forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Нед Авг 17, 2025 7:14 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 4703 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50 ... 157  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: Сектор Б
МнениеПубликувано на: Съб Май 21, 2011 11:01 pm 
Аватар

Как така са палили момиче, бе ? Винаги пропускам най-селските изпълнения, деба :ohmygod

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Май 21, 2011 11:04 pm 
Аватар

Палили силно казано, едно момче нави вестник като му запали края и се опита уж на "шега" да й го сложи на гърба. Съзнавам, че едва ли е целял да я подпали наистина, но все пак с подобно действие едва ли ще привлечем малките Левскари.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 22, 2011 8:21 am 
Аватар

Нищо ново под слънцето. Така е от доста време.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 22, 2011 9:17 am 

Точно тези хора, изгониха немалка част от сектор Б :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 22, 2011 9:25 am 
Аватар

Не само от сектора, а и от стадиона. Аз лично спрях да посещавам мачове, защото се нагледах на простотии. А тия простотии се виждат и от А, и от В, и от блоковете в Сухата река даже.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 22, 2011 1:28 pm 
Аватар

За съжаление тва е положението, една малка част от феновете серат на труда на хора, които не спят по цели нощи заради Левски, но кво да се прави.. те са силните на деня и никой не може да ги бутне.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 22, 2011 2:26 pm 
Аватар

Росен написа:
Не само от сектора, а и от стадиона. Аз лично спрях да посещавам мачове, защото се нагледах на простотии. А тия простотии се виждат и от А, и от В, и от блоковете в Сухата река даже.

Малко несериозно, ама ти си знаеш. Сектори А и В са за това в крайна сметка :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 22, 2011 2:37 pm 
Аватар

Tuchkata написа:
Росен написа:

Малко несериозно, ама ти си знаеш. Сектори А и В са за това в крайна сметка :smt006

Всичко и отвсякъде се вижда, повярвай ми. Познавам момчето, били сме на много мачове заедно. На 16 годишна възраст за 2 сезона беше пропуснал 2-3 мача в София, със мен, без мен - ходеше. Него го отдръпнаха същите неща, които отдръпват всички нормални хора от сектора - стюардите, вътрешната агресия в сектора и лумпензимите на една фракция. Не е несериозно, когато става въпрос за здравето ти и за това, че трябва да се съобразяваш с някакви си унтери докато си на стадиона.

Последна промяна sin на Нед Май 22, 2011 2:42 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 22, 2011 2:41 pm 
Аватар

Не съм ходил от години в Сектор В например, ама там проблеми със стюарди, жилетки, милетки, не съм видял да има. Пак казвам, всеки сам си прави избора и решението. Аз не мога да си представя да имам възможността и да не ида на мач. :levski

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 22, 2011 2:44 pm 
Аватар

Ако иска и в Холандия да отиде да живее.Сигурно за трети път ни осведомява защо се е отказал да посещава дори А сектор.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 22, 2011 2:46 pm 
Аватар

Росенчо,ти и на улицата тогава не трябва да излизаш,много простотия се е събрала и там

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 22, 2011 2:49 pm 
Аватар

Тучка, не знам с теб лично кво е положението, но докато можеш да си представиш как във всеки един момент някой озверел изрод може да се закачи на всеки един обикновен човек и след това армия от 30 подобни изрода да му скачат на главата, няма да можеш да си представиш Сектора пълен на мач от първенството, освен тия с латекса и цеца. Докато можеш да си представиш как някой освен М е на вишката и дере "АРЕ ПЕЙТЕ БЕ БОКЛУЦИ" или "ПЕЙТЕ ИЛИ ШЕ ВИ ПРЕБИЕМ" ситуацията ще си е същата. Трябват кардинални промени.

п.п. не знам за кво нападате Росен, като много добре знаете всички кво е положението. Некой погледне накриво неправилния човек и после няколко месеца си разнася спомена за погледа по болниците....

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 22, 2011 2:52 pm 
Аватар

Ivan63 написа:
Росенчо,ти и на улицата тогава не трябва да излизаш,много простотия се е събрала и там

Точно щото навсякъде се е насъбрала много простотия се предполага, че поне в сектор Б си сред съмишленици, а не сред некви малоумни комплексарчета - да ама не. И понеже е невъзможно да не излизаш на улицата най-лесно е да ограничиш посещенията си на стадиона, познавам много хора, които го направиха (на много по-сериозна възраст от тази на Росен) против волята си.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 22, 2011 2:54 pm 
Аватар

