forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Нед Юни 15, 2025 11:03 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 798 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 ... 27  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Чет Май 08, 2008 12:09 am 
Аватар

qiao zhi написа:
Аз може ли да обобща:
1. Батков не е перфектния президент - има по-богати, по-интелигентни и т.н. Но има и много по-бедни, далавераджии, измекяри, незаинтересовани и т.н. Имаме стабилно ръководство, поне най-стабилното в България.
2. Мъри не е перфектния треньор - много се изчерпа, слаб мотиватор, 4-3-3 без добър централен нападател се опитва да прилага, изгони Топчо, повярва си, че пее на английски Марая Кери:). Но има и много по-слаби треньори (като например новия ни).

Това е положението ,спорът е безсмислен. Ясно е, че не може Капело да ни стане треньор и Абрамович президент. Мъри и Батков са добри предвид фактора България... Но Мъри наистина се понасра напоследък...

еми за тва говориме.евала

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 08, 2008 12:09 am 
Аватар

Свинчо, колко трябва да си жалък, за да се представяш за Левскар и после да докладваш на твоите свински другари по интеренет пространството... Ега се скашкаш копеленце гнусно!

КОПЕЛЕНЦА, ОТКЪДЕ СЕ ПРЪКНАХТЕ, ПРИБИРАЙТЕ СЕ ПО МИШИТЕ СИ ДУПКИ, СЕРА НА ТАКИВА КАПАЦИТЕТИ КАТО ВАС С ПО 3 МНЕНИЯ СЕ НАВЪЖДАТ ВСЯКА ГОДИНА В ТОЯ ФОРУМ, ИЗСИРАТ СЕ И СИ ЗАМИНАВАТ! СЪЩИТЕ СТЕ И В ЖИВОТА, ХОДИТЕ НА НЯКОЛКО МАЧА И СМЯТАТЕ ЧЕ ВСИЧКИ СА ВИ ДЛЪЖНИ!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 08, 2008 12:14 am 

http://levski.gol.bg/article.php?id=32897

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 08, 2008 12:15 am 

Ако визираш мен, не си познал приятелю. Мненията ми може да са 5, но нали трябва да почна от нула, ти в началото сигурно си почнал с бонус 200 мнения, нали? От няколко години не е имало такива спорове и скандали около Левски и затова не съм писал. Мнение около играта на Левски не ми е интересно да споделям, но ако решите и за това ще поспориме. Има ли някой, на който му харесва играта на Левски през последните 16 месеца?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 08, 2008 12:17 am 
Аватар

qiao zhi написа:
Ако визираш мен, не си познал приятелю. Мненията ми може да са 5, но нали трябва да почна от нула, ти в началото сигурно си почнал с бонус 200 мнения, нали? От няколко години не е имало такива спорове и скандали около Левски и затова не съм писал. Мнение около играта на Левски не ми е интересно да споделям, но ако решите и за това ще поспориме. Има ли някой, на който му харесва играта на Левски през последните 16 месеца?

Не става въпрос за теб бе, спокойно.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 08, 2008 12:17 am 

дееба песимизма ви. очудвате ме.
най-дълбоки уважения за Мъри, но вече трен'ор ни е Вили. Дайте му спокойствие на човека, нека поработи , пък ще видим. Ако се осере- вън, заедно с Батков. Ама ако направи добър отбор, ше го боготворите и след 1-2 години няма да помните Мъри.
наистина, 15 годишните да се поуспокоят малко. Дали е правилна или не тази смяна точно рпеди мача с прасетата ще разберем в събота около 20ч местно време :) сега е просто загуба на време да пишеме става, не става,еди кой са да умирал и тем подобни пуберски тъпотии. На Вили му е нужна безрезервна подкрепа !!!
Нали се биехте в гърдите колко ни се е променил манталутета като публика. е сега точно 90% от вас реагират адски селски
САМО ЛЕВСКИ

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 08, 2008 12:18 am 
Аватар

Black Jack написа:
qiao zhi написа:

Не става въпрос за теб бе, спокойно.

за мене говореше госпожата

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 08, 2008 12:19 am 
Аватар

Изобщо не става въпрос дали Вили ще успее или не.За доста хора това в момента не е от значение.Бай Иван си го каза - Чорни и Батков са най-големия позор,който ни се е случвал.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 08, 2008 12:20 am 
Аватар

bluefan не ми отговори :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 08, 2008 12:21 am 
Аватар

Вили така или иначе трябва да получи подкрепа или поне да му бъде дадено време.
И той самия осъзнава,че няма да му бъде никак лесно в сегашната ситуация.
Няма смисъл да бъде приеман на нож.
Проблемът е в пияния комсомолец, който нещо полудя.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 08, 2008 12:22 am 
Аватар

Black Jack написа:
bluefan не ми отговори :smt006

Извинявай, взех те за един от многото ми фенове и за това те нарекох госпожа,а ти беше културният човек =))
Сега ще прочета какво си ми написал =)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 08, 2008 12:25 am 

Тотално противоположни мнения, което навежда на една мисъл. Нещата не са толкО прости, колкото изглеждат. Всеки може да е прав, а може и никой да не е прав. Незнам защо се тровите и обиждате толкова.
Аз съм на мнение, че не трябваше да се уволнява мъри, но не се смятам за толкова компетентен. Освен това бих подкрепил почти всеки нов треньор на Левски.
За гиби съм скептичен, особено ако е верно, че е от дпс. Днес чух по повода едно добро мнение на един не толкО симпатичен за мен човек. Много добър футболист, но човешките качества изглежда са му чужди-и не го показва за първи път.
В крайна сметка всеки да си подкрепя, каквато иска теза и личност-важното в случая е отборът и патронът. Това име трябва да се скандира в събота.
само Левски

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 08, 2008 12:25 am 
Аватар

BlueDreams написа:
bluefan,
казвам ти за последно и няма да повтарям!
Еле па ако говориш на "госпожи" на потребители дали много на ЛЕВСКИ и на форума като цяло!

Общежитието е било построено с парите от трансферите на Курдов и Перуката!
Съмняваме, че в събота Вили ще получи подкрепа!

Да бе казах,че се обърках. Госпожа беше ония последния дето искаше да го нахраня, тоя пич просто го обърках =)
Моля ви за нищо на света не ме банвайте от този клуб, това ще остане голям белег!!! =)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 08, 2008 12:26 am 
Аватар

Цитат:

честно казано и мен ме съмнява :smt006
но вероятно той е най-малко виновен в случая

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 08, 2008 12:27 am 

FLAME написа:
Вили така или иначе трябва да получи подкрепа или поне да му бъде дадено време.
И той самия осъзнава,че няма да му бъде никак лесно в сегашната ситуация.
Няма смисъл да бъде приеман на нож.
Проблемът е в пияния комсомолец, който нещо полудя.

Кой да му я даде тая подкрепа и това време? Момченцата, дето като сложат "нинджа" и стават безсмъртни ли? И дето го псуват сега човека и му викат Овча глава? Да,емоционален е,но нима това е лошо? Че няма смисъл да го приемат на нож няма,ама я чети форума и глей кво става. Мъка.

А че ръководството ни са ЛАЙНА, така е! При евентуалне неуспех на Вили, мисля че е крайно време да предпиремеме радикални мерки и да изхвърлиме когот трябва от Герена. Мъчно ми е и ме боли, че в България одавна няма активно гражданско общество. Надявам се поне ние феновете да защитим това, което обичаме !!!

