forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Сря Авг 20, 2025 1:54 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 11530 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 133, 134, 135, 136, 137, 138, 139 ... 385  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Вто Сеп 23, 2014 4:56 pm 
Аватар

Имаше огромна вероятност да се сбием на стадиона, ама явно мъката ни спря

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Сеп 23, 2014 5:09 pm 
Аватар

Винаги може да е по-зле,примерно като ония шалвари ташакбахче дето диктора им ги беше ебал остро :bigok Се едно никой нема телефон от 40к глупака да провери :smt005 :smt005 :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Сеп 23, 2014 6:44 pm 
Аватар

Никога не съм се чувствал толкова зле и безпомощно както след края на тоя мач. Мислих си, че животът приключва в този ден. Нямах сили да стана от седалката и да си тръгна. Проклети да са всички, виновни за тези лайна. Няма нормален отбор, който ще се остави да загуби титлата в мач срещу чичо Венци Корема и Урсула. НЯМА.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Сеп 23, 2014 6:56 pm 
Аватар

Същата работа и при мен-никога ама никога не съм бил толкова разбит заради футбол :smt006 Тва си беше ебати емоционалния шок шото ми се прищипа некъв нерв на следващия ден след мача и една седмица лежах умрел в нас :ohmygod2 Докторчето разправя тва е на нервна почва пич,явно мошно стрес е имало последните дни,викам футбол братче :strkstrk

Да ме беха ебали негрите на тройчо сигурно немаше да лежим толко :blass

Както и да е-като станем пак шампиони ше затворим тая страница най-накрая докато Жиняк ще живее винаги :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Сеп 23, 2014 7:11 pm 
Като станем шампиони, ше се съберем всичките в някоя сладкарница, ше си пуснем тоя автогол (и аз не съм го гледал) и ще го изгледаме 7:1 пъти поред, и ше му ебем майката и на проклятието и на всичко... И ше вдигаме чаши за 27-та и ше се гордеем, че и през такива ужаси сме минали и сме оцеляли. И Левски с нас! :lsfc1 Пък после кой на кОври, кой на траверси, ше се разотиваме :bigok До 2015 поне един златен дубъл!!!!
За враговете на Левски, и наши, и чужди - смЕрт мръсна да бъде! :smt115

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Вто Сеп 23, 2014 7:34 pm 

Значи със сигурност не съм била само аз така. Най-най-най-гадният мач в живота ми, ама НАЙ! Все е имало загуби от свине, дебилни или каръшки отпадания от Европа и какво ли още не, ама такова чудо...

Помня, че след тва ходих на гости на една приятелка и просто влязох в тях и се разревах и ревах като животно не знам колко време. В крайна сметка останах да спя там, щото тя категорично отказа да ме пусне да ходя където и да е, беше 200% сигурна, че ще се самоубия. И може би не беше далеч от истината, ТОЛКОВА гадно ми беше :shock: Да не говорим, че изобщо не можах да заспя от ужас, само се въртях, алкохол не помогна...

Урсула и аз не го виня толкова много точно за тоя мач, на него греховете му са други. Но Везалов (и ИИ5) винаги ще ги мразя от дъното на душата си :!:

Бог дал - Бог взел. Рикошета на Пелето се всели във Везалов... Никога не съм гледала повторение, няма и да гледам, тва е все едно да гледам убийство на близък човек на забавен каданс :|

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Сеп 23, 2014 7:40 pm 
Аватар

Няма такъв ден ... точно тогава ми беше бала, уж да ми бъде яко цяла вечер настроението ми беше ужасно и няколко чорбара от випуска щяха да изгорят. Поне успях да се напия като животно и да не го мисля много-много, но следващия ден беше отврат ... кур за тоя ден и за Везалов ... :boisw

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Сеп 23, 2014 7:46 pm 
Аватар

Oachkatzlschwoaf написа:
Като станем шампиони, ше се съберем всичките в някоя сладкарница, ше си пуснем тоя автогол (и аз не съм го гледал) и ще го изгледаме 7:1 пъти поред, и ше му ебем майката и на проклятието и на всичко... И ше вдигаме чаши за 27-та и ше се гордеем, че и през такива ужаси сме минали и сме оцеляли. И Левски с нас! :lsfc1 Пък после кой на кОври, кой на траверси, ше се разотиваме :bigok До 2015 поне един златен дубъл!!!!
За враговете на Левски, и наши, и чужди - смЕрт мръсна да бъде! :smt115

Преди няколко седмици видях в магазина и тениската, подготвена за след мача, с щампа на купа и 27 отдолу. Изтръпнах и ми се досра като пак се сетих. Имахме и транспаранти готови и кво ли не. Купата чакаше в тунела и Перуката се гласеше да я връчва. Няма такова малоумие и престъпна небрежност. Това е отборът на Корема, бе. И на Урсула. И Реал Мадрид щяха да се подсигурят с един телефонен разговор с чичо Венци. За шише синьо джони щеше да ни го даде тоя мач, дейба. Да не говорим колко мрази Домуса. Не че не би му взел и на него парите, де :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Сеп 23, 2014 7:47 pm 
Аватар

Точно като свърши мача буквално не знаех какво се случва и сигурно бях единствения в целия сектор, който не ревеше. Дано за последно си го спомням тоя мач и въобще за последно го коментирам.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Сеп 23, 2014 7:53 pm 
Аватар

Аз пък не бях в сектора, а долу на пистата и по-добре, защото сигурно щях да се самоубия. След това вечерта просто исках да умра. Кур за везалката, рано или късно ще му се върне и ще го е6ем. :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Сеп 23, 2014 8:07 pm 
Аватар

Добре де, деба, за какво продължавате да го разказвате? :|

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Сеп 23, 2014 8:07 pm 
Аватар

Аз се прибирах пеша от Герена до Лесотехническия, беше ми безразличен животът, направо не мислех, че ще мога някога да гледам футбол, още по-малко па "Левски".

