forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Нед Сеп 07, 2025 6:43 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 551 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 19  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Нед Фев 21, 2016 6:32 pm 
Аватар

При 11 на 10 стояхме по-добре. Стойчо Стоев с грешен състав :idea:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Фев 21, 2016 6:33 pm 
Аватар

Най-слаби - Бурабя(цял мач), Бедоя (цял мач) и Прохазка (на бека). Най-добри - Нар, Прохазка (на крилото) и Менголо. :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Фев 21, 2016 6:33 pm 

Единствената грешка беше, че СС пусна Прохазка бек, вместо Алвеша. Второто полувреме не беше зле.

Горе главата и само Левски! :levski

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Фев 21, 2016 6:34 pm 

Ще станат нещата, обнадежден съм :levski

Нар се бори добре, Менголо и той се стара, Бурабия не знам кво го хранят някои, като си личи, че е класен и има потенциала да се превърне в основен играч. Очакваме завръщането на де Ноойер и Карнер, както и включването на Стунджи, които би трябвало да ни подсилят. Ако бием във Варна и вярваме, че ще ни върнат точките, шансовете за титла остават според мен.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Фев 21, 2016 6:34 pm 
Аватар

Според мен също има потенциал в отбора. Иначе Иначе нищо неочаквано

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Фев 21, 2016 6:35 pm 
Аватар

tones написа:
Венци Чорбаря и Краев бяха най-слабите днес. Манголо доста раздвижи играта, а и Сашо Александров се включи добре. Определено трябваше да почнем с тях, от самото начало.

Съгласен съм само дето май Менголо е готов за 1 полувреме още. Бурабия направи грешки ама имаше и много добри отигравания, Бедоя по-скоро трябваше да даде повече.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Фев 21, 2016 6:36 pm 

Бедоя доста слаб днес и май ще му изстине титулярното място след завръщането на Де Нойер.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Фев 21, 2016 6:37 pm 
Аватар

Тва е световен рекорд по фалове. Смърт :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Фев 21, 2016 6:37 pm 

Хубавото е, че новите изглежда стават и са с дълги договори. Грешка беше единствено, че бок Роман беше бек. Нар игра добре второто, Менголо също. Бедоя май не е за толкова физически мачове. Лукин беше много добре.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Фев 21, 2016 6:38 pm 
Аватар

Британеца написа:
Ще станат нещата, обнадежден съм :levski

Нар се бори добре, Менголо и той се стара, Бурабия не знам кво го хранят някои, като си личи, че е класен и има потенциала да се превърне в основен играч. Очакваме завръщането на де Ноойер и Карнер, както и включването на Стунджи, които би трябвало да ни подсилят. Ако бием във Варна и вярваме, че ще ни върнат точките, шансовете за титла остават според мен.

Това е и моето мнение.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Фев 21, 2016 6:39 pm 
Аватар

След този мач съм обнадежден.
1. Имаме много млади играчи, които тепърва се сработват.
2. За първи път от доста време насам не ни свършва въздухът в последните минути.
Целта трябва да остане класиране в европейските турнири, от следващия сезон може да мачкаме, ако запазим състава.
Така че без драми.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Фев 21, 2016 6:40 pm 
Аватар

Робин Бедоя би се включил много по-добре в мач срещу по-слаби отбори, които пресират по-малко и просто трябва човек, който да вкара креативни пасове в играта. В тоя мач преспокойно Прохазка можеше да влезе в центъра на терена да ръга, с другия ръгач Сашо Емилов Алвешов, щяхме да пукнем топката поне няколко пъти. :smt006

Последна промяна BlaueZoneDüsseldorf на Нед Фев 21, 2016 6:40 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

Аватар

Обаче Мики Нитов каза едно много верно нещо в студиото. Нямахме достатъчно класни съперници в контролите. Дори и аз се чудех как играта ни в защита изглежда като по часовник в тия мачове

Върнете се в началото
 Профил  

Аватар

Маймунките ми харесаха. Бурабия е класа, макар че разбирачите ще го разкрият след 1 мач. Само Левски и твай.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Фев 21, 2016 6:41 pm 

Бедоя нямаше грешен пас този мач и се връщаше есинствено той да взима топката от защитниците и да я изнася. Класа е макар, че не блести.

