forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Чет Авг 14, 2025 1:13 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 4703 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69 ... 157  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: Сектор Б
МнениеПубликувано на: Нед Авг 07, 2011 11:55 pm 
Аватар

Първо (и го удебелявам) твърдо против съм да се бият фенове на Левски от фенове на Левски.
НО !, аз както отбелязах съм от 5 години на стадиона, не се фукам (да не каже сега някой нещо по тоя въпрос), и от поне 4, от тия 5 години, стоя точно до Запад. Ми, не са ме пипнали до сега.
Всеки, който се бори за нещо, се оптива да го постигне с всички средства. На мен "борбата" между двете организации ми изглежда точно, като борба за власт/влияние в сектора.
Силно се съмнявам, ако дивизията имаха физическия (и човешки ресурс) да наложат "терор", че нямаше да го направят.

Нещо повече, не познавам много хора от Запад, може би 3-4. Но е имало случаи(не малко и то), в които стоя точно срещу човека, който разпява, мълчейки и никой нищо не ми казва. Обаче човек на дивизията ми се е заяждал, щото не съм бил пял. Това, че говорех по телефона и подобни "него не го вълнува", щото аз съм бил там за да пея. Ми ако не съм там за това ?! Примерно, нали ?

Тука явно действа закона на джунглата - по - силния побеждава. Докато изпълнявате каквото ви казва Запад, тоест да останете без факли в дадени мачове, вярвам всичко ще е наред. Това е диктат ? Може би.
Обаче "такава е играта", нали така беше ?

За мен единствената оправия на сектора е да стоим зад ЕДНО знаме, на което да пише СЕКТОР Б !

Защото, ако е дивизията пак ще има такива лайна, както и сега.Може би не същите причини, но същия финал - бой.

Ако е толкова важно кой разпява пуснете гласуване. Редувайте се през мач, през година, през месец. Определено решението не е бой, най - малкото щото няма да имате човешкия ресурс.

П.П. за протокола : Днес прасетата играят мач, ходех сигурно 15 минути сред тях с бели кецове(малииии), в коренно различна посока, от тази, в която отиваха всички, излизащи от сектора им. Ми никой НИЩО не ми каза, дори не ме питаха от кой отбор съм. Все си мисля, че има ли желание има и начин.

Благодаря. Само Левски ! :levski

Последна промяна Лазар на Пон Авг 08, 2011 12:02 am, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 08, 2011 12:01 am 

:smt031

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 08, 2011 12:06 am 
Аватар

Между другото много хора супер много се филмираха с тези стюарди. Ще има доста отливане точно заради това насаждане на негативна информация...Бъдете си пу.ки без да го насаждате на други хора... или така се чувствате по-добре като такива... :ohmygod2 Дай да избягаме в чужбина като нещо не върви в държавата... О ,чакай точно това правим... точно това прави народа ни от няколко(20) години на сам... не може да се справим дай да сменим сектора ...ААА ,такова та , обърках се...държавата... Всичко ни е такова... такова ни е мисленето... Затова нищо няма да постигнем.. малко са тези като мен дето за най-святите ми неща , ще остана и ще се боря до край... Да направете се на п.тки и избягайте... ТОВА ЩЕ РЕШИ ВСИЧКИТЕ ВИ ПРОБЛЕМИ... Много от вас съм сигурен ,че са го пробвали ...не става ,нали? Гложди Ви отвътре... Е така е живота... така е и със СЕКТОРА... НЯМА НИЩО НЕВЪЗМОЖНО ... Вярвай , не бягай!!! То е ясно ,че ще сме колкото "агитката" на слаБия ...но това няма да ме спре да отида... Вас, да... ЗНАМ! Мислех да ви пратя по една поименна майна... ама няма смисъл вие си знаете кои сте... :slap

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 08, 2011 12:10 am 
Аватар

Наистина всеки има правото да си изказва мнението, но е смешно деца на по 18-19 години с по 10 мача последните 4-5 години да квалифицират хора било от ЮД, СЗ или УВ :ohmygod Знам че всеки си мисли, че знае всичко и неговото мнение има супер голямо значение за Сектора, но всъщност не е така. За това момчета, а и момичета карайте я по - спокойно :)

На никой не му е приятна сегашната ситуация.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 08, 2011 12:16 am 
Аватар

CEKTOP, знаеш ли пък колко ми е яко във В сектор? Там не се натоварвам с излишни глупости. Вярно, винаги има някой професор, дето да си дава мнението без да му го искат, ама коефициента на интелигентност на хората там е доста по-висок, вярвай ми.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 08, 2011 12:17 am 
Аватар

antiFootball Fan написа:
Наистина всеки има правото да си изказва мнението, но е смешно деца на по 18-19 години с по 10 мача последните 4-5 години да квалифицират хора било от ЮД, СЗ или УВ :ohmygod Знам че всеки си мисли, че знае всичко и неговото мнение има супер голямо значение за Сектора, но всъщност не е така. За това момчета, а и момичета карайте я по - спокойно :)

На никой не му е приятна сегашната ситуация.

