forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Чет Авг 14, 2025 1:13 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 4703 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68 ... 157  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: Сектор Б
МнениеПубликувано на: Съб Авг 06, 2011 10:07 pm 
Аватар

ЛЕВСКИ НАД ВСИЧКО!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Авг 06, 2011 10:30 pm 
Аватар

Ars9 написа:
Не стига ,че трихте мнения а и заключихте темата хахах.
:losers

А как пишеш в заключена тема бе, мозък?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Авг 06, 2011 10:33 pm 
Аватар

Ами мн просто,като темата беше заключена 20мин. след това напих мнението си.Дори и на човек като теб не му трябва мн мозък да го разбере. :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Авг 06, 2011 10:38 pm 
Аватар

И какъв човек съм аз? Познаваш ли ме? Или искаш да се запознаем?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Авг 06, 2011 10:40 pm 
Аватар

Ако нямаш с кой да си говориш ми пиши на лично да си полафим а не задръствай темата с такива чатове. :ohmygod2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Авг 06, 2011 10:47 pm 
Аватар

Ицо с нищо не съм се променил. Никога не съм харесвал въпросния "нов ред", който няма нищо общо с ултрас културата, и който беше създаден чрез изнудване(Сиони, Барселона, и т.н.) с цел ... абе с цел лична облага ... нека така го наречем.
Както виждаш почти не коментирам това, че някой си е приятел с друг и дали екскурзията е 100 или 99.9 лева.(Също така за мен няма значение дали хората срещи, които е скочено са от някоя организация или са просто Левскари)
В началото вярвах, че ще се промени с общи усилия, после осъзнах, че няма да стане и се дръпнах, но просто както описах в предишни постове нещата стават вече смешни. Досега поне на гостуванията беше лудница, защото въпросните "фенове" са толкова фенове и ултраси, че са винаги 1 кола хора на гостувания,(истински ултраси следващи отбора си навсякъде) но както се вижда и това се превръща в пародия.
Извинявам се, че се разлаях толкова много и с това съм повлиял на други хора. Не това ми беше целта, а просто да си израза мнение, но силно се съмнявам някой да се влияе от некви чужди писаници така или иначе. Все пак тези глави на раменете са ни, за да преценяваме сами, както вие сте преценили да продължавате да правите хубави неща за сектора, без значение, че други ги тъпкат. Шапки долу за това. :wink:

И найстина Лазо е казал всичко. Само си дъвчем едно и също при условие, че всеки един знае кое, какво ... за съжаление никой не знае КАК ...

:levski

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Авг 06, 2011 10:50 pm 

sega shte se povtori sluchkata ot minalite sezoni,ostavat 100 choveka v sektora .. drugite v A,otnovo dogovorkite,che shte e vsichko nared i pak se vrushtat horata,a sled 1 godina pak sushtiq film ... lichno mnenie ...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Авг 06, 2011 10:55 pm 
Аватар

"Сектор Б е там, където са левскарите"

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Авг 06, 2011 11:05 pm 
Аватар

Аз немога да разбера какво пак ви пречи ,че почнахте наново с местенето и баналните фрази от сорта на ''Сектор Б е там където са Левскарите'',ако може някой нека ми обясни,че ме съмнява всички тук да сте били репресирани по някакъв начин??? :shock:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Авг 06, 2011 11:11 pm 
Аватар

Поста ми беше свързан с мнението над моето, надявам се да го разбираш. Иначе аз няма да си изказвам мнението, направил съм го вече. Всеки си има глава на раменете и си знае.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Авг 06, 2011 11:23 pm 
Аватар

Ars9 написа:
Аз немога да разбера какво пак ви пречи ,че почнахте наново с местенето и баналните фрази от сорта на ''Сектор Б е там където са Левскарите'',ако може някой нека ми обясни,че ме съмнява всички тук да сте били репресирани по някакъв начин??? :shock:

Аз се съмнявам повече от 10 човека(от пишещите) да са били "репресирани". Въпроса е, че има и такива, а това не е градеж, не е позитивно, не е хубаво, не е нищо положително. Дори само един да беше "репресиран" без причина, пак е скапано и пак трябва да се промени, но очевидно не става с писане по форуми. Както и събирането по мачове.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Авг 06, 2011 11:35 pm 

Ars9 написа:

Ти пък кога се регистрира, кога акъли почна да даваш... след http://www.sportal.bg/video.php?video=27425 това и случката в Търнава е напълно нормално да има хора, на които рано или късно ще им писне(или вече им е писнало) да стоят насила в Б и най-нормалното нещо е да сменят Сектора или по-лошо, да спрат да посещават мачове. Както се каза, всеки си има глава на раменете.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Авг 06, 2011 11:41 pm 
Аватар

Ми то... http://www.sportal.bg/sportal_tv.php?ca ... video=2683

Даже http://www.google.bg/search?hl=bg&clien ... 68l2-2l2l0

а това е крайно... http://football24.bg/novina/1121

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Авг 06, 2011 11:47 pm 

Ars9 написа:
Никой никога :shock: :shock: :shock:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Авг 06, 2011 11:57 pm 
Аватар

