forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Нед Сеп 07, 2025 6:21 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 591 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Нед Авг 02, 2015 1:03 pm 

Енев е юноша на Локо София. Деян си е чорбар.

Първият е комшия на Рафе Клинче :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Авг 02, 2015 1:04 pm 
Аватар

Преди малко си дойдох. :roll: Второто имахме некви положения, които не се виждаха от клетката, но естествено ги няма в спортал :smt012 Смърт да бъде иначе, трябваше да ги бием и сезона тръгваше нагоре :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Авг 02, 2015 1:19 pm 
Аватар

Като гледам Стойчо как говори след мача и съм сигурен, че е пушил коз на полувремето.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Авг 02, 2015 1:20 pm 
Аватар

Хустис написа:
Прасето на вратата очевидно дори не си протегна джолана, като видя, че е вдигната засада. Кой знае какво щеше да стане, ако не беше отсъдена засада.

И какво щеше да стане? Пак да я извади от мрежата......

Смееxмe се на Тройчо, ама съдиите много внимаваxa като свиреха мачове на чорбата. Интересно, защо ние винаги сме с европейското поведение, като в БГ трябва да се държиш като пълен селянин за да ти имат страха? :ohmygod2

Докато нямаме сериозно влияние в БФС, тия мачове ги пишете бегали по линия на съдиите :smt012

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Авг 02, 2015 1:22 pm 
Аватар

Росен написа:
Като гледам Стойчо как говори след мача и съм сигурен, че е пушил коз на полувремето.

Понякога, човек от безизходица започва да го избива на смях. Представи си какво му е на човека :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Авг 02, 2015 1:23 pm 
Аватар

Сигурно. По-добре така, отколкото да се оплаква и нервничи.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Авг 02, 2015 1:36 pm 
Аватар

или просто си има план за развитие на отбора и си го следва

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Авг 02, 2015 1:52 pm 

Не съм гледал мача, само хванах коментарите на Стойчо. Ще ме извинявате ма не може 26 кратен шампион на България да влиза в мач с думите ми те са по богати и по добри. И такива да са ние сме Левски бе. Тоя клуб верно има манталитета на средняк.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Авг 02, 2015 2:00 pm 
Аватар

Toва, че сме Левски вече има значение само и единствено за нас феновете. Не респектираме отборите с името си, нито пък футболисти се навиват да дойдат при нас защото сме Левски. И накрая - доволни сме от 2 точки в 3 мача.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Авг 02, 2015 2:10 pm 
Аватар

Niki4a написа:

Докато нямаме сериозно влияние в БФС, тия мачове ги пишете бегали по линия на съдиите :smt012

Как бре сега ще дойде някой да ти обясни, че Костадинов е сол ташака на Пеевски в БФС и всеки ден е на Герена. Няма как да ни режат съдиите, даже напротив- ще ни помагат зверски :smt031
А тия дето се правят на много обективни спрямо свирката на Свадбата да се застрелят :smt023

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Авг 02, 2015 2:25 pm 

СваТба

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Авг 02, 2015 2:34 pm 
Аватар

ю донт сей :lol: СваДба-Мадба същия хуй да си ебе майката тоя боклук
Мача ставаше съвсем различен при 1:0 за нас и втори жълт за Ноооци :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Авг 02, 2015 2:57 pm 

Вие тотално сте се побъркали :shock:
Оревахте света за тая засада смешна,сватбата бил виновен(обикновено от централния зависят засадите,мда),бутали каузата,ако не било тва,мача тръгвал в друга посока :smt005
Голяма работа,вдигнал е засада страничния,сбъркал е - колко такива ситуации в наша полза е имало в последните години или тях не ги броим :?: Някаква световна конспирация има срещу нас :smt042 Да не говорим,че вратарчето им не играеше и дума не може да става за отменен гол.
Стегнете се и спрете да хленчите като жени,на всеки му е ясно,че в момента селяните са с класа над нас.По-опитни и класни играчи,по-сработен отбор и т.н. Тука едва ли не се пише,че ако не беше съдията ги биехме..и да беше изгонил някой от тях какво?! Видяхме на финала как играем срещу 10 души - все едно ние сме 10. С тоя отбор толкова,не се излагайте като чорбарите с постоянно търсене на други фактори. По-добър отбор от нас в момента - закономерна победа.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Авг 02, 2015 3:01 pm 
Аватар

bogarra написа:
И как реши, че Борислав е покъртителен.

