forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Съб Авг 16, 2025 9:54 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 4703 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54 ... 157  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: Сектор Б
МнениеПубликувано на: Вто Май 31, 2011 4:46 pm 
Росен написа:
darkblue, няма смисъл момче, най-много да бъдеш обявен за вечно недоволен и мрънкялник.
IRR, мога да ти гарантирам, че поне един от тези, които дават тон на вишката няма да приеме забележката добре.

Прочети мнението над твоето!Точно от такива предложения има нужда сектора.И не си мисли/мислете, че тези неща ще си останат във форума.
Мисля че не зависи от този, който дава тон.В крайна сметка ние сме там, за да подкрепяме любимия отбор, по възможно най-добрия начин.
Нещата се променят с времето.Още повече, че от доста време Сектора е на принципа проба-грешка.

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Вто Май 31, 2011 4:51 pm 
Аватар

За предложението съм съгласен. Специално за пеенето ти казвам, че дори и някой да реши да отиде при човека на вишката, има голяма вероятност да уцели този, който няма да разбере забележката :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 31, 2011 6:07 pm 
Аватар

Лазар написа:
Съгласен !

И забравих, тия "отровни" димки да не се пускат повече, всеки с малко здрав разум ще се усети защо : )

Точно тия димки са проблема на сектора :smt023 , дето ги е имало винаги, а преди бяха по няколко на мач. Сега гледам като се запалят факли, нинжите слагат шаловете на устите... Скоро кетъринга, трябва да почне да продава и противогази :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 31, 2011 6:41 pm 
Аватар

Admirer написа:
Хубаво е да има и нещо като минишествия от дадена точка до стадиона. Дано не звучи тъпо, но например от клуба на SD (които винаги са гостоприемни) до стадиона е вариант. Говоря за поне 300-400 човека (дай боже и повече!), които заедно да крачат към Герена. Хем ще има надъхване, хем яки снимки, хем СПЛОТЕНОСТ.

:smt023

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 31, 2011 7:06 pm 
Аз предлагам да се правят събори (и не ми казвайте че е чорбарско) всяка година на които да се обсъждат проблемите през изминалата година и където може да се направи нещо като де'т се вика Тийм Билдинг . Присъствието да е е наложително и дейно .... да се изказват и предложения НА МЕСТО за развитието на фен културата при нас ...... и не на последно място едно здраво напиване и пеене . Предлагам да има като едно време поне веднъж в годината отпуснати средства от НКП за масов превоз на фенове на даден мач (било то и на мач без значение) . Предлагам всеки бой в сектора да се осъжда жестоко и справедливо за да не се допускат такива неща . Предлагам за всяко решение в сектора да се гласува като право на глас да имат само и единствено тези които са подпомогнали фонда на сектора (та ако ще и с 1лв. да е) . Предлагам подкрепата на стадиона да е безрезервна и уникална въпреки трудните моменти.. така както беше едно време . Предлагам също така се правят повече артикули на любимия отбор и да бъдат по разнообразни и част от тези пари да отиват във фонда на сектора . Предлагам част от събраните пари за сектора за годината да отиват за нуждаещи се хора . Предлагам да се правят повече благотворителни кампании за да се отклони вниманието на хората от нещата от които се деградира днес . Предлагам всички да имат човека до себе си в стадиона като за свой брат . И де'т се вика ..... един за всички и всички за един ! Напред народе :smt006

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Вто Май 31, 2011 7:07 pm 

ivayllo написа:
Аз предлагам да се правят събори (и не ми казвайте че е чорбарско) всяка година на които да се обсъждат проблемите през изминалата година и където може да се направи нещо като де'т се вика Тийм Билдинг . Присъствието да е е наложително и дейно .... да се изказват и предложения НА МЕСТО за развитието на фен културата при нас ...... и не на последно място едно здраво напиване и пеене . Предлагам да има като едно време поне веднъж в годината отпуснати средства от НКП за масов превоз на фенове на даден мач (било то и на мач без значение) . Предлагам всеки бой в сектора да се осъжда жестоко и справедливо за да не се допускат такива неща . Предлагам за всяко решение в сектора да се гласува като право на глас да имат само и единствено тези които са подпомогнали фонда на сектора (та ако ще и с 1лв. да е) . Предлагам подкрепата на стадиона да е безрезервна и уникална въпреки трудните моменти.. така както беше едно време . Предлагам също така се правят повече артикули на любимия отбор и да бъдат по разнообразни и част от тези пари да отиват във фонда на сектора . Предлагам част от събраните пари за сектора за годината да отиват за нуждаещи се хора . Предлагам да се правят повече благотворителни кампании за да се отклони вниманието на хората от нещата от които се деградира днес . Предлагам всички да имат човека до себе си в стадиона като за свой брат . И де'т се вика ..... един за всички и всички за един ! Напред народе :smt006

