forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Нед Сеп 07, 2025 10:16 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 334 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 8, 9, 10, 11, 12  Следваща

Колко трябва да са отборите в "А" група?
8 7%  7%  [ 31 ]
10 43%  43%  [ 189 ]
12 19%  19%  [ 82 ]
14 2%  2%  [ 10 ]
16 7%  7%  [ 33 ]
Да се закрива! 22%  22%  [ 98 ]
Общо гласове : 443
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Съб Юни 01, 2013 1:06 pm 
Аватар

Не ми харесват никакви плейофи... Ще станат ебаси врътките !!! Предпочитах 10 отбора и по 4 мача с всеки - 36 мача и който си е първи си е първи :smt027

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юни 01, 2013 10:41 pm 
Аватар

10х4. За селски първенства като нашето - твай. Всички селски първенства с малко читави отбори са така.

Тъпо е да има по четири дербита, защото ще се пренаситим и ще изчезне тръпката, но селския ни футбол отдавна не е това което беше и което трябва да е един нормален футбол.

Последна промяна Goviado на Пон Юни 03, 2013 10:37 am, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юни 02, 2013 4:24 pm 

+1 :smt023

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 03, 2013 11:37 am 
Аватар

И аз искам схемата с 4х10 ама как я виждате работата от 16 отбора 8 да изпаднат и 2 да влязат, за да стане групата от 10 отбора.Нали ще има рев до небесата как може толкова голям брой отбори да изпаднат на веднъж.Много по-добре е тази идея с минаването на годините групата да се редуцира малко по-малко.Все някога ще стигнем до 10 отбора.
А това ,че хората щели да се пренаситят с дербита и нямало да ходят по мачове ми се струва адски тъпа.Лично аз чакам с огромно нетърпение 3 мача със свинете в рамките на 1 месец :smt047

Аз друго не мога да разбера.Ако примерно водим с 10 точки пред чорбата и сме първи и идва времето за плейофите.Тази преднина от 10 точки чисти ли се като влезем в цикъла с плейофите?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 03, 2013 11:40 am 
Аватар

Сега още не го знаеш, но ти гарантирам ,че ще ти писне след няколко сезона. Въпреки това, няма по-добър вариант на този етