forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Сря Авг 13, 2025 10:06 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 4703 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66 ... 157  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: Сектор Б
МнениеПубликувано на: Пет Авг 05, 2011 11:42 pm 
Аватар

Почти не съм спал тази нощ... въртях се... БОЛИ МЕ!!! Боли ме ,че отпаднахме ...Болиме ме ,че пак ще сме 100 човека след тази случка в клетката... Но никога ...НИКОГА няма да се откажа да ходя там където се подкрепя и обича ЛЕВСКИ най-много( СЕКТОР Б)Надали някой от вас би си взел факла и без нищо да я запали в мач от Европа... Взимайте и палете има 30 мача от първенството ... палете тогава... вярно е че никой не обича да му забраняват ,но чак в такива филми моля да не се вкарвате... Познавам хора и от Дивизията и от Запада(малките) и МНОГО такива който мотото им е "нема да им стъпя" пък идват на Евро мачовете и с/у прасетата... мога да разбера и 1те и 2рите...НО тези третите НЕМОГА ДА ГИ РАЗБЕРА...в сектор Б се ходи не за да се гледа страхотен футбол и да се печели ШЛ ...ТАМ СЕ ПОДКРЕПЯ ЛЕВСКИ и той ти се отблагодарява... почти всички сме били на Гент ,Аик,Калмар(бях на море на този мач ),дори Търнава тук...но да очакваш винаги да побеждаваме ...извинете ,но не сме Парца...Нека на Цървена Звезда,Партизан,Арис или Паок да им е лошо...събират си се хората и си правят КЕФА...ние и това не можем... свикнали сме само на победи ...вярно е ,че сме най-добрият отбор в България ,но ние не "пеем само за победа" ,нали? Моля ви малко по-сериозно ... тъкмо нещата тръгнаха нагоре и ще се намери нещо да развали работата... ОБОЖАВАМ ЛЕВСКИ ... НАПРАВЕНО ГО И ВИЕ И ЕЛА ТЕ НА следващият мач и на мача след него и след него и т.н. ... дарете за фонда... аз лично нямам тази възможност ..все още не изкарвам парите си сам... Ходете на стадиона и не мислете за Запада ... мислете за ЛЕВСКИ и как на вас да ви е хубаво как на човека до теб да му е хубаво...както казах и не съм спал тази нощ заради загубата ...но не ни е първата или последната такава... живота продължава и имаме цели да гоним... И малко извън темата Гонзо е легенда ...знам ,че много от вас му имате доверие и уважавам това ,но човека не е за треньор... казвам го сега за да не го разберем прекалено късно... ЛЕВСКИ ДО КРАЯ ЩЕ ОБИЧАМ!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Авг 06, 2011 1:44 am 
Аватар

IRR за какво натрапване на приятелство говориш...в кръчмата до стадиона си седяха и левскари и местни фенове и си пиеха на съседни маси...аз или Кафиво ги бяхме инструктирали да си бият бирата заедно ? За каква забрана говориш, онези двамата поляци като бяха в клуба преди дербито някой псуваше ли ги, дразнеше ли ги ? Доброто отношение не беше ли само поради факта, че са твои гости, т.е. гости на приятел ?

Цитат:
Всичко отива натам, че каквото и ново да се направи, някои хора са си същите и не искат да се променят.
И тук не става дума за една фракция, а за всичките и по-точно за хората, които ги движат.

това е абсолютната истина според мен.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Авг 06, 2011 1:52 am 
Брат, много добре знаеш за какво говоря.Наясно съм кои точно сте партия с няколко момчета от търнава.Тъпо беше, да се нарежда да не се псуват, да се трият негативни мнения и прочие.Не съм споменал теб, както и другите, които се познавате от няколко години с тия момчета.
За поляците, които визираш, случайно влязоха на Герена, когато се събираха нещата за дербито.Хора от TMK, имаше и обширна статия за мача.
В тия среди, много хора имат персонални контакти, но когато тръгват да се превръщат в нещо повече, става кофти.Ако помниш, имаше един от партизан, който идваше на наши мачове преди години.

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Съб Авг 06, 2011 2:00 am 
Аватар

Цитат:
СМЪРТ ЗА ВСЕКИ ЕДИН, КОЙТО СЕ ОПИТВА ДА ПОСТАВЯ СЕБЕ СИ НАД ЛЕВСКИ.КОЙТО СЕ ПРАВИ НА ЛИДЕР, НА ШЕФ, НА РАЗПОРЕДНИК, НА ПОСЛАНИК, НА ИМПЕРАТОР, НА ДИРЕКТОР, НА ДИКТАТОР...

:!:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Авг 06, 2011 2:11 am 
Аватар

абе като цяло Българина в ежедневието си е изпълнен със злоба ,завист и в последните години с много простотия .. -та нормално и на стадиона да сме така както в ежедневието си...чалгата еба мамата на тая Страна- изпросте народа.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Авг 06, 2011 2:31 am 
Аватар

Ако на някой не му е ясно за какво се бори, естествено че ще се откаже, даже е препоръчително. Тези, които искат и знаят какво точно искат да постигнат, те ще продължат напред и или ще победят, или ще останат забравени ако не постигнат целта си. Тва е!

Левски София завинаги!

http://www.youtube.com/watch?v=7my9mYOMNf0&NR=1

Последна промяна BLUE YOUTH на Съб Авг 06, 2011 6:02 am, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Авг 06, 2011 2:40 am 
Аватар

За всички ... който все още им е мото "няма да им стъпя" http://www.vbox7.com/play:3086d22f&start=177

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Авг 06, 2011 9:29 am 
Аватар

IRR написа:
...
В тия среди, много хора имат персонални контакти, но когато тръгват да се превръщат в нещо повече, става кофти.Ако помниш, имаше един от партизан, който идваше на наши мачове преди години.

WEST FRONT написа:
абе като цяло Българина в ежедневието си е изпълнен със злоба ,завист и в последните години с много простотия .. -та нормално и на стадиона да сме така както в ежедневието си...чалгата еба мамата на тая Страна- изпросте народа.

Насраната крайност на всички, които ме нарекоха романтик, хипи и забравих вече как. Шибаната, безмислена, безпочвена, митично ненужна крайност, не чалгата, не правителството, никой не ви кара да мислите по един или друг начин !

:levski

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Авг 06, 2011 9:50 am 
Аватар

eй въшкари кво само мрънкате бе ? :ohmygod не ви ли писна ? :slap
нали искате да вървим на горе да стананеме като звезда , партизан , паок , арис и др . как да стане като само мрънкате и като паднеме и веднага няма да им стъпа :ohmygod нали сте големи ултраси :ohmygod2 на онея агитки дето ги казах едва ли им пука от резултата и да ли играят в лига европа или вътрешното си първенство винаги им е пълен сектора ! ма вие тука сте големи разбирачи тоя е такъв оня е такъв. Аз да ви кажа к.р за мача :!: и за всички който тука мрънкат най добре ше е да се закрие тоя форум и тва е :!:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Авг 06, 2011 10:03 am 
Аватар

Обаче винаги се появява някой, който да нарече останалите "мрънкялници", извисявайки се морално над тези, които имат наглостта да не са доволни от нещо. Какво на всички ви харесва тая дума "мрънкялници" и "мрънкачи" ?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Авг 06, 2011 10:21 am 
Аватар

BLUE YOUTH написа:
Ако на някой не му е ясно за какво се бори, естествено че ще се откаже, даже е препоръчително. Тези, които искат и знаят какво точно искат да постигнат, те ще продължат напред и или ще победят, или ще останат забравени ако не постигнат целта си. Тва е!

Левски София завинаги!

http://www.youtube.com/watch?v=7my9mYOMNf0&NR=1

Бате, всички знаем какво точно искаме, но никой не е наясно КАК ще стане това. :?

И по повод линка ... еми "Heart full of Pride" ... без да сме били там и двамата, но и двамата много добре знаем, че когато пътуваш 2000км, изхарчиш половината си заплата, лъжеш в работата само и само да ти дадат отпуск за да си с любимия отбор и 2-ма мухльовци с жилетки, които са на 1 шамар живот те бият през ръцете и ти преебават абсолютно всичко (И ти за жалост трябва да се съобразяваш с тях ... ) и т.н. и т.н. ... еми тогава сърцето ти е всично, но не "Full of Pride" ... :| Цяла Европа пали факли на домакинства, гостувания ... практически навсякъде само и само да се покаже, че не може да се зъбрани на хората да са поне малко ULTRAS, а в публиката на Левски се забранява и пребиват тези хора. С кое да съм горд??? Малко или много аз съм една капка в това море и никой няма да каже: "Ето, Течо помогна с каквото можа, но не зависи от него, той може да е горд със себе си." ... всеки ще каже: Виж ти тези какви са смешници, всеки ще се смее ... защото там на стадиона няма индивидуалности, а се гледа общата картинка, която е плачевна. Като кажеш, че си от Левски София и ти се изсмеят насреща понеже публиката се е превърнала в пародия пак ли ще имаш повод за гордост или пък ще тръгнеш да им обясняваш, че ти не си от Тия или, че ти се опитваш да промениш нещо от 5 години вече, но ... "трябва време" ... примерно ...

