forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Сря Авг 13, 2025 10:06 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 4703 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64 ... 157  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: Сектор Б
МнениеПубликувано на: Пет Авг 05, 2011 1:24 pm 
Аватар

Открийте разликите....

:arrow: Ето го резултата от новия ред

http://www.sportal.bg/sportal_tv.php?ca ... ideo=37219

http://www.sportal.bg/sportal_tv.php?ca ... ideo=37221

Прикачени файлове:
ArtmediaSlovakia-LEVSKI_0-1_UEFA-1.jpg
ArtmediaSlovakia-LEVSKI_0-1_UEFA-1.jpg [ 87.7 KiB | Прегледано 3910 пъти ]

Последна промяна angysarmy на Пет Авг 05, 2011 1:27 pm, променена общо 2 пъти
Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 05, 2011 1:27 pm 
Както написаха вече, Това е играта.Всички участници се съобразяват с правилата.
Аз съм от Левски, а всички които са срещу Левски, са мой врагове.Това е положението.
Ти си имаш главана раменете и преценяваш.Има агресивни хора, има и спокойни хора.Заради това има и различни сектори.Лошото е че свинете не подбират, както и чуждите агитки :wink:

Angysarmy...направо разцепи мрака :shock: Тия 2 гостувания имат само едно общо между тях, че единия отбор е Левски.Време, дата, заряд и прочие нямат нищо общо!Много се изложи, да знаеш.Все едно гледам свинските сравнение за Рим.

Последна промяна IRR на Пет Авг 05, 2011 1:29 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Пет Авг 05, 2011 1:27 pm 
Аватар

...

Последна промяна south на Пет Авг 05, 2011 1:31 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 05, 2011 1:30 pm 
Аватар

Не... за съжаление не са само това разликите, на едната снимка хората се прегръщат, радват и палят факли след гола, а на другите едни продажници в зелено бият ЛЕВСКАРИ.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 05, 2011 1:35 pm 
Аватар

И гледам никой не си тръгва от стадиона :)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 05, 2011 1:35 pm 

Нито сме единни в делата, нито на някои хора Левски им е в сърцата.
Ако се пееше със същото желание с което се палеха факли, щеше да е чук!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 05, 2011 1:40 pm 
Доста извратен поглед.Чудно как хората ще си тръгнат от снимката :lol:
А специално за БИЕНЕ, ако визираш видяното от клипа на спортал....заеби.

Наистина, ако се пееше със същия ентусиазъм, както се палят факли..ехееее..щяхме да сме доста добре.

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Пет Авг 05, 2011 1:46 pm 
Аватар

Смърт за факлите!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 05, 2011 1:51 pm 
Аватар

Пиша за последно по темата - затова на стадиона си има 3 сектора. Ако си просто любител на футбола, не те интересуват феновете, факлите, знамената - А и В са за теб, ако се биеш в гърдите, че си от агитката и че си ултрас трябва да се съобразяваш с неписаните правила. Няма лошо, когато имаш приятели и познати, както в случаите с Търнава и Лацио да си пиете на една маса, да обмените опит. Когато обаче става дума за хора, чиито девиз е ''кзл'' и ''стига ми тая награда за Левски да няма награда'' решението е едно - бой и унижение. Повечето хора в агитките са водени от страстта, а когато това е определящо си краен в някои ситуации и преценки. Когато повечето хора отсреща са помияри, ще страдат и невинни, както от наша, така и от тяхна страна. И да боеве на футболна основа има още от 1889г. и ще ги има дори, след като нас ни няма. Това е играта, това е реалността, също като живота и улицата.

Цитат:
Аз, попринцип, мога да задам същия въпрос за наркоманите, метълите и всички, които не харесвам. Всеки си има глава на раменете и си отговаря за постъпките !

Има разлика между метала и дори наркомана, който вреди на себе си и изрезките подиграващи се със смъртта на идола ти и приятеля ти.

Хубаво е че има и романтици, като теб, но ситуацията е малко по различна.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 05, 2011 1:57 pm 

