София Запад, ти май наистина си мислиш, че множеството от хората са с мозъчния капацитет на момченцата с кървясали погледи, които слагате да продават вафли и води с нинджи и бели кецове

И не знам за какви "ментално увредени индивиди" говориш, след като моите познати, които пребихте и изгонихте от стадиона са с умствените възможности на всички от кетъринг отдела. За балъми ли ни имаш, за глупаци, за наивници, за слепци, за хора без виждане и мнение, за 14 годишните пикльовци и дрисли, които въздишат по батковците... Във вакуум ли живеем, или в изолатор, та не знаем какво се случва.
Амнезията на действията ви е просто покъртителна. Когато ви отърва, чупите, палите, гърмите и биете, когато не ви отърва "трябва ли да докарваме глоби на клуба". И странно как това винаги е обвързано с пари и власт. Кого трябва да подкрепим, както приканваш. Аз конкретно кого да подкрепя? Онези момчета с жълти потници, които пребиха мои познати ли да подкрепя? Които свалят с шутове от оградата (мачът с Гент, втория гол, пред очите ми свалиха едно момче от оградата с удар в главата и го пречукаха на паважа, заради това, че се е качил на безценната ограда на меценатът ви

). Да избивате факли от ръцете, да забранявате квото ви скимне, да правите квото си искате, сякаш тоя сектор ви е бащиния. Ние подкрепяме само Левски. Не София Запад, не Саут Дивижън, не НКП, никой. Само Левски! Както бащите ни. От Левски сме поне докато смъртта ни раздели, после всеки да си избира сам. Даваме нервите, времето, живота и здравето си за Левски безвъзмездно. Заприличахме на пълни селяндури с непрестанните сранета и убиване на селяни, непрестанните боища, а факлите и атмосферата отдавна са само в мача с прасетата и Литекс.
Вие искате подкрепа не защото ви пука за левскарите, не защото ви пука за мен, Гошо, Пешо или Тошо, за всеки обикновен левскар, щото вие половината ги убивате, щото са селяни, вие искате нашата подкрепа, за да сме маса, да сме няколко хиляди и там в тълпата необезпокоявано да си постигнете новото Сиони или Барселона. Щото ако сте 150 човека няма да ви се получи... И след тва пак старата песен на нов глас.
Не, мерси...
София Запад, когато аз тръгвах на стадиона, не че съм и много голям, винаги е будила страхопочитание и уважение, винаги е била пример. И у нас и у прасетата дори е будила страхопочитание, щото те някои неща никога няма да ги забравят. Достойно е за уважение сам човек да гони 20 прасета с бомба и те да бягат, и да си признават срама. А това, което се случва днес и случките, които се случиха, не са за уважение, това е срамно, и ако сме поне малко честни пред себе си, ще го признаем!
Само Левски!