forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Нед Юни 15, 2025 10:58 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 798 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 27  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Сря Май 07, 2008 11:32 pm 

bluefan написа:
inzaghi написа:
Вили да бие чорбата и слагия и толкоз !!! От летото нов собственик, който да даде шанс на Мъри да направи отбор :wink:

То е навалица да се купува ЛЕВСКИ, ама Батков не го дава и тва е. Може би тука най-големите му опоненти ще съберете пари и ще купите 51% от акциите.

Копеле,аз ще купувам,дори и много да се вътря,ама незнам как :roll: От къде,продават?Това е супер сериозно!!!!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 07, 2008 11:33 pm 
Аватар

The Associate написа:
Еми ходи подкрепяй Тройчо :evil:

Мерси са съвета, а трион имаш ли да ми услужиш

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 07, 2008 11:34 pm 
Аватар

bluefan написа:
subata написа:
Пич млъкни един път завинаги.Няколко човека като ти написаха,не се ли усети,че клониш към грешната страна :smt006

Епа нали дискутираме бе. Не може ли да има мнение различно от това,че батков=вън...защото е комунист =))))

САМО ЛЕВСКИ
Не,не може

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 07, 2008 11:34 pm 
Аватар

bluefan написа:
subata написа:
Пич млъкни един път завинаги.Няколко човека като ти написаха,не се ли усети,че клониш към грешната страна :smt006

Епа нали дискутираме бе. Не може ли да има мнение различно от това,че батков=вън...защото е комунист =))))

Аре оставям ви да плюете на воля. Дано някой от вас има връзки с лукойл или някой друг гигант за да може да се намери по-добър собственик на ЛЕВСКИ и да направим селекция за 200 милиона Евро.

САМО ЛЕВСКИ

Аз имам връзки с T Mobile и мисля да ги привикам идните седмици да огледат как стоят нещата.После обещавам да ти взема тройчо за тренер и всички да са мирни :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 07, 2008 11:36 pm 
Аватар

belerefon написа:
bluefan написа:
inzaghi написа:
Вили да бие чорбата и слагия и толкоз !!! От летото нов собственик, който да даде шанс на Мъри да направи отбор :wink:

То е навалица да се купува ЛЕВСКИ, ама Батков не го дава и тва е. Може би тука най-големите му опоненти ще съберете пари и ще купите 51% от акциите.

Копеле,аз ще купувам,дори и много да се вътря,ама незнам как :roll: От къде,продават?Това е супер сериозно!!!!

Еми аре ше правиме партия, аз съм го изчислил до 12 години ама ше ме улесниш. Требва да го обсъдиме !!!!!!!!!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 07, 2008 11:37 pm 
Аватар

bluefan написа:
The Associate написа:
Еми ходи подкрепяй Тройчо :evil:

Мерси са съвета, а трион имаш ли да ми услужиш

О Батьовото ходи искай!!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 07, 2008 11:37 pm 
Аватар

subata написа:
bluefan написа:
subata написа:

Аре оставям ви да плюете на воля. Дано някой от вас има връзки с лукойл или някой друг гигант за да може да се намери по-добър собственик на ЛЕВСКИ и да направим селекция за 200 милиона Евро.

САМО ЛЕВСКИ

Аз имам връзки с T Mobile и мисля да ги привикам идните седмици да огледат как стоят нещата.После обещавам да ти взема тройчо за тренер и всички да са мирни :smt006

Е от тройчо немам по-противен освен сръбския боклук Плешич. Ама ше му се намери подходящ пост.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 07, 2008 11:38 pm 

casuals написа:
Мощно на мача с прасетата Батков кур*о

абе момченца на по 15 години, какво ви е виновен Батков бе? За всичките тия години ЛЕВСКИ е най-стабилният финансово отбор в България, що говорите на изуст. Половината от тука дето псуват Батков дори не нмогат да дадат един разумен аргумент против него, камо ли да предложат друг, който да даде повече пари. Кой да дойде де, вие ли ше извадите от джоба си парите, дето ги дава Батков?!
Аман значи.