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Върнете се в началото
 Профил  

Личи че Карнер го нямаше. Алвеша трябва да е бек. Менголо Нар и Прохазка или Адениджи от дясно и ще стане интересно, но тая дивотия с юношата в състава ни дърпа назад един от фланговете. Явно трябва и ние да вадим центр.защитник от школата и поне да не ни се бърка играта по фланговете.

Върнете се в началото
 Профил  

Аватар

Днес в средата просто бяхме както преди този сезон само с един опорен и два разиграващи (Бедоя и Бурабия). Както като играехме с Ваги, Сър Мофф и Бедоя миналата година а така при нас явно не става, има едно бутане, блъскане за топката и нищо повече! Просто с двама офанзивни халфа имаме проблем в играта като цяло. Затова и като влезе с Прохазка нещата се промениха. Просто състава трябва да ни почва с Костадинов и Де Нойер задължително като двама опорни!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Фев 21, 2016 6:42 pm 
Аватар

Отборът не е сработен. Краев наистина беше пасивен, Венци не, но нямаше с кого да комбинира и кой да му подаде, нормално е да се загуби. Много се надявам накрая на сезона да не се освободи половината отбор, а да се вземат ляв и десен бек. Нищо лично към СС, но ако Миланов или друг ДЕСЕН БЕК бяха на мястото си, нямаше да има такъв гол като първия. Трябва моментално да се ослушваме за ляв и десен бек, наложително е. Мисля, че ако това стане, и играем прилично в първенството, доброто представяне в Лига Европа е гарантирано. Последно... Момчета, винаги съм бил да бъда честен човек и никога не гледам от наша или чужда страна, но съдията повлия на мача. Тънките моменти ги имаше и всички бяха в тяхна полза. Малки фалчета, които да ни скапат граденето на играта. Вторият им гол дойде от такъв момент. Както и да е, не че ни е виновен съдията, но много е тъпо, когато сме малко по-слаби или равностойни, да се намесват съдиите. Всеки си има мнение, това е моето.

"Кампания против Борат правихме, плакати, транспаранти, с притеснение Запада да не не бият (защото тогава те бяха по-скоро на страната на чорбаджията) и накрая излязохме техни приятели само защото не харесваме осирснията на Раев".

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Фев 21, 2016 6:43 pm 
Аватар

Бедоя не е за такива селски мачове, където нарушенията започват от кръста нагоре. Голямото разочарование за мен е Краев. Според мен ще е хубаво да седне малко на пейката, пък да се даде шанс на близнака да покаже какво може.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Фев 21, 2016 6:45 pm 
Аватар

Нека и да не величаем домусите - да, много пресираха и тичаха, стояха по-добре от нас, но от 2 шута вкараха 2 гола, от които един рикошет. :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Фев 21, 2016 6:45 pm 

Сини_шампиони_1914 написа:
Бедоя не е за такива селски мачове, където нарушенията започват от кръста нагоре. Голямото разочарование за мен е Краев. Според мен ще е хубаво да седне малко на пейката, пък да се даде шанс на близнака да покаже какво може.

Близнака беше тотал щета в минутите, които беше на терена

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Фев 21, 2016 6:46 pm 
Аватар

Второто беше ок, макар че на края бяхме длъжни да ги натикаме, а не да си разиграват пред нашата врата. Менголо ще го бъде, просто си личи, че е играч. Нар второто игра прилично. Бурабия с много брак, но и в него има хляб. Стойчо трябваше да извади Александров, не Лукин, който щеше да е по-полезен при статичните. Прохазка на бека беше грешка и това си пролича веднага след влизането на Алвеша. Като цяло ми се струва, че чашата е по-скоро на половина пълна и трябва да се осигури спокойствие около отбора в следващите месеци.

