forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Вто Сеп 09, 2025 9:56 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 6476 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 199, 200, 201, 202, 203, 204, 205 ... 216  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Вто Май 17, 2016 1:25 pm 
Аватар

Kryten написа:
До края на шампионата имаме едно домакинство :bigok

Имам предвид, че след второто провинение, което е за купата, е трябвало да ни накажат за целия пролетен полусезон... при положение, че няма значение в кой турнир е провинението.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 17, 2016 1:26 pm 
Аватар

Някой ще носи ли вода от 9 кладенеца, как не сме за вадене? :bigok

Сезон 2025/2026. - "Левски" е спечелил 2.5 т. за клубен коефициент, 3.5 т. за национален коефициент. Коефициентът на "Левски" за сезон 2026/2027 ще бъде 7.00. Спечелили сме 1.450 хил. евро от наградния фонд

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 17, 2016 1:27 pm 
Аватар

Те ако бяха стриктни с чорбата, след онзи финал трябваше да в Ж група. И още, и още случаи през годините. Същото важи за жАлтите. Докато единствените, които играят пред празни трибуни по три мача годишно сме ние.

Иначе в случая вероятно е така :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 17, 2016 1:28 pm 

Не съм бил там и не знам какво точно се е случило, ама това с тия провокации не може да е оправдание за всичко. Аз например видях на последната Овча Купел как само заради това, че ни държаха 15тина минути след мача - нещо, което нито се прави за пръв път, нито е извънредна мярка, нито е толкова страшно - се хвърляха по безумен начин камъни и се щурмуваха огради, късмет че никой не пострада тогава. Така че си има хора, които си търсят повод да се покажат като големите хулигани, не знам как може да бъде предотвратено това...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 17, 2016 2:00 pm 
Аватар

http://www.bfunion.bg/uploads/2015-08-0 ... 016_v3.pdf
Никой няма да ни вади. Това ни е второ наказание, а в наредбата пише следното за второ провинение:

Цитат:
г) при повторен случай Лишаване от домакинство до края на
първенството
15 000 лева

Точно това наказание ще ни лепнат.
Иначе следващото е:
Цитат:
д) при следващ случай Изваждане на отбора от групата
20 000 лева

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 17, 2016 2:06 pm 
Аватар

Малко ми е странно, като чета левскари, които са поели облъчването на свинските журналя и ВЯРВАТ, че правилата се спазват стриктно само за свинете. :smt085 Винаги съм мислил, че при нас са по-умните хора и не би следвало така лесно да им се промива мнението.
Реално и за свинете и за нас се правят постоянни компромиси, защото ако се спазват всички правила, трябва всяка година да се изхвърлят и двата отбора.
За пример на левскарите тук, които мислят, че свинете ги наказват, а на нас се разминава ще припомня следното:
За инцидента в перник, когато има документирано, как някакво прасе налага ушев (длъжностно лице бла-бла) по каската със знаме, после се бутат оградата. Беше постановено да възстановят щетите по стадиона. Свинете така и не платиха, а всички законови срокове изтекоха отдавна. Санкцията, която е предвидена в наредбата за такъв случай е изхвърляне от първенството. Значи шунките вече трябваше да са изхвърлени от "В" група. Някъде по медиите да се споменава това? Комисията да е спазила наредбите? Да са изхвърлени?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 17, 2016 2:09 pm 
Аватар

Частично затварят Герена и солена глоба за Левски
http://gong.bg/bg-football/a-grupa/multimedia/video/chastichno-zatvariat-gerena-i-solena-globa-za-levski-378396

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 17, 2016 2:13 pm 
Бахти правилата. :bigok При второ наказание затварят стадиона за 3 мача, при трето половин сектор за 1 мач :bigok Дано тези момчета изготвят проекта за Низша лига. :pastor Дано са те!

