forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Нед Авг 17, 2025 10:44 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 440 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 15  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Чет Апр 29, 2010 3:01 pm 

няма бяла държава в европа където охраната по мачовете да се осъществява от феновете. поне на мен не ми е известна такава. тва може да се случи само в негърската България

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 29, 2010 3:04 pm 
Аватар

Citizen_Kane написа:
Зависи от тва дали в България ше се тръгне по цивилизован път и ше продължи по пътя си като чалгария до пълно разпадане :smt006

Поистинал ти е оптимизма май :smt003

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 29, 2010 3:08 pm 

Оптимизъм за развитието на България и сектора немам,просто надежда шото вервам че нема накъде повече да копаем дъното :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 29, 2010 3:21 pm 
Аватар

Не подценявай, дъното никога не е края :smt003

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 29, 2010 4:38 pm 

надявам се от следващия сезон нещата да се оправят ! :lsfc3 :lsfc3 :lsfc3 :lsfc3 :lsfc3 :lsfc3 :lsfc3 :lsfc4 :lsfc4 :lsfc4 :lsfc4

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 29, 2010 7:59 pm 

Май трябваше един бой да си спретнем като за последно и после всеки по пътя си :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 29, 2010 9:35 pm 

kosjo написа:
Май трябваше един бой да си спретнем като за последно и после всеки по пътя си :smt006

:!:

Приемете факта безропотно като малко дете и бъдете готов да отхвърлите всяко предубеждение, следвайте смирено Природата накъдето и към каквато и бездна да ви води – или вие нищо няма да научите.“ Т. Х. Хъксли (The Holographic Universe)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Апр 30, 2010 8:31 am 
Аватар

tprodanov написа:
Ти говориш за организациите, а аз не съм убеден, че стоят точно така нещата. Напълно съм убеден, че при билкарите има страшно много готини хора, на които им е криво в момента. Нямам предвид и хората, които всички знаем от години в сектора. Но съм напълно убеден, че има типове, които немат нищо общо с Левски.

говоря за една конкретна организация, която от самото си създаване се отдели от агитката на Левски (за първи път някой да се отцепи), седеше отстрани, гледаше лошо, биеше Левскари и т.н. А номерът с бомбите са го правили и преди Сиони и преди Борат

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Апр 30, 2010 11:35 am 
Аватар

BORIS THE BULLET написа:
няма бяла държава в европа където охраната по мачовете да се осъществява от феновете. поне на мен не ми е известна такава. тва може да се случи само в негърската България

Аз лично знам че в Словакия и Унгария положението е същото. Това е инициатива на УЕФА, един хубав ден в цяла Европа централните фенклубове на повечето футболни отбори с агитки ще функционират основно като охранителни фирми. :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Апр 30, 2010 11:37 am 
Аватар

Аз пък знам, че в Танзания се къпят в реките....

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Апр 30, 2010 3:03 pm 
Аватар

sct02 написа:
BORIS THE BULLET написа:

Аз лично знам че в Словакия и Унгария положението е същото. Това е инициатива на УЕФА, един хубав ден в цяла Европа централните фенклубове на повечето футболни отбори с агитки ще функционират основно като охранителни фирми. :smt006

И кво му е хубавото на всичко това? Или ирония? :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Апр 30, 2010 3:20 pm 
Аватар

Абе всичко е пълен ташак. Само ни забаламосват всички и ние им вярваме като овчици. Стюарди трябвало да има навсякъде, за да няма полиция, а полиция продължава да си има... Факли не трябвало да има, защото ние дивите ултраси в България ще изпозапалим всичко, а в съседните държави палят некви свещички и всичко е мирно :bigok Мустака трябвало да стои, щото нямало кой друг да се нагърби :ohmygod Пазил ни от злите лапи на ДПС :ohmygod И всякакви такива абсурди, на които незнайно защо продължаваме да се връзваме...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Апр 30, 2010 7:16 pm 

с обикаляне по секторите ще е до време :D , идва време в което прага на търпимост ще е на кота 0

Приемете факта безропотно като малко дете и бъдете готов да отхвърлите всяко предубеждение, следвайте смирено Природата накъдето и към каквато и бездна да ви води – или вие нищо няма да научите.“ Т. Х. Хъксли (The Holographic Universe)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Апр 30, 2010 8:59 pm 
Аватар

вратарче написа:
с обикаляне по секторите ще е до време :D , идва време в което прага на търпимост ще е на кота 0

