forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Сря Авг 13, 2025 10:06 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 4703 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65 ... 157  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: Сектор Б
МнениеПубликувано на: Пет Авг 05, 2011 3:26 pm 

аз от едно 10тина години едно и също повтарям и все ми се отвръща как нещата ще се променят към по-добро. Даже ми писаха лични тука да съм чакал и да съм имал търпение. Муахахах! Кво търпение, кви 5 лева? Още 100 години да минат, когато не Левски, а други интереси са ти приоритет и определят какво да става в сектора, нищо няма да се промени. Ще се заплашва, ще се бие в сектора, че и извън него, ще те гледат лошо и т.н. и т.н.

Аз лично от бая време не присъствам активно в сектора и честно казано май така ми е по-спокойно. Евала на тея, които продължават въпреки цялата простотия да се занимават и да дават всичко от себе си(и усилия, и пари, и време) в опити да поддържат сектора жив. Учудвам се на търпението им.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 05, 2011 3:34 pm 

да отбележа, че се пише Омаловажава :bigok щото доста се среща в темата :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 05, 2011 3:41 pm 
Аватар

Tech0 написа:

Като чета мненията на forzabloo и горе долу сме на едно мнение. Не се имам за нещо кой знае какво, никога не деля хората в сектора по какъвто и да е статус, но не мога да си позволя "лукса" най-големите идиоти на света, които не знаят къде се намират да ми развалят целия кеф. Извинявам се за проявената слабост, но ще продължа да драскам по форумите и почти да не стъпвам на мач. При мен поне има тенденциозно разграничаване от Сектор Б и не мога да бъда обвиняван, че ще съм след 10 дни пак там, забравил всичко.

За добро или зло не ходя в сектора от около 4 години именно заради такива невиждани (може би само при свинете) простотии. Инициативата с фонда и ремонта ми вдъхваха надежди, е всичко ще е супер, но и тази година не забравиха да си покажат глупостите и да отблъснат още повече хора, котио по сходни причини също ходят в други сектори или въобще преустановиха да ходят. Доста такива пзоанвам.

Последна промяна Goviado на Пет Авг 05, 2011 3:43 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 05, 2011 3:41 pm 

Няма кво да мрънкате!На който не му харесва положението в Б сектор да се маха, аз го направих преди 2 години.Може оттогава да съм еврофен, ама поне не преливам от пусто в празно.

ВЪН ДОНОСНИЦИТЕ ОТ ЛЕВСКИ!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 05, 2011 3:50 pm 

benito написа:
Що не говорите директно за това, което се случва ами всеки заобикаля? Тия помияри дето бият Левскари трябва да бъдат точно те бити и изгонени от сектора... видяхте феновете не Динамо Киев кво направиха с ония стюарди, които също като наще им се правиха на шефове... начупиха им главите и ги изхвърлиха през оградата на сектора. Тоя долу дето дава тон(не Марто, а оня другия с татусите) той изобщо не е никакъв фен на тоя отбор... нашарел се е с татоировки на Левски ама той дори не знае какво е Левски... той си няма и грам понятие как да дава тон и т.н. Вместо да надъхва той отегчава повечето и не им се пее... защо преди да започнем да пеем " На площад Сан Бабила" не каже на всички да млъкнат да се успокоят и когато даде тон да пеят всички заедно и да пеят бавно без да бързат и т.н. Тогава може и да я изпеем като хората... а той както крещи 10 мин Левски Шампион изведнъж дава тон - на площаддд сан бабилаа... и всеки си мрънка под носа и нищо не правим в крайна сметка... срам не срам чуйте прасетата как я пеят тая песен... нищо, че са откраднали от нас и пеят против нас... чуйте как я пеят бавно и мощно... и я пеят всички... трябва това момче Марто да дава тон... не го познавам лично, но когато той дава тон се вижда, че го умее това и ме надъхва много повече... пък и самото присъствие на тия лайнари долу кара повечето хора да се страхуват и не се чувстват комфортно в сектора. Ако тия ги няма там дали няма да е по-добре? Дали няма повечето да се чувстват по-добре? Говорите ми кво правили за сектора... правят щото Ганя им дава пари за това и се държат не като фенове те и не са фенове де... ами като полицаи вътре... това не може да бъде агитка... това не може да бъде СВОБОДА както пеем... в тоя сектор е жив комунизъм... тия трябва да бъдат бити и изгонени от там с юмруци и шутове... тогава всеки ще се отпусне и ще се почуства свободен... всеки който иска ще си запали факла и няма да бъде бит! От кога взехте да мислите дали ще глобят Батков? Много толерантни станахте... аз другите агитки не съм видял да мислят за това... правят си кефа пеят си и когато отбора не върви направо нахлуват и бият наред... а ние 1 година пеем Батков к.р... на другата година му пазим парите? Защо? Защото преди 2 години им даваха пари на тия долу да пеят против Батков, а сега той им дава пари да бият хората вътре... Не ангажирам никой с мнението си... но според мен това е проблема в сектора!

