forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Вто Юни 17, 2025 3:33 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 591 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 20  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Сря Юли 29, 2015 11:35 pm 
Аватар

targovishte написа:
circaman написа:
Жалко просто. Селекция за милиони, трибуна за милиони, проект за база отново за милиони? И тук идва въпросът от къде дойдоха всички тия пари? От едно участие в ШЛ ли?

50 милиона взеха все пак....и за разлика от наш Ганьо, Домуса нарива яко....
Отделно се светнаха, че е по евтино да ги вземат направо от Бразилия и тука да ги шиткат после....нещо, като Кайсара...
А тоя днешният бил нещо като Бог по левия фланг...поне така ми казаха...а е висок около 165 см. :bigok
С какъв ник списваш във форум.антибиотик.нагелатачалмите.тр ?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 29, 2015 11:50 pm 
Аватар

От къде ги сметна 50 милиона? Чисто от участието си в ШЛ са взели 20 милиона лева. От билети и тв права нямам идея точно колко са получили, но едва ли са повече от 5 общо. Сега като сметнем и всички разходи по ремонта на Васил Левски, който правиха преди старта на ШЛ, организацията, купените билети от Гелата, парите за нафта за да докара помаците на мача и т.н. Разходите по пътуванията в чужбина, чартъри, храни, хотели, путки майни... Накрая като дръпнеш чертата пак ще останат 20 милиона ако не и по малко. Не казвам, че са малко пари, но не са 50 :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 30, 2015 12:04 am 
Аватар

5 млн от билети гората не могат да направят общо за цялото си съществуване, до когато и да е то.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 30, 2015 12:04 am 
Аватар

New Order написа:
targovishte написа:
circaman написа:
Жалко просто. Селекция за милиони, трибуна за милиони, проект за база отново за милиони? И тук идва въпросът от къде дойдоха всички тия пари? От едно участие в ШЛ ли?

50 милиона взеха все пак....и за разлика от наш Ганьо, Домуса нарива яко....
Отделно се светнаха, че е по евтино да ги вземат направо от Бразилия и тука да ги шиткат после....нещо, като Кайсара...
А тоя днешният бил нещо като Бог по левия фланг...поне така ми казаха...а е висок около 165 см. :bigok
С какъв ник списваш във форум.антибиотик.нагелатачалмите.тр ?

Не мисля да ти падам до нивото....живей си в измисления свят.... :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 30, 2015 12:08 am 
Аватар

tprodanov написа:
5 млн от билети гората не могат да направят общо за цялото си съществуване, до когато и да е то.

Ясно ми е, но в тия 5 слагам и там некви други приходи... тв права, путки майни... просто го закръглих на 5, макар че и според мен не са взели повече от 2м общо от права и билети.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 30, 2015 12:23 am 
Аватар

tprodanov написа:

Тия приказки как това зализано човече бил на плюс, незнам си колко милиона, са за наивници. Истината, е че цaка здраво и непрекъснато. А ако спре, "ойде коня у ряката".

Търговище, разбирам, че изкарваш пари от тоя, ама целия "галактически проект" на тая комунистическа издънка e на един изстрел разстояние :smt006

P.P. Сега се връщам от мача Селтик vs КараEбах. Като единствения фен на КараEбах, мога да кажа, че и двата тима СПУКАХА топката. Благодаря, на Батков, Гонзо, всички ненаучени псевдо треньорчета и легенди, които ни разкатаха (Бял ден да не видят, всичките). Ние бяхме там, а сега сме пълен ташак :smt012

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 30, 2015 12:27 am 
Аватар

смърт за цдна написа:
От къде ги сметна 50 милиона? Чисто от участието си в ШЛ са взели 20 милиона лева. От билети и тв права нямам идея точно колко са получили, но едва ли са повече от 5 общо. Сега като сметнем и всички разходи по ремонта на Васил Левски, който правиха преди старта на ШЛ, организацията, купените билети от Гелата, парите за нафта за да докара помаците на мача и т.н. Разходите по пътуванията в чужбина, чартъри, храни, хотели, путки майни... Накрая като дръпнеш чертата пак ще останат 20 милиона ако не и по малко. Не казвам, че са малко пари, но не са 50 :bigok

