forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Сря Авг 20, 2025 4:20 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 4703 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100 ... 157  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: Сектор Б
МнениеПубликувано на: Чет Ное 24, 2011 11:55 am 
Аватар

BlueHouse написа:
Тия тиняци какво се правят на ощипани, всички знаем че продават наркотиците на Таки и Исуса и пишат транспаранти с това което им се продиктува от телефона - анти Бойко, анти Батков, в повчето случай с по 5-6 правописни грешки на изречение. И най-смешното е че отъждествяват целия ни сектор, а колко пъти са посягали на наши момчета?

Истината са е тези са толкова фенове на Левски колкото им каже Таки от ЮАР, ако им каже и от Славия ще станат само и само да са на хранилката.
Нека който ги защитава един ден да погубят неговото дете с боклуците които продават из Люлин и цяла София!

Ти знаеш всичко бе братле браво на тебе :smt026 Даже разкри на 100%,че Таки бил в ЮАР :bigok Не си мисли,че ги защитавам,ама в София Запад има болни ЛЕВСКАРИ.Кой какво прави в личния си живот ние незнаем и не е наша работа,така че недей с такива крайни оценки.Каквото требва да стане ше стане.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Ное 24, 2011 12:01 pm 
Аватар

subata написа:
sct02 написа:
Хм, цялата история е доста странна и намирисва на постановка. Няма толкова луд човек, който да държи такова количество дрога точно там - и малките деца знаят, че клубът е постоянно следен, веднъж е разбиван за да се търсят наркотици и т.н. Същите тези хора може да са всякакви, но едно не може да им се отрече - предпазливи са до параноя и не са малоумни. То и експертизата още не е минала - предишния път прахът, който беше конфискуван се оказа лекарство за сърце, да видим този път какво ще стане.

Още по-абсурден е начинът, по който е "подаден сигнал" на ушатите. Хванали двама с дрога, а те признали откъде са я взели :smt042 Повече от ясно е, че всичко това е направено заради Разград и според мен лично ще продължат да натискат наши хора още дълго време. Изобщо си намирисва на един доста гаден сценарии, който ще се развие в следващите месец-два. Махат се силните, идва човекът на ББ, вкарва пари и ето ти още няколко хиляди верни привъженици на партията :smt006 Така че гледайте малко по-дълбоко на нещата, защото ще ни изпързалят така, че после ще плачем за Мустака. Естествено надявам се да съм крайно параноичен и нищо от това да не е истина :)

За съжаление си много прав в това, което си написал. Просто до няколко седмици доколкото знам ще има нови лица, които са от един познат на премиера "кръг", и които от сега са започнали чистка на "неудобните".

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Ное 24, 2011 12:04 pm 

BlueHouse написа:
Тия тиняци какво се правят на ощипани, всички знаем че продават наркотиците на Таки и Исуса и пишат транспаранти с това което им се продиктува от телефона - анти Бойко, анти Батков, в повчето случай с по 5-6 правописни грешки на изречение. И най-смешното е че отъждествяват целия ни сектор, а колко пъти са посягали на наши момчета?

Истината са е тези са толкова фенове на Левски колкото им каже Таки от ЮАР, ако им каже и от Славия ще станат само и само да са на хранилката.
Нека който ги защитава един ден да погубят неговото дете с боклуците които продават из Люлин и цяла София!

Смешник!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Ное 24, 2011 12:32 pm 
Аватар

Значи, любителите на теорията на конспирация дето се съмнявате искате да кажете, че ако наркотиците са намерени отвън, то значи де факто са донесени с поръчка от МВР да направят показно, тва ли е? За да арестуват някакво обикновено момче, което вече има забрана да посещава мачове за една година, и всичко това заради пожарникаря и кво се е викало в Разград? Малко сте прекалили с криминалните романи и студио Х мислим аз :lol: Боко има цялата власт в държавата, представате ли си заради няколко човека във фен-клуб, най-обикновени хора не некви значими фактори в обществото, да тръгне да омаскарява цял футболен клуб с некви ебати акциите който на всичкото отгоре уж му бил любим, да ангажира полицията, и целите тези приготовления и действия след изборите... Боко в момента е в такъв тъч заради батака в който е страната, че най-малко му е през хуя за София-Запад щото викали "бойко, курво"... той е мутра, ако иска някой да пострада, няма да го прави чрез тъпата милиция която е толкова некадърна че както някой каза всеки средноподготвен адвокат ще я изпепели, а ще четем я за пътнотранспортно проишествие, я нещо подобно... Ами тия в Катуница които са пели "бойко борисов педераст, педераст", бултраси ли, кви, тях що не ги арестуват за дрога? Ясно - приятели, познати, но мислете логично, аман от конспирации...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Ное 24, 2011 12:59 pm 
Аватар

