forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Пон Сеп 08, 2025 6:07 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 6476 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 205, 206, 207, 208, 209, 210, 211 ... 216  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Чет Май 26, 2016 12:33 am 
Аватар

blue_master написа:
Ако, наистина сме си оттеглили жалбата, заради малоумното становище - "Няма смисъл", значи, наистина собствениците ни са абсолютни олигофрени ! Ебал съм ти точките, ебал съм титлата, по-важно от достойнството и честа на един човек/клуб/организация няма ! Ние да покажем на целият свят, че сме прави и че сме били ощетени, пък, ако искат Лудогорец да ни водят с 55 точки.

:!:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 26, 2016 2:27 am 

Дано да не е истина, защото ако е ще е поредното антибългарско/протурско решение или на прост език казано :batkoff
Обратното на живот на замесените, незабавно!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 26, 2016 7:19 am 
Аватар

Вероятно делото е загубено просто.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 26, 2016 9:12 am 
Аватар

И аз съм на мнение, че е много вероятно да сме загубили делото и сега се скриват леко нещата.

Любопитно ми е всички, които се кълняха, че сме ощетени и сме си в правото, сега какво ще кажат. :smt017

Сезон 2025/2026. - "Левски" е спечелил 2.5 т. за клубен коефициент, 3.5 т. за национален коефициент. Коефициентът на "Левски" за сезон 2026/2027 ще бъде 7.00. Спечелили сме 1.450 хил. евро от наградния фонд

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 26, 2016 9:24 am 
Аватар

Е тоя съд няма ли някакъв публичен регистър, където да може да се правят справки за решенията му. Едва ли са нещо супер секретно тези дела?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 26, 2016 9:30 am 
Аватар

Tо проблема е че никой не излиза като мъж да каже какво става. С или без тия 7 точки се тая. Ама пак всички мълчат като путки :pastor :pastor

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 26, 2016 9:49 am 
Аватар

Цитат:
Надявам се футболният съюз и адвокатите им да намерят начин... Не, аз нямам власт, но изказах съображения. Виждам, че нещата тръгват и самите чурките го оценяват, за което им благодаря и им честитя купата”, допълни премиерът.

Майка ти дееба гнусна, проста :smt067

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 26, 2016 10:05 am 
Аватар

pepito написа:
Цитат:
Надявам се футболният съюз и адвокатите им да намерят начин... Не, аз нямам власт, но изказах съображения. Виждам, че нещата тръгват и самите чурките го оценяват, за което им благодаря и им честитя купата”, допълни премиерът.

Майка ти дееба гнусна, проста :smt067

Е как може.... такива псувни към краля Слънце?!
Бойче ще оправи всички!

"Кампания против Борат правихме, плакати, транспаранти, с притеснение Запада да не не бият (защото тогава те бяха по-скоро на страната на чорбаджията) и накрая излязохме техни приятели само защото не харесваме осирснията на Раев".

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 26, 2016 10:22 am 
Аватар

Експертът от световно ниво по строителство, остави всичко на експерта от световно ниво по спортно право и очаквания резултат излезе на лице. А след подобно скaндално обявяване на "причината" за отказ/загуба би следвало да има нескандални наказания, ама на СМР боК-а, както и на този на когото реже ноктите и търка петичките над него не им изнася.
Явно идеята е Левски да е слаб клуб, в който се случват трагикомични неща, което обезмисля това да си му собственик, освен ако точно това не ти е целта. Вече всичко ми изглежда така, сякаш някви хора си отмъщават на клуба, събирали злоба от детска възраст към него..

Ин дъ маниджмънт борд уи тръст! :pastor

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 26, 2016 11:06 am 

Тва да замениш Иво Ивков с Георги Градев... за пореден път показва малоумщината във всяко решение което се взима!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 26, 2016 11:17 am 
Аватар

Градев обясняваше, че дори и да не сме оттеглили иска при стеклите се обстоятелства, има загубен правен интерес, демек делото е безмислено и съда няма да продължи да се занимава с него. Или нещо такова, не съм адвокат, но ми звучи логично. Някои от форумните експерти да хвърлят светлина има ли такова нещо и такава практика.....