IRR, не те познавам лично, но ти имам голям респект, защото съм запознат какви неща си правил за сектора! В момента обаче седя и се чудя ти ли си, или не си ти ?! :shock: Клипа в спортал е красноречив! Още в началото се вижда как един стюард раздава ритници в долната част на сектора, но смелостта да скочат на момчетата с факлите не им достигна, защото на гостуване ги няма половината ПРОДАЖНИЦИ дето пазят джоба на Батков. Не съм от Дивижън, но те нито са натрапвали приятелството си на някого както го изкарваш, нито са задължили някого да вдига трансперанти. Помоли се да се ограничат обидите по посока на противника, защото момчетата са били път от Словакия, за да подкрепят Левски срещу свинете. Трансперанти даже съм сигурен, че нямаше да има, но след случая с техния фен.... ако това е слагачество :ohmygod . Изразът на човешка позиция в такъв момент е не просто нужен, а задължителен! Всички, които ще напишат, че правим от мухата слон, не знаем, говорим празни приказки, филмираме се, целим да създадем разкол..... БЪДЕТЕ ЧИСТИ ПРЕД СЪВЕСТТА СИ И НАЗОВАВАЙТЕ ИСТИНАТА В ОЧИТЕ! Така го е правел Апостола, така трябва да го направим и ние, когато има търговци в храма!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 05, 2011 1:57 pm 
IRR написа:
Доста извратен поглед.Чудно как хората ще си тръгнат от снимката :lol:
А специално за БИЕНЕ, ако визираш видяното от клипа на спортал....заеби.
.

Абе пляскат му факлата през ръката все едно не е човек, а някакъв помияр. Как искаш да реагират хората на това? Същите тези пребиваха левскари за щяло и нещяло. Същите тези сваляха транспарант. Същите тези пеят "Левски значи свобода". Ако продължаваме да игнорираме това, скоро ще си патим още по-брутално.

Смятам да поспра с писането, защото навярно съм и прекалил покрай емоциите вчера. Съветвам повече хора да заебат клавиетурата за малко :wink:

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Пет Авг 05, 2011 2:03 pm 
Аватар

Не ми харесва това че голяма част от хората са наплашени от случващото се, то не бяха бити хора в сектора, заплашвани, псуваници, знам че и на теб не ти харесва и искаш нещата да се оправят. Знаеш колко хора смениха сектора и колко дори вече не идват и са прави донякъде, защото не се чувстват свободни и дори да имат мнение не се взима насериозно. Съгласен съм че трябва да има правила в сектора, но настоящите ми се струват прекалени. Респект към теб човече, правиш толкова много за този сектор и се чудя от къде ги имаш тези нерви и сили. Може и съм сигурен че си прав за повечето работи, но виж че и на другите хора не им харесва това което се случва и то не е от скоро... Тука е писано вече доста на тая тема, може и още да си пишеме, но това няма да оправи нещата в сектора :smt001

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 05, 2011 2:15 pm 
Аватар

Аз като говорех, че се пребиват левскари без причина ми вкарахте ебати храната. Ама ето, старата песен на нов глас.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 05, 2011 2:17 pm 
Аватар

Момчета, нема смисъл да се дърпате за такива неща. Всички искаме едно и също. Тъпо е обаче след такова нещо да влезнат 30 човека във форума и да напишат, че няма да стъпват повече в тоя сектор, че няма да ходят на мачове и така. Нищо няма да постигнем по тоя начин. Сега тоя фонд дето го мъчим как според вас ще просперира, като около 1000 човека сигурно вече са прочели, че в сектора е пълно с търгаши и т.н. Опитваме се да градим некво доверие и заради такива глупости то пропада напълно, замислете се и от тази страна. Angrysarmy а теб съм те забелязал след всеки такъв инцидент влизаш тука и почваш да пишеш некви ебати крайните мнения и некви безумни сравнения. Един ден може би нещата ще се оправят, няма да ги има тея интриги, няма да го има тоя собственик и тогава ще е много по-добре, само че докато дойде тва време трябва и ние да натискаме, щото в противен случай нищо няма да остане от тая идея, зад която всички ние стоим...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 05, 2011 2:22 pm 
Аватар

То и сега няма :smt006 Разделения в сектора, масово хората не се интересуват от трагичните резултати на отбора, а някои дори са доволни от това и така :smt023

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 05, 2011 2:25 pm 
Аватар

преди години звезда и те бяха в нашето положение,но направиха някаква стабилна пропаганда и сега всеки мач са по поне 10 000 :smt023

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 05, 2011 2:33 pm 
Аватар

Някой с коментар за случката в началото на видеото?Долу,в дясно на видеото се вижда какво става!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 05, 2011 2:35 pm 

Абе на вас двамцата(maxsupport,bobby) няма ли кой да ви ограничи мненията? От снощи не сте спрели да пишете в 52 теми някви неща дето нямат и грам връзка с това, което говорим!

suba, много добре те разбирам, братле. Знам колко много усилия изисква тоя фонд и всичко покрай него, но кажи ми честно с ръка на сърце. Имат ли смисъл тия неща, когато отиваме на мача със страх и нямаме и грам общо с ултрас ?! Знам, че е тежко трудът ти да иде на вятъра, но това няма да го предизвикаме ние с наще мнения, а ония дето бият левскари в собствения им сектор.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 05, 2011 2:42 pm 
Аватар

VANDAL написа:
suba, много добре те разбирам, братле. Знам колко много усилия изисква тоя фонд и всичко покрай него, но кажи ми честно с ръка на сърце. Имат ли смисъл тия неща, когато отиваме на мача със страх и нямаме и грам общо с ултрас ?! Знам, че е тежко трудът ти да иде на вятъра, но това няма да го предизвикаме ние с наще мнения, а ония дето бият левскари в собствения им сектор.

