forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Нед Юни 15, 2025 9:52 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 4703 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 157  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: Сектор Б
МнениеПубликувано на: Нед Ное 07, 2010 12:30 pm 
Аватар

трябва да се изкара, ама не е толкова лесно да се изкара с мили думи.. даже никак, даже не мисля, че ще има такъв, който ще каже "ок, излизам, мерси, приятна вечер". аз също подкрепям акримуньо, че има и доста нормални момчета сред жилетките, но за съжаление така се получи, че хората са озлобени срещу тях, веднага ги свързват с терора на онези другите хора и да изкараш някой просто ей така с подканване ми се струва почти невъзможна задача.

от друга страна трябва да има свобода, хората да имат уважение, а не СТРАХ.. но съм против пълната свободия, защото тогава идват гергана и младен. трябва да се подмени по някакъв начин изначално всичко, да има респект към тия хора. респект, а не страх и озлобление.

че нещата при нас обаче са изродени, че малките са пълни отрепки и тотално са изгубили всичко левскарско в себе си, че не става дума за никакъв ред, а чисто и просто за пари (поне генерално, щото почвам да си мисля, че ZlobLYo примерно май наистина го вярва, а и се съмнявам точно той да лапа некви чутовни кинти), че няма истински лидери, ценности, и така нататък.. всичко, което е писано сто пъти, е пределно ясно. за това, което представлява софия запад в момента също отдавна съм си казал мнението, даже и интересни лични съобщения получавах наскоро.. :)

та с две думи да обобщя позицията си - аз съм против пълната анархия, за която са някои други хора тук, които уважавам, но съм и твърдо против сегашната псевдо ситуация, приказките за глобите на бащицата, злобата в очите, докато бият свои и така нататък.

ситуацията е доста сложна, а изход, честно казано, не виждам скоро... :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Ное 07, 2010 12:40 pm 
Аватар

Тука вече почва да се получава като "Комунизмът е добра идеология приложена лошо". Просто в нащо положение сбъркан балкански манталитет и беднотия нема как да стане.
Аз за себе си нямам отговор. Още повече съм последният който трябва да се изказва след като за последните 4 години съм бил на 10ина мача общо. Засега съм в Б.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Ное 07, 2010 1:19 pm 
Аватар

echoes написа:
трябва да се изкара, ама не е толкова лесно да се изкара с мили думи.. даже никак, даже не мисля, че ще има такъв, който ще каже "ок, излизам, мерси, приятна вечер". аз също подкрепям акримуньо, че има и доста нормални момчета сред жилетките, но за съжаление така се получи, че хората са озлобени срещу тях, веднага ги свързват с терора на онези другите хора и да изкараш някой просто ей така с подканване ми се струва почти невъзможна задача.

То е ясно, че се налага и сила да се приложи срещу неадекватните, ама да му скачаш на глвата след като е свален вече с тупаници, какъв боклук трябва да си и на колко хероин трябва да си? Да му плеснат по един шамар, по една тупаница ако не разбира и да го изведат ебати :ohmygod2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Ное 07, 2010 1:29 pm 
Аватар

естествено. аз съм сигурен, че тия, дето са най-дейни в боя по наши, никога през живота си не са докосвали чорбар. тия хора за мен не са левскари, просто по стечение на обстоятелствата в живота им през последните години са попаднали по една или друга причина сред левскарите. най-лошото е, че скоро тези елементи може и да станат повече от нас ;)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Ное 07, 2010 2:11 pm 
Аватар

Просто го няма уважението към по-старите, няма нормални неща, които за съжаление им е минало времето когато е трябвало да се научат.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Ное 07, 2010 2:32 pm 

Колкото и да е актуална, тая дискусия е тотално безсмислена. Ако искаме да се промени нещо се организираме и го правим или поне правим опити да го променим. Щом само си чешем клавиатурите значи сме си мишки, които си мислят че са ултрас. А да смениш сектора е тотална абдикация от проблемите. Ебавайте се с гейбанда14, но те поне имат смелостта да тръгнат срещу техните жилетки и неведнъж се плескат вече. А вие тука държите сметка на zloblyo и го нападате, а момчето е един от ония малко хора, които поне правят нещо за тоя сектор.
Страшно тъпо е също да се мисли, че щом няма факли значи няма и ултрас. Мненията тука са крайно полярни и май нито едно не е обективно.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Ное 07, 2010 3:34 pm 

angysarmy написа:
Просто го няма уважението към по-старите, няма нормални неща, които за съжаление им е минало времето когато е трябвало да се научат.
За кои стари говорим като в сектора вече няма такива средната възраст е 15 :smt031 А иначе темата няма смисъл....аз бях от многото които се залъгаха от "новиО" сектор в който вече всичко ще е различно. Чувствам се много тъпо че съм от тези които се замечтаха. Иначе за мен беше най-добре когато в сектора останаха само жилетките на мача с Пирин. Тогава за първи път се получи някакъв протест и се видя колко струват. Тук правилно решение не знам дали има и вече ми е писнало да обсъждаме това защото всеки път се затваряме във вечен кръговрат и чешаме езици за едно и също :smt085

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Ное 07, 2010 3:52 pm 
Аватар

Обаче гледам, че за малко повече от 3 сезона откакто е "новият ред" вече се е приело и за нормално да се изкарват "сгафилите" хора... значи да запалиш димка е гаф, факла да не говорим и левскари треа гонят левскари от сектора заради това... заеби, вземете се освестете малко.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Ное 07, 2010 4:19 pm 