Ричи, напълно си го представям. В държавата неква реална опозиция и смислен протест може да тръгне единствено от феновете, и затова един опит една част от тях да бъдат дискредитирани, а друга примамени от обещанията на нов спонсор.

Това по никакъв начин не изключва да има наркодилъри, което винаги ми е било противно.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Ное 24, 2011 1:04 pm 
Аватар

Мисля че е много идиотско някой да говори против СЗ. Момчетата са левскари не съм запознат, какво е станало но знам, какво са направили за фен историята на България. Свинете толкова са сдухани от тях, че няма до къде. Да наистина правиха проблеми в сектора, ама се стараят да оправят нещата. Не съм им адвокат, но съм левскар.
Мисля че е момента да застанем зад тях и да подкрепим ЛЕВСКАРИ, не да пишем глупости и да се разделяме за пореден път. Айде да бъдем заедно ЗА ЛЕВСКИ.
:lsfc3

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Ное 24, 2011 1:05 pm 
Аватар

Забравих да кажа:
БОЙКО КУРВО
БОЙКО КУРВО
ей премиерче да го духашшш, комуняга!!!!
:losers

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Ное 24, 2011 1:24 pm 
Аватар

Според мен това си е чиста атака и отмъщение на пожарникара към СЗ, те си имат закачка много отдавна, тоя повярвалия си посегна на целия частен бизнес и го удря денонощно, вие за 1 фенклуб се съмнявате, че няма да атакува. Всичко е предварително планирано и е типично т.нар. по ченгесарски "АКТИВНО МЕРОПРИЯТИЕ". Скалъпена история, жалка история.

Но мен повече ме ядосва спортал.бг, който в една огромна статия описва дори къде е имало мухи по стените и колко прашинки от неизвестния прах са преброили усърдните куки :ohmygod2 Когато става дума за хубавите неща в и около Левски - в тоя пробит про-турски уеб сайт се пише с 2-3 думи. Но когато се случват такива неща, както с левскари, а също и с други наши момчета по света и у нас -с най-малките подробности тънкопишчовчетата се стараят да се сложат на който трябва.
Журналисти-търгаши, цял живот ще вегетирате по този начин :!: :!: :!:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Ное 24, 2011 1:30 pm 
Аватар

Richard Long написа:
Значи, любителите на теорията на конспирация дето се съмнявате искате да кажете, че ако наркотиците са намерени отвън, то значи де факто са донесени с поръчка от МВР да направят показно, тва ли е

Не е като да не се е случвало. МВР разполга с достатъчно конфискувани наркотиции за да изкара баба ти по-голям дилър от Пабло Ескобар...
Цитат:
За да арестуват някакво обикновено момче, което вече има забрана да посещава мачове за една година, и всичко това заради пожарникаря и кво се е викало в Разград?

Цялата организация отдавна е виновна по default за всичко - заради протеста, на който не присъстваха, за бомбите по партийни централи, за разпространението на наркотици в цяла България и т.н.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Ное 24, 2011 2:17 pm 

И аз не съм фен на доста от действията на хора от СЗ през последните няколко години, но е още по-малоумно да се раздават квалификации без реално никой да знае кво е станало :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Ное 24, 2011 3:04 pm 

Боко още е сърдит за онзи плакат от 2005.
В кафето няма как да има наркотици,просто Теди си го гласяха много дълго време :!:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Ное 24, 2011 3:26 pm 
Аватар

Цялата работа започна след дербито, когато умишлено бе нападната групичката останала да събира знамената. Сега по най - левашкия начин ги "уличават" за разпространение на наркотици. Ако беше толкова лесно надали нямаше да го направят сега. Аз също смятам, че просто Бойко - курво си проправя път към властта в Левски чрез поставено лице.
Много хора първосигнално почнаха да псуват Запад без да знаят каквито и да е подробности. А уж сме интелигентна публика?

