forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Нед Авг 17, 2025 1:35 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 4703 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 157  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: Сектор Б
МнениеПубликувано на: Вто Ное 09, 2010 9:09 pm 

ivayllo написа:
Г-н Владимиров .... явно среща НЯМА ДА ИМА !

Исках да се зададат въпросите очи в очи, защото така правят истинските Левскари. 200 пъти съм ходил на мач във Варна, аз не съм сигурен че ти реално съществуваш и си Левскар. Защо един път не ми зададе въпрос на стадиона? Или не си ходил на мач... Това е за тебе. Кой си ти, че да казваш че няма да има среща?

Исках да се срещнем, за да си изясним въпросите, казах ви да ми се обаждате по телефона, но явно сте силни само пред компютър и когато Левски е зле.

Като палиме факли и димки на евротурнирите, реално глобяваме клуба, вместо тези пари да отидат за ДЮШ, те трябва да отидат в УЕФА. Който се възхищава, че чорбарите палят факли, да ходят да палят там. А гледам, срещу Славия в първенството повечето от вас са против... Противоречите си...
Не искам да убеждавам никого, дали имам глас в Сектора, или не. Когато ме избирахте за председател, зад мен застанаха СЗ, СД, Ултра Варна и много хора от София и провинцията. Справка - 400 гласа "ЗА" и 1 "ВЪЗДЪРЖАЛ СЕ", но явно след като не съм подкрепен от "Форум Левски", не съм избран легитимно, а аз доскоро не знаех че съществува такава ултра организация в интернет пространството.
НКП има своя линия и стратегия, която ще продължава да спазва. Стараем се да подбираме стюардите и всеки който от тях сгреши, си понася отговорностите. Явно искате да се върнем 10 години назад и да ни охранява полиция? В новия закон за футболното хулиганство, всеки който запали факла или димка на стадиона получава забрана за мачове, но какво ви пука на вас, нали сте отстрани... Хората които се занимават с тая организация са все едни и същи, включително и хора от форума.

shostanabe написа:
Владо, колко зимаш на месец?

Много.

Последна промяна Vlado1914 на Вто Ное 09, 2010 9:12 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Ное 09, 2010 9:10 pm 
Аватар

acrimonious написа:

Суба, човече замисли се моля ти се!!!

За кое? Каква е разликата, дали ще те бият стюарди или некой друг в собствения ти сектор. Много добре знаеш, че целия този ред няма нищо общо със законите на УЕФА!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Ное 09, 2010 9:14 pm 
Аватар

Vlado1914 написа:
ivayllo написа:

Като палиме факли и димки на евротурнирите, реално глобяваме клуба, вместо тези пари да отидат за ДЮШ, те трябва да отидат в УЕФА.

Ами да ги дават парите от билети за Б сектор на УЕФА, тва ли е най-страшното? ПАОК като запалиха стадиона срешу Аякс, сигурно са ги разорили...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Ное 09, 2010 9:20 pm 
Аватар

Vlado1914 написа:
Когато ме избирахте за председател, зад мен застанаха СЗ, СД, Ултра Варна и много хора от София и провинцията.

Също казвахте, че всички ще са обединени и няма да има разделения на фракцийте в сектора...

Последна промяна bobio на Вто Ное 09, 2010 9:21 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Ное 09, 2010 9:21 pm 

И ващо време ще мине! Там където е текло пак ще тече!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Ное 09, 2010 9:21 pm 
Аватар

Добре де.Нещата не са толкова сложни:

1.Просто малко по-приятелски настроени стюарди не разни комплексари
2.Марто на мегафона.

пс:Гугутката в случая е прав.Иска си човека среща.Не се прави и е готов да изслуша всеки...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Ное 09, 2010 9:28 pm 
Аватар

Г-н Владимиров, гарантирам, че с голяма част от момчетата от този форум сме ходили на стадиона, когато Левски е бил в трагична форма, в студ, в жега, болни, здрави. Не сме си търсили причини да не ходим по мачове, нито причини да си мърморим под носовете.
Една среща няма да оправи нещата, защото по мое мнение тези, които са причинителите на проблема, не им пука и изобщо не са хора, с които можеш да седнеш и да водиш нормален разговор.
И въпроса не е до факлите, а до своеволията. Нима не сме виждали да се пребиват хора ей така без причина?
Освен всичко, аз не бих завел детето си на мач един ден при тези обстоятелства, жалко е.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Ное 09, 2010 9:35 pm 
Аватар

Vlado1914 написа:
Като палиме факли и димки на евротурнирите, реално глобяваме клуба, вместо тези пари да отидат за ДЮШ, те трябва да отидат в УЕФА. Който се възхищава, че чорбарите палят факли, да ходят да палят там. А гледам, срещу Славия в първенството повечето от вас са против... Противоречите си...

Г-н Владимиров не мисля, че това е противоречие. Лично аз се учудвам на наглоста на тези хора. В един мач, едва ли не обезобразяват човек, а в друг съвсем нагло палят 10+ димки. Ето с това не сме съгласни.

