forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Нед Авг 17, 2025 7:14 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 4703 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 141, 142, 143, 144, 145, 146, 147 ... 157  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: Сектор Б
МнениеПубликувано на: Пон Апр 30, 2012 2:46 pm 
Аватар

Пастета беше на ниво :lsfc3 :lsfc3 :lsfc3

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 30, 2012 5:32 pm 
Аватар

Македония написа:
На мен единствено страшно много ми липсват в цялото мазало факлите, но може би си има причина, за да ги няма.
И на клипа ясно се вижда как в началото на мача сме минус 500 човека, които отново са чакали в последната секунда и респективно са влезли в 10та минута на мача. Тва също трябва да се работи активно, за да се премахне, щото е абсолютно малоумно :smt006

Имаше някакви пишлемета в сектора които бяха вкарали 2 факли и замалко да се самозапалят :smt006 пламнаха конфетите долу на земята и огъня почна да се разгаря и разпръсква ... добре ,че едно моче взе някъкав кашон и го задуши та успяха бурзо да го потушът!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 30, 2012 7:53 pm 
Аватар

IRR написа:
NATIONAL FRONT написа:
А само ако уредбата беше наред.. :(

За жалост уредбата се прецака точно в началото на мача :? Живот и здраве, ще вземем нови част :)
Днес беше това, което трябва да бъде Сектор Б.Браво на всички хора, които станаха част от днешното представяне!

Много ме карахте да клЕкам :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 30, 2012 7:57 pm 
Аватар

Много ме е яд, че не ги потиснахме с ц(*ка Е КОЧИНА до край, ами някой сельо от горе почна друго скандиране...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 30, 2012 8:06 pm 
Аватар

Горе отново яко мълчане ...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 30, 2012 8:18 pm 
Аватар

Не разбрахте ли, че на дерби(а и не само на дерби) винаги ще има хора, които са там, защото билета е по-евтин? Просто се влиза по-рано на мача(а това значи поне 2 часа преди началото), събират се всички викачи по средата и така по време на мача ще има едно постоянно ядро, което ще зарази повече хора да се включват в песните, а по-често ще го правят също така, а не да се пръснат всички по сектора и после да се ядосвате по време на мача, че хората около вас не пеели.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 30, 2012 10:41 pm 
Аватар

Момчета и момичета, най-искрено искам да ви благодаря !!! На всички ЛЕВСКАРИ на стадиона, дали гласа си на трибуните, на всички, които са редили хореографии и са ги рисували, на всички които са рязали тия лентички и т.н. Искам да ви кажа, че ви обичам и че това е начина по който трябва да се подкрепя ЛЕВСКИ !!! Уважение за всички нас, и за положения труд. Вчера беше нещо страшно... аз последните 10 минути нямах нито сила да викам, нито да скачам, така се раздадох... само се прибрах, изкъпах, разгледах снимките, легнах в леглото и заспах с усмивка, по същия начин се и събудих.. БЛАГОДАРЕНИЕ НА ВСИЧКИ НАС И НА ФУТБОЛИСТИТЕ !!! Това за мен е един от най-паметните ми мачове на които съм присъствал.Показахме, че сме номер 1 в България и че няма дори и никой близо до нас с който може да се сравняваме, но по-важното и трудното е да продължим да поддържаме тази форма. Не трябва да спираме да натискаме Фонда, трябва да се зарибят още повече хора по ИДЕЯТА. Ако продължаваме така ни очакват само хубави моменти.. и да знаете няма само София да е Синя Зона, но и цяла България ще стане синя(не че сега не е, но ще стане още по-синя) ! Ако продължаваме по същия начин ще наложим син терор,синя доминация и ще ги мачкаме само както ние си знаем !!! За това не трябва да спираме до тук, пътят е дълъг, но сме поели по него и трябва да го извървим до края, да се изкачим още по-нависоко! Искам също да поздравя и нацелувам всички непознати с които се прегръщах след като вкарахме гола... Защото тези моменти.. на лудост, на тотална липса на разум, моменти в които крещиш като ненормален с пяна на устата и се прегръщаш с непознати и познати.. те остават за цял живот. Те внасят радост в нашия живот пълен с лайна, корупция, крадливи политици,полицейси произвол, и въобще цялата ситуация, в която се намира нашата мила майка България !!!