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Вто Май 17, 2016 2:15 pm 
Аватар

Интересно ми е как ще затворят частично Б сектор :loser2
Сигурно ще пускат хора само в края на сектора, където са седалките :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 17, 2016 2:15 pm 
Аватар

Ами смешничко си е наказанието общо взето :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 17, 2016 2:17 pm 

:smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 17, 2016 2:19 pm 
Аватар

Омни са в това ГФС, дейба. :loser2 До скоро само за свинете измисляха такива смехории.
Следващо наказание добавката ще е затваряне на половината от полуотркрития ни А сектор. Демек, четвърт сектор само.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 17, 2016 2:27 pm 
Аватар

http://www.levski.bg/news_id.php?news=175631

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 17, 2016 2:29 pm 
Аватар

:smt078

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 17, 2016 2:32 pm 

Е, аз мисля, че Сектор Б ще бъде затворен и ще пускат хора само в А и В. Просто е двусмислено написано. Надали ще го затворят наполовина Сектора :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 17, 2016 2:38 pm 
Аватар

spurs написа:
Не съм бил там и не знам какво точно се е случило, ама това с тия провокации не може да е оправдание за всичко. Аз например видях на последната Овча Купел как само заради това, че ни държаха 15тина минути след мача - нещо, което нито се прави за пръв път, нито е извънредна мярка, нито е толкова страшно - се хвърляха по безумен начин камъни и се щурмуваха огради, късмет че никой не пострада тогава. Така че си има хора, които си търсят повод да се покажат като големите хулигани, не знам как може да бъде предотвратено това...

Какви огради, мен ме цапнаха с някакво камъче по каската(горкото камъче :bigok ), но някакъв пич мяташе тухли нагоре...

"Кампания против Борат правихме, плакати, транспаранти, с притеснение Запада да не не бият (защото тогава те бяха по-скоро на страната на чорбаджията) и накрая излязохме техни приятели само защото не харесваме осирснията на Раев".

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 17, 2016 2:42 pm 
Аватар

А ония помаци наказани ли са или само ние сме единствените балъци, дето плащаме ? :smt031

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 17, 2016 2:46 pm 

sleep43sec написа:
искаме да са стриктни с чорбата, сега трябва да са стриктни и за нас! правилата са за всички :bigok

Стриктни с чорбата?!?! На тия колко пъти им е прощавано.... ехееей

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 17, 2016 2:47 pm 

spurs написа:

Обстрелването започна, след като ушев задържа нашо момче.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 17, 2016 2:50 pm 
Аватар

Синя Религия написа:
spurs написа:

Което бе най-големия тарикат от всички и прескачаше оградата пред ушев. Може би е очаквал да му подарят цветя, след като слезе?! :bigok

"Кампания против Борат правихме, плакати, транспаранти, с притеснение Запада да не не бият (защото тогава те бяха по-скоро на страната на чорбаджията) и накрая излязохме техни приятели само защото не харесваме осирснията на Раев".

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 17, 2016 2:51 pm 
Аватар

Синя Религия написа:
spurs написа:

ееее, значи правилно, че са започнали да обстрелват ушев. :bigok

Сезон 2025/2026. - "Левски" е спечелил 2.5 т. за клубен коефициент, 3.5 т. за национален коефициент. Коефициентът на "Левски" за сезон 2026/2027 ще бъде 7.00. Спечелили сме 1.450 хил. евро от наградния фонд

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 17, 2016 3:00 pm 
Аватар

Да разбирам, че за вас беше нормално това на стадиона на славия, че беше отворена една вратичка за излизане? Въпреки, че същото нарушава други разпоредби. Много принципни някои левскари. Сега да не сте тъжни, че не ни изхвърлят от "А" група? Все пак само свинете отнасят всичко :ohmygod

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 17, 2016 3:31 pm 
Аватар

Жалките медии започнаха с тъпите си статии как ни били ''пожалили'', а ДК сами са обяснили защо наказанието е такова:
Цитат:
Наказанието на Дисципа е такова, тъй като инцидентите не са се случили на стадиона, а на неговата граница и извън пределите на съоръжението.

Именно поради тази причина не е разглеждано наказание Левски да бъде изваден от "А" група, тъй като това е трето подобно провинение в рамките на един сезон. Първите две се случиха в двубоите с Литекс, но на стадиона.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 17, 2016 3:38 pm 
Аватар

Сега е много важно какво ще направим, като фенове, клуб и ръководство за да не се стигне до нови прояви при следващите две срещи. Провокации най-вероятно ще има, но е важно да се вземат мерки за да не се поддадем на същите. Поне за мен нещата са повече от сериозни.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 17, 2016 4:10 pm 
Аватар

Правилно тълкуване на ДК. Доста съм изненадан чак. Иначе за станалото истината е по средата. Ясно е, че организацията в благоевград беше плачевна и се стигна до натрупване на напрежение. Ясно е и, че има хора от нашите дето отиват на мач основно с цел да се сбият с някой или да стане нещо. Не са много но ги има.

Цялото това нещо обаче си е основно вина на полицията. Защо на домакинските ни мачове няма инциденти? Там си има една проверка от ушев и после втора от стюардите. Инциденти в сектора и сбивания не са ставали от години. Винаги, когато само полицията проверява както е при гостуванията риска става много по-голям и често има инциденти. Това се получава понеже полицията взима много пари за охрана на мачовете и ако няма инциденти ще се потърсят по-евтини алтернативи. Затова ушев нарочно пуска потенциално рискови хора на стадиона за да стават проблеми, да се шуми по медиите как без полицията не може на стадион и лукмата да си върви. В англия как решиха проблема - има си камери на стадионите, има си регистър на хулиганите, още като си купуваш билет ти искат лична карта и така на стадиона не влизат проблемни хора. Ама на всеки му е по-изгодно да продължава сегашната система.

притихва цялата вселена.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 17, 2016 4:36 pm 

силно начало :smt005

Последна промяна sleep43sec на Вто Май 17, 2016 5:10 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 17, 2016 5:03 pm 
Аватар

Като цяло правилника по отношение на подобни провинения е изключителен ташак и позволява всеки да си го тълкува както си иска. Примерно, на мен ми е много интересно как се определя "границата на стадиона". В Ловеч боищата с полицията бяха отвън, но наказанието е за нещоси на стадиона. Тук боя с полицията е около някаква оградка (която уж "ограничава" стадиона), но наказанието го брои отвън. Изобщо - кашата е огромна. За мен е повече от ясно, че да ни изхвърлят за подобна глупост би било адски прекалено, особено като имаме предвид какви кочини са тия "стадиони" и че, ако се гледа реално, то в А група лиценз могат да вземат около 2 стадиона изобщо. Въпросът е, че първо - тия безумни правилници само дават предпоставка за тъпотии и само дават оръжие в ръцете на разни "доброжелатели" (медиите, които квичат, че ни "пожалили" и самия дисцип, който винаги може да ни чОка както си поиска, и както са правили неведнъж), и второ - все пак е добре да се помисли, че особено на мачове в провинцията винаги трябва да имаме едно наум, защото провокации винаги ще има, и няма да им е проблем да ни спретнат и друга такава, точно с цел да ни изхвърлят. Разбирам желанието да пребиваме ушеф където го видим, както и изнервянето от малоумни неща като идиотски "пропусквателен режим", кретении на ушеф и т.н., но е добре да се мисли малко и за клуба, преди да ги погнем с камъни.

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org
facebook: БОДК / BOVBD

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 17, 2016 5:07 pm 
Аватар

Боят в Ловеч си беше баш на трибуните, когато влезе ушев без никаква причина.

За Благоевград - прав си, че трябва да се мисли ама реално нищо не може да се направи за да се удържи тълпата. Стюардите са искали да говорят с началник и да се успокои ситуацията - отказано е. Ушевите отвънка им вихнаха няколко пъти да пускат - никаква реакция. Отделно за подход към стадиона имаш кална пътека, цялата в камъни, тухли и подобни неща... Просто няма как за половин час да влезнат 20 човека и всички да са спокойни.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 17, 2016 5:20 pm 
Аватар

Тука има ебати изтрещелите хора, които чак реват, че трябвало да ни изхвърлят, защото били изхвърлили свинете и микренските нещастници :smt005 Я се стабилизирайте малко :D

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 17, 2016 5:22 pm 

Всъщност дефиницията на "Район на стадиона" според наредбата е следната:

(5) "Район на стадиона" – обхваща границите, обособени
от съществуващата ограда и прилежащите паркинги,
сгради и съоръжения.

В този район трябва да са станали три такива инцидента (трябва да се види всъщност на какво основание са наложени предишните две наказания, за да видим дали там е ставало дума за "район на стадиона" или за "спортна зона", която е по-широко понятие) за да подлежим на изваждане от групата.

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 6476 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 199, 200, 201, 202, 203, 204, 205 ... 216  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]