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Сеп 23, 2014 8:10 pm 
Е той Иво Тонев звъня да пита как да обзаведат Найт Флайт за вечерта след титлата. Имали ли сме някакви идеи и т.н :lol: :?
Тва е Левски, братче... Драма и само драма. :wink:

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Вто Сеп 23, 2014 8:12 pm 
Аватар

С приятелите ми, с които бяхме на мача, гледахме после финала на ШЛ. Напихме се без да си кажем дори една дума, нито наздравици, нито коментар на мача, просто си казахме "чао" след мача и се разделихме...
Ще дойдат по-добри дни, все някога ще дойдат... :levski

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Сеп 23, 2014 8:13 pm 
Аватар

Ще дават ли нещо по телевизора довечера ?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Сеп 23, 2014 8:13 pm 
Аватар

Май Чернодробниябасейн по Диема.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Сеп 23, 2014 8:17 pm 
Аватар

Не виждам никъв проблем в тия истории или некъв ташак че свине четат и си бият чикии от кеф,най-малкото е че не ме вълнуват тотално кво мислят тия амеби :smt006

Когато обичаш истински и със сърце,винаги има драма,било то във футбола или в живота :strkstrk Некога е позитивна,некога негативна-сичко тва е част от играта :smt006 И просто си немате идея кво ше стане като дигнем 27мата сички тия които не оставихме отбора :wink: Затва мошно и докрай,пък квото ще да става :idea:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Сеп 23, 2014 8:17 pm 
Аватар

Oachkatzlschwoaf написа:
Е той Иво Тонев звъня да пита как да обзаведат Найт Флайт за вечерта след титлата. Имали ли сме някакви идеи и т.н :lol: :?
Тва е Левски, братче... Драма и само драма. :wink:

Ми Перчема да беше звъннал на Корема, друго щеше да е сега. Ега изгори Найт Флайт и Везалов да е в кенефа му.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Сеп 23, 2014 8:19 pm 
Аватар

Нямам предвид въобще, че турчетата четата и тем подобни. Мен ми се свива не сърцето, ами не знам какво, като се заговори за тоя мач. На всички ни е било отвратително. И аз, също като повечето тук, не мога да се сетя за по-отвратителен мач. Ама 20 човека като си разкажат историите кой как ревал и как мълчал след мача, няма да ни стане кой знае колко по-хубаво. :|

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Сеп 23, 2014 8:22 pm 
Радвайте се, че имаме истории, които доказват как не си оставяме отбора. Прасетата нямат такива :cry: След мача със Славия, срещу Иртиш - 15 000 :smt006

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Вто Сеп 23, 2014 8:24 pm 

Гари ще бродира на Бернабеу след малко.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Сеп 23, 2014 8:37 pm 
Аватар

Mда, аз, между другото, не мога да преценя кога бях най-зле- след Щурм или след тоя мач с чаршафите...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Сеп 23, 2014 8:39 pm 
Аватар

Аз най-зле бях след Антверпен...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Сеп 23, 2014 8:40 pm 
Аватар

немлад написа:
Аз най-зле бях след Антверпен...

Не ми се мисли кво би се случило във форума сега, след седмица като тая с антверпен и прасетата :smt115 :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Сеп 23, 2014 8:50 pm 

Аз замерих урсула със седалка и не беше далеч да го уцеля. Лошата част беше, че с моите 100 и кусур кила при отскока ми хлътна крака в друга седалка и чист късмет, че не го счупих, а само го раздрах зловещо. Месеци ми зарастваше после. :smt115
Кур за този мач, определено най-лошия в живота ми.

Последна промяна мичо на Вто Сеп 23, 2014 8:58 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Сеп 23, 2014 8:57 pm 
Аватар

Спокойно пичове,винаги може и да е по-зле :strkstrk Аз и тая година подобен цирк изживях с любимия ми чужд отбор,естествено нема как емоцията да е същата като за Левски но след края на мача тъпо седех на седалката около час и нещо и сигурно се чудех що сички богове в тоя ден обърнаха гръб :ohmygod2 Бех размазан тотално ама се сетих за мача със славия и некакси ми стана по-добре,викам щом онова преживях,тва нема как да ме събори :bigok

Ако имах 9 живота,се самоубивах веднага..поне 3 пъти :strkstrk :strkstrk :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Сеп 23, 2014 9:02 pm 
Аватар

Малката маймунка титуляр с/у Реал!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Сеп 23, 2014 9:12 pm 
Аватар

брада написа:
Малката маймунка титуляр с/у Реал!

:shock: :shock: :shock: :lol: :smt005 Бате, кое е това "липсващо звено" на аватара ти :smt005
Казвай бръже и бачи Акримон да пише офертата, почти съм сигурен, че пари нема да иска, само веднъж да схване, че ще има Йети в диетата :tmbk :duner :chalga

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Сеп 23, 2014 9:14 pm 
Аватар

Тоя е футболист-мИчта за нас - огромна и грозна пекча - централен защитник
http://en.wikipedia.org/wiki/Moustapha_Bayal_Sall

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Сеп 23, 2014 9:15 pm 
Аватар

Левандовски с ебати гола. А Байерн тоя сезон не показват и помен от тики-таката. Ебати бързия футбол, с по няколко подавания :smt007

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 11530 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 133, 134, 135, 136, 137, 138, 139 ... 385  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]