Аз тоя праг го достигнах на мача с Доко в Свобода и последният ми посетен мач бе с Чорбабирлиги (просто, ако ще с калашници да ни заплашват на чорбабирлиги поне трябва да се ходи). Б пък спрях да го посещавам отпреди 2-3 години без да ме е принуждавал някой. Просто започнах да усещам неприятни промени. Хората, които направиха агитката модерна и по западен модел започнаха да поостаряват и да се оттеглят лека-полека :( Когато създадоха СЗ повечето не бяхме и чували, както е то фракция, фенклуб и тн. Всички обаче имаха респект към тях не заради силовите мерки, а заради отдадеността и идеалите, които имаше тогава. Уважението беше извоювано по естествен път, на никого и през ум не е минавало да негодува от тях и да ги обижда...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Апр 30, 2010 9:55 pm 
Аватар

Е чи ко, тогава биеха чорбари, днес левскари, почти същото :smt003

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Апр 30, 2010 9:56 pm 
Аватар

Защо да няма сектор Б? Сектор Б е там, където са Левскарите, дори и да не сме в южната трибуна според мен.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Апр 30, 2010 11:40 pm 
Аватар

наистина ли мислиш така.....е ЛЕВСКАРИТЕ просто не ходят по мачове защото ги боли в какво превърнаха отбора и сектора им един снукс и неговите малки опосумчета.......той баткО малоумника нали не си мисли че само 30-тина човека които са му задавали неудобните въпроси го мразят? Мразят го тия десетки хиляди които спряха да ходят по мачове, мразят и пасмината! Вие говорите за СЕКТОР "Б" но лека-полека се убива ЛЕВСКАРСТВОТО и то с темпове които комунистическите репресии не успяха... :evil:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Апр 30, 2010 11:45 pm 
Аватар

Еми комунистическите идиотии само ни сплотяваха,а това да търсиш врага вътре си е патент на комунистите,така че няма нищо странно от това че Левскарите не са на стадиона,те не искат и не могат да се борят с уж свои,когато става дума за публика,....пак ще се върнем

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Апр 30, 2010 11:52 pm 
Аватар

най-смешното от тази работа ако питаш мен е че ние СИ СЕ ВЪРНАХМЕ :) в началото на полусезона...

при този мегатрагичен отбор, факта че не се борим за нищо и редицата малоумщини на снукса и неговата клика пак ЛЕВСКАРИТЕ бяха на стадиона и имаше яко посещаемост и яка агитка на Овча, Ловеч, Надежда, дербито......само в тея 4 мача малко да си бяха нещата на мястото и сцепвахме всички в БГ по агитка..........а то кво стана "умри вратарче, бедняци, чшшшш алоооо, боклуци, вива дуче мусолинии бее, сички сме нацистиии, ум-ре-те се-ля-ни, и кур за произволен оле" скапаха всички и след като всички осъзнаха падението и новия ред в сектор "жилетка" резултата се вижда на снимката в първа страница - 50 човека зад парцала "ние публиката пледираме нещо си"

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Май 01, 2010 12:11 am 
Аватар

Ivan63 написа:
а това да търсиш врага вътре си е патент на комунистите

А бе не е техен патент и САЩ определено го ползват повече в момента, но това е много друг въпрос и не е за тази тема въобще :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Май 01, 2010 12:12 am 

Абсолютно вярно го е казал UL. Aко нещата не се оправят скоро се опасявам, че това би било наистина пагубно и някои неща никога няма да бъдат същите и Левски ще се превърне в най обикновен футболен отбор. :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 02, 2010 8:11 pm 
Аватар

Убединения, сливания, събиране на пари (за джам) за сектора и т.н глупости на тракалета.За пръв път с цялото си сърце не искам да гледам ЛЕВСКИ в европа,не защото не го обичам напротив,но да отида на мач и да ме бият защото съм си изказал мнението и да ми викат да се махам, да ще се махна и много ще се махат тепърва !

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 02, 2010 10:05 pm 
Днеска отново се получи доста мощно с "Пейте бе ей, боклуци" и "Закво сте тука, бе, помяри" :8)
Як уикенд беше, жалко че трябваше да го завършим с мач... :smt078

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Нед Май 02, 2010 10:48 pm 
Аватар

Тоя дето ни вика боклуци му пожелавам всичко най-лошо , въобще най-големите му страхове да станат реалност :smt006 .

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Май 03, 2010 9:40 am 

Сметам да се въведе ново скандиране "кло-ша-ри" :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Май 03, 2010 9:45 am 
Аватар

За да сме обективни вчера имаше през 2-рото полувреме и познатия рефрен-УМРИ ВРАТАРЧЕ :smt007
точните хора отново бяха на познатото ниво.респект към замесените :smt026 :smt026

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Май 03, 2010 12:25 pm 
Аватар

Доста показателно е, че нямаше нито едно знаме на Ултра Варна или поне аз не съм видял...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Май 03, 2010 12:28 pm 
Аватар

имаше хора от Ултра Варна де

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Май 03, 2010 12:48 pm 
Аватар

А знамена?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Май 03, 2010 12:50 pm 
Аватар

мисля че нямаше

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 440 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 15  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]