:smt023

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 31, 2011 7:46 pm 

предлагам някой да направи сметка към фонда в ПИБ и при превод от чужбина да няма такси ! :levski

Приемете факта безропотно като малко дете и бъдете готов да отхвърлите всяко предубеждение, следвайте смирено Природата накъдето и към каквато и бездна да ви води – или вие нищо няма да научите.“ Т. Х. Хъксли (The Holographic Universe)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 31, 2011 11:06 pm 
Аватар

EMI4KU написа:
Лазар написа:
Съгласен !

И забравих, тия "отровни" димки да не се пускат повече, всеки с малко здрав разум ще се усети защо : )

Точно тия димки са проблема на сектора :smt023 , дето ги е имало винаги, а преди бяха по няколко на мач. Сега гледам като се запалят факли, нинжите слагат шаловете на устите... Скоро кетъринга, трябва да почне да продава и противогази :loser2

Не помня(а и не мога да прочета) да съм казвал, че това е проблема на сектора. Просто има малки деца, има болни, има възрастни хора...както и да е..

Изникнаха ми още едно - две предложения, отново НЕ заявявам, че са универсални решения и не карам никого да бъде съгласен - просто предлагам : )

1. Няма запад, южна дивизия, няма хуни и хунти ...и НПК няма. Всички ГОРДО стоим зад ЕДНО име и това име е ЛЕВСКИ... всъщност, тъй като ние не сме Левски, нашето име трябва да е СЕКТОР Б.

2. Важните за сектора въпроси/проблеми се обсъждат от всички - доколкото е възможно - които ходят там /в сектора/.

3. С това знам, че на някой от вас ще ви бръкна дълбоко в душиците, но след евентуалното успешно обединяване в сектора, предлагам да се вземат мерки за обединяването ни и с другите отбори. Това ще изкорени футболното хулиганство за бъдещите поколения. А тези, които държат да се бият и да взимат шалчета могат да си дават срещи в уредени боеве, които не засягат НИКОГО от останалите. Да има една всеобща проява на ВЗАИМНО уважение към останалите футболни фенове.
И в своя защита ще посоча две под точки :
А ) всеки, които има дете ще бъде спокоен, когато то отиде само на мач или реши да облече новата си тениска/суичер/шал/ гащи на любимия отбор и излиза навън
Б ) Не вярвам, когато дойде последния миг на някой, който се самоопределя като хулиган и се обърне назад да си каже "Еее, да, живота ми свършва но имам 15 "трофея" от мачове със свинете"... най - малкото бая народ си пропилява - а някои дори губят - живота си.
Едно е да се ругае, обижда фен на друг отбор, съвсем друго е обезумялата тълпа да му скача, като стадо примати, на главата...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 31, 2011 11:08 pm 
Аватар

Лазар написа:
Няма запад, южна дивизия, няма хуни и хунти ...и НПК няма. Всички ГОРДО стоим зад ЕДНО име и това име е ЛЕВСКИ... всъщност, тъй като ние не сме Левски, нашето име трябва да е СЕКТОР Б.

:smt023 :smt023 :smt023

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 31, 2011 11:30 pm 
Аватар

Лазаре без да се обиждаш като ти чета мненията ми се струва че или не си ходил в агитката на ЛЕВСКИ или не забелязваш какво се случва наоколо и си гледаш през твой ъгъл на галактиката :)

Специално за последните ти 3 точки и особенно за 3-тата те обявявам за писател-фантаст от ранга на Любен Дилов-баща :smt001

иначе по темата....моля се всички които дърпат назад Сектора да се развива да загубят интерес към мачовете и посещаването им и да се възродим наново! :levski

И въпреки това не можем да кажем че сезон 2010/2011 бяхме толкова зле......имаше много добри моменти, моменти в които се чуствахме ЛЕВСКАРИ, чуствахме се на мястото си!
Благодарности на тези 50-100 момчета които живеят за СЕКТОР Б и го поддържат жив! :levski :lsfc1

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 31, 2011 11:44 pm 
Аватар

UL написа:
иначе по темата....моля се всички които дърпат назад Сектора да се развива да загубят интерес към мачовете и посещаването им и да се възродим наново! :levski

Напоследък много напрежение витае из тоя сектор. Обиждат се хора, сочат се хора, което е адски грозно... тоя бил такъв, оня бил онакъв. Това отблъсква страшно много народ, дори и на мен ми става супер противно в такива ситуации и ти се губи всякакъв интерес към каквото и да е в сектора.
И всичко това е от определени хора. Ей от тея детайли трябва да се почне, трябва да се изкорени цялото това анти-настроение, което се опитва да се насади в Сектор Б.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 31, 2011 11:50 pm 
Аватар

да и аз това съм казал :smt002 ...лошото е че само чудо ще ни оправи но нали в началото на всеки сезон вярваме в чудеса :smt023

П.С. а ти нАправи КЛИПА за песните ни откраднати от свинете че стана исторически.....

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 31, 2011 11:56 pm 
Аватар

UL написа:
Лазаре без да се обиждаш като ти чета мненията ми се струва че или не си ходил в агитката на ЛЕВСКИ или не забелязваш какво се случва наоколо и си гледаш през твой ъгъл на галактиката :)

Специално за последните ти 3 точки и особенно за 3-тата те обявявам за писател-фантаст от ранга на Любен Дилов-баща :smt001

Не се обиждам, защо да се обиждам ?!?
Ако те интересува наистина - Левски - Артмедия ми е първият мач, а от следващата година, до тази, бях напълно редовен в домакинствата.
Колкото до другото нито гледам от мой ъгъл, нито съм "сляп" за случващото се. Предлагам неща, които мисля, че ще са полезни на всички, не само на мен.
Колкото до последната точка, при добро желание и поставяне на точните хора на точните места мисля, че е напълно възможно : )

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 01, 2011 10:57 am 
Аватар

Лазар написа:
Не се обиждам, защо да се обиждам ?!?
Ако те интересува наистина - Левски - Артмедия ми е първият мач, а от следващата година, до тази, бях напълно редовен в домакинствата.
Колкото до другото нито гледам от мой ъгъл, нито съм "сляп" за случващото се. Предлагам неща, които мисля, че ще са полезни на всички, не само на мен.
Колкото до последната точка, при добро желание и поставяне на точните хора на точните места мисля, че е напълно възможно : )

Виж сега, с риск да съм с малко по-хаплив, не върви едно момче, което ходи на мачове от 3-4 години, да седи и да говори "да се това, да се онова...". Говориш за точните хора на точните места :lol: , а си даваш предложенията на неточното място. Някой тук да ти даде телефона на Владо, да му ги кажеш на него. Колкото до нещата, които си изброил да не се правят, те всички до едно са се правили и преди, само дето са били в една малка част на Б сектор, докато в момента, те са реалност в целия сектор. Не се сърди за острия тон, радвам се че сред детската дискотека останала в сектора има умни момчета, с мисъл и идеи :smt023

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 01, 2011 11:34 am 
Аватар

Давам мнение и идея, при положение, че тия неща са вече в ЦЕЛИЯ сектор, както сам отбеляза, не виждам защо да не се борим за ограничаването им. Начини има : ) нооо не съм аз човека дето ще разрешава споровете на когото и да е било. Както казах - давам личното си мнение, а тези от вас, които имат нещо против него, спокойно могат да изложат своите идеи, а не да стоят и да плюят. Мисля, че всеки, ходещ в сектора, знаех от какво имаме нужда. Моето мнение е - единствео : )
Колкото до телефона, аз определено не съм човека, който Владо(който и да е той) ще слуша. Аз съм момче от агитката, един от многото, трябва да е някой друг, за това идеите си ги предлагам тук, а ако някоя от тях се хареса на "точните хора" могат спокойно да отидат и да говорят с горепосочения :levski

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 01, 2011 11:53 am 
Аватар

На Владо работата му е да слуша всеки от агитката. Владимир Владимиров - Гугутката, председател на НКП (Национален клуб на привържениците). Хубаво е човек да има ентусиазъм, но с драскане по форуми не става. Сектора има нужда от свежи хора със свежи идеи, тъй че ако имаш мерак, действай. Изглеждаш умно момче и пишеш доста грамотно, което определено е рядкост при връстниците ти.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 01, 2011 12:54 pm 
Аватар

