We_Are_Levski! написа:
Така щото явно някои хора мислят, че имаме състава на Барса поне!
Така Левски и 25 играчи! От тях двама са трайно контузени Деян Иванов и Боби Цонев, така станаха 23ма! От тия 23ма двама са резервни вратари от школата Любенов и Шейтанов. Така останаха 21 играчи.
От 21 играчи от школата са Краев, Мики Орачев, Ради Цонев, Галин Ташев, Георги Янев и Станислав Иванов. Като всички те бяха в групата а първите трима играха дори и бяха най-зле от всички! И от бая време са си зле!
Така 21 играчи останаха 15 такива. От които 1 наказан Минев, 3ма контузени Георги Костадинов, Бурабия и Менголо.
Така останаха 11 футболисти! От които двама не готови и на грам, първия щото си е некадърник по принцип и не е играл от година футбол Менци Ристев а втория директно идва от Африка и ще му трябва време да свикне с всичко. Нов футбол, нов вид хора, нов език, нов климат, нов континент и т.н.
Така останаха 9 футболисти от които 3ма са централни защитници и един трябва да не играе. Понеже тоя спорт се играе с двама такива!
Така останаха 8 що годе добри футболисти за мач, но един от тях Де Ноер не играл месец и още не е готов дори на 80%.
Така накрая останаха нормални 7 футболисти за мача вчера, хора които играха и с Черно море преди няколко дни. Да не говорим за пътните им проблеми тогава.
Ето ви една от причините да бяхме зле вчера. Просто нямаме широчина в състава и при сгъстен цикъл (два мача за 4 дни) и липса на няколко титуляра отбора за буксува директно! И затова едва ли точно С.С. е виновен!
Бях се зарекъл да не пиша тук, особено след такива мачове, но не издържах.
Абсолютно съм съгласен с написаното от теб в горния пост, но искам да те попитам - кой е виновен за това?
Остави липсата на пари. Ако беше така, нямаше да го раздаваме ларж в последните няколко години и след всеки полусезон да освобождаваме и да прекратяваме договорите на 6-7 мъже, а някои дори не такива, без да вземем за тях нито стотинка, че даже да им плащаме и неустойки.
Сбъркано е спортно техническото ръководство.
Сбъркано е управлението и виждането за тази игра.
Сбъркана е трансферната политика - опс май такава няма изобщо.
С всяка изминала година изискванията се занижават както на феновете така и в самия клуб.
А какви времена бяха някога...
ПП:
Не искам да съм адвокат на Търговище, но за много неща е прав и вие виждате това, но не смеете дори да го признаете пред себе си.