Не се опитвам да ти променя мнението, просто некви размисли на глас ... защото малко или много ми е жал за хората и приятелите ми като теб, които влагат толкова енергия, а други тъпчат всичко с такава лекота ...

Левски София завинаги!

:levski :levski :levski :levski :levski

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Авг 06, 2011 10:29 am 
Аватар

BlueTerror1914 написа:
eй въшкари кво само мрънкате бе ? :ohmygod не ви ли писна ? :slap

Ти колко мача имаш в живота си ,че се обръщаш към който и да е в тоя форум с въшкари? На 17 и вече почнахте да давате определения как и защо да се подкрепя отбора на хора дето когато са пътували с тоя отбор или са лежали по РПУ-тата заради него, ти още не си знаел за кво ти е онова между краката. Стегни се за да не изядеш бана и си мери приказките,щото в тоя форум отдавна няма анонимни и се знаем много добре кой,какво и как :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Авг 06, 2011 10:41 am 
Аватар

умръзна ми се като паднем да се мрънка :ohmygod обръштам се с въшкари към прънкачите които се имат за мн умни

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Авг 06, 2011 10:44 am 
Аватар

А да се радваме ли? Да се надъхваме с "гледаме напред", "догодина ще мачкаме" или "кур за футбола"? Като ти е писнало - най-лесно е да не четеш.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Авг 06, 2011 10:49 am 
Аватар

BlueTerror1914 написа:
умръзна ми се като паднем да се мрънка :ohmygod обръштам се с въшкари към прънкачите които се имат за мн умни

Не разбрах "какво аджеба искаше да каже автора" ама е по-добре да се прибереш в дупката от която излизаш. И за пореден път ти казвам да не говориш за неща от които си прекалено далече. :smt006

Последна промяна ТуристО на Съб Авг 06, 2011 10:51 am, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Авг 06, 2011 10:50 am 
Аватар

BlueTerror1914, пич, един съвет. Наблегни малко на правописа. Верно нищо не ти се разбира

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Авг 06, 2011 10:53 am 
Аватар

Пичове, добре, ясно новия ред е простотия, но има нещо друго.Hали твърдим, че когато отидем на стадиона и пеем, прегърнати един до друг сме като братя, защото ни обединява идеята, нали така.Е, хубаво защо тогава когато жилетките тръгнат да бият някой човек, който в 80 на 100 от случаите е невинен, защо тогава не скочим всички да му помогнем, а се споглеждаме един друг уплашени и единственото, което правим е да освиркваме?

Последна промяна angysarmy на Съб Авг 06, 2011 12:13 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Авг 06, 2011 12:02 pm 

Течо го каза. Навсякъде палят факли, само агитката на Левски бате слуша батков к'во каже. Ама нали трябват кинти. Иначе се смеeм на литекс и на разни други, че били платени фенове. А някои хора какви са в тоя сектор? Може Спартак Търнава да дойдат на Герена и да запалят факли, нали?
Владо колко пъти каза, че повече няма да има подобни глупости в сектора. Какво стана? Свалят се хора от оградите и се удрят. За пореден път се удрят ЛЕВСКАРИ от... уж левскари. ПО КАКЪВ НАЧИН ЧОВЕК ДА СИ ИЗРАЗИ РАДОСТТА БЕ? Стюардите на Спартак стоят долу пред сектора и се смеят на това, че наш стюард блъска хората да не се качват на оградата. Е дай като вкараме гол да си седнем мирно. Друг стюард отива и блъска факлата от ръката на момче. На следващия мач в А група, същия тоя стюард ще запали факла. После всички левскари да сме се обединили. С кой бе? С тея дето налитат на левскари? Искам да разбера НКП за какво се създаде? Владо да вземе някаква позиция най-накрая. Щото, ако не може да го направи, не знам какво прави на този "пост".

серящия гъз с хуй да достигне.

Последна промяна ultima frontiera на Съб Авг 06, 2011 1:21 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Авг 06, 2011 12:25 pm 
Аватар

angysarmy написа:
Пичове, добре, ясно новия ред е простотия, но има нещо друго. Hали твърдим, че когато отидем на стадиона и пеем, прегърнати един до друг сме като братя, защото ни обединява идеята, нали така.Е, хубаво защо тогава когато жилетките тръгнат да бият някой човек, който в 80 на 100 от случаите е невинен, защо тогава не скочим всички да му помогнем, а се споглеждаме един друг уплашени и единственото, което правим е да освиркваме?