Трябва да приветстваме Вили защото е треньор на ЛЕВСКИ. Може ли точно на мача със свинете да се правят бойкоти и простотии ?!??!?!

Ти вопще знаеш ли кой дава парите в Левски :?: Едва ли един мустакат господин , адвокатче :lol: има толко пари да издържа отбор като Левски :smt005
ШНУР ЗА ЦАЦА !
Мъри Обичаме те ! завинаги един от нас ! :smt005 :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 07, 2008 11:39 pm 
Аватар

Цитат:
Не,не може

мислиш ли

Върнете се в началото
 Профил  

И сега честно!От къде мога да купувам акции на любимия отбор?

Върнете се в началото
 Профил  

Аватар

Аз мога да отделя не повече от 50 000 евро за закупуване на акции, щото съм беден като църковна мишка, пък и допълнително се набутах за жилище в столицата да се еба в селянина :smt003

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 07, 2008 11:40 pm 
Аватар

casuals написа:
casuals написа:
Мощно на мача с прасетата Батков кур*о

абе момченца на по 15 години, какво ви е виновен Батков бе? За всичките тия години ЛЕВСКИ е най-стабилният финансово отбор в България, що говорите на изуст. Половината от тука дето псуват Батков дори не нмогат да дадат един разумен аргумент против него, камо ли да предложат друг, който да даде повече пари. Кой да дойде де, вие ли ше извадите от джоба си парите, дето ги дава Батков?!
Аман значи.

Трябва да приветстваме Вили защото е треньор на ЛЕВСКИ. Може ли точно на мача със свинете да се правят бойкоти и простотии ?!??!?!

Ти вопще знаеш ли кой дава парите в Левски :?: Едва ли един мустакат господин , адвокатче :lol: има толко пари да издържа отбор като Левски :smt005
ШНУР ЗА ЦАЦА !
Мъри Обичаме те ! завинаги един от нас ! :smt005 :smt005

Да, Батков е предимно адвокат наистина =))))

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 07, 2008 11:41 pm 
Аватар

BlueDreams написа:
bluefan,
имаш ли да казваш още нещо?
Ако нямаш по-хубаво млъкни!

Немам ама ми отговарят и за тва поемам инициативата. На живо не ми се оттада толкова защото винаги се съгласяват с мен, а тук има тръпка.

Айде ше обсъждаме пак след дербито =) Кур за цеца

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 07, 2008 11:42 pm 
Аватар

bluefan написа:
Цитат:
Не,не може

мислиш ли

Слушай,комунистическа подлого,да мисля и съм сигурен,че тоя,слугата на Чорни и обкръжението му,е най-големият ни позор

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 07, 2008 11:43 pm 

Aspirina написа:
Аре събираме пари във фонд за купуване на акциите на Левски. Аз отварям фонда с първото едно левче :smt003

да,бе и накрая ще кажеш "аз обичам себе си повече,от Левски,защо да не избегам с парите?!"тия кат теб ги знаем :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 07, 2008 11:45 pm 
Аватар

Ivan63 написа:
bluefan написа:
Цитат:
Не,не може

мислиш ли

Слушай,комунистическа подлого,да мисля и съм сигурен,че тоя,слугата на Чорни и обкръжението му,е най-големият ни позор

Казах,че няма да пиша повече стига си ме провокирал. Не съм комунист бе, но ти не знаеш какво е комунизъм и без тва.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 07, 2008 11:46 pm 
Аватар

Момче ти си адски малоумен :idea:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 07, 2008 11:47 pm 
Аватар

http://sportal.bg/sportal_tv.php - Мъри в агитката :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 07, 2008 11:48 pm 
Аватар

