forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Чет Юни 19, 2025 12:57 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 551 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Нед Фев 21, 2016 6:56 pm 
Аватар

При тая ситуация с младия играч ми се струва, че по-добрия вариант е Краев на мястото на Бедоя. На крилото е зле и това ни се отразява.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Фев 21, 2016 6:57 pm 

Краев на мястото на бедоя?

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Фев 21, 2016 6:59 pm 
Аватар

Или Фики по крилото! :bigok :strkstrk :strkstrk :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Фев 21, 2016 7:00 pm 
Аватар

niki87 написа:
При тая ситуация с младия играч ми се струва, че по-добрия вариант е Краев на мястото на Бедоя. На крилото е зле и това ни се отразява.

Подкрепям тази идея. Като юноша Краев играеше именно на позицията на Бедоя.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Фев 21, 2016 7:03 pm 
Аватар

Стига с тия съвети и разбори бе хора. Първи мач е това! Дайте да говорим след 5-6 двубоя :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Фев 21, 2016 7:04 pm 
Аватар

niki87 написа:
Второто беше ок, макар че на края бяхме длъжни да ги натикаме, а не да си разиграват пред нашата врата. Менголо ще го бъде, просто си личи, че е играч. Нар второто игра прилично. Бурабия с много брак, но и в него има хляб. Стойчо трябваше да извади Александров, не Лукин, който щеше да е по-полезен при статичните. Прохазка на бека беше грешка и това си пролича веднага след влизането на Алвеша. Като цяло ми се струва, че чашата е по-скоро на половина пълна и трябва да се осигури спокойствие около отбора в следващите месеци.

+1
Цялата стратегия на СС отиде по дяволите след ранния гол още в 5 мин., а калитарския втори сложи капак на всичко.
Поне имам огромна надежда, че ще изградим добър отбор.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Фев 21, 2016 7:04 pm 
Аватар

СМЪРТ ЗА МОЦИ :boisw :boisw

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Фев 21, 2016 7:05 pm 
Аватар

Съвети не даваме, а просто коментираме, което би трябвало да е нормално за форум. :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Фев 21, 2016 7:05 pm 
Аватар

ivosto написа:

При положение, че той е играча до 21 г., който ще играе всеки мач, използването му на крилото е безсмислено- няма нужната скорост за тая позиция. Като втори нападател би бил далеч по- полезен с нелошата си техника и това, че доста често е на точното място в точния момент. Може да звучи смешно, но като маниер на игра ми прилича на Томас Мюлер :oops:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Фев 21, 2016 7:09 pm 
Аватар

Аз не мога да съм особено недоволен, освен от резултата. Като цяло мачът тръгна много зле, оттам стана много сложно. Второто полувреме играхме прилично, и съм доволен, че издържахме физически, та чак лежаха и бавиха като селското отборче, което всъщност са си. След няколко мача ще видим истинското лице на тоя отбор!

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org
facebook: БОДК / BOVBD

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Фев 21, 2016 7:10 pm 
Аватар

Менголо как навакса разлика от около метър, на селяка Дяков не му се верваше, още малко време с маската на Вейдър му трябват :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Фев 21, 2016 7:11 pm 
Аватар

Кур за домуса , никола попов и ноци. Определено Нар и Мангало играят . Краев не разбирам въобще как е в титулярния състав .

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Фев 21, 2016 7:15 pm 
Аватар

Аз пък си мисля, че късметът беше на наша страна. Имаме много добри попълнения за първи път от много време. Нашите бяха наляли бетона отначало, но предвид залога и новите в състава се представихме много добре. Съдията кадърно натискаше за гелата и мисля, че инстуркцията за червения на ноци беше съгласувана... все пак минаха 2 минути от жълтия до чеврения, а и водиха 2:0... Кренвиршите играха по- добре, но с тези играчи не е изненада. Цял мач псувах бачи, но като го преместиха на крилото ме обля- ясно е къде му е мястото, алвеша беше добре- фалът за 2рия гол беше смешен- затова и в студиото и по време на мача му дадоха общо едно повторение, което беше от много грешен ъгъл. Италиянецу е БОК, бяхме физически терминатори! Все пак се радвам, че първия мач разликата стана 8 точки- сега щат, не щат ще се отпуснат и в крайна сметка лошата уефа като ни върне точките и кренвиршите ще го издухат на финалната права. Трябва! Ще! Виках, пищях, яд ме е, но най- вече от това, че не успях да го докарам до резанград! :levski :lsfc3