Върнете се в началото
 Профил  

Аватар

Е сега остава левскарите да се изпокараме и изпонапсуваме тука заради мустакатия педерас', та и сеир на свинете да направим на всичко отгоре.
Опомнете се бе, хора. Не е в нашата природа да се кълнем и обиждаме взаимно, само защото не мислим еднакво. Да не сме чорбари?!
И никому да не минава през ума да бойкотира отбора на Кочината, щото еди - какво си. Комунягите трябва да бъдат бити, а за това е нужна подкрепата ни.
Вили за мен е чиста проба въздух под налягане и това, което спретна Ганя на Мъри никога няма да му простя. Обаче има си хас да запсувам играчите и треньора насред дербито.
Да мине тоя сблъсък, па после ще видим.
Що се отнася до 15 - годишните аз съм на 30, ама така като гледах мненията комай никой не е хранил мустакатия по - злобно от мен. От което, естествено изобщо не се отказвам.

Върнете се в началото
 Профил  

http://vbox7.com/play:4b3f9bc3
Ета тва е...новите ми идоли :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 08, 2008 12:29 am 

Вили няма да получи подкрепа не само в събота. Той знае, че това ще му бъде тавана в кариерата, иска да се пробва. По-вероятно е да се провали и да отиде в миманса, има 10% вероятност да се случи чудо и да остави диря след себе си. Но едно му прави чест - има топки. Да се навие да поеме отбора точно преди Мачът, точно след Мъри и при положение, че знае как ще реагират феновете - браво. Или е много тъп или е много луд. Да се надяваме на второто...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 08, 2008 12:31 am 
Аватар

Ся очакваме трансфер на гацо бацов... и играчи от тоя тип... напълно сериозно говоря. Еньо ше ни се види бог в сравнение с тях!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 08, 2008 12:32 am 

Anarion написа:
Е сега остава левскарите да се изпокараме и изпонапсуваме тука заради мустакатия педерас', та и сеир на свинете да направим на всичко отгоре.
Опомнете се бе, хора. Не е в нашата природа да се кълнем и обиждаме взаимно, само защото не мислим еднакво. Да не сме чорбари?!
И никому да не минава през ума да бойкотира отбора на Кочината, щото еди - какво си. Комунягите трябва да бъдат бити, а за това е нужна подкрепата ни.
Вили за мен е чиста проба въздух под налягане и това, което спретна Ганя на Мъри никога няма да му простя. Обаче има си хас да запсувам играчите и треньора насред дербито.
Да мине тоя сблъсък, па после ще видим.
Що се отнася до 15 - годишните аз съм на 30, ама така като гледах мненията комай никой не е хранил мустакатия по - злобно от мен. От което, естествено изобщо не се отказвам.

имам предвид ракцията им за Вили.за батков мнението на всички ни е едно,а и настина постъпи гадно с Мъри. но това вече е минало. ние така или иначе не можем да променим нищо. Нека сега замълчим, за един ден 25 страници си е адски много, половината мнения са безмислени. Да оставиме времето да си каже думата.
и не забравяйте - ОПТИМИЗМЪТ ТВОРИ :!:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 08, 2008 12:33 am 
Аватар

Shakespirt написа:
Ся очакваме трансфер на гацо бацов... и играчи от тоя тип... напълно сериозно говоря. Еньо ше ни се види бог в сравнение с тях!

Има един Доктора в Плевен - играеше в Белите орли, после май и в Спартак Койнаре - много рязко крило,ама май се отказа от футбола, може да подшушнем на Тошето като влезе във форума да го привлече. :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 08, 2008 12:33 am 
Аватар

Дайте на Вили време, може и да направи отбор?!!?!?! Вие май не помните времената когато водеше клубове от А грепа и от ранга на Марек Дупница и ги затриваше бавно и славно в небитието.... Този човек е неприятен само като визия, камо ли като личност.... Забога :shock:

Казвах и пак казвам: като стане някъв фал или обратното(което и изключително рядко)нещо хубаво, тука се пълнят темите с такива хора, които като мине сеира вече не съществуват! Така е и на стадиона!