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 07, 2008 11:50 pm 

bluefan ОЛИГОФРЕН като ТЕБ който казва на ЛЕВСКАРИТЕ "СТАДОТО ГОВЕДА" НЯМА МЯСТО ТУК .. МАРШ ОТ ТУК !!! Ай цурук !!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 07, 2008 11:56 pm 
Аватар

Оставете bluefan да диша спокойно. Момчето има различно мнение и толкова.
Ако може да му задам един въпрос?
bluefan знаеш ли колко пари влязоха в Левски последните три години? И ако знаеш, били ми отговорил къде са те в момента?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 07, 2008 11:58 pm 
Аватар

Black Jack написа:
bluefan знаеш ли колко пари влязоха в Левски последните три години? И ако знаеш, били ми отговорил къде са те в момента?

Еми братле, не съм счетоводител на ЛЕВСКИ и не мога да кажа с точност. Но защо поставяш въпроса за последните 3 години ?! Нали знаеш от кога Батков издържа ЛЕВСКИ? Тоест за цялото това време колко пари е дал от джоба си и колко е взел според мен е по-интересният въпрос. Виждам,че има много компетентни хора тук и сигурно са готови със сметката.

Поздрави

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 08, 2008 12:01 am 

Black Jack написа:

Кво да го оставям .. прави си изводите за него от следните негови думи :
Тема : Въпрос към СТАДОТО ГОВЕДА
Автор : Zeljko Raznatovic
Публикувано 04.05.08 20:43
СТАДО, ще скандирате ли МЪДИ,МЪДИ и следващия сезон?
http://clubs.dir.bg/showflat.php?Board= ... sb=5&part=

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 08, 2008 12:02 am 
Аватар

BlueMan написа:
Black Jack написа:

такива като теб са стадо. Това е имал предвид автора на въпросната тема.

Аре приятно оплюване на Батков в следващите 10 години!!!!!!!! =) Чао

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 08, 2008 12:04 am 
Аватар

На тоя боклук рано или късно черният дроб ще му откаже !

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 08, 2008 12:05 am 

bluefan написа:
BlueMan написа:
Black Jack написа:

такива като теб са стадо. Това е имал предвид автора на въпросната тема.

Аре приятно оплюване на Батков в следващите 10 години!!!!!!!! =) Чао

Re: БОЖЕ КАКВИ ИДИОТИ!
Автор Zeljko Raznatovic
Публикувано 08.05.08 00:01
ne, otidi w forumana Levski i she vidish za kakwi mneniq stawa duma =)

A muri shte e v agitkata na macha i e velik trenjor. Tuk nqkade trqbwa da PLACHEM !!!!!!!!!!!!!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 08, 2008 12:05 am 
Аватар

SAMO LEVSKI ALE ALE ALE ALE ALE ALE ALE ALE ALE

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 08, 2008 12:07 am 

Аз може ли да обобща:
1. Батков не е перфектния президент - има по-богати, по-интелигентни и т.н. Но има и много по-бедни, далавераджии, измекяри, незаинтересовани и т.н. Имаме стабилно ръководство, поне най-стабилното в България.
2. Мъри не е перфектния треньор - много се изчерпа, слаб мотиватор, 4-3-3 без добър централен нападател се опитва да прилага, изгони Топчо, повярва си, че пее на английски Марая Кери:). Но има и много по-слаби треньори (като например новия ни).

Това е положението ,спорът е безсмислен. Ясно е, че не може Капело да ни стане треньор и Абрамович президент. Мъри и Батков са добри предвид фактора България... Но Мъри наистина се понасра напоследък...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 08, 2008 12:08 am 
Аватар

bluefan написа:

Еми братле, не съм счетоводител на ЛЕВСКИ и не мога да кажа с точност. Но защо поставяш въпроса за последните 3 години ?! Нали знаеш от кога Батков издържа ЛЕВСКИ? Тоест за цялото това време колко пари е дал от джоба си и колко е взел според мен е по-интересният въпрос. Виждам,че има много компетентни хора тук и сигурно са готови със сметката.