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Фев 21, 2016 7:17 pm 
Аватар

Единственото, което заслужават тези момчета е всеки мач да сме на стадиона :lsfc3
Иначе повечето ги разкрихте в 25тата минута :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Фев 21, 2016 7:24 pm 
Аватар

Видя се, че доста неща не ни достигат и Лудогорец към момента има повече футболна класа. През целия мач си личеше, че дори в базови неща като спиране и обработване на топката има разлика между отборите. Играчите на Лудогорец я спират и им залепва за крака или я подават на скорост. На нашите им се удря в крака, гонят я и не могат да я подадат с едно докосване. Тактически също бяха по-добре от нас. Определено пресират по-ефективно и с по-голяма координация. След активна преса принуждаваха защитата да връща на Йоргачевич и той да чисти на посоки, а пред тяхната врата нямаше такива моменти. Имаха по-бързи и по-остри атаки и т.н. И въпреки всичко не ни превъзхождаха. Вторият им гол освен късмет май е и симулация, но не се вижда много добре от репортажа в Гонг. Лошото е, че тази привидно малка разлика в класата в действителност не е толкова малка и изисква много, много работа при нас.

за нищо на света,
за Левски аз на всичко съм готов!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Фев 21, 2016 7:26 pm 
Аватар

niki87 написа:
ivosto написа:

При положение, че той е играча до 21 г., който ще играе всеки мач, използването му на крилото е безсмислено- няма нужната скорост за тая позиция. Като втори нападател би бил далеч по- полезен с нелошата си техника и това, че доста често е на точното място в точния момент. Може да звучи смешно, но като маниер на игра ми прилича на Томас Мюлер :oops:

Напълно съм съгласен с твоето мнение. Само дето това може да стане ако играем с един "тежък" нападател от типа на Менголо и един "лек" и подвижен като Краев. Само, че нашата схема е с един халф зад нападателя, който да дава завършващия пас. В тази схема Краев не се вписва тъй като подаванията понякога са му тотал щета.

За мача мога да кажа, че съм много доволен от отбора. Бяха наляли гипса първите минути, но имаше неща, които много ми харесаха. Нар беше в шок първите 20 мин. След това озлобя и го видях наколко пъти дори да скочи на съдията :bigok Венци също направи не лош мач. Даже като заигра като 2ри нападател ми хареса доста повече. Бурабия определено си личи, че има футбол в него и мястото му не е като дефанзивен халф. На него му трябва място и повече от 2-3 секунди. Обича да задържа топката, а за дефанзивен халф играещ близо до защитата е доста опасно. В защита много добре. Въпреки 2та гола нямахме други проблеми. Малко се разминаваха като изтегляха за изкуствена засада, но това е съвсем нормално. Трябват поне 10 мача, за да свикнат един с друг. Алвеша..... само заради желанието този трябва да е титуляр. НО след мача е лесно да говорим! Силно обнадежден съм и този отбор трябва мощно да се подкрепи! :levski

п.с. Някъде има ли статистиката с притежанието на топката? Че май ми се струва, че е по равно или в наша полза

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Фев 21, 2016 7:27 pm 
Аватар

Omraz написа:
Кока-Кольо написа:
Обаче Мики Нитов каза едно много верно нещо в студиото. Нямахме достатъчно класни съперници в контролите. Дори и аз се чудех как играта ни в защита изглежда като по часовник в тия мачове

Сега също направихме 1 грешка в защита.

В такъв мач с толко накъсана игра и предимно ръгане и бутане, една е достатъчна

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Фев 21, 2016 7:28 pm 
Аватар

Аз не мисля, че тия са много по-далеч от нас. Това което показаха днес им е тавана, а на нас тепърва ни трябва сработване и кондиция поне на 3-ма футболисти т.е. ако имаме спокойствие и ни върже в ключови мачове може да ги стигнем. Единственото, което ще имат повече от нас е спокойствието поради съдийския гръб и самочувствието от евро мачовете им. Няма какво да се лъжем, има ли спокойствие в играта тя се получава, а те имат много голямо спокойствие.
Кур и шиш за агата! Кур и въже за жожоето и всичките им слуги от тъмно синьото БФС!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Фев 21, 2016 7:44 pm 
Аватар

niki87 написа:
ivosto написа:

Брат, спри да гледаш Байерн :lol:

Имам чувството, че СС във важните мачове леко насира и играе на сигурно: примерно с пускането на Прохазка като бек и от там ни се еба майката в началото. Защитата трябваше да си бъде като в контролите с Алвеша.