И никой не трябва да се отказва след първия неуспех, независимо какво се случи с идеята му... Доста идеи на първо четене не се приемат, но после рано или късно намират почва в Сектора... естествено от други инициатори, или при други обстоятелства, но все пак се осъществяват. Ако човек иска да се осъществи идеята му, а не той да си трупа положение и респект от другите за сметка на осъществяването й, а самата идея наистина е добра, нека никой няма съмнение, че рано или късно тя ще намери почва в Сектора. Допреди 6-7 години нямаше нито агитка в центъра, нито идея за Сектор Б като обединение на преден план (може някой от по-старите да не е съгласен, нека ме поправи ако греша), сега вече лека-полека вървим натам и искрено се надявам, че един ден това ще се превърне в реалност. Ултраси, хулигани, крайни и умерени фенове, без значение, едни без други не можем и на все повече хора това им става все по-ясно. :roll: Дори медиите се промениха до някаква степен, само като се сетя какви определения имаше за феновете като цяло преди... Сега има някакво по-голямо разграничение, макар и журналистите още да са неадекватни де :smt047

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 01, 2011 8:54 pm 
Аватар

ivayllo написа:

Не виждам как НКП ще осигуряват екскурзии. Искаме да сме независими от Батков, ама сигурно 10 човека си плащат членския внос в НКП :!: Ами не става така, брат! С тоя членски внос ли да се правят екскурзии и пиро/хорео? От 2-3 милиона левскар ако се намерят 2000 да плащат членския внос или да вкарват във фонда и 50 да организират Аржентината ще е добре.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юни 03, 2011 11:03 am 
Аватар

За да има Аржентина и яко пушилка варинатите са два и могат да работят:
1. Ако си член на НКП да си плащаш редовно месечната вноска
2. Ако не си член на НКП, както аз не съм, се внасят ежемесечно по някаква сума във сметката на Фонда и всичко ще е ок. Видя се на мача с панчарево, че нещата могат да се получат. Кой колкото има да дава но редовно, все пак капка по капка - вир става.
Хубаво е да се пропагандира тази сметка и този вариант на финансиране. Имаме цяло лято да съберем кинти за една яка атмосфера през есента.

За финансиране от страна на помака Батков и дума не трябва да става и да се разчита на негови пари.

САМО ЛЕВСКИ :levski

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 08, 2011 8:13 pm 
Аватар

Миналата година имаше събор в Лозенец :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 08, 2011 10:42 pm 
Аватар

http://www.youtube.com/watch?v=jJprrJiMhhM пак събри , но само вижте как го испълняват те и как ние (0:55) ........

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 08, 2011 11:11 pm 
Аватар

Синя Варна написа:
http://www.youtube.com/watch?v=jJprrJiMhhM пак събри , но само вижте как го испълняват те и как ние (0:55) ........

ти мани ама това от 0:55 дето ни е запазена марка в БГ от поне 20 години, като чух прасетата да го пеят преди 2 години, като чух жалките подлоги и крадци от сектор ГЕЙ щех да падна... :ohmygod2 ебати тъпите свине, все едно да запеем "ееее Лееевскиии, свир свир, шампион е Леевски, оле...."

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 08, 2011 11:23 pm 
Аватар

Е така за статистиката,повече от 30 са годините,а иначе мощничко го направиха сърболяците

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юни 16, 2011 2:46 pm 

http://www.youtube.com/watch?v=pXi-YX_xPxw

Това ако го изкопираме никого няма да обвинява

:smt026 :smt026 :lsclapp :lsclapp :smt026

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юни 16, 2011 3:28 pm 
Аватар

wcwc написа:

Сектор Б не е чалготека ! :lsfc3

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юни 16, 2011 3:46 pm 

wcwc написа:

моШна аржентина :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юни 16, 2011 4:04 pm 
Аватар

http://www.youtube.com/watch?v=HMPnBveubaA и това ако изкопираме ще е доста оригинално :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юни 16, 2011 4:59 pm 
Аватар

Тоя лаф е много вървежен при прасетата: това ако изкопираме ще е доста оригинално :smt005 :smt005 :losers

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юни 16, 2011 5:15 pm 

Требва некоя песен с танци :banandanc

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юни 16, 2011 6:05 pm 
Аватар

http://vbox7.com/play:fa0bbd88 , мисля че партизан направиха песен от тая мелодия , вижте колко идеи има в песни , за които даже не се сещаме ... http://www.youtube.com/watch?v=IGpd4niqi7o ето я и песента на партизан .

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 4703 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54 ... 157  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]