Верно е, верно е - надписът Л-С беше много популярен... Все пак квадратната емблемка бе минала отдавна в забвение, а дечурлигата, които драскаха по стените, това Л-С си знаеха. Аз в духа на шегата казвам, че това Л-С може да мине и за Левски София
В провинцията специално Л-С беше много разпространено, даже малките чорбарчета го копираха - смееееееееех

- и пишеха Ц-С
Сигурно сте го виждали и вие тоя виц Ц-С, или централен спортен.
Тука някой беше разказвал, май Флейм, но не съм сигурен, как като бил малък идват при него по-големи чорбари, които искали да малтретират левскарчета, и питат: "Абе ти от в...ша ли си?", нашият човек си е от Левски, та съвестта му е чиста, когато отговаря: "Неее, нищо подобно!"
Сега обаче придатъкът го няма и не разбирам от какъв зор не си върнем квадратчето. Аз лично съм за "модернизираното" квадратче - с надпис 1914. Това не ми се вижда проблем, защото с годините емблемата се е променяла - ченгелчето на стилизираното Л става по-късо, появява се надпис Ф Д, заменен после от Ф К, надписът София по-късно идва и така.
Аз знам, че на левскарите горе-долу на моята възраст нищо ново не казвам

Мисълта ми беше малките, които са запалени, да се опитат да разберат за какви времена говорим, когато ние се запалихме по Левски.
Гонзо наистина наказваше чорбата под път и над път, Иванков е момче от нашата си школа, лошо за тех нема да кажа, но малките си знаят само Гонзо, та Гонзо, да се върне Гонзо, щото Гонзо си е Гонзо, понеже кървавия гол на Гонзо.
Е, хубаво, ама Левски не е само Гонзо...