САМО СИНИТЕ !!!! :levski

Последна промяна angysarmy на Пон Апр 30, 2012 10:45 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 30, 2012 10:42 pm 
Аватар

Синя Варна написа:
Горе отново яко мълчане ...

Хич не се чуваше уредбата :) следяхме долните редици :smt023 . На горните редове много малко пееха ..

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 30, 2012 11:51 pm 
Аватар

проявявайте малко уважение към хората, които са по горните редове. Много от тях преди години са били ядрото на сектор б :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 01, 2012 12:04 am 
Аватар

sin написа:
Много ме е яд, че не ги потиснахме с ц(*ка Е КОЧИНА до край, ами някой сельо от горе почна друго скандиране...

Тва требваше до края на мача..

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 01, 2012 12:29 am 
Аватар

Мен щеше да ме е срам да влезна в този форум и да напиша някое недоволно мнение след това, което стана вчера на стадиона, но явно си има и безсрамници. Кой от вас драги ми "вечно недоволни" е очаквал да има толкова сини фенове на стадиона? НИКОЙ! Сектор Б и А не са били толкова пълни, дори когато ставахме шампиони! Явно агитацията проработи! А това е най-важното нещо, което е постигнато от години! Вместо всеки един от 10234192491294219 членове на този форум да мине и да напише по едно "Благодаря" за хората, които с месеци се занимават да върнат Левскарите по стадионите и с дни не спаха преди дербито, вие се хванахте, че бай Гошо от Троян на предпоследният ред не е скачал и пеел по-бързо от бай Йордан от Долни Чифлик на първия. Това ли е най-важното от това дерби, бе, хора? Не е ли по-важно, че толкова Левскари са присъствали на този мач? Без значение дали са били там, за да пеят, за да палят факли, да веят знаме или са били там просто, защото Левски е имал нужда от своите фенове в този труден момент. И това, че събрахме толкова много хора при толкова негативни резултати е най-най-иновативното нещо правено в България! Кой го ебе в такъв момент кой се е чувал повече по телевизията? Кой го ебе коя хореография е по-красива? След този мач имаше два варианта. Или да осъзнаем, че всичко това, което се прави напоследък е било напразно и просто Българина обича победите и ще идва само заради тях или да осъзнаем, че хората повярваха! Започнаха да откриват какво ни различава от другите отбори, започнаха да оприличават своите идеи с тези в Сектор Б. Започнаха да виждат, че в Сектор Б има шоу, независимо от мач, време, състояние на отбора. Вчера постигнахме 4 победи. Най-маловажната бе на трибуните, важната бе по улиците на България, по-важната бе на терена, а най-важната победа, която постигнахме снощи, бе със самите нас си! Накарахме хиляди да преборят българският си манталитет и да подкрепят ЛЕВСКИ ДОКРАЙ! Е аз БЛАГОДАРЯ на всички, които дадоха всичко от себе си това ЧУДО да се случи :idea: Ах колко хубаво е да си ЛЕВСКАР :idea:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 01, 2012 12:55 am 
Аватар

:smt023 :smt023 :smt023 :levski

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 01, 2012 1:39 am 
Аватар

Всичко това е прекрасно и съм съгласен с него, но да видим колко ще сме с Берое... :)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 01, 2012 2:06 am 
Аватар