Мисля, че си достатъчно запознат, че да не питаш такъв въпрос... :smt006 Според мен, ще си ги търпим още много дълго време, ще си бият, ще си правят каквото искат и всички ще гледаме...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Авг 06, 2011 12:27 pm 

Собствениците в България отдавна намериха точната формула - вместо пари за глоби, пари за феновете. Съчетаваш полезното с приятно - от една страна излиза по-евтино, от друга си осигуряваш тишина и комфорт за дълъг период от време. По едно време и при чорбарите бе същата история - само че Главата не може да стъпи на малкия пръст на нашия ред :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Авг 06, 2011 12:40 pm 
Аватар

Моят коментар по темата като присъствал на място- българска работа...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Авг 06, 2011 1:02 pm 
Аватар

Росен написа:
Обаче винаги се появява някой, който да нарече останалите "мрънкялници", извисявайки се морално над тези, които имат наглостта да не са доволни от нещо. Какво на всички ви харесва тая дума "мрънкялници" и "мрънкачи" ?

Роска въобще не ми беше от любимете във форума, но напоследак казваш доста точни мнения :smt023

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Авг 06, 2011 1:05 pm 
Аватар

ultrafan_rs написа:
Собствениците в България отдавна намериха точната формула - вместо пари за глоби, пари за феновете. Съчетаваш полезното с приятно - от една страна излиза по-евтино, от друга си осигуряваш тишина и комфорт за дълъг период от време. По едно време и при чорбарите бе същата история - само че Главата не може да стъпи на малкия пръст на нашия ред :bigok

"Ще направим на Батков предложение, на което няма да устои" :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Авг 06, 2011 1:09 pm 
Аватар

Абе от всичките ми наблюдения досега не става въпрос за пари, ами за нещо друго, ама карай... Нещата не са едностранни, ама аз съм най- малко човекът, който трябва да дава мнение. Факт е към текущ момент, че фракциите повече пречат, отколкото помагат за организацията в сектора.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Авг 06, 2011 1:09 pm 
Аватар

Young & Reckless написа:
Искам да разбера НКП за какво се създаде? Владо да вземе някаква позиция най-накрая. Щото, ако не може да го направи, не знам какво прави на този "пост".

Моята позиция не е за пред форума , защото ако кажа някои неща утре ще се цитират по пресата. Този форум се чете от журналисти и ушев. Това което стана в Търнава беше много глупава постъпка на някои хора. За тези , които много се интересуват какво става , да ми се обадят на телефон 0888915001 или да дойдат в кафето. Тука като ви чета коментарите направо щях да падна , разбрах че има много бити хора и какви ли не още работи , което е смешно. Когато имаш позиция трябва да си я отстояваш. Само ще кажа , че Левски се подкрепя 90 минути навсякъде , спомнете си девиза на Сектор Б - НИТО КАПКА СТРАХ , НИТО КРАЧКА НАЗАД!

Моля модераторите да изтрият утре този профил.Не желая повече да чета глупостите на хора който си седят вкъщи и го играят ГОЛЕМИ ултраси пред клавиатурите.Искам този форум да се използва само и единствено за градивни неща, в полза на Левски.

В.Владимиров

http://www.facebook.com/pages/Nacionalen-klub-na-privrzenicite-na-Levski-Sofia-NKP/126752854060231

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Авг 06, 2011 1:42 pm 
Аватар

Защо имаше само 1 автобус?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Авг 06, 2011 1:53 pm 

Траян написа:
Защо имаше само 1 автобус?

А защо не ?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Авг 06, 2011 2:03 pm 
Аватар

Давай мощно във Варна те искаме пак с микрофона! Ще ги изкъртиме!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Авг 06, 2011 2:12 pm 
Всичко наред ли ви е???Неадекватен въпрос и неадекватен отговор.
Траяне, може би ако се бяха записали 100 човека, щеше да има 2 рейса.Месеца е такъв, че масата хора са по морето, а и самия мач не предразполага към "десант", ако ме разбираш.
Но няма и нужда да говориш със сарказъм, за това че той се опитва да разпява.Като не ти харесва, качи се ти на вишката и почвай :wink:

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Съб Авг 06, 2011 2:16 pm 
Аватар

Щом ви харесва така - екстра :)

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 4703 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66 ... 157  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]