То и Краев е момче на 18 години както и изредените от теб, но въпросът е да намерим играч (от догодина може би двама), които да ИГРАЯТ и да помагат на отбора, не да попълват бройката, какъвто общо взето е случаят в момента. Ако нямаше правило, едва ли щяхме да излизаме с юноша. Според мен ни трябва такъв играч, който максимално рядко да играе само заради правилото. Фики/Ради за мен към момента са тотал щета и не стават.
Според мен най-безболезнено ще бъде да се опитаме да наложим играч на бека. И без това и на двата нямаме кой знае какви играчи - Алвеша и Весо Картона, който играе последен или предпоследен сезон. Само да не е Мики

си мисля, че би се справило някое момче там. Ташев никога не съм го гледал, но може да му се даде шанс. Деян много ми харесваше, но централен защитник е доста по-невралгична зона от бек, пък и момчето след 1 година/4 операции 100% е върнало малко назад. Ще му трябва време 100%.
Не трябва да се изключва опцията да си купим някой 19-20 годишен. Не съм сигурен Пацо на колко години беше, когато игра титуляр за нас, но си беше стабилка и по мой спомен около 20-така го взехме от Видима. Мисля си, че Вутов примерно би бил по-добра опция в атака от Краев, ако евентуално лятото имаме опция да си го вземем обратно.