Момчета и момичета, не вярвайте сляпо на медиите, защото и в последните 3 години в 4-5 случая бяха обвинявани фенове на Левски за виновни по дадено престъпление, а нито един не бе осъден. Всички бяха оправдани или пуснати без съд, след дълго време в ареста

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Ное 24, 2011 6:10 pm 
Аватар

antifootball fan написа:
Цялата работа започна след дербито, когато умишлено бе нападната групичката останала да събира знамената. Сега по най - левашкия начин ги "уличават" за разпространение на наркотици. Ако беше толкова лесно надали нямаше да го направят сега. Аз също смятам, че просто Бойко - к.р си проправя път към властта в Левски чрез поставено лице.
Много хора първосигнално почнаха да псуват Запад без да знаят каквито и да е подробности. А уж сме интелигентна публика?

Момчета и момичета, не вярвайте сляпо на медиите, защото и в последните 3 години в 4-5 случая бяха обвинявани фенове на Левски за виновни по дадено престъпление, а нито един не бе осъден. Всички бяха оправдани или пуснати без съд, след дълго време в ареста

:smt023 Знаех си, че има и трезво мислещи хора в България! :smt023

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Ное 24, 2011 6:30 pm 
Аватар

ама ние и съд ли сме имали бе :lol: що не гласят мен :smt002

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Ное 24, 2011 6:48 pm 

soft написа:

Щото си въшкар

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Ное 24, 2011 8:25 pm 
Аватар

antifootball fan написа:
Цялата работа започна след дербито, когато умишлено бе нападната групичката останала да събира знамената. Сега по най - левашкия начин ги "уличават" за разпространение на наркотици. Ако беше толкова лесно надали нямаше да го направят сега. Аз също смятам, че просто Бойко - курво си проправя път към властта в Левски чрез поставено лице.

:arrow: :idea:
Тва е мнението по темата.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Ное 24, 2011 8:26 pm 

soft написа:

При все че са корумпета по висшите етажи, съдът в България е единственото нещо което ни дели от диктатурата :smt006 :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Ное 24, 2011 9:03 pm 
Аватар

А бе имало хокей днеска от 20:45 с чорбарите :smt006 Има ли некой от тука,който ше ходи :lsfc3

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Ное 24, 2011 10:15 pm 
Аватар

СпортистО написа:
soft написа:

Щото си въшкар

продължавай да раждаш умни размисли :smt035 не спирай :smt035 нее..... :smt035

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Ное 24, 2011 10:23 pm 

soft написа:
СпортистО написа:
soft написа:

Щото си въшкар

продължавай да раждаш умни размисли :smt035 не спирай :smt035 нее..... :smt035

въшкар си ква да те правим :bigok :bigok :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Ное 24, 2011 10:50 pm 
Аватар

cekc написа:
въшкар си ква да те правим :bigok :bigok :loser2

Като за начало вземи научи езика бе СКЪПА :)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Ное 24, 2011 11:02 pm 
Аватар

http://www.sport1.bg/sport1/node/238802

Направо нямам думи. :o :shock: :shock: :shock: Малоумниците от сайтчето на ГА са уникални. На този малоумник, когато и да му бъдат счупени зъбите ще е късно. Не съм агресивен тип (или поне рядко), но този само насажда омраза и насилие. Боклук долен! :ohmygod2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Ное 24, 2011 11:09 pm 
Аватар

DirtyDog написа:

Направо нямам думи. :o :shock: :shock: :shock: Малоумниците от сайтчето на ГА са уникални. На този малоумник, когато и да му бъдат счупени зъбите ще е късно. Не съм агресивен тип (или поне рядко), но този само насажда омраза и насилие. Боклук долен! :ohmygod2

Смърт от к.р за написалия статията :boisw

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Ное 24, 2011 11:34 pm 

Боко ако е сърдит за 2005-а или за викане в Разград, или за бомби, стачки и т.н. "постановката" нямаше да е в двора, а в "стопанисваното помещение". :wink: :D А уж сме интелигентна публика...
Че има милиционерщина има, че тези хора ще се изкарват виновни и да не са, това ще бъде и след боко.
Обаче това, че са намерени толкова дроги и няма осъдени може да ви говори само, че машината си работи отдавна и добре.
Като говорите, че това са големи Левскари и в личния си живот всеки си носи отговорността, защо се пише в тази тема?