Отидеш ли веднъж в КАФЕТО ти промиват някак си мозъка :smt003 Много хора дето едно време говореха много против реда в сектора обърнаха палачинката. Ама нали сме си такива българите много сме твърди в мнението и малко власт или парички да се дадат и изведнъж всичко е нормално :? Големите фашисти прилагащи комунизъм това е сектор Б :|

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Ное 07, 2010 4:50 pm 
някой да има идея защо за цял мач със слаБия изпяхме само 5 песни :smt102

едит : сигурно е имало много бити ... защото имаше безброй димки :slap

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Нед Ное 07, 2010 4:53 pm 
Аватар

Какъв е проблема с надъхващите песни: "майка ви ше еба, ооо, майка ви ше еба", "умри вратарче", и "бели педераСи" цяло второ? :smt017

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Ное 07, 2010 5:45 pm 
Аватар

Като бройка бяхме стабилни, но пеенето отново не бе на висота. :smt017

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Ное 07, 2010 5:50 pm 

a белите чаршафи, забрави ли ги? :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Ное 07, 2010 5:58 pm 
Аватар

Миналия мач го казах,че Локо ПД ни насра на Герена!Сега ви казвам,днес влязохме в историята всички дето бяхме на стадиона.Публиката на Славия за първи път в историята пя и вика повече от нас!Просто незнам какво трябва да стане вече.Гугутката вместо да бие шамари на хора счупили седалки след мача (което си е правилно де) да вземе той и хората около него ако въобще са фактори да видят,че НАИСТИНА ЧОВЕКА С МИКРОФОНА НЕ СТАВА!!!!!!!!!!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Ное 07, 2010 6:08 pm 
Хахахаха, тоя мач имаше поне 10 димки.
ЕБАХТИ ЖАЛКАТА РАБОТА!
СМЪРТ ЗА ПУБЛИКАТА НА ЛЕВСКИ! Да живее Левски!

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Нед Ное 07, 2010 6:13 pm 

пак изпуснахме да си направим Аржентината. на тоя не трябва да му се дава микрофон.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Ное 07, 2010 6:14 pm 
Аватар

Сега ще дойдат точните хора да обеснят какви боклуци сте всичките :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Ное 07, 2010 6:16 pm 
Аватар

Makedonalds написа:
Хахахаха, тоя мач имаше поне 10 димки.
ЕБАХТИ ЖАЛКАТА РАБОТА!

Нямаше просто димки. Имаше военни димки. :ohmygod2 Което щеше да задуши хората и това вече беше прекалено. По-прекаленото бе, че поне едната я сложи човек, който на други мачове е бил жилетка. :ohmygod2 Значи в Европа не може, че ще има наказания- тук да се душим. :ohmygod2 Ибаси педераската история.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Ное 07, 2010 6:18 pm 
Аватар

Аз понеже си гледах мача по телевизията, съм длъжен да спомена, че единственото което се чу от публиката на Левски, това бе "УМРИ ВРАТАРЧЕ".

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Ное 07, 2010 6:21 pm 

Мислих да ви напиша някой работи ама май няма :smt102 :smt102

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Ное 07, 2010 6:23 pm 
Аре напиши ни!
На предния мач едва не убиха човек за една димка, днес имаше 10.
Аре напиши ми нещо!

Последна промяна Oachkatzlschwoaf на Нед Ное 07, 2010 6:23 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Нед Ное 07, 2010 6:23 pm 
Аватар

Аааа не, имаше и мощно изригване "Ако викате, ще ви шибаме!" накрая....

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Ное 07, 2010 6:24 pm 
Аватар

Makedonalds написа:

Тук няма да се съглася с теб. Публиката на Левски не е 30-40 олигофрена, публиката на Левски е всеки един считащ себе си за Левскар ! Точно ти разказва за онзи дядо, който не иска да иде на мач, за да не развали идеала си :)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Ное 07, 2010 6:25 pm 
Писна ми от "идеали", приятелю. Уморих се вече от глупости!

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Нед Ное 07, 2010 6:28 pm 
Аватар

Олигофрените не са 40 вече, имат си много последователи, да не кажа 90% от по-младите в сектора.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Ное 07, 2010 6:32 pm 

така е щото като почне тоя с глупостите по микрофона всички трябва да млъкнат, а не да пеят. да го видим тогава

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Ное 07, 2010 6:32 pm 
Аватар

На всички ни е до гуша от това положение, на нас малките, които се мъчим да запазим някви ценности още повече ... Сам знаеш, че това е болест, от онези неличимите ...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Ное 07, 2010 6:38 pm 
Аватар

dyankov написа:
Аааа не, имаше и мощно изригване "Ако викате, ще ви шибаме!" накрая....

Всъщност второто полувреме си люпех семки и бях решил да се включа на нормалните песни. Имаше точно 2 такива, останалото беше "бели чаршави", "умрете евреи", "бели педераси", "съдията педерас", "умри бе", "умри вратарче", "умрял си", "селяни" (баш на Славия, дето няма един от провинцията да е славист :ohmygod2 ), "ако викате ще ви шибаме"... :lsclapp Най-интересното, което стана беше тая, дето си свали сутиена и го разкара пред Сектора на телескопа. :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Ное 07, 2010 6:47 pm 

Добре де, по едно време нали се даваше мегафона и на LSFC, кво стана? Имам чувството, че някой хора са тотално отринати от живота и мачовете на Левски са единственото място, където могат да се покажат :ohmygod2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Ное 07, 2010 6:47 pm 

Makedonalds написа:
СМЪРТ ЗА ПУБЛИКАТА НА ЛЕВСКИ!

ТИ СИ ЕБАТИ ОТРЕПКАТА!

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 4703 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 157  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]