Пич, според профила и ти си "дете на 18-19" години. Не те знам, ама, ако ти смяташ, че твоето мнение не значи нищо за никой, то аз не мисля така за моето. Не защото съм много важна фигура в сектора, не защото съм дал всичко за същия тоя сектор, а просто, защото съм част от него. Мисля, че всеки, който е част от нещо и иска да го промени трябва да си изкаже мнението. Е, моето мнение е това, може да е грешно, може и да не е : ) . Но аз стоя зад него и съм, ако не друго, дал градивно мнение. Не давам определения и не казвам кой какво право има. Казал съм какво би помогнало на сектора (едно знаме) и съм казал как да се разбират ( гласуване/редуване). Не налагам мнението си, тъй като и да искам не мога. По - добре да се дават идеи, а не определения, нали така ?

Последна промяна Лазар на Пон Авг 08, 2011 12:22 am, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 08, 2011 12:19 am 
Аватар

аз си подкрепям отбора... докрай... не ми пука какво е айкю то на този до мен... :) Има 3 сектора... Герена не е само Сектор Б... Всеки е свободен да влиза там където му е най-удобно :wink: Бил съм в А 2 пъти... И 2та пъти определено не ми хареса... Падам си по :lsfc3 :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 08, 2011 12:23 am 
Аватар

Ниското АЙКЮ води до деградивност. Ето ти го нагледно. :)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 08, 2011 12:26 am 
Аватар

Еми ,хората които аз познавам от Цектора ...са с положително айкЮ (не ,че съм го мерил) :bigok Хората с негативно айкЮ са главно СЗ (северните зверове(да не обидя някого)) :smt005 и крайните туристи дето незнаят за к'во са там... и малките нинджи ,но на тях им предстои да се развиват... Като цяло не споделям твоето мнение :)

Последна промяна CEKTOP на Пон Авг 08, 2011 12:32 am, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 08, 2011 12:31 am 
Аватар

Лазар написа:
Пич, според профила и ти си "дете на 18-19" години. Не те знам, ама, ако ти смяташ, че твоето мнение не значи нищо за никой, то аз не мисля така за моето. Не защото съм много важна фигура в сектора, не защото съм дал всичко за същия тоя сектор, а просто, защото съм част от него. Мисля, че всеки, който е част от нещо и иска да го промени трябва да си изкаже мнението. Е, моето мнение е това, може да е грешно, може и да не е : ) . Но аз стоя зад него и съм, ако не друго, дал градивно мнение. Не давам определения и не казвам кой какво право има. Казал съм какво би помогнало на сектора (едно знаме) и съм казал как да се разбират ( гласуване/редуване). Не налагам мнението си, тъй като и да искам не мога. По - добре да се дават идеи, а не определения, нали така ?

Пич не говоря конкретно за теб, а за всички като цяло :wink: За това какво смятам аз, какво съм пожертвал и направил за Сектора, не е мястото тук да се хваля, който трябва знае. Хубаво е да се дават адекватни предложения, да съм казал нещо против това? А относно това, че всеки на тази възраст смята, че света се върти около него, говори и този твой пост, като си мислиш че е насочен към теб :wink: Да, на 18 съм, но не се изживявам като крайна инстанция по проблемите. Казах чисто и просто да не се квалифицират хора, дали и даващи доста за Сектора, като путки и т.н. На всеки му дойде в повечко отпадането и другите неща, ама тук последните страници и доста глупости се изговориха.

Едит: пише се туристи, не тористи.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 08, 2011 12:35 am 
Аватар

antiFootball Fan написа:
Лазар написа:

Пич не говоря конкретно за теб, а за всички като цяло :wink: За това какво смятам аз, какво съм пожертвал и направил за Сектора, не е мястото тук да се хваля, който трябва знае. Хубаво е да се дават адекватни предложения, да съм казал нещо против това? А относно това, че всеки на тази възраст смята, че света се върти около него, говори и този твой пост, като си мислиш че е насочен към теб :wink: Да, на 18 съм, но не се изживявам като крайна инстанция по проблемите. Казах чисто и просто да не се квалифицират хора, дали и даващи доста за Сектора, като путки и т.н. На всеки му дойде в повечко отпадането и другите неща, ама тук последните страници и доста глупости се изговориха.

Едит: пише се туристи, не тористи.

аааа ясно било И към мен... Забележката се приема за тОристи ... :smt005 А за путките ...става въпрос тези който смятат да не се появят на мач повече... не смятам ,че човек дал много за сектора може така да се откаже от нещото за което се бори... Или може... може би просто аз не съм такъв...извинявам се ако света е такъв явно аз съм кривия... :lsfc1 И да почти на 18 съм ... не смятам ,че мнението ми е важно просто се боря да не съм един от малкото(500-1000) на стадиона утре :)

Последна промяна CEKTOP на Пон Авг 08, 2011 12:39 am, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 08, 2011 12:38 am 
Аватар

:ohmygod2 :ohmygod2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 08, 2011 1:51 am 

Слагайте един катинар на тази тема за 2-3 седмици, колко глупости изчетох за последните няколко страници.
Аз коментар няма да дам, защото не е за форума Определено обаче, заради поведението на някои хора и фракция, силно се замислям за моето място и принадлежност към сектора..