Прикачени файлове:
241298_o.gif
241298_o.gif [ 3.03 MiB | Прегледано 3165 пъти ]

МнениеПубликувано на: Чет Ное 24, 2011 11:41 pm 
Аватар

Само да вметна :Господа,наведени журналисти,мен не ме е срам,че се чувствам от много години част от сектор Б,гордея се че съм привърженик на Левски,гордея се че този сектор ме е научил никога да не лазя,да имам принципи и да ги защитавам.Този сектор е потвърждавал това,което са възпитавали в мен родителите ми.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Ное 24, 2011 11:47 pm 
Аватар

Това, че половината хора вярват, че някво скандиране в ... Разград!(селото ми също така се казва, но е в СЗ(... ъъъ Северо-западна България :bigok )) е причина за акцията силно ме притеснява от гледна точка на наивността и умствения капацитет на публиката на Левски. Сериозен съм. :D

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Ное 25, 2011 4:19 am 
Аватар

sct02 написа:
Не е като да не се е случвало. МВР разполга с достатъчно конфискувани наркотиции за да изкара баба ти по-голям дилър от Пабло Ескобар...

Вече го виждам, пускат един ушев нинЖа, който разпръсва чувала (или може би два) с "подаръците", тихомълком изчезва през покрива, а след малко идват олигофрен-полицаите, които му събират нещата :bigok
Нали знаете, че подобна акция се заснема с видеокамера + фотоапарати и всяко намиране и т.н. е документирано, преди да ги вземат и да ги редят по масите. Ако не е документирано - то обвинения няма да има и хората ще си полежат без основание известно време. Дано всичко излезе по най-добрия начин за Левски и Сектора, но като цяло, трябва да се настъпи по Бойко и трябва да се настъпи сериозно. Сектора не е за ебавка, а управляващият не е за власт! Викам кур за бойко, както викам кур за ц(*ка :levski

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Ное 25, 2011 10:41 am 
Аватар

DirtyDog написа:

че шайка от малолетни престъпници вилнее от дълго време и напада в гръб беззащитни младежи.

Горките беззащитни младежи :ohmygod2 :ohmygod Целия сектор = престъпници :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Ное 25, 2011 10:49 am 

sin написа:
sct02 написа:

Вече го виждам, пускат един ушев нинЖа, който разпръсва чувала (или може би два) с "подаръците", тихомълком изчезва през покрива, а след малко идват олигофрен-полицаите, които му събират нещата :bigok
Нали знаете, че подобна акция се заснема с видеокамера + фотоапарати и всяко намиране и т.н. е документирано, преди да ги вземат и да ги редят по масите. Ако не е документирано - то обвинения няма да има и хората ще си полежат без основание известно време. Дано всичко излезе по най-добрия начин за Левски и Сектора, но като цяло, трябва да се настъпи по Бойко и трябва да се настъпи сериозно. Сектора не е за ебавка, а управляващият не е за власт! Викам к.р за бойко, както викам к.р за ц(*ка :levski

Ако е нямало поемни лица, както твърдят в декларацията кво правим :smt031

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Ное 25, 2011 10:55 am 
Аватар

То принципно е вярно, че "вилнеят". Ама как ги свързаха със нас (сектор "Б") ? И дори да са от Левски кой е виновен на хората, дето са ги гледали и възпитавали, че са направили "убийци" ? Сектора ли ? Аз що не съм такъв ? Ама явно е важно да се драска и сега като сектора се коментира да им се четат простотиите. :ohmygod

kosjo написа:
Ако е нямало поемни лица, както твърдят в декларацията кво правим :smt031

Принципно би следвало да ги осбводят. Имало е такъв случай - един си убива семейството, признава се за виновен, ала през нощта и поради липса на поемни лица, всички доказателства са счетени за нелегитимни (ако е правилната дума), след което, човек убил жена и дете остава на свообда, защото ни е такова законодателството. Случая е от България, с нашето законодателство и полиция :smt001

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 4703 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100 ... 157  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]