Sent from my ALE-L21 using Tapatalk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 26, 2016 11:35 am 

Тая мръсна мастия Градев беше ясна още от началото как ще се "справи". Смърт за тоя некадърен боклук, кой изобщо взе решението, че този ГРАНДИОЗЕН СПЕЦИАЛИСТ трябва да ни води делото, който до момента аз лично не съм чул да е спечелил нито едно сериозно дело ??? Как е възможно адвокатът на ЛЕВСКИ да е Градев бе братко, имам чувството че вече всичко си ебава майката ... :ohmygod

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 26, 2016 11:40 am 
Аватар

Да не говорим наизуст.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 26, 2016 11:43 am 

Aдски жалки сте последните няколко коментирали за делото пред арбитражния съд.

Нямате абсолютно никаква информация какво е станало - загубено ли е делото, допуснато ли е въобще за разглеждане, оттеглен ли е иска....Все важни неща, които имат значение за правенето на каквото и да е адекватно изказване.
Много по-лесно и сладко явно е да се оплюе и издадете присъда и естествено да се оплюят първо фенските организации, които присъстват в УС на клуба. :smt031

Аз също не знам точно какъв е случая и чакам да разбера.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 26, 2016 11:54 am 
Аватар

Omraz написа:

Нямате абсолютно никаква информация какво е станало - загубено ли е делото, допуснато ли е въобще за разглеждане, оттеглен ли е иска....Все важни неща, които имат значение за правенето на каквото и да е адекватно изказване.
Много по-лесно и сладко явно е да се оплюе и издадете присъда и естествено да се оплюят първо фенските организации, които присъстват в УС на клуба. :smt031

Да не стане само: "Питайте Тонев, ние после ще кажем.".

Иначе кой е по-виновен, Градев или този, който го е назначил?

П.С. Иво Ивков никой не го е гонил. Сам напусна човека. И точно според ИВО ИВКОВ, наказанието на Литекс е пресилено. Коментар? :bigok

Сезон 2025/2026. - "Левски" е спечелил 2.5 т. за клубен коефициент, 3.5 т. за национален коефициент. Коефициентът на "Левски" за сезон 2026/2027 ще бъде 7.00. Спечелили сме 1.450 хил. евро от наградния фонд

Последна промяна tzvetan_22 на Чет Май 26, 2016 12:01 pm, променена общо 2 пъти

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 26, 2016 11:57 am 
Аватар

Кога да чакаме следващото видео на този, дето вече знае какво е Левски, за да се осведомим? :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 26, 2016 12:52 pm 

Omraz написа:

Така е, прав си. Но трябва да се знае, че всеки изход на делото освен спечелването му си е провал на Градев, който обясняваше как 100% ще спечелим и няма какво да се обърка (може би ако беше истински юрист щеше да знае, че такова нещо никога не може да се каже за никое дело, колкото и силна да е позицията ти).

А аргументът, че с оттеглянето на иска спестяваме пари, който няколко пъти се изтъкна, според мен е абсолютно несъстоятелен. Не съм запознат с правилата на КАС, но пред всеки нормален съд или арбитраж единствено можеш да изгубиш пари ако оттеглиш иска си на тази фаза (ако наистина се е чакало решение вече, ако Градев е лъгал и за това и делото още изобщо не е разглеждано, може и да не е така).

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 26, 2016 12:55 pm 
Аватар

Аз съм 99% сигурен, че делото още не е гледано, но също така сигурен, че няма да спестим пари. Подозирам, обаче, че решението за това не е на Градев, а на клуба и имам страх, че е в "замяна" на други обещания, или пък под определен натиск от други места. И силно се надявам да не съм прав. Днес щяло да има позиция на клуба, да видим какво ще кажат.