Вили има топки.... :smt005 На него НЕ МУ ПУКА! Това не значи че е добър треньор, а напротив!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 08, 2008 12:34 am 

bluefan написа:
BlueDreams написа:
bluefan,
казвам ти за последно и няма да повтарям!
Еле па ако говориш на "госпожи" на потребители дали много на ЛЕВСКИ и на форума като цяло!

Общежитието е било построено с парите от трансферите на Курдов и Перуката!

Да бе казах,че се обърках. Госпожа беше ония последния дето искаше да го нахраня, тоя пич просто го обърках =)
Моля ви за нищо на света не ме банвайте от този клуб, това ще остане голям белег!!! =)

За BLUE YOUTH ли става дума :?: :!:
Щото не си познал :smt018

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 08, 2008 12:35 am 

FLAME написа:
Shakespirt написа:

Има един Доктора в Плевен - играеше в Белите орли, после май и в Спартак Койнаре - много рязко крило,ама май се отказа от футбола, може да подшушнем на Тошето като влезе във форума да го привлече. :smt006

баце,понеже и аз съм от Плевен и се сетих за Доктора,дай да подшушнем на Батко :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 08, 2008 12:37 am 
Аватар

у Плевен... там некъде беше роден оня високия!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 08, 2008 12:37 am 
Аватар

Basma, за Вили уточних - според мен от него нищо не става.
Обаче в никакъв случай няма да го почна още от събота, защото каквото и да стане той не би имал вина. Нито е правил слекцията, нито е тренирал отбора, нито е уволнил Мъри, нито сам се е назначил.
А ако не му е мястото на "Герена" виновника го знаем, и той конкретно ще си го отнесе.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 08, 2008 12:40 am 
Аватар

Може и Въбела да викне,тамън Батко ще има с кой да замезва :8)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 08, 2008 12:40 am 
Аватар

Цитат:
Казвах и пак казвам: като стане някъв фал или обратното(което и изключително рядко)нещо хубаво, тука се пълнят темите с такива хора, които като мине сеира вече не съществуват! Така е и на стадиона!

Тва,че някой не пише в тоя форум редовно значи ли,че не може да изкаже мнение по някоя сериозна тема? Ебати логиката, железен си. Иначе за стадиона си прав ама аз не съм турист брато, бъркаш се.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 08, 2008 12:42 am 
Нашите клетви са нашата чест!!!

След на Баждеков жена му, Тодоре, иде твоя ред!!!!

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Чет Май 08, 2008 12:44 am 

Anarion написа:
Basma, за Вили уточних - според мен от него нищо не става.
Обаче в никакъв случай няма да го почна още от събота, защото каквото и да стане той не би имал вина. Нито е правил слекцията, нито е тренирал отбора, нито е уволнил Мъри, нито сам се е назначил.
А ако не му е мястото на "Герена" виновника го знаем, и той конкретно ще си го отнесе.

Еми точно за това говоря бе братко, ма май само ти си в час и мислиш трезво. Никъде не съм казвал, че Вили е добър трен'ор или слаб такъв, поради простата причина ,че просто нямам никакви наблюдения върху кариерата му. Но не говоря наизуст- затрил бил Марек, еди кво си, еди що си. Те Марек и Бекенбауер няма да може да вземе един мач начело на тая паплач ФАКТ ! Просто да го оставиме човека да си направи двата мача до края, да направи подготовка и след есенния полусезон ще направиме некои равносметки.
И пак ще повторя-ако той се осере-мощно и радикално ще отстояваме бъдещето на Левски. Ако трябва ще превърнеме улиците на София във бойно поле, но ще изгониме мустакатото копеле (колкото и да го мразя обаче евала му правя за куража да го направи тва преди мача с прасетата - естествено ако не е с няква друга цел)
Така че ВРЕМЕ, ВРЕМЕ и ПАК ВРЕМЕ. Аз тъй или иначе не бързам за никъде...

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 798 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 ... 27  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]