FLAME написа:
Флейм, приемаш ги доста лично нещата ми се струва, моите забележки не бяха така насочени

Просто се хванах за определени твои изречения, за да споделя какво не ми харесва, съжалявам ако е прозвучало лично.
FLAME написа:
Левски дали е силен, дали е слаб, дали е извън Европа, дали е пребит от нечуван казахстански отбор или е унизен от Хасково аз си го обичам, подкрепям, интересувам се от нещата, които се случват в клуба, живея с него, боли ме за него.
Ей под това се подписвам с две ръце, точно така ги чувствам и аз нещата
Точно и затова няма как да упреквам хора, които разбират по подобен начин връзката си с Левски.
FLAME написа:
На мен не ми трябват възторжени слова, тип пленум на партията.
Ако мен визираш, освен че малко ме обижда партийната жилка, мога да ти кажа, че не си ме разбрал правилно. Отдавна приключих с всякакъв тип патос, остана само разочарование и огорчение, и не, не е от отбора.
FLAME написа:
Сто пъти е дъвкано и е банално вече - темата е ясна - ако имат причина хората ще са на стадиона, в момента очевидно няма причина, затова не са там.
Тук пак ще си позволя да се хвана за думата - кофти са ни причините, приятелю, и особено неприятно е когато причината "Левски" не е сред тях.
Може да си говорим много, но (както Крайтън неведнъж е писал) очевидно нищо не се променя, затова и спирам.
Omraz написа:
Би било добре да има повече реализъм и по-малко патетични изказвания.
Би било добре и да не се гледа само от собствената гледна точка и менторски да изисква другите да разсъждават и действат по същия начин.
Ако имаше козирка и можеше да се гледа мача на сухо, дори в това време щеше да има поне 2000 човека. Също така, ако мача беше срещу отбор, предполагащ нещо хубаво на терена, дори в това време отворените сектори щяха да са пълни.
Няма патос, няма и менторстване

, има реалност и на мен тя не ми харесва. Знам, че ти беше важно
Абсолютно съм съгласен, че е нормално една част от публиката да търси точно комфорт и приятно изкарване на стадиона (в това число и съм аз), съответно да отсъства, когато тези условия липсват. Безкрайно съм далеч от мисълта, че 15000 бесни ултраси ще следват отбора навсякъде. Проблем е, когато в относително добри условия, сумарно се събират 500-1000-2000 човека и това далеч не касае само вчерашния мач, когато наистина времето беше кофти и е нормално човек да се замисли дали си заслужава да студува. Ама в серия мачове и в немалко от последните сезони бройката ни не отговаря на собствените ни стандарти, традиции, успехи и каквото се сетиш.
Отново продължаваме напред с универсалното "Тука е така"
Еx-Запознат написа:
Колко злоба, колко омраза са събрали някои, не е истина
Сигурен съм, че има "левскари", които снощи са умряли от яд, че Левски обърна мача.....и взе, че вкара цели три гола....
А да, така са го играли в тотото - обръщалка, точен резултат...

Ако ме слагаш в "злобарите" и "радващите се, че Левски бил обърнал", си в сериозна заблуда
Тото не играя, фалирАх с некви къси кинти преди време и отебах.
Niki4a написа:
Във форума са се навъдили някакви Amnesty фенове, който плюят по всичко нашe с огромна радост и желание. Реалната ситуация, е че Левски последните години е ритуално колен от чернодрешковците и комисиите в БФС. Ще дам пресен пример от вчера: преди да получи Нар картон, беше извършено грубо срещу него. Сигнал не последва. (Следствие на некомпетента грешка на съдията, наш играч го отнася) Ами ако това го вадеше от сметките следващия мач?
Днес, в Гонг (майка им продажна) се пише, че нарушение срещу минев, няма. А след повторенията ясно се вижда, че той достига пръв до топката. Вади се от 10 кладенеца вода, само да се докаже, че не само на Луноходец се помага. Истински журналистически слугинаж. Ето така пък се манипулира, мнението на хората.
Никич, не се познаваме, но от прочетеното тук съм си изградил доста добро мнение за теб. Не се чувствам от амнести, бхк, грийн пийс и т.н., също така не се чувствам манипулиран от никаква пропаганда, най-малкото, щото не чета джамиите. Аз също споделям мнението, че тоя сезон ни рязаха в доста мачове (паулао беше направил нелоша видео подборка), мнението ми е за конкретната ситуация от последния мач. Продължавам да смятам, че нямаше дуспа, поне съгласно футболните правила, които знам. Ако не греша, във форона си имахме и съдия, не се сещам за ника, ще е добре да влезе и да сложи точка по въпроса. Не че е толкова важно (може би по-скоро от любопитсво), важното е, че си ги ебахме и така, напълно заслужено и с хубави голове.
В заключение мога само да се надявам, че неправилно съм се припознал в поне 3 от 4-те цитирани поста