И като не ходите на стадиона,какво променяте

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 22, 2011 2:56 pm 
Аватар

Жалко, че докато свинете са в голяма криза, ние вместо да сме по-обединени от всякога и да им се стори София тясна, се нападаме помежду си.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 22, 2011 2:57 pm 
Аватар

Ivan63 написа:

Нищо! Просто се ограничава доколкото може досега ми с тая олигофрения, която я има навсякъде.
А тези, които ходят на стадиона, но си траят и слушат какво им се заповядва какво правят?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 22, 2011 3:11 pm 
Аватар

sin написа:
Тучка, не знам с теб лично кво е положението, но докато можеш да си представиш как във всеки един момент някой озверел изрод може да се закачи на всеки един обикновен човек и след това армия от 30 подобни изрода да му скачат на главата, няма да можеш да си представиш Сектора пълен на мач от първенството, освен тия с латекса и цеца. Докато можеш да си представиш как някой освен М е на вишката и дере "АРЕ ПЕЙТЕ БЕ БОКЛУЦИ" или "ПЕЙТЕ ИЛИ ШЕ ВИ ПРЕБИЕМ" ситуацията ще си е същата. Трябват кардинални промени.

п.п. не знам за кво нападате Росен, като много добре знаете всички кво е положението. Некой погледне накриво неправилния човек и после няколко месеца си разнася спомена за погледа по болниците....

Не нападам никой, не си ме разбрал. Просто ме е яд, че хората лесно се отказват от стадиона. Но това си е личен избор и не съм аз човека, който да дава акъл :)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 22, 2011 3:13 pm 
Аватар

Тва за нападението не беше за теб, ти си даваш мнението - това ми е ясно. Уважавам избора ти и уважавам факта, че ти не си налагаш мнението като други ! :smt023

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 22, 2011 3:23 pm 
Аватар

Мине се, не мине и се почва тая тема. Да смениш сектора заради простотиите в Б го разбирам донякъде, но да спреш с мачовете поради същата причина никога няма да го разбера. Нещата ще се променят само с действия и голямо търпение. Може и да си сменил сектора, но това не е оправдание да спреш да помагаш за инициативи, да отделяш пари и т.н.

П.П. - С последното изречение не визирам никого, просто изказвам мнение :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 22, 2011 5:10 pm 
Аватар

Ivan63 написа:

А ти що не ходиш? А Запознат що спря да ходи?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 22, 2011 5:23 pm 
Аватар

Е аз не е да не стъпвам :D

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 22, 2011 5:45 pm 
Аватар

Ivan63 написа:

Въпроса не е точно към мен, защото вече казах, че ще продължа да ходя, но в друг сектор. Въпреки това ще поясня, какво променя това (за мен), че вече няма да съм в Б. Явно някои хора смятат сектора за техен и искат да наложат в него техните правила.
Ок... значи искат да има само всеотдайни и вманиачени в подкрепата си фенове, да ги няма временните фенове които идват само през няколко мача, да ги няма туристите? Това значи, че сектора ще е с горе-долу същата посещаемост. Няма какво да си кривим душата, всички виждаме на слабо посетените мачове без заряд колко сме. Явно около тази бройка попадат всички които винаги ще се опитат да са с отбора. Добре, щом е така не виждам защо да спъвам въпросните хора да постигнат целта си. Искат сектор само с избрани хора и вероятно ще го получат.

1837 - ... написа:
Мине се, не мине и се почва тая тема. Да смениш сектора заради простотиите в Б го разбирам донякъде, но да спреш с мачовете поради същата причина никога няма да го разбера. Нещата ще се променят само с действия и голямо търпение. Може и да си сменил сектора, но това не е оправдание да спреш да помагаш за инициативи, да отделяш пари и т.н.

П.П. - С последното изречение не визирам никого, просто изказвам мнение :wink:

Съгласен съм с повечето от написаното и мисля да се придържам към него. Ще бъда в някой от другите два сектора, ще подпомагам финансово когато мога фонда и ще се заредя с надежда и търпение нещата да се оправят. Въпреки, че ще имам карта за друг сектор, при промяна на тези безумия в Б, ще се върна без никакво замисляне на билети в него.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 22, 2011 7:01 pm 
sin написа:

Приказки наизуст и заучени фрази.Ако погледнеш някой на криво...нормални хора...точните хора....аре стига!
Аз питам, тия СПЕРМИ какво правят в Сектор Б?Търсят си К.У.Р и това е самата истина.А пък загорелите младежи цял мач ги гледат и не правят нищо друго!
Такива същества не трябва да са Б.Има си други сектори, да си ходят там.Има и други момичета, които ходят нормално облечени ( не като КУРВИ), които си пеят и подкрепят отбора, както подобава от тази част на стадиона.За тях нищо друго, освен адмирации!
Повечето сте като латерни и си знаете само едно.Всичко си има две страни.И извинявайте, но от доста време не съм видял за гледане накриво, някой да го бият.А само между другото, много хора заслужават як бой!Не са един или два случаите, в които някакви индивиди провалят хореографии, късат знамена и какви ли още не глупости.
Сектора има нужда от мислещи хора, които не се отказват лесно!