ПС: Глобата е нищожна в сравнение с доходите САМО от сектора. :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Ное 09, 2010 9:37 pm 
Аватар

Владо, предложи дата, час и място на срещата и който иска да дойде, нека го направи.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Ное 09, 2010 9:46 pm 
Аватар

За жалост вътрешни противоречия няма - от една страна сме ние, от другата - СЗ. По средата е Владо. На него никак не му е лесно, но една среща тет-а-тет, замесените в цялото това безумие, което се разиграва като театър тука от няколко години, трябва да спре. Не може да се узурпира един символ, какъвто е Сектор "Б" от една организация, славата на която отдавна помръкна и се разми във времето. Може би в СЗ има хора, които са против тези изцепки в Сектора, но това не може да продължава вечно. Стоев, сигурно си голям левскар, но такива думи да отправяш като собственик на една мечта и религия, няма как да приема! Никой не ти е дал правото да обиждаш и да заповядваш кой къде да стои, от къде да подкрепя отбора на сърцето си! Ако говорим за морал, си на много ниско ниво, без да се обиждаш. Съвсем приятелски ти казвам, че е крайно време да преоцените отношението си към редовите запалянковци - не със заплахи, а с протегната ръка. Владо има желание, разбирам го, не му е лесно да бъде съдник на две страни, то ебати, глупаво е, като малките деца сме! Нека си има фракции, ама като дойде време за мач и изпълнения, нека всички сме Сектор "Б", а не тоя това, оня онова. Одобрявам присъствието на наши хора в Сектора, които да пазят някакъв ред, но съм абсолютно против каквото и да е насилие над когото и да е било. Методи за работа, които удовлетворяват всички има, но трябва много работа, срещи, разговори и РАЗБИРАНЕ.
Деба, от над 30 години ходя по мачове, такова, каквото е сега, никога не е било! Срам ме е да чета какво е станало в Сектора след всеки божи мач, срам ме е, че съм част от тази лавина, която се разбива на дребни топчици и се самоизяждаме, самоунищожаваме се! Деба, толко ми тежи, но сектора не мога да го сменя, пъпа ми е метнат в "Б", тоя Гордив възел не искам да се разсича с меч, а блага дума (която всяка врата отваря). Начин има, и ще го намерим! Много ми се иска, деба...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Ное 09, 2010 9:51 pm 
Аватар

Е, Пържолете, все едно не си бил на срещи... знаеме си как стоят нещата. А темата си е ебало майката.
Гледам, че нинЖите убийци са сочени като основен проблем, ма да кажа, че те са най-малкия проблем.

Иначе, аз ако бях на мястото на Владо, отдавна да съм си бил шута, затова и нямам за какво да го критикувам.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Ное 09, 2010 9:52 pm 

Аз продължавам да не знам що пиротехниката не беше забранена в сезона със Сиони и Барселона (повтарям: Сиони и Барселона) , а по-нататък станахме сврАхпринципни по тия въпроси. Сигурно след тези два мача Наско е помолил да няма пиро, а след него и Боримиров, че да се стигне сега до Гонзо. :smt047

Немам вяра, че ще получим адекватни отговори (разбирайте истината) на каквито и да било срещи.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Ное 09, 2010 9:59 pm 
Аватар

mandja написа:
Аз продължавам да не знам що пиротехниката не беше забранена в сезона със Сиони и Барселона (повтарям: Сиони и Барселона) , а по-нататък станахме сврАхпринципни по тия въпроси. Сигурно след тези два мача Наско е помолил да няма пиро, а след него и Боримиров, че да се стигне сега до Гонзо. :smt047

Немам вяра, че ще получим адекватни отговори (разбирайте истината) на каквито и да било срещи.

Представям си къв е бил текста на молбата :smt003

Ей от тая снимка става по-ясно.

Прикачени файлове:
SZ.jpg
SZ.jpg [ 110.95 KiB | Прегледано 4235 пъти ]
Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Ное 09, 2010 10:11 pm 
Аватар

Нямах сили да прочета всичко,но общо взето след още 45334345 мнения всеки ще си пише същата теза.

Владо да каже ден,час и място...който иска нека отиде ДОРИ заради диалога очи в очи.Тук е още по-безполезно да се коментира за н-ти път.

Аз нямам да коментирам...хора с много повече стаж на стадиона,хора сърцевина и на това място са се изказали.

tprodanov написа:
Иначе, аз ако бях на мястото на Владо, отдавна да съм си бил шута, затова и нямам за какво да го критикувам.

:smt023 :smt023 :!:

Последна промяна Лабрадор на Вто Ное 09, 2010 10:14 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Ное 09, 2010 10:12 pm 
Аватар

Brannik написа:
Изходът е само един - справка, Локо Пд :smt006

:!: :!: :!:

Жалко, че на този етап тва няма как да стане...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Ное 09, 2010 11:53 pm 

vladols написа:
Brannik написа:

:!: :!: :!:

Жалко, че на този етап тва няма как да стане...