Иначе - не съм запознат в детайли с процедурата пред КАС, но за мен е смешно да се твърди, че нямаме правен интерес, най-малкото докато не приключи първенството.

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org
facebook: БОДК / BOVBD

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 26, 2016 1:28 pm 

В клуба цари явна информационна мъгла, допълвана от традиционната аматьорщина. Въпреки всичко през изказвания и особено през премълчавания, "гледайки над нещата", намирисва на политическа зависимост и управление в ущърб на клуба!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 26, 2016 2:06 pm 

Цитат:
Левски не е губил дело в КАС - Радостин Василев разясни защо "сините" са оттеглили иска

Адвокат Радостин Василев, който участваше в защитата на Литекс срещу БФС, обясни ситуацията с казусите на оранжевите и Левски срещу футболния съюз. Ето какво твърди Василев:

За да няма спекулации:

1.БФС не е печелил никакво дело срещу Литекс в КАС. Съдът е приел, че няма юрисдикция въобще да разгледа спора. Делото по същество не се е състояло. Това е очаквано и не е изненада нито за колегите, с които защитавах Литекс, нито за самия клуб. Все още нямам мотиви, но най-вероятно КАС е приел, че няма юрисдикция да разгледа спора заради липсата на арбитражно споразумение между Литекс и БФС и неприемане на писмото на БФС, в което признава и ни насочва към КАС за такова. Нищо изненадващо и учудвщо в ситуацията. Това е стара стратегия на БФС. Задължава клубовете да признаят КАС, самият БФС е длъжен да признае КАС, съгласно устава на ФИФА, показва привидно желание в спорът да се реши в КАС, но отказва да подпише арбитражно споразумение и накрая оспорва юрисдикцията на съда. Това не е коректно отношение, но такава е играта........

2. Левски сами оттеглиха иска си. За тях дори нямаше произнасяне за юрисдикцията и е много несериозно да се говори, че са загубили делото. Аз също бих направил така на мястото на Левски. Левски нямаше интерес от това дело след като изостава на 15 точки от Лудогорец, пък и ще спетят всички такси....

Това е всичко. Няма нужда от лъжи, спекулации и жлъч. Каквото трябва ще се случи, независимо от всичко.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 26, 2016 2:13 pm 
Аватар

Официално.
Накратко - от сиромашия
Цитат:
Уважаеми представители на медиите, уважаеми фенове,

Във връзка с изнесената информация в общественото пространство, касаещо делото в Лозана, което бе заведено от ПФК Левски след решението на Дисциплинарната комисия към БФС за изваждането на клуба на Литекс от "А" група и последвалото отнемане на точки от актива на ПФК Левски, сме длъжни да направим следното изложение:

След обстойно обсъждане с швейцарски консултанти, специалисти в областта на спортното право, познавайки практиката на Швейцарския федерален съд, взехме решение да оттеглим иска си за неправомерно отнетите точки на ПФК Левски, в резултат на решение на Спортно –техническата комисия на БФ

С, още преди да бъде определен арбитражен състав.

Като страна в спора сме длъжни да отбележим, че съдебните действия бяха предприети поради факта, че към момента, в който бе подадена жалбата възстановяването на неправилно отнетите ни точки, щяха да ни върнат полагащата ни се на база спортно-техническите резултати възможност да участваме равнопоставено в надпреварата за Шампионската титла. Към настоящия момент обаче възстановяването им не би имало никакво значение, за класирането на клуба в първенството.

Ето защо напълно обосновано от фактическа, правна и финансова страна, решението за ПФК Левски бе да оттегли жалбата си преди да е даден ход на делото поради отпаднал правен интерес, и да възстанови внесените авансово такси, с които да финансира други належащи плащания. Това действие идва в момент, когато клубът погаси голяма сума към НАП за месец май и предстои да погаси значителна такава през месец юни, редом с необходимостта да насочим вниманието си към предстоящата лятна подготовка и представянето си в Лига Европа.