Някой беше предложил да направим с жилетките това,което направиха Динамо.То май само това ще ги оправи тия.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Авг 07, 2011 12:04 am 
Tech0 написа:
Ицо с нищо не съм се променил. Никога не съм харесвал въпросния "нов ред", който няма нищо общо с ултрас културата, и който беше създаден чрез изнудване(Сиони, Барселона, и т.н.) с цел ... абе с цел лична облага ... нека така го наречем.
Както виждаш почти не коментирам това, че някой си е приятел с друг и дали екскурзията е 100 или 99.9 лева.(Също така за мен няма значение дали хората срещи, които е скочено са от някоя организация или са просто Левскари)
В началото вярвах, че ще се промени с общи усилия, после осъзнах, че няма да стане и се дръпнах, но просто както описах в предишни постове нещата стават вече смешни. Досега поне на гостуванията беше лудница, защото въпросните "фенове" са толкова фенове и ултраси, че са винаги 1 кола хора на гостувания,(истински ултраси следващи отбора си навсякъде) но както се вижда и това се превръща в пародия.
Извинявам се, че се разлаях толкова много и с това съм повлиял на други хора. Не това ми беше целта, а просто да си израза мнение, но силно се съмнявам някой да се влияе от некви чужди писаници така или иначе. Все пак тези глави на раменете са ни, за да преценяваме сами, както вие сте преценили да продължавате да правите хубави неща за сектора, без значение, че други ги тъпкат. Шапки долу за това. :wink:

И найстина Лазо е казал всичко. Само си дъвчем едно и също при условие, че всеки един знае кое, какво ... за съжаление никой не знае КАК ...

Тук грешиш.Пределно ясно е КАК ще се случи, стига да има хора, които да помогнат в дадени области.
Малките растат и като няма кой да помогне, ще се надяваме на тях.

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Нед Авг 07, 2011 12:04 am 

Аз не мога да разбера друго - как всички агитки дето идват в София седят на едно място, а при нас хората странят един от друг и са все на групички по 2-3ма и през 10 седалки...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Авг 07, 2011 12:07 am 
:smt006 Защото всеки се мисли за ЛИДЕР/ВОЖД/БОГОПОМАЗАН!Тва е най-смешното, наистина!Точно Бай Ганьовци в чужбина.

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Нед Авг 07, 2011 12:17 am 
Аватар

Ами не е само това. Просто нямаме единна организация, която да ни сплотява и всеки гледа да е с приятелите си. Аз смятам, че сме прекалено черногледи за нещата в Сектора. Има доста проблеми, но не са нерешими. Честно казано, има доста пубери напоследък, които се помислиха за големи мъжаги, нацисти и лоши момчета, а са просто заблудени дечурлига, на които няма кой да им налее малко мозък. И в тая тема даже пишат бая такива. Някак си се загуби преливането между поколенията. Преди 25-26 години, за мен старите в Сектора бяха божества, от които да се уча. Сега уважението изчезна и то на всякакви нива, но това сякаш е отражение на цялата ни действителност, а не толкова на ултрас културата. Все си мисля, че всичко ще се нормализира когато комунистически, родопски, непомашките изчадия като Батков изчезнат от Левски. Трябва да се изчистим първо от тях, а тогава лайната, които забъркват в Сектора сами ще се разкарат.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Авг 07, 2011 12:24 am 

IRR написа:
:smt006 Защото всеки се мисли за ЛИДЕР/ВОЖД/БОГОПОМАЗАН!Тва е най-смешното, наистина!Точно Бай Ганьовци в чужбина.

То и заради това стана случката в Търнава,много може да се каже за това :smt023
Само че тея неща за по форумите :smt023

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Авг 07, 2011 12:27 am 

http://www.sportal.bg/sportal_tv.php?ca ... video=2683 А ... на тоя клип точно ''потьрпевшите'' раздават правосьдие с жилетки Ти да видиш :oops:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Авг 07, 2011 12:30 am 
Аватар

а кой е човекът, който избира кои да бъдат стюардите?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Авг 07, 2011 12:34 am 

Виктор написа:
а кой е човекът, който избира кои да бъдат стюардите?

аз
А кой Уби Кенеди....А кой стреля по папата?

Пиши на ЛС и ще ти кажа кой е човека :wink: ....

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Авг 07, 2011 12:38 am 

Иван Костов е виновен за всичко :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Авг 07, 2011 12:40 am 
Аватар

Кой запали Райхстага? :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Авг 07, 2011 12:49 am 
Аватар

Sid аз кога съм се регистрирал мисля,че няма никакво значение важното е че съм го направил. Относно това с мненията мисля,че форум означава точно това всеки да изказва мнението си,а не както по рано през деня стана да се трият мнения независимо дали са положителни или отрицателни.
Поредното идиотско нещо клип показващ хора,които са против стюардите и тяхното отношение,носещи същите тези жилетки които не харесват и отричат.хаха а по-лошо е,че дори и бият.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Авг 07, 2011 1:20 am 

pe3ucTop написа:
angysarmy написа:
Фонда му е майката !!!

направо се чудя как не са го надушили и него още... :roll:
Да се молим да не го надушат,че то е единственото свясно нещо. :levski

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Авг 07, 2011 1:25 am 
Айде стига!Кво има да надушват?Всички много добре знаят за фонда.Какво върши и с каква цел е създаден.
Оливате се с глупости!

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Нед Авг 07, 2011 9:31 am 
Аватар

Ясно е че Ви боли,но тоя път ми се струва че ненужно наливате масълце в огъня.Повече диалог,по-малко интернет,повече взаимоуважение,по-малко обиди към съмишленици и по-малко мерене на пишки,повече усмивки,а това не само за организации се отнася,отнася се и за Вас и нещата ще са наред.Разни празни лозунги по интернет са напълно излишни и дразнят

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Авг 07, 2011 8:42 pm 
Аватар

Ars9 написа:

Може би хората превантивно избягват да бъдат "репресирани", защото повечето знят, че ако се изрепчат на 15 годишните дето плескат през ръцете два пъти по-големи и уважавани хора от тях за нищо, няма да им се случат хубави неща после :roll: Преди 6-7 години когато бях тинейджър и си внасях самосиндикално пиратки и димки и си ги палех, не съм си и помислял че хора от нашата агитка ще искат да ме бият и имах притеснения само от Ушев.

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 4703 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68 ... 157  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]