Точно под неговото заешко подскоче с обръщане с гръб към топката мина удара на Марселиньо за 1-0, 100% вина за гола- грешка беше най-шубеливия да е на края на стената, дето пази близкия ъгъл, все пак беше вече и "интервала на Екимов" от 60 до 90минута, когато умората си казва думата...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Авг 02, 2015 3:03 pm 
Аватар

:lol: :lol: :lol: :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Авг 02, 2015 3:21 pm 
Аватар

Топката мина на поне трийсетина см от него или поне това се видя на повторението. Друг е въпроса дали не трябваше да атакува изпълнителя след паса.

"Един от Б"(в което се съмнявам), ще нарищаш чорбари и жени семейството си! Ясно ли ти е балък? Хайде сега изпарявай от форума!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Авг 02, 2015 3:29 pm 
Аватар

Първо искам да кажа, че вчера всеки един от нашите ми хареса. Може би направиха най-силният си мач от началото на сезона.
Бих искал ако може и едно клипче да се направи за отсъжданията на Сватбата и по- специално следните ситуации:
при 0:0
- 3мин двойният!!! удар на Моци по Боби Цонев - спестен поне жълт картон
- 5мин - влизане с бутоните напред на Моци в Георги Костадинов - втори жълт в 5тата мин!!!
- жълтият картон на Боби Цонев - на пръв поглед подобна ситуация с тази на Моци, само дето Дяков дърпа Боби за фланелката и при развалено равновесие Боби леко го плесва с китката;
- фаул отсъден срещу Боби Цонев и устно предупреждение, че ще бъде изгонен. В ситуацията Боби играе с топката!!!
- "засадата" на Махмудов
- "фаулът" за гола за удар тяло в тяло. Това е спорна топка, а не фаул!
при 1:0
- бодичекът на Дяков срещу Боби Цонев за втори жълт;
- влизането с бутоните напред на Саша до тъча 2мин след горното споменато нарушение. Също нарушение за втори жълт.

3 спестени червени картона, отменен гол и гол от фаул, който не е фаул. Няма как да се спечели такъв мач.
И специално за Търговище - да има нарушение на Белаид в наказателното и е доста преди 86мин при 1-0, но то е след всички горе описани ситуации.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Авг 02, 2015 3:30 pm 
Аватар

Niki4a написа:
Хустис написа:
Прасето на вратата очевидно дори не си протегна джолана, като видя, че е вдигната засада. Кой знае какво щеше да стане, ако не беше отсъдена засада.

И какво щеше да стане? Пак да я извади от мрежата......

Смееxмe се на Тройчо, ама съдиите много внимаваxa като свиреха мачове на чорбата. Интересно, защо ние винаги сме с европейското поведение, като в БГ трябва да се държиш като пълен селянин за да ти имат страха? :ohmygod2

Т.е., очакваш ръководството да мрънка срещу съдиите?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Авг 02, 2015 3:31 pm 
Аватар

Под "доста преди 86тата минута" имаш предвид 84тата :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Авг 02, 2015 3:34 pm 
Аватар

Sir_J написа:
Искам да се обърна към Търговище, който коментира без да е гледал повторения, а само от впечатленията си на живо. Човек, просто изгледай първото полувреме (мача го има вече в тубата) и ми кажи колко картона бяха спестени за Разград? И колко пресилени за нас имаше (поне тези на Махмудов и Боби Цонев според мен бяха напълно излишни)? Защото едно е съдията да е некадърен - това би обяснило може би засадата, но когато свири нарушенията явно е видял какво се е случило, свирил е и пак си е затраял и не е дал картон. И Дянков и Моцье трябваше да са с минимум един жълт картон на полувремето, а Цициньо с червен. Сега няма да твърдя, че е трябвало да бъдат изгонени, защото ако бяха декорирани в жълто навреме може би нямаше да продължат със своеволията след това... Дали щеше да се развие по същият начин второто полувреме ако съдията беше свирил еднакво фаловете според теб, отговори ми честно? Това са млади момчета и е нормално много повече да се влияят от съдийски тесли. Безумния фал от който падна гола просто сложи точка на постоянното подпиране на каузата.

