За пореден път съм разочарован от случващото се в любимия ми клуб. За последните 10 години имам изпуснати под 10 мача и съм видял какво ли не, но просто днес не мога да не напиша това което се случи. Знам, че повечето не обичате и не четете дълги мнения, но все пак
Сутринта като се събудих прочетох в интернет за големия интерес около мача и веднага звъннах на един приятел да отидем за билети. Първо отидохме до едно омв, където любезно ни казаха, че билети за мача няма. След това проверихме къде наблизо продават билети и се насочихме към Пикадили, където ни отговориха същото. От там вече супер изнервени пробвахме да вземем от сайта, който за наше щастие беше блокирал. Моя приятел каза да проверим в сайта на Левски още от къде може наблизо до вземем билети и там пише от НКП. Отиваме там и любезно ни казват, че трябва да сме членове за да ни продадат билети. Обикалянето продължи повече от 2 часа, но не се отказваме и отиваме до Герена. Любезно по пътя се обадих в администацията да им кажа за проблемите - сайта на тикетпро не работи, че като дойде още по-голям мач съвсем ще се срине, да напишат на сайта, че в НКП продават билети само за хора членуващи там, да пуснат в продажба и билети в Омв и т.н . Жената ме изслуша и ми обясни, че знаят за проблемите. До 30мин всички проблеми бяха оправени. Билети в омв имаше, на сайта пишеше за членските карти. Дългочакания за нас момент настъпи и успяхме да вземем билети след вече 3 часа обикаляне. Но тук дойде кулминацията. С моя приятел взехме билети за общо 600лв и решихме, че може да си позволим да си вземем и тениски от магазина. Влизаме вътре и правим сметка за 100лв, като взимаме няколко тениски и любезно питам за торбичка, тъй като нямах и нямаше къде да сложим тениските. От там следва отговор, че торбичките се заплащат по 0.30лв....

аз невярващ бъркам да изкарам 0.50лв и давам за торбичка... след което няма наченки за ресто... след 30 секунди ослушване все пак получавам рестото. Не знам в коя нормална държава като отидеш във фен магазина си заплащаш за торбичките при покупка на фен артикули.
Искам да изкажа разочарованието си от възможно най-лошото ни партньорство с тикетпро. Това са само излишни разходи за клуба.
1. При всеки голям мач системата им не издържа и блокира, предстовете си какво ще е ако играем ШЛ.
2. Билети не се пускат в цялата им партньорска мрежа.
Дано стадиона не се напълни само за мача в събота, ами и в оставашите три мача до края на сезона, както и дано това е последния сектор, който се пуска недовършен.
Само Левски