Дори са повече.... :smt005
Ми можеш да си ги сметнеш сам....но ще ти помогна.... :wink:
Само от влизането в групите на ШЛ, спечелиха 8.6 милиона евро, от Базел и Ливърпул още 1.5 милиона евро, до групите още 2.5 милиона евро= 12.6 евро милиона само от участие. Да вземем и билетите.....
Лудогорец - Стяуа - 16 995 зрители.
Лудогорец - Реал - 41 484 зрители.
Лудогорец - Базел - 29 150 зрители.
Лудогорец - Ливърпул - 37 143 зрители.
При средна цена на билетите около 55-60 лева (за мача със Стяуа бяха чувствително по-евтини, но за другите - по-скъпи), Лудогорец би следвало да е спечелил над 6 милиона лева. Да добавим и ТВ правата, около 3 милиона евро, плюс артикулите, които са продали покрай еуфорията са над 1 милион лева, какво се получава....12,6+6,5= 19,1 милиона евро. Като добавим и предните пари от ЛЕ, над 8 милиона евро, какво се получава? 27 милиона евро за две години и това без да броя трансфера на Кайсара за 6 милиона евро..... :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 30, 2015 12:33 am 
Аватар

Нема как да броиш трансфера, щото ще трябва да броиш и входящите и сметката ти отива у реката.
Колкото до билетите, аз за ВСИЧКИ мачове на гората от ЕТ съм имал безплатен билет. Без да го търся (без и да го ползвам). Та.. не ги брой като продадени, ако може.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 30, 2015 12:33 am 
Аватар

Niki4a написа:
tprodanov написа:

Тия приказки как това зализано човече бил на плюс, незнам си колко милиона, са за наивници. Истината, е че цaка здраво и непрекъснато. А ако спре, "ойде коня у ряката".

Търговище, разбирам, че изкарваш пари от тоя, ама целия "галактически проект" на тая комунистическа издънка e на един изстрел разстояние :smt006

P.P. Сега се връщам от мача Селтик vs КараEбах. Като единствения фен на КараEбах, мога да кажа, че и двата тима СПУКАХА топката. Благодаря, на Батков, Гонзо, всички ненаучени псевдо треньорчета и легенди, които ни разкатаха (Бял ден да не видят, всичките). Ние бяхме там, а сега сме пълен ташак :smt012

Бачи, това моето няма значение, просто съм навътре в нещата и виждам, с какъв размах се развиват. Знаеш ли, че от днеска започнаха разширението не на стадиона :smt031 ....а на базата си....още 5 игрища с естествена трева....трибуни....съблекални...козирки...путки майни....решили са за удвоят бройката на децата в ДЮШ, а ние ги свихме до 10....прави си сметката.... :smt006
Не съм, аз съдник на Домуса и да му броя парите....но виждам, как за 2...3 години направиха повече, от колкото ние за 20 години....

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 30, 2015 12:34 am 
Аватар

Е, ние нямаме 6 млн държавна дотация...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 30, 2015 12:36 am 
Аватар

tprodanov написа:
Нема как да броиш трансфера, щото ще трябва да броиш и входящите и сметката ти отива у реката.
Колкото до билетите, аз за ВСИЧКИ мачове на гората от ЕТ съм имал безплатен билет. Без да го търся (без и да го ползвам). Та.. не ги брой като продадени, ако може.

Каквото и да махаш....имат НАД 50 милиона лева изкарани САМО от ЕКТ за две години..... :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 30, 2015 12:36 am 
Аватар

Аз смятах само участието им в ШЛ, както ти написа по-горе, а не и предните години. Отделно това за билетите е смешно човек при положение, че тоя купуваше половината ако не и повече стадион предварително и после раздаваше. Не знам как ги видя тия над 6 милиона от билети :bigok Отделно 6 милиона за тв права? Това не ми се вярва на мен.

Последна промяна смърт за цдна на Чет Юли 30, 2015 12:37 am, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 30, 2015 12:37 am 
Аватар

targovishte написа:
tprodanov написа:

Каквото и да махаш....имат НАД 50 милиона лева изкарани САМО от ЕКТ за две години..... :wink:

Нали за билети говорихме? :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 30, 2015 12:37 am 
Аватар

tprodanov написа:
Е, ние нямаме 6 млн държавна дотация...

я пак? :smt017

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 30, 2015 12:40 am 
Аватар

Абе изкараха пари в това спор няма... ама ние какво да направим? Не от нас зависи управлението на Левски.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 30, 2015 12:41 am 
Аватар

tprodanov написа:
targovishte написа:
tprodanov написа:

Нали за билети говорихме? :wink:

Аз говорех за приходи от ЕКТ за последните им две успешни години.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 30, 2015 1:11 am 
Аватар

Не се излагайте с глупости и глупави коментари. :wink: Рязаните направиха пари и продължават да инвестират. Дали ще са успешни (дано не са, мама им мръсна) ще се види. Говорите пълни глупости и тъпотии. Гелата им купил 1/2 от билетите в ШЛ. :smt005 :smt005 :smt005 Доста народ беше "ултрас" на каузата, докато играеха в ШЛ, колкото и жалко да е. А те са обречени на неуспех чисто исторически. Ще си поиграят още 1-2-5 години и ще си паднат на нивото на Селтикс. България не е футболна/спортна нация, та да може да се "роди" нов футболен отбор, който да го обичат хората и да има успех.
Но "контрата" на Проданов отново е уникална. :smt005