Снощи коментирах това, което видях на живо, плюс репортажите от Гонг и Спортал. Сега изгледах внимателно ПЪРВОТО полувреме и мнението ми е почти същото. Карам по ред....за удара на Моци в началота, трябваше да му покаже жълт картон или да не показва на Цонев 5мин. по късно за почти същото. Една грешка....Свири фаул на Моци след това за опасна игра, едва ли беше за жълт картон, защото игра с топката, а нарушението беше НЕпряк удар. Дяков получи жълт картон още първото полувреме, за фаула с ръце срещу Костадинов, явно ти не си гледал внимателно. Другият картон също беше справедлив, жълт за Сисиньо, тъй като не беше последен в защитата им, до него се вижда или Ангуло, или Вандерсон. Нашите два картона са подобни на техните, на Костадинов за фаул отзад и на Иванов за спиране на противник подобно на техния бек. На Махмудов му беше показан за игра след спряна такава. Сега дали трябва или не трябва да му се показва в такъв случай картон, оставям на вас да коментирате. И стигаме до засадата, такава нямаше определено, но затова вината е на страничния според мен, а не на сватбата. Аз други спестени картони или дадени пресилени не видях. Приемаме две грешки за първото полувреме. Сега си пускам и ВТОРОТО, пък да видим там какво е.....

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Авг 02, 2015 3:41 pm 
Аватар

На някои съдии извън милата ни родина им се е случвало и да дават по червен картон за умишлен удар без топка, но targovishte това е може би само жАлт.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Авг 02, 2015 3:45 pm 
Аватар

Удар в главата с ръка НАПЪЛНО НАРОЧНО - жълт картон :ohmygod :ohmygod :ohmygod

http://news7.bg/%D0%A1%D0%BF%D0%BE%D1%8 ... b4Q1txog9_

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Авг 02, 2015 3:48 pm 
Аватар

Kryten написа:
Под "доста преди 86тата минута" имаш предвид 84тата :smt006

Да прав си! Сега погледнах в гонг. Писах всичко по памет и съм се заблудил, че е било 10-15мин по-рано.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Авг 02, 2015 3:52 pm 
Аватар

Е, оставете го човека, нали ако се отсъжда правилно всичко, ще остане без работодател :wink: Какво да ви каже :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Авг 02, 2015 3:55 pm 
Аватар

targovishte написа:
Снощи коментирах това, което видях на живо, плюс репортажите от Гонг и Спортал. Сега изгледах внимателно ПЪРВОТО полувреме и мнението ми е почти същото. Карам по ред....за удара на Моци в началота, трябваше да му покаже жълт картон или да не показва на Цонев 5мин. по късно за почти същото. :shock: Една грешка....Свири фаул на Моци след това за опасна игра, едва ли беше за жълт картон :shock: , защото игра с топката, а нарушението беше НЕпряк удар. Дяков получи жълт картон още първото полувреме, за фаула с ръце срещу Костадинов, явно ти не си гледал внимателно. Другият картон също беше справедлив, жълт за Сисиньо, тъй като не беше последен в защитата им, до него се вижда или Ангуло, или Вандерсон. Нашите два картона са подобни на техните, на Костадинов за фаул отзад и на Иванов за спиране на противник подобно на техния бек. На Махмудов му беше показан за игра след спряна такава. Сега дали трябва или не трябва да му се показва в такъв случай картон, оставям на вас да коментирате. И стигаме до засадата, такава нямаше определено, но затова вината е на страничния според мен, а не на сватбата. Аз други спестени картони или дадени пресилени не видях. Приемаме две грешки за първото полувреме. Сега си пускам и ВТОРОТО, пък да видим там какво е.....