И аз искам да има факли и яко пиротехника, но в момента нито аз нито ти можем да променим ситуацията. А тва, че няма грам "ултрас" не съм съгласен. Аз не съм много наясно с тея етикети, но според мен се правят доста "ултрас" неща, които заслужават уважение или поне да не ги захвърляте така с лека ръка на вятъра. И тоя фонд не е нито мой, нито на IRR, нито на който и да е. Той си е на сектора и колкото повече хора обединим в тази идея, толкова по-голям шанс има да станем "ултрас" сектор, както ти му казваш :)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 05, 2011 2:46 pm 
Аватар

subata написа:
Момчета, нема смисъл да се дърпате за такива неща. Всички искаме едно и също. Тъпо е обаче след такова нещо да влезнат 30 човека във форума и да напишат, че няма да стъпват повече в тоя сектор, че няма да ходят на мачове и така. Нищо няма да постигнем по тоя начин. Сега тоя фонд дето го мъчим как според вас ще просперира, като около 1000 човека сигурно вече са прочели, че в сектора е пълно с търгаши и т.н. Опитваме се да градим некво доверие и заради такива глупости то пропада напълно, замислете се и от тази страна. Angrysarmy а теб съм те забелязал след всеки такъв инцидент влизаш тука и почваш да пишеш некви ебати крайните мнения и некви безумни сравнения. Един ден може би нещата ще се оправят, няма да ги има тея интриги, няма да го има тоя собственик и тогава ще е много по-добре, само че докато дойде тва време трябва и ние да натискаме, щото в противен случай нищо няма да остане от тая идея, зад която всички ние стоим...

Мисля че трябва да си малоумен, за да не зацепиш, че не всички искаме едно и също :wink: Тъпото е не, че след подобна случка 30 човека започват да "мрънкат" (тая дума много я обичате в тоя форум), а това, че 1 месец след случката ще се правят, че са забравили и, че нищо не се е случило и ще плюят "мрънкалниците" :)
За фонда, който си направил - Поздравления за труда, но аз лично не бих дал пари, които съм изкарал с труд, за да може някой да ми нарежда как да се харчат и да ми се прави на шефче.
П.С. Гледам, че в горното мнение използваш думата "ултрас" :ohmygod Интересно ми е какво разбираш под тая дума и какво мислиш за "ултрас сцената" в Северна Корея примерно :wink:

Последна промяна forzablue на Пет Авг 05, 2011 3:56 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 05, 2011 2:51 pm 

Тоя фонд е за Сектора, не за оня дето духа! Парите се дават не за друго, а за да имаме по-хубав сектор - всеки да има поне по един артикул от тези, за които се бъхтят хората да направят да ни е кеф на нас. :smt006 Без фонда щеше ли да я имаш тая атмосфера на дербито или всички останали знамена и транспаранти, които се правят. :levski

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 05, 2011 2:54 pm 

Далече съм от мисълта да препиша фонда на когото и да било. Това е едно от истинските неща, които са светъл лъч в нашата агитка. Идеята беше, че вие хабите най-много нерви покрай изработка, продажба и т.н. и е най-тежко за вас да виждате как всичко отива по дяволите...То стига да погледнем горящите сектори на всички големи агитки от снощи и да сравним с нашия клип, в който се раздава "справедливост" една доста неуместна думичка и ще ни стане ясно колко сме ултрас. И не е само пиротехниката...нещата са много по-дълбоки. Смяната на сектора не значи да заебем фонда :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 05, 2011 2:56 pm 
Аватар

Shorty7 написа:
Тоя фонд е за Сектора, не за оня дето духа! Парите се дават не за друго, а за да имаме по-хубав сектор - всеки да има поне по един артикул от тези, за които се бъхтят хората да направят да ни е кеф на нас. :smt006 Без фонда щеше ли да я имаш тая атмосфера на дербито или всички останали знамена и транспаранти, които се правят. :levski