П.П. Да, за жалост не от нас зависи управлението на клуба. Но дайте да не отричаме какво правят другите, защото ние не можем. Ставаме като чорбарите с тотално малоумни доводи. А какво изобщо ви вълнуват зелените клоуни? :smt017

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 30, 2015 1:22 am 
Аватар

Коя точно контра? Споделих съвсем ясен факт.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 30, 2015 1:26 am 
Аватар

Какъв факт сподели? Че гората не са взели 50 милиона за две години? Въобще, какво значение има, колко те са взели, след като ние не сме взели и два лева.... :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 30, 2015 1:26 am 
Аватар

Това, че ти и още 1000 или 5000 души сте имали безплатен билет далеч не е 1/2 от стадиона. Това са пълни глупости. Стадионите на тия им бяха почти пълни и то далеч не от фенове на Лудогорец.

П.П. И ставаше дума за приходи. Как няма да им смяташ изходящите трансфери? :smt005 :smt005 :smt005 Само трансфера на мангала е приход, който ние нямаме последните 3 години (общи приходи). Може и повече да са годините. :strkstrk

Последна промяна DirtyDog на Чет Юли 30, 2015 1:27 am, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 30, 2015 1:27 am 
Аватар

Няма да е лошо и да си четем мненията. Аз не съм говорил нито за 50 млн, нито за половината от стадиона.
ОК? :smt023

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 30, 2015 1:30 am 
Аватар

DirtyDog написа:
Това, че ти и още 1000 или 5000 души сте имали безплатен билет далеч не е 1/2 от стадиона. Това са пълни глупости. Стадионите на тия им бяха почти пълни и то далеч не от фенове на Лудогорец.

П.П. И ставаше дума за приходи. Как няма да им смяташ изходящите трансфери? :smt005 :smt005 :smt005 Само трансфера на мангала е приход, който ние нямаме последните 3 години (общи приходи). Може и повече да са годините. :strkstrk

Последните 8...9 години :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 30, 2015 1:31 am 
Аватар

tprodanov написа:
Няма да е лошо и да си четем мненията. Аз не съм говорил нито за 50 млн, нито за половината от стадиона.

Е точно ти говореше, че нямало, как да имат 50 милиона приход и целия им стадион бил продаден за без пари.... :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 30, 2015 1:35 am 
Аватар

targovishte написа:
Niki4a написа:
tprodanov написа:

Бачи, това моето няма значение, просто съм навътре в нещата и виждам, с какъв размах се развиват. Знаеш ли, че от днеска започнаха разширението не на стадиона :smt031 ....а на базата си....още 5 игрища с естествена трева....трибуни....съблекални...козирки...путки майни....решили са за удвоят бройката на децата в ДЮШ, а ние ги свихме до 10....прави си сметката.... :smt006
Не съм, аз съдник на Домуса и да му броя парите....но виждам, как за 2...3 години направиха повече, от колкото ние за 20 години....

Ние вече не сме мерило във футболно отношение. Ние имаме едното голо име и нещо, което се предава от баща на син. Tвай! Нищо повече :smt012 .

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 30, 2015 1:46 am 
Аватар

Никич, аха, де. За това става дума. Това е жалкото .А някои се опитват да изкарат колко грешно другите го правели, а не да търсим кое е сбърканото при нас. Като сбърканото е жестоко. Няма и изгледи да се оправи.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 30, 2015 1:46 am 
Аватар

targovishte написа:
tprodanov написа:

Е точно ти говореше, че нямало, как да имат 50 милиона приход и целия им стадион бил продаден за без пари.... :loser2

Къде? Бас?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 30, 2015 1:55 am 
Аватар

Изображение

Дано са ни на кадем :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 30, 2015 1:57 am 
Аватар

Niki4a написа:

Ние вече не сме мерило във футболно отношение. Ние имаме едното голо име и нещо, което се предава от баща на син. Tвай! Нищо повече :smt012 .

Мен също ме боли от това....просто оня ден викам на сина ми...на 13 години....айде стягай се за мач...това преди Литекс....а той ми вика....на Лудогорец ли.....щях да го отрепя.... :ohmygod

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 30, 2015 1:58 am 
Аватар

tprodanov написа:
targovishte написа:
tprodanov написа:

Къде? Бас?

Ми чети си по горе мненията....ти каза, че си влизал с безплатни билети и такава сума била измислена...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 30, 2015 2:01 am 
Аватар

Ще се хващаме ли на бас?

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 591 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 20  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]