Чакаме нашият цимбик :smt003
1 въпрос НЕ очи в очи към г-н Владимиров, на който и онлайн няма да получа отговор. Защо не охранявате сектора(пак да няма полицаи) за без пари? Ще помогнете доста на ДЮШ, както казахте.
Всичко е пределно ясно и няма какво да се направи, нека влизат и да четат какво мислят хората за тях и гузно да се включват като стоев.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Ное 09, 2010 11:57 pm 
Аватар

30 стоюарда по 30лв = 900лв = 450 мигащи факли!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Ное 10, 2010 12:00 am 
Аватар

Айде малко по сериозно нали искаме такива като Цимбика да изчезнат завинаги :smt006 Не че Тошар ако поиска не може да вкара и по-лоши Цимбици, ача тогава не се знае кой пак ще отнесе шамарите :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Ное 10, 2010 12:02 am 
Аватар

Brannik написа:

Те никога не са били в такава ситуация, така че е различно. Ако при нас ги нямаше тези неща ... ех ... :lsfc1

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Ное 10, 2010 12:04 am 
Аватар

Mr. Smith написа:
Айде малко по сериозно нали искаме такива като Цимбика да изчезнат завинаги :smt006 Не че Тошар ако поиска не може да вкара и по-лоши Цимбици, ача тогава не се знае кой пак ще отнесе шамарите :smt006

Още си спомням ония главорез от срещата с мустака, дето можеше да ни набие, заколи изяде и наебе всичките с една ръка и половин кур, в произволен ред на действията. :blass

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Ное 10, 2010 12:16 am 
Аватар

Tech0 написа:
Brannik написа:

Те никога не са били в такава ситуация, така че е различно. Ако при нас ги нямаше тези неща ... ех ... :lsfc1

ОТ четирите големи агитки само те не вкараха стюарди и така като гледам само при тях няма проблеми и са най-бързо развиващата се агитка :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Ное 10, 2010 12:19 am 
Аватар

Седем:Едно написа:
Владо, предложи дата, час и място на срещата и който иска да дойде, нека го направи.

:!: :!: :!: :!: :!: :!: Аре стига сме си чаткали клавиатурите. Нека се разберем за час, дата и място, хора които ще присъстват и прочие и всеки който иска да зададе въпроси ! Можем да съставим основни въпроси, които ще се разглеждат, но това да стане ОЧИ В ОЧИ, стига сме си говорили глупости, безсмислено е !

Последна промяна angysarmy на Сря Ное 10, 2010 12:24 am, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Ное 10, 2010 12:20 am 

Тъжна картинка,но така ще е докато някои са по равни от другите.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Ное 10, 2010 12:38 am 
Всяка година ли ше има среща, на която да си казваме "всичко в очите" :ohmygod Да не сме Г-20 да разискваме проблемите на света на специални срещи? Мястото, където трябва да се съберем и да се срещнем е стадионът! Щом там не се срещаме и не се събираме, а се бием, мразим, плюем и делим, значи нещата са трагични и просто не трябват да съществуват в този си вид. Предните срещи доказаха, че от Владо не зависи нищо. Самосиндикалните действия на някои хора разделят сектора от няколко години. Нищо друго.

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Сря Ное 10, 2010 1:11 am 

Чета че никой няма право да удря стюард а да попитам ТЕ ИМАТ ЛИ ЛИЦЕНЗ ЗА ОХРАНИТЕЛНА ФИРМА?

да не говорим че частните охранители нямат право да бият нарушители!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Ное 10, 2010 1:15 am 
Аватар

Правилата свършват на входа на стадиона :D

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Ное 10, 2010 1:41 am 
Аватар

А от водата от халите която се търгува на левче чаша, отива ли нещо в сектора ?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Ное 10, 2010 1:46 am 
Аватар

Lek написа:
А от водата от халите която се търгува на левче чаша, отива ли нещо в сектора ?

Кажи честно,че сипват водата от халите :bigok :bigok :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Ное 10, 2010 7:52 am 
Аватар

gl007 написа:
30 стоюарда по 30лв = 900лв = 450 мигащи факли!

Нищо лично, ама ебати тъпото мнение - клубът плаща на феновете и все едно няма нищо лошо в това...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Ное 10, 2010 9:20 am 
Аватар

И кво ше си говорим на такава среща? Как ше ме убедите че нема да има хора с изцъклени погледи и скърцащи зъби които само се оглеждат за некое дърпане и скачат на бой в първия момент без дори да знаят кво е станало, в 98% от случаите на страната на жилетките, понякога дори са си с жилетки и те....
На 28 съм, от почти 15 години ходя в Б(последните 4 не живеех в България, сега се върнах) и никога не ме е било страх че некой освен Ушев може да ми потроши тиквата за нищо. Ходех с убеждението че ако не си търся проблема нема как да ми се случи нищо. На мача с Лил първтото полувреме не го гледах и не виках, щото бях зает да се оглеждам откъде ше изскочи следващият предрусал, комплексиран малоумник с въпроса "Ти с оня ли беше?" :smt031
Имам приятели из всичките фракции, имам и прекалено много приятели които отидоха в А. Замислете се кво искате да става в тоя сектор. Замислете се че има и нормални хора на тоя стадион.
А да, и 4 консерви посредата на В на Славия при никъв вятър не са "готина хореография". Можеше да минеме и без тех.

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 4703 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 157  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]