Върнете се в началото
 Профил  

Аватар

Ранния гол повлия на целия мач и на играта на нашите. Вижда се някакво надграждане, работа, спокойствие, подкрепа и малко късмет трябва. Дано да измъкнем мача на нивата тича.

Върнете се в началото
 Профил  

paulao написа:
Явно трябва и ние да вадим центр.защитник от школата и поне да не ни се бърка играта по фланговете.

Ние си имаме такъв, само че е контузен за съжаление

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Фев 21, 2016 6:47 pm 
Аватар

Боби Цонев до месец май трябва да е готов?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Фев 21, 2016 6:47 pm 

Кока-Кольо написа:
Обаче Мики Нитов каза едно много верно нещо в студиото. Нямахме достатъчно класни съперници в контролите. Дори и аз се чудех как играта ни в защита изглежда като по часовник в тия мачове

Сега също направихме 1 грешка в защита.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Фев 21, 2016 6:48 pm 
Аватар

2-то полувреме малко по-добре. лай-Нар-о се поразигра и направи цели 3 влизания в пенала и почти приличаше на крило. За мен СС обърка състава и основния виновник за тази загуба е той. Сашо Александров игра 2/3 от мачовете титуляр и само на десния бек и беше ясно, че ако пусне Роман, малкия Вандерсон ще го надбягва. Бедоя беше много слаб, като дефанзивен халф, имаше мачове по-добри на тази позиция, но не му е там мястото. Краев не е за крило и точка по въпроса. Мангалите се разиграха 2-то полувреме и имахме едни 20 минути дето играта ни приличаше на футбол. Като цяло резаните имат по-добри от нашите играчи и не беше чудно, че играха по-добре. Няма място за драми, но трябва да се играе мъжки, а не страхливо. СС да си пуска Емилов Александров и да не се прави на по-голям стратег, отколкото е. Айде до следващата седмица - определено ЗРЕЛИЩЕТО "А" група ми липсваше.

Делио Роси:
"Футболистите, които са тук са взети от Левски, не са взети нито от треньора, нито от президента...те са взети от Левски"

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Фев 21, 2016 6:48 pm 
Аватар

Нар и Бурабия гледам са разкрити. :ohmygod И двамата имат качества, но щом първия мач грешаха значи за нищо не стават. Вън! :ohmygod2 На мен пък именно Нар, Бурабия и Менголо ми харесаха. Грозната маймуна е ебати и бързото копеле. Бедоя и Краев бяха доста слаби днес. В защита нормално имаме проблеми и изглеждат неориентирани. Но на Лукин му личи, че е научен играч. Като цяло имам сериозни надежди и съм доволен от новите в отбора.

П.П. С риск да бъда изяден след това си мнение- за пореден път си мисля, че СС трудно може да е начело на силен Левски. :oops: И в Лудогорец тактиката му беше предимно дефанзивна, разчитайки на таран и основно стабилни дефанзивни действия.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Фев 21, 2016 6:50 pm 
Аватар

Късметът не ни покри грам, вторият гол беше просто безумна каръщина, а той на практика реши мача. Правилният състав е с Алвеша и пред него Прохазка, но заради правилото за юноша започнахме с друг състав. След влизането на Алвеша станахме по-остри напред. Нормално беше Гората да изглеждат по-обиграни, ние сме си с нов отбор. Нека работят, за титлата така или иначе нямах вяра,че можем да се преборим, целта е място в ЕКТ и обиграване на състав за следващото първенство.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Фев 21, 2016 6:54 pm 
Аватар

Британеца написа:
Сини_шампиони_1914 написа:

Близнака беше тотал щета в минутите, които беше на терена

Видях, но Краев също не игра нищо ,а е титуляр всеки мач. Ако не беше правилото за играч под 21 години едва ли щеше да е така. Няма да е лошо да седне малко на пейката, даже смятам, че това ще му подейства оздравително.

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 551 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 19  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]