:smt005 За атмосферата най-важно е да ги има хората на стадиона, а не фонда. Дреме ми за знамена, транспаранти и пирографии при положение, че разни шефчета налагат цензура какви знамена да има, кога да има пирографии и да се пишат какви ли не лъжи и простотии на тия транспаранти.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 05, 2011 2:57 pm 
Аватар

forzabloo написа:
Мисля че трябва да си малоумен, за да не зацепиш, че не всички искаме едно и също :wink: Тъпото е не, че след подобна случка 30 човека започват да "мрънкат" (тая дума много я обичате в тоя форум), а това, че 1 месец след случката ще се правят, че са зъбравили и, че нищо не се е случило и ще плюят "мрънкалниците" :)
За фонда, който си направил - Поздравления за труда, но аз лично не бих дал пари, които съм изкарал с труд, за да може някой да ми нарежда как да се харчат и да ми се прави на шефче.
П.С. Гледам, че в горното мнение използваш думата "ултрас" :ohmygod Интересно ми е какво разбираш под тая дума и какво мислиш за "ултрас сцената" в Северна Корея примерно :wink:

Брат, ти си неадекватен, сериозно нямам намерение да ти отговарям. Аз не съм ултрас като тебе, просто обичам отбора си и гледам когато имам възможност да помагам с каквото мога.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 05, 2011 3:01 pm 
Аватар

subata написа:
forzabloo написа:
Мисля че трябва да си малоумен, за да не зацепиш, че не всички искаме едно и също :wink: Тъпото е не, че след подобна случка 30 човека започват да "мрънкат" (тая дума много я обичате в тоя форум), а това, че 1 месец след случката ще се правят, че са зъбравили и, че нищо не се е случило и ще плюят "мрънкалниците" :)

Брат, ти си неадекватен, сериозно нямам намерение да ти отговарям. Аз не съм ултрас като тебе, просто обичам отбора си и гледам когато имам възможност да помагам с каквото мога.

Кое ми е неадекватното, бе брат?! Аз не съм ултрас ама не се заблуждавам като някои от вас, че това, което е сектор Б в последните 3-4 години е нещо различно от пълна пародия.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 05, 2011 3:02 pm 

forzabloo написа:
Shorty7 написа:

:smt005 За атмосферата най-важно е да ги има хората на стадиона, а не фонда. Дреме ми за знамена, транспаранти и пирографии при положение, че разни шефчета налагат цензура какви знамена да има, кога да има пирографии и да се пишат какви ли не лъжи и простотии на тия транспаранти.

Никой не умаловажава хората (?!) Казвам ти, че хората като виждат че се прави нещо в/за тоя сектор ходят с кеф. Логично е, че като няма хора не става, ама и атмосферата е по, когато има пиро и знамена и т.н.
Аре за некои транспаранти и аз не съм съгласна ама здраве да е! Само Левски :levski

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 05, 2011 3:04 pm 
Аватар

Е айде кажи къде видя, че съм написал, че сектора не е пародия в последните n години :smt017

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 05, 2011 3:13 pm 
Аватар

subata написа:
Е айде кажи къде видя, че съм написал, че сектора не е пародия в последните n години :smt017

Еми значи сме горе-долу на едно мнение. Просто ми беше интересно какво толкова неадекватно прочете в написаното от мен :roll:
Пак ще го напиша, защото явно не сте ме разбрали правилно - тая инициатива, която си подел е много положителна, но е безсмислена докато разни шефчета серат върху агитката с някви измислени правила, цензура и т.н. зад, които определено стоят користни цели и интереси. Затова и думата "ултрас" ми се струва доста далечна от сектор Б, а хората, които я употребяват тук са меко казано наивни.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 05, 2011 3:13 pm 
Аватар

Е като е пародия сектора за какво се събират тези пари? Накрая някой глупак да се изсере на всичко ...
Абе вие не разбирате май, че ситуацията е сериозна ... да биеш 1000 километра и накрая заради 3-ма глупаци с жилетки да се окаже, че не можеш да подкрепяш отбора си. Вие имате ли идея колко пари, нерви, отпуски, караници има зад едно гостуване в чужбина ... и някакви с отрицателно IQ да ми преебат всичко. Аре нема нужда ... Любчо ти сам знаеш, че преди всеки месец давах пари за фонда. От известно време не го правя, защото не виждам смисъл. Сега не ме изкарвайте, че карам другите да не дават пари и ви преебавам грандиозния план за уникален сектор.(Съжалявам, че съм съркастичен, но докато ОНИЯ ги има, такъв сектор няма да има) :(

Като чета мненията на forzabloo и горе долу сме на едно мнение. Не се имам за нещо кой знае какво, никога не деля хората в сектора по какъвто и да е статус, но не мога да си позволя "лукса" най-големите идиоти на света, които не знаят къде се намират да ми развалят целия кеф. Извинявам се за проявената слабост, но ще продължа да драскам по форумите и почти да не стъпвам на мач. При мен поне има тенденциозно разграничаване от Сектор Б и не мога да бъда обвиняван, че ще съм след 10 дни пак там, забравил всичко.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 05, 2011 3:21 pm 
Аватар

..

Последна промяна benito на Пет Авг 05, 2011 4:17 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 4703 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64 ... 157  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]