Поклон пред всички на трибуните! Поклон пред хората, направили тази атмосфера възможна! Никой, с който говорих преди мача не очакваше толкова много левскари на стадиона. Аз лично не очаквах Сектора да се напълни, не съм си и помислял за толкова хора в "А". Всички тези хора бяха там заради Левски. Само и единствено заради Левски! Не заради измислени победи, еуфория или каквото и да било друго. Когато тези долу със сините фланелки бяха на колене, зад тях застана Левски! Защото Левски бяха хилядите под таблото. Защото Левски бяха хилядите под козирката. Когато видях стадиона разбрах, че всичко има смисъл. Че Левски никога, ама никога, не е на колене! От този момент до края на мача за резултата ме болеше кура. Важно беше това на трибуните. За пореден път доказахме кои сме ние.
А мисля, че настъпи и време да се помисли да се подтисне измислената им пропаганда за "техния град". :ohmygod2 :ohmygod2 :ohmygod2 :shock:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 01, 2012 6:16 pm 
Аватар

LSFC :smt023 :lsfc1 :lsclapp

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 01, 2012 8:58 pm 
Аватар

Alek написа:
Всичко това е прекрасно и съм съгласен с него, но да видим колко ще сме с Берое... :)

Четох , че щели да ни накажат с два мача без публика , заради някаква хвърлена бутилка . Ако това е вярно , двата домакински мача до края няма да са на Герена .

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 01, 2012 9:03 pm 

Бе стига глупости.. как заради 1 бутилка ще ни накажат...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 01, 2012 10:18 pm 
Аватар

Аз предлагам със Светкавица да играем в Ловеч, ако може.

Там ще сме повече, отколкото, ако мачът се играе на Герена последния кръг :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 01, 2012 10:26 pm 
Аватар

Solo Contra Tutti написа:
Четох , че щели да ни накажат с два мача без публика , заради някаква хвърлена бутилка . Ако това е вярно , двата домакински мача до края няма да са на Герена .

Кво се връзваш на глупостите на спорт1?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 01, 2012 10:45 pm 
Аватар

Прави разлика между мач без публика и лишаване от домакинство.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 01, 2012 10:48 pm 
Аватар

мачовете без публика ги бяха извадили от правилника, но незнайно как ни лепнаха точно него миналия полусезон, пак след дербито и пак за някаква измислица. друг отбор с подобно наказание няма от години.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 01, 2012 11:13 pm 
Аватар

Благодарности на всички които се раздадоха на трибуните за победата над свинете!
НИЕ СМЕ ЛЕВСКИ СОФИЯ ! :levski

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 02, 2012 3:17 pm 
Аватар

bii chorbata написа:

Кво се връзваш на глупостите на спорт1?

Ами като се сетя , че октомври месец ни наказаха , защото някои хора с ( палки ) избиваха комплекси и биеха наред след мача ... нищо не е невъзможно :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 02, 2012 3:24 pm 
Аватар

А секторът ще има ли сайт? :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 02, 2012 4:10 pm 
Аватар

Gonewild написа:
А секторът ще има ли сайт? :bigok

Някой ден :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 02, 2012 5:19 pm 

доколкото знам фонд сектор Б във фейсбук е отворено за всеки и човек като мен без регистрация го вижда,отделно има и такъв сайт,където всичко което се изнася като информация го има...не виждам какъв е проблема,че в момента няма сайт ....

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 02, 2012 6:15 pm 
Аватар

'щото сме на Page Blank :hitl5

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 02, 2012 8:50 pm 
Аватар

Е потрайте малко за сайта . Всичко , което трябва да се знае се казва във фейсбук , а за повечето неща се отваря приказка и тук . Не знам какво толкова давате зор за сайта .

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 02, 2012 9:47 pm 
Цитат:
es war ein Super Tag in Sofia, Levski war sensationell, geiler support!

Levski und Ruch Chorzow haben Freundschaft?

Още един фиийдбек от Германия. :8) Само не знам тоя за какъв Рух говори? Кой знае къде се е забъркал с някви хора :lol:

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Сря Май 02, 2012 9:50 pm 
Аватар

Като поствате чужди езици, може и превод да слагате :blass

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 4703 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 141, 142, 143, 144, 145, 146, 147 ... 157  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]