Търговище, не те познавам лично, но винаги съм уважавал мнението ти във Форума, още повече че си Левскар и човек, който не един път се е отзовавал на зов за помощ. Но от тук на татък аз лично отказвам да чета мненията ти относно Лапникурец, защото са меко казано пристрастни. Жив и здрав братле!

П.П. Ако ми остане време днес ще седна и изгледам мача отново за да опиша "грешките" на Сватбата минута по минута, които са поне 10 на брой и влияят пряко на развоя на мача.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Авг 02, 2015 3:57 pm 

И да не забравяме фаула към края на второто полувреме, който Ноци извърши и почна да се тръшка и хваща за главата. Това също е картонче. :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Авг 02, 2015 4:06 pm 
Аватар

Ивайло Стоянов е доста некадърен съдия. С нещо да ни попречи в редовното време на финала за купата? Пак ли той беше виновен за малоумието ни? Пак гледате където не трябва. Други са проблемите. Бяха два, вече са четири от един месец.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Авг 02, 2015 4:12 pm 
Аватар

targovishte написа:
Sir_J написа:
Искам да се обърна към Търговище, който коментира без да е гледал повторения, а само от впечатленията си на живо. Човек, просто изгледай първото полувреме (мача го има вече в тубата) и ми кажи колко картона бяха спестени за Разград? И колко пресилени за нас имаше (поне тези на Махмудов и Боби Цонев според мен бяха напълно излишни)? Защото едно е съдията да е некадърен - това би обяснило може би засадата, но когато свири нарушенията явно е видял какво се е случило, свирил е и пак си е затраял и не е дал картон. И Дянков и Моцье трябваше да са с минимум един жълт картон на полувремето, а Цициньо с червен. Сега няма да твърдя, че е трябвало да бъдат изгонени, защото ако бяха декорирани в жълто навреме може би нямаше да продължат със своеволията след това... Дали щеше да се развие по същият начин второто полувреме ако съдията беше свирил еднакво фаловете според теб, отговори ми честно? Това са млади момчета и е нормално много повече да се влияят от съдийски тесли. Безумния фал от който падна гола просто сложи точка на постоянното подпиране на каузата.

Снощи коментирах това, което видях на живо, плюс репортажите от Гонг и Спортал. Сега изгледах внимателно ПЪРВОТО полувреме и мнението ми е почти същото. Карам по ред....за удара на Моци в началота, трябваше да му покаже жълт картон или да не показва на Цонев 5мин. по късно за почти същото. Една грешка....Свири фаул на Моци след това за опасна игра, едва ли беше за жълт картон, защото игра с топката, а нарушението беше НЕпряк удар. Дяков получи жълт картон още първото полувреме, за фаула с ръце срещу Костадинов, явно ти не си гледал внимателно. Другият картон също беше справедлив, жълт за Сисиньо, тъй като не беше последен в защитата им, до него се вижда или Ангуло, или Вандерсон. Нашите два картона са подобни на техните, на Костадинов за фаул отзад и на Иванов за спиране на противник подобно на техния бек. На Махмудов му беше показан за игра след спряна такава. Сега дали трябва или не трябва да му се показва в такъв случай картон, оставям на вас да коментирате. И стигаме до засадата, такава нямаше определено, но затова вината е на страничния според мен, а не на сватбата. Аз други спестени картони или дадени пресилени не видях. Приемаме две грешки за първото полувреме. Сега си пускам и ВТОРОТО, пък да видим там какво е.....

Толкова ниско ли се оценяваш, че се продаде за едни фъстъци и няколко питиета? При головете на каузата радва ли се, разцелувахте ли се уста в уста с Ачо Петричев?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Авг 02, 2015 4:14 pm 
Аватар

Хер Kryten, ще има ли запис от мача?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Авг 02, 2015 4:19 pm 
Аватар

Абе, какво стана с това правило:
Цитат:
Специфични правила:
Всеки отбор има право да картотекира не повече от 5, а да включва в групата за мача и пусне в игра едновременно не повече
от 3 футболиста от страни извън ЕС.

На мен ми се стори, че в групата на тия имаше повече от трима? :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 591 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]