Ей клоун за човека дето пее с татусите не дей да говориш шот той като е ходил на мачове и сее бил за Левски ти гаранция не си знаел сьществува ли дядо коледа или не Аман от ревльовци!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 05, 2011 3:53 pm 
Бих желал да прочета мненията за случващото се от : LSFC , West , The Rascal , Kafeneto и IRR .
Някой от тях са дали много за сектора , Kafeneto пък е боса на фен клуба ... или поне чрез този ник се очаква да говори Гугутката . Та .. ако имат желание да напишат по два-три реда , защото все пак са били и са фактори в сектора . Аз този въпрос няма да го коментирам повече , защото аз отдавна направих своя избор и той не е при "биЯчи" на левскари ! И доста хора ми се учудиха на избора , други ме търсиха къде ли не за да ме бият (нямам нищо против стига да сме 1:1) .

едит : никой от вас момчета да не ми се чувства длъжен ... просто ми е интересно какво мислите . Мисля че на Subata и IRR им прочетох мненията долу-горе за случилото се снощи (и като цяло в сектора) . Ако някой от споменатите по-горе иска да разбере защо са ми техните мнения мога да му отговоря . Благодаря предварително ! :levski

Последна промяна Bеatbox Rocker на Пет Авг 05, 2011 4:25 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Пет Авг 05, 2011 4:06 pm 
Аватар

benito написа:
Що не говорите директно за това, което се случва ами всеки заобикаля? Тия помияри дето бият Левскари трябва да бъдат точно те бити и изгонени от сектора... видяхте феновете не Динамо Киев кво направиха с ония стюарди, които също като наще им се правиха на шефове... начупиха им главите и ги изхвърлиха през оградата на сектора. Тоя долу дето дава тон(не Марто, а оня другия с татусите) той изобщо не е никакъв фен на тоя отбор... нашарел се е с татоировки на Левски ама той дори не знае какво е Левски... той си няма и грам понятие как да дава тон и т.н. Вместо да надъхва той отегчава повечето и не им се пее... защо преди да започнем да пеем " На площад Сан Бабила" не каже на всички да млъкнат да се успокоят и когато даде тон да пеят всички заедно и да пеят бавно без да бързат и т.н. Тогава може и да я изпеем като хората... а той както крещи 10 мин Левски Шампион изведнъж дава тон - на площаддд сан бабилаа... и всеки си мрънка под носа и нищо не правим в крайна сметка... срам не срам чуйте прасетата как я пеят тая песен... нищо, че са откраднали от нас и пеят против нас... чуйте как я пеят бавно и мощно... и я пеят всички... трябва това момче Марто да дава тон... не го познавам лично, но когато той дава тон се вижда, че го умее това и ме надъхва много повече... пък и самото присъствие на тия лайнари долу кара повечето хора да се страхуват и не се чувстват комфортно в сектора. Ако тия ги няма там дали няма да е по-добре? Дали няма повечето да се чувстват по-добре? Говорите ми кво правили за сектора... правят щото Ганя им дава пари за това и се държат не като фенове те и не са фенове де... ами като полицаи вътре... това не може да бъде агитка... това не може да бъде СВОБОДА както пеем... в тоя сектор е жив комунизъм... тия трябва да бъдат бити и изгонени от там с юмруци и шутове... тогава всеки ще се отпусне и ще се почуства свободен... всеки който иска ще си запали факла и няма да бъде бит! От кога взехте да мислите дали ще глобят Батков? Много толерантни станахте... аз другите агитки не съм видял да мислят за това... правят си кефа пеят си и когато отбора не върви направо нахлуват и бият наред... а ние 1 година пеем Батков к.р... на другата година му пазим парите? Защо? Защото преди 2 години им даваха пари на тия долу да пеят против Батков, а сега той им дава пари да бият хората вътре... Не ангажирам никой с мнението си... но според мен това е проблема в сектора!