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 08, 2011 4:56 pm 
Аватар

не съм ги скоро виждал поне 3-4 години Златин и неговите хора...И те ли решиха да се покрият в друг сектор и дотам...Интересно ми е защото хората опредялящи горе-долу ставащото в сектора след като им свърши мандата се покриват и не работят пак в тази насока...Същото мисля че се случва и в клуба на по-високо ниво.. - хора дали много на Левски се гонят и всеки забравя за тях....А МУСТАКА ВЪРТИ ОЩЕ КОЛЕЛОТО НА КОЕТО СМЕ СЕ КАЧИЛИ ВСИЧКИ...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 08, 2011 4:58 pm 
Аватар

В "А" сектор са :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 08, 2011 5:10 pm 
Аватар

Лазаре, ако не си в сектор Б за да пееш, не знам каква работа имаш там. Според мен правилно сй ти направили забележка, сектора не е за да си говорим по телефона, а да се пее 90 мин.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 08, 2011 6:30 pm 

Лазарчо се изявява като новия Робин Худ. :smt031 Не знам защо, но все се опитваш да ни убедиш, че свинете са ни повече приятели, отколкото врагове. Понеже не ме лъже паметта, група от техните боклуци, след дербито беше пребила няколко човека, сред които имаше и момичета, естествено, нямащи нищо общо с фенщината. Айде моля те, не ги изкарвай агънца, каквито те определено не са. Няма да е зле да излезеш от тоя розов свят, дето си живееш в него.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 08, 2011 6:35 pm 

Hypnotic написа:
Лазаре, ако не си в сектор Б за да пееш, не знам каква работа имаш там. Според мен правилно сй ти направили забележка, сектора не е за да си говорим по телефона, а да се пее 90 мин.

е как защо...снимки за путките

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 08, 2011 6:41 pm 
Аватар

:smt005 :smt005 Путките кълват ли на героични снимки от стадион

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 08, 2011 7:07 pm 

Ivan63 написа:
:smt005 :smt005 Путките кълват ли на героични снимки от стадион

особено,ако вън е 30 градуса,а ти си с ония скафандър ... наречен нинЖа

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 08, 2011 10:42 pm 
Аватар

Негова си работа за какво ходи, ама ви гарантирам, че не е за да се снима :smt023

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 09, 2011 11:12 am 
Аватар

След това горното мнение на Лазар съм в уникален потрес :lol: Ще знам вече да не слагам бели кецове, като се разминавам с прасета :ohmygod

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 09, 2011 11:58 am 
Аватар

EMI4KU написа:
След това горното мнение на Лазар съм в уникален потрес :lol: Ще знам вече да не слагам бели кецове, като се разминавам с прасета :ohmygod

Ми естествено, знаеш ли как ще се намърлят :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 09, 2011 2:38 pm 
Аватар

EMI4KU написа:

Mного добре знаеш защо го написах, и много добре знаеш, че след това "пояснение" ясно показах, че не го смятам за нищо сериозно - "(малиии)".
Скачали са ми техни фенове в доста по - голям брой(1:5-6) и на мой приятели са скачали същите (известна групичка е). Не казвам кой какъв е. Казвам, че ако има желание за евентуално обединение към по - висши цели (който к'вито си ги има) има и начини :)

:levski

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 09, 2011 3:32 pm 
Аватар

Ей много е модерно сред дечурлигата да пишат с някакви недомлъвки за сектора напоследък бе. Какво ще рече по-висши цели :smt017 Все едно слушам Сашо Томов, братче :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 09, 2011 4:23 pm 
Аватар

Някой може ли да влезна в сайта на Сектор Б?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 09, 2011 4:35 pm 
Не може, защото е бил спрян, по необясними причини.Надявам се скоро да се пусне.

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Вто Авг 09, 2011 4:43 pm 
Аватар

IRR написа:
Не може, защото е бил спрян, по необясними причини.Надявам се скоро да се пусне.

свине умрете 27ми 72 написа:
Нали момчетата казаха, че ще го подобряват. Нови снимки, видео и т.н. Предполагам заради това не се отваря. :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 09, 2011 4:52 pm 
Не, не е заради това.Заради друго е.Едното не пречи на другото.

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Вто Авг 09, 2011 7:57 pm 

Много ми е смешно някой като извади железния довод кой разпявал.

Вие за кого сте там, заради човека на вишката или заради Левски?

Давал тон за глупави песни. Ако се запее качествена песен без негова помощ той какво, ще ви набие? :smt042

Не защитавам А., Б. или В. Просто довода да не пееш заради човека на вишката е доста слаб.

Ако греша, нека някой ме поправи. :smt059

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 4703 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69 ... 157  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]