benito написа:
Що не говорите директно за това, което се случва ами всеки заобикаля? Тия помияри дето бият Левскари трябва да бъдат точно те бити и изгонени от сектора... видяхте феновете не Динамо Киев кво направиха с ония стюарди, които също като наще им се правиха на шефове... начупиха им главите и ги изхвърлиха през оградата на сектора. Тоя долу дето дава тон(не Марто, а оня другия с татусите) той изобщо не е никакъв фен на тоя отбор... нашарел се е с татоировки на Левски ама той дори не знае какво е Левски... той си няма и грам понятие как да дава тон и т.н. Вместо да надъхва той отегчава повечето и не им се пее... защо преди да започнем да пеем " На площад Сан Бабила" не каже на всички да млъкнат да се успокоят и когато даде тон да пеят всички заедно и да пеят бавно без да бързат и т.н. Тогава може и да я изпеем като хората... а той както крещи 10 мин Левски Шампион изведнъж дава тон - на площаддд сан бабилаа... и всеки си мрънка под носа и нищо не правим в крайна сметка... срам не срам чуйте прасетата как я пеят тая песен... нищо, че са откраднали от нас и пеят против нас... чуйте как я пеят бавно и мощно... и я пеят всички... трябва това момче Марто да дава тон... не го познавам лично, но когато той дава тон се вижда, че го умее това и ме надъхва много повече... пък и самото присъствие на тия лайнари долу кара повечето хора да се страхуват и не се чувстват комфортно в сектора. Ако тия ги няма там дали няма да е по-добре? Дали няма повечето да се чувстват по-добре? Говорите ми кво правили за сектора... правят щото Ганя им дава пари за това и се държат не като фенове те и не са фенове де... ами като полицаи вътре... това не може да бъде агитка... това не може да бъде СВОБОДА както пеем... в тоя сектор е жив комунизъм... тия трябва да бъдат бити и изгонени от там с юмруци и шутове... тогава всеки ще се отпусне и ще се почуства свободен... всеки който иска ще си запали факла и няма да бъде бит! От кога взехте да мислите дали ще глобят Батков? Много толерантни станахте... аз другите агитки не съм видял да мислят за това... правят си кефа пеят си и когато отбора не върви направо нахлуват и бият наред... а ние 1 година пеем Батков к.р... на другата година му пазим парите? Защо? Защото преди 2 години им даваха пари на тия долу да пеят против Батков, а сега той им дава пари да бият хората вътре... Не ангажирам никой с мнението си... но според мен това е проблема в сектора!
Успех с побоя.
Колкото до Т. всеки си има стил колко е правилен или погрешен няма да коментирам, не ми е работа, обаче и той и М. си разпяват, както го чувстват, както те преценят, като те сложат теб, тогава ще се чудиш ти как да разпяваш. Пък и силно се съмнявам да смееш да му кажеш нещо такова в очите.
Ако ги няма, не просто ще е по - добре, сектора ще разцъфне. Но запад плаши много хора (прасета) !
Andy Frain написа:
Няма кво да мрънкате!На който не му харесва положението в Б сектор да се маха, аз го направих преди 2 години.Може оттогава да съм еврофен, ама поне не преливам от пусто в празно.
Toва ли е решение ? Като има проблем - бягаме ? Отиваш си в Сектора и си подкрепяш отбора, надали някой от "биячите" ще вземе да те търси нагоре по сектора... или изобщо.
П.П. На мен ми е много чудно що на мен нищо не са ми казали, а седя от 4 години до тях ?