решаваме въпросите на българския футбол. Идеята ми беше, че националния фен клуб трябва да се занимава много повече с организиране на екскурзии, улеснение на феновете и такива неща, а не да се връзва на приказките на двама глупаци каквито са Венци и Тодор. :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Ное 25, 2010 1:40 pm 
Аватар

VANDAL написа:
Играта пък е най-маловажното, което трябва да интересува един фен.

Феновете се интерсуват повече от антифутбол, сране и цигански п*тки :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Ное 25, 2010 1:55 pm 
Позицията по въпроса си е съвсем на място, стига сме търсили под вола теле, а под телето чорбар. Смърт за него! За чорбаря! Педал!

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Чет Ное 25, 2010 2:44 pm 
Аватар

VANDAL написа:
Аз нищо чак толкова фрапантно не съм видял в подкрепа на Ловеч.

:ohmygod Ти сериозно ли? :shock:

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 4703 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26 ... 157  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]