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Нед Май 22, 2011 7:56 pm 

Със сигурност не е тва начина, но пък и всеки трябва да си знае мястото. Не може да отидеш в Б и цял мач да си с ръцете в джоба :smt006 На моменти и на мен ми е писвало да търпя подобни екземпляри, особено на големите мачове...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 22, 2011 10:51 pm 
Аватар

Докато някои хора не разберат,че СЕКТОР Б не е техен и не може да казват на всеки кога ще си ходи и кога не,за жалост ще сме на това положение :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 22, 2011 11:40 pm 
Аватар

Абе като прочета 15 пъти как някой вече не стъпва на стадиона ми става ясен... Нещо "ала Сталкер". Има момчета, които поради определени причини, спряха да идват в Б, почнаха да си ходят в А, но не се хвалят през ден с това си действие... ;)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Май 23, 2011 12:01 am 
Не е това.Има хора по на 15-16 години, та дори и на 20, които имат някакво страхотно самочувствие, което не ми позволява някой да им казва какво да правят.Това да пееш, скачаш, понякога да се наложи да останеш малко след мача, да не си тръгваш като П.УТКА, защото вали, е непосилно за супер феновете.Както беше казал един пишещ в този форум, много вожд, малко индианец. :wink:

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Пон Май 23, 2011 12:48 am 

Не нападайте толкова директно хората, които са спрели да ходят на мачове. Според мен те едва ли са от тези дето си тръгват като завали, бъркат си в носа и т.н. Това са хора, които усещат, че им се налагат едни стереотипи, които са много чужди на техните виждания и им е болно за това, в което се опитват да ни превърнат. Почнахме кампания против Батков... смърт, кур, да умира и след 2 успешни мача започнахме да му ръкопляскаме :smt017 смолянският боклук си прави жив ташак с Боримиров и други легенди на клуба, обаче ние не му хвърляме пиротехниката на пистата, за да не му разваляме настроението, нарича публиката наркомани... пак никва реакция и до ден днешен е така. Има хора, който не се съгласяват с тия неща и избират да спрат с мачовете.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Май 23, 2011 1:02 am 
Аватар

popusitekurac написа:
Не нападайте толкова директно хората, които са спрели да ходят на мачове. Според мен те едва ли са от тези дето си тръгват като завали, бъркат си в носа и т.н. Това са хора, които усещат, че им се налагат едни стереотипи, които са много чужди на техните виждания и им е болно за това, в което се опитват да ни превърнат. Почнахме кампания против Батков... смърт, к.р, да умира и след 2 успешни мача започнахме да му ръкопляскаме :smt017 смолянският боклук си прави жив ташак с Боримиров и други легенди на клуба, обаче ние не му хвърляме пиротехниката на пистата, за да не му разваляме настроението, нарича публиката наркомани... пак никва реакция и до ден днешен е така. Има хора, който не се съгласяват с тия неща и избират да спрат с мачовете.

Не тези хора си ходят на мачове, но в другите сектори. Тези хора, които само мрънкат "ще ме набият понеже погледнах някой лошо" , са вечните мрънкачи, които сами си търсят причина да не отидат на мача. Същите тези хора, ще отидат на мача със свинете, но няма да отидат с Академик. Има ли желание, има и начин. Герена, както и повечето стадиони в България, има повече от 1 сектор. На който не му харесва положение в Б, не му се пее и т.н. съвсем спокойно може да отиде в А или В. Там няма кой да го набие, там няма лоши стюарди и т.н. Неходенето по мачове не променя нещата ! :smt006 И все пак е най-лесно, да не отделяш от ценното си време за посещение на "тъпият мач на любимият отбор", а в същото време да си във фейсбук групата "ултрас Левски" и да имаш 231231 поста в форума....

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Май 23, 2011 1:12 am 

Е, винаги ще ги има тия дето се оправдават с лунните фази и хороскопа, но проблемите за отлива на нормалните хора трябва да ги търсим в нас и в това, че не сме били достатъчно активни, търпеливи и напористи по посока на хората като Батков, които ни разединиха.

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 4703 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50 ... 157  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]