Вярваме, че след това кратко изложение на фактите, всички интерпретации по темата ще бъдат преустановени. Защото непознаването им води до инсинуации, целящи единствено манипулация на общественото мнение.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 26, 2016 2:47 pm 
Аватар

Не съм съгласен с подобно оправдание, защото таксата не може да е чак толкова голяма (говорим за няколко хиляди, не за милиони). Друг въпрос е, че смятам, че отново щеше да стане същото - КАС ще приеме, че няма юрисдикция, поради липса на споразумение. Което беше от самото начало вариант. В този смисъл спестяването на таксите е ок.

Считам, обаче, че е абсолютно задължително да се предприемат стъпки към сезиране на УЕФА и ФИФА за практиката на БФС да "насочва" клубовете към КАС, а след това да оспорва юрисдикцията му. Естествено - това няма да се случи....

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 26, 2016 3:27 pm 

Ако наистина още не е даден ход на делото, наистина има смисъл да се оттегли иска и да се върнат таксите (ако правилата на КАС го позволяват), аз бих направил същото при тези обстоятелства. Но въпросът тук е щом на 26 май още не е даден ход на делото, Градев какво бълнуваше, че е много вероятно решението да излезе преди края на първенството?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 26, 2016 3:33 pm 
Аватар

Да не говорим, че нашето дело беше заведено преди
това на микренци. И как така по тяхното има решение а
нашето не е започнало още.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 26, 2016 3:35 pm 
Аватар

Добре де, от три месеца е ясно,че нема да сме шампиони.Що тогава не се направи тва оттегляне? Аз също си мисля,че има неква схема тук.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 26, 2016 3:51 pm 
Аватар

Правилна постъпка според мен.
Май бързо забравихме, че до вчера бяхме пред фалит, а все още има милиони дето трябва да се плащат и това според мен е по-важно от класиране и селекции. Нас няма кой да ни вкара през задният вход, по втория начин с опрощаване на дълговете. Както виждаме, с това упражнение в момента са се заели политици, мутри, жуженца, феи, продажни журналисти и дълбоко корумпирани ръководители в БФС с една цел - ЦУРА (комунистическата пачавра) да не плаща.
Поздрави на всички.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 26, 2016 4:12 pm 

Мъчат се да ги вкарат нередовно но УЕФА и ФИФА гледат и ще ги хванат пипалата на октопода :octo :smt023

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 26, 2016 4:22 pm 

blueattaq написа:
Да не говорим, че нашето дело беше заведено преди
това на микренци. И как така по тяхното има решение а
нашето не е започнало още.

Няма решение, и тяхното не е започнало и съдът им е казал, че никога няма да започне, защото не е компетентен да го гледа.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 26, 2016 5:40 pm 
Аватар

Добре де мама му стара колко пък космическа да е сумата от тея такси че да се говори как едва ли не ни зависи селекцията и оцеляването от нея? Ако е толкова голяма защо изобщо се заведе това дело след като се развя бяло знаме още преди мача в резанград, че няма да ставаме шампиони? За замазване на очите на феновете ли беше заведено то в такъв случай? Ако сме сериозен отбор трябва да водим делото докрай просто за да покажем на БФС, че не могат да си правят каквото си искат. Сега им показахме точно обратното, че нямаме воля да се борим с тях и могат да си правят каквото си поискат у нас и никой не може да ги барне. Идеален сигнал да вкарват обратно цура в елита без никой да го ебе за нашето мнение. Кой го е взел това решение при положение, че не е било обсъждано на УС както се спомена по-рано? Супер разочарован съм от такова поведение а тамън се бях зарадвал от адекватните реакции на УС допреди няколко кръга.

притихва цялата вселена.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 26, 2016 9:06 pm 
Аватар

30 000 швейцарски франка е таксата, по непотвърдена информация.

Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 6476 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 205, 206, 207, 208, 209, 210, 211 ... 216  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]