Поздрави

Няма как да ме убедиш, че е дал повече от колкото му донесъл Левски. Само от Шампионска лига са над 5 млн. евро. Мтел колко премии ни даваха? Това са все пари, които не са били планувани. Да не говорим и за изходящите трансфери - ГелО, Валери, Ричи, Курдов, Пелето....тука са над 3 млн. евро. А тези зимата дето ги продаохме. А ТВ правата отпробива в УЕФА?
Факт е, че праите не се инвестират правилно. Правилното ивнестиране на пари според мен е - качествена селекция. Такава, която може да те затвърди в Европа, и съответно да ти донесе още пари. За съжаление ние такава селекция не напрвихме. И слекцията не трябва да е само входяща а и изходяща. Ще ти цитирам едно мнение, защото явно не влизаш, често тук и не четеш много.
Smirnoff написа:
Ако проследим хронологията на действията на Батков, може да се види, че не е толкова скръндза, колкото недалновиден. И изобщо не гледа на Левски като на пазарен продукт, както прочетох някъде. Защото, ако гледше, щеше да влага малко повече мисъл. Истината е, че вместо да изпреварим българските тимове поне с 3-4 години с участието си в ШЛ, изпуснахме историческия шанс (скоро едва ли ще имаме втори) и пак се върнахме в миманса. Вместо да се развиваме като Стяуа да речем тръгнахме по пътя на Артмедия. И хайде да не обвиняваме конюнктурата за това, а да видим какво стана в Левски.

Първо бе изпуснат точният момент за подмладяване на отбора. Играчите ни бяха най-конвертируеми след УЕФА и отново след ШЛ. Значи не може да ме убедите, че един втородивизионен немски или френски тим не би се заинтересувал от футболисти с толкова опит. Ето - Пелето абсолютно сам си намери отбор от Бундеслигата. Така щяхме хем да получим някакви пари, хем играчите щяха да са доволни, защото на тази възраст се търсят само големи заплати. Вместо това подмладяването се направи отведнъж, буквално насила и без да се вземат никакви пари за играчи, победили Марсилия и Удинезе... В крайна сметка всички бяха обидени, а отборът тотално осакатен. След като изсраха това милите ни ръководотели се сетиха, че в продължение на 2 години не са правили селекция, което е безумие само по себе си. И пак без никаква плавност наведнъж се взеха един куп футболисти без да се гледа дали имат качества да играят при нас и дали цените им отговарят на класата. И в резултат единственият ни що годе приличен трансфер е на Жеан Карлуш, макар че за двойно по-малко пари можехме да приберем един Георги Христов, а останалото да се даде за... асфалт :mrgreen: . Накрая, за да бъде хаосът пълен Мустака реши, че иска резултати веднага - и след като логично не получи такива тръгна да уволнява Мъри и Сираков (не че вторият е цвете), вследствие на което в клуба има напрежение, което витае дори и сега. От този момент нататък аз забелязвам у Мъри истинско разложение, като треньор и като част от отбора. Никаква амбиция, никаква идея как да се излезе от кризата или желание за каквито и да било мерки. Слушам му изкаванията "Няма да давам повече шанс на младите"! Пълен ташак! За какъв шанс говорим - тия млади търкаха скамейката, докато станаха стари и накрая изведнъж ги хвърлихме в боя, което естествено доведе до крах. Или може би се очаква те от втория мач да станат като Нани и Андерсон?! Та, Батков съсипа и този иначе толкова ценен кадър - Стоилов и го маргинализира до статута просто на ръководител на тренировките вместо да му даде права като на английски мениджър и да разкара Насо.

Това е ситуацията в момента, затова падаме. И 90% от вината за сегашното ни положение е на Батков. Единственото успокоително в случая е, че и той сам се прецака.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 08, 2008 12:09 am 
Аватар

:smt009

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 798 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 27  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]