Успех с побоя.

Колкото до Т. всеки си има стил колко е правилен или погрешен няма да коментирам, не ми е работа, обаче и той и М. си разпяват, както го чувстват, както те преценят, като те сложат теб, тогава ще се чудиш ти как да разпяваш. Пък и силно се съмнявам да смееш да му кажеш нещо такова в очите.

Ако ги няма, не просто ще е по - добре, сектора ще разцъфне. Но запад плаши много хора (прасета) !

Andy Frain написа:
Няма кво да мрънкате!На който не му харесва положението в Б сектор да се маха, аз го направих преди 2 години.Може оттогава да съм еврофен, ама поне не преливам от пусто в празно.

Toва ли е решение ? Като има проблем - бягаме ? Отиваш си в Сектора и си подкрепяш отбора, надали някой от "биячите" ще вземе да те търси нагоре по сектора... или изобщо.

П.П. На мен ми е много чудно що на мен нищо не са ми казали, а седя от 4 години до тях ?

Последна промяна Лазар на Пет Авг 05, 2011 4:20 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 05, 2011 4:15 pm 
Аватар

Дали няма да посмея а? На едно гостуване доста неща му казах в очите! Абе аре със здраве кво ли се занимавам и аз... както казахте на който не му харесва няма да ходи това е. Нека ви бият и псуват всеки мач... иначе се правете на ултраси.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 05, 2011 4:22 pm 

На последните листовки пишеше: Подкрепяй ЛЕВСКИ навсякъде и по всяко време, независимо от резултат! Батков не е вечен, ще си тръгне някой ден, а с него, дай боже, да си отидат и проблемите. Ама дотогaва какво, само ще се сере ли? Има си Фонд Сектор Б, има и чисто нов сектор. В това ми е надеждата. Само Левски и горе главите. :levski

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 05, 2011 4:34 pm 
Всеки сам преценява, дали да се бори или да се откаже.Всеки има това право, но тук се превръща в проблем за другите.
Аз съм преценил, че ще остана и ще се боря.Видял съм че имаме огромен потенциал.Трудно е да накараш някой човек, да е активен,
да съдейства, да е адекватен.Но най-лесното нещо е да го откажеш.Може би и затова, само лошите неща се отчитат и на тях се набляга.
Не си мислете, че искам да защитавам някой.Нито знам стюардите от коя фракция са били, нито знам какво се е случило.Чух 5 версии, но
ще изчакам да ми кажат от първа ръка.
Наистина много неща не са ясни на масата хора тук, неща премълчани умишлено или не.
Фонда е една прекрасна инициатива, която трябва да набира скорост.Според мен това е начина за самоиздръжка, както и път нагоре.
Ако на някой не му харесва, просто да си замълчи, защото с негативните си изказвания, няма представа колко хора отказва и им убива ентусиазма.
От вчера нямам никакво желание да отварям сайтове и да чета помията излята върху Левски.А тези клипове, за които се водят страшни спорове ги гледах 1 път и нямам намерение да повтарям.