Краев е тотал щета. Нито има скорост, нито може да надиграе някой 1 на 1. Най-много да направи някое тъпо нарушение и да си изкара картон. И от там започваме мача с 10 души.

Бурабия ми хареса - раздаде няколко доста дълги и точни паса. Менголо е много бърза маймуна и се вижда, че е играч. Ще е интересно да се види в следващите мачове като се сработят. Новата маймуна е на 20 и задължително трябва той трябва да се пуска като играч до 21, защото Краев нищо не играе.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Фев 21, 2016 7:46 pm 

Тоя пАт да не се оакже, че сме набарали точното негери? :8)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Фев 21, 2016 7:47 pm 
Аватар

Кръгла 0.Тва ми е мнението за тоя мач.Та ония с 10 човека ни пресираха като откачени.... Никаква идея за игра.Пак старта песен на нов глас - дай по крилото, центирай на БЕДОЯ и квото стане.... писна ми на кура да го гледам тва.И тая печка Нар ли е, Касис ли е, Киви ли е, тотално неадекватна.Тоя имам чувството, че го е страх от топката... Нищо добро не виждам, тва е...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Фев 21, 2016 7:48 pm 

Йоргата колко аута изрита в тъч ? След петият им загубих бройката - да вземат да му вържат бутонките с различен възел, че да лети направо
Като за първи мач - екстра, но като ни дойдат на Герена трябва разгром на селяндурите, ако ще лично Николай Йорданов да им свири мача.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Фев 21, 2016 7:50 pm 
Аватар

РокерО написа:
Кръгла 0.Тва ми е мнението за тоя мач.Та ония с 10 човека ни пресираха като откачени.... Никаква идея за игра.Пак старта песен на нов глас - дай по крилото, центирай на БЕДОЯ и квото стане.... писна ми на кура да го гледам тва.И тая печка Нар ли е, Касис ли е, Киви ли е, тотално неадекватна.Тоя имам чувството, че го е страх от топката... Нищо добро не виждам, тва е...

:bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Фев 21, 2016 7:51 pm 
Аватар

Такива мнения ми липсваха ... :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Фев 21, 2016 7:52 pm 
Аватар

:bigok :bigok :bigok :bigok :bigok :bigok :bigok :bigok :bigok :bigok :bigok Колко и такива да сложиш - тва е положението..... Тотално безличен Левски.Никаква идея, никаква МИСЪЛ, НИЩО.Едно безцелно ритане на топката и центрирания... тва ни е играта 12398754132785123875178 години подред вече... повръща ми се.Помнете ми думите - във Варна ше е още по-зле.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Фев 21, 2016 7:53 pm 
Аватар

Дай им шанс, Рокеро. :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Фев 21, 2016 7:55 pm 
Аватар

Може би аз нещо не съм в ред, може и да съм си ударил главата някъде, все пак съм 2 метра.... на вас тая игра от днеска ако ви хареса.... 100% сме шампиони! :strkstrk

П.С. Менголо може да се окаже попадение.Има ебати крачката тая пекча...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Фев 21, 2016 7:57 pm 
Аватар

Fozzy написа:
Йоргата колко аута изрита в тъч ? След петият им загубих бройката - да вземат да му вържат бутонките с различен възел, че да лети направо
Като за първи мач - екстра, но като ни дойдат на Герена трябва разгром на селяндурите, ако ще лично Николай Йорданов да им свири мача.

Направи ми впечатление това, но май беше само първото като му блестеше зверски.

@РокерО им чи ни гльедай уе, кой та кара насилЪ :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Фев 21, 2016 7:58 pm 
Аватар

Нема как, мазохист съм.... :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Фев 21, 2016 8:07 pm 
Аватар

РокерО написа:
Може би аз нещо не съм в ред, може и да съм си ударил главата някъде, все пак съм 2 метра.... на вас тая игра от днеска ако ви хареса.... 100% сме шампиони! :strkstrk

П.С. Менголо може да се окаже попадение.Има ебати крачката тая пекча...

Говорихме преди, че както и да завърши мача не трябва да се правят драми. На мен също не ми хареса играта, но и горЪта също не играха кой знае какво. Говорихме и че можем да очакваме чак след месец по-добра игра. Имаме 7 нови, което е повече от половината титуляри. Нова централна двойка защитници, на които ще им трябва време да се сработят. Предполагам знаеш колко е важно това за един отбор. Няма как да играем като Реал Мадрид. :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 551 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]