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Пет Авг 05, 2011 4:37 pm 
Аватар

Жалко за момчетата от СД. А отрепките от НКП (Запад) нямат нито общо с онзи ЗАПАД, който беше едно време. Сега там са се събрали най-големите утайки, слагачи, авантаджий и 16-17 годишни боклучета, които си мислят, че са безмъртни и скачат на хора, които са дали толкова за този сектор, колкото те няма да дадат и за 3 техни жалки животчета. И помнете жалкари, че рано или късно всеки си намира майстора... ;)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 05, 2011 4:40 pm 
Аватар

LS1914 подписът ти е точно за тази тема. :smt023

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 05, 2011 5:36 pm 

Добре де, за 2(ПОДЧЕРТАВАМ ДВЕ!!!) запалени факли какво толкова щяха да ни направят от УЕФА и каква щеше да е евентуалната "глоба"? Докога ще търпим подобни сцени? Тъкмо последната година се бяхме понадигнали, както си трябва и след това гостуване отново старата песен на нов глас... еми не знам за вас, но на мен ми писна.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 05, 2011 5:44 pm 
Аватар

Аз съм свикнал да уважавам и изслушвам всяко мнение,споделено от съмишленик,дори и когато е различно от мойто.В момента някой от Вас в стремежа си да се вълнуват,неволно карат хора,които полагат неимоверни усилия, да звучат оправдателно,защо.Да,няма нищо по-чисто от начина по който върви Фонда,не карайте тия хора да се чувстват без вина,виновни.Неприемливо е да се засилват епитетие,дори и заради това,че все още никой от участващите не е споделил неговото мнение за случката на стадиона,няма никаква необходимост и да се появяват и някакви гадатели,които май ги вълнува повече клюката и както не веднъж съм казвал,на стадиона няма фен организации,всички сме от Левски,този който е тръгнал да съвместява няколко неща си е за негова сметка

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 05, 2011 5:49 pm 

Е тук си в грешка. Точно това е проблемът - за съжаление има и организации, има и отделни хора, има и взели се насериозно. Не сме обединени така, както ни се иска. И не чак всеки, идващ на стадиона, заслужава уважение. Защото може да си си вдигнал задника да дойдеш, но после да направиш още хиляда неща, за да опровергаеш доброто впечатление за себе си. Лично мнение, говоря по принцип.

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 05, 2011 5:51 pm 
Аватар

Ако нямаше организации, щеше да има обединен и силен сектор.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 05, 2011 5:53 pm 
Аватар

Поглед в бъдещетоо.....Лето 2120 от какво запада взе властаа...В сектор Б са запада (100 човека) +- 20 20 Пуберии..... НЕ ПОКЛАТИМИЯТ ХИМН УМРИИ ВРАТАРЧЕЕ все още сее пее ....на там не ми се продължаваа... :(

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 05, 2011 5:54 pm 
Аватар

Инче писах като бесен,а ти се хвана за последното изречение :lol: ,зная какво съм писал,зная и защо съм го писал,зная къде греша ,даже и защо :D ,дай си бележника :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 05, 2011 5:56 pm 

Видях какво си написал и съм съгласна с теб за абсолютно всичко. :) И аз искам всички да сме левскари и нищо друго на стадиона, и аз искам да се подкрепяме и да сме единни. Но то и от нас си зависи :)
САМО ЛЕВСКИ!

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 05, 2011 6:05 pm 
Аватар

IRR, да, не трябва да се отказваме, ама не трябва да се правим, че проблема не съществува. Всички тея неща с фонда, новия вид на сектора и т.н. са похвални. Знам, че аз а и много други хора биха помагали за сектора, обаче трябва да се мисли по-мащабно - докато сектора е разделен по такъв начин реално няма как да вървим напред. И не е необходимо да измисляме топлата вода, много агитки са минали по тоя път.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 05, 2011 6:31 pm 
Аватар

Andy Frain написа:

Бате аз го смених ма на гостувания нема как, сеш се :smt023

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 05, 2011 6:44 pm 
Аватар

Аз, не смятам да се отказвам от ЛЕВСКИ, или да сменям сектора, заради купчина продажници с жилетки, няма да ме изгонят, ако ще да ме бият 2 дни. А Фонда, е светъл лъч в сектора и всеки един ЛЕВСКАР трябва да го осъзнае, той е направен за да се издържаме сами, а не да сме зависими от Агент Тара и да чакаме да развърже кесията за някоя хореография или за стотина факли. За да можем да кажем - "ей това го направихме сами със собствени средства", не смятам, че има някой, които е недоволен от Фонда.Изкараха се толкова красиви работи благодарение на него, колкото не са изкарвани за години. Относно проблемите в сектора, няма какво повече да се говори, просто преминаваме сигурно през най-тежкия период като публика, защото комунистите не можаха да се изгаврят с ЛЕВСКИ, така както го правят интересите на някои хора. Но нали знаете ЛЕВСКИ Е ВЕЧЕН, а Тара е обречен, както и заобикалящите го. Ще има възмездие рано или късно, такъв е живота.. колелото се върти.

АРЕ ГОРЕ ГЛАВАТА И САМО СИНИТЕ ! :levski

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 05, 2011 6:54 pm 
Аватар

Аз пък ще продължа да ходя в сектор "Б".

Аз имам само приятели в Дивизията, ама не може такива драми бе, момчета. "Новият ред" е пълня тиня, ама какво правим иначе? Хубаво, аз го казвам от позицията на ненатоварен със задачи в тоя сектор човек, но какво правим? Да се надвикваме с чаршафите ли?

На всички ни е много криво в момента - отпаднахме за пореден път по най-каръшкия начин, но това сме ние, затова сме от Левски. Щото след два мача ще избухнем с некоя мощна победа, а сега сме в калта. И ще знаем кво значи тая победа. Спомнете си сезон 2009/2010 и след това лятото и есента на 2010 г.

Всички знаем кои са виновниците. Наречете го "примиренчество" и "затваряне на очите", но от бойкот и разнобой печелят само утрепките, които мразят Левски.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 05, 2011 7:35 pm 
Аватар

Morning Glory написа:
ти нали не много отдавна при подобна ситуация пускаше теми да се ходи в сектор А :ohmygod

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 05, 2011 8:03 pm 
Аватар

А някой накрая ще каже ли какво точно е станало?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 05, 2011 8:41 pm 
Hypnotic написа:
IRR, да, не трябва да се отказваме, ама не трябва да се правим, че проблема не съществува. Всички тея неща с фонда, новия вид на сектора и т.н. са похвални. Знам, че аз а и много други хора биха помагали за сектора, обаче трябва да се мисли по-мащабно - докато сектора е разделен по такъв начин реално няма как да вървим напред. И не е необходимо да измисляме топлата вода, много агитки са минали по тоя път.

Никой не се прави, че проблем не съществува.Но проблем не се оправя с отказване и бягане, а с ДЕЙСТВИЯ!
Всичко отива натам, че каквото и ново да се направи, някои хора са си същите и не искат да се променят.
И тук не става дума за една фракция, а за всичките и по-точно за хората, които ги движат.

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Пет Авг 05, 2011 9:12 pm 
Аватар

Абе, нали уж "Сектор Б е там, където са левскарите", какво стана?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 05, 2011 10:09 pm 
Аватар

IRR написа:
Никой не се прави, че проблем не съществува.Но проблем не се оправя с отказване и бягане, а с ДЕЙСТВИЯ!
Всичко отива натам, че каквото и ново да се направи, някои хора са си същите и не искат да се променят.
И тук не става дума за една фракция, а за всичките и по-точно за хората, които ги движат.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 05, 2011 10:43 pm 
Аватар

Hypnotic написа:
Morning Glory написа:
ти нали не много отдавна при подобна ситуация пускаше теми да се ходи в сектор А :ohmygod

Купиха ме с парите на Ганьо, знаеш как е.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 05, 2011 10:47 pm 
Аватар

Наплашените от произвола, що не се обедините? Не за друго, ами да ви е по-споко като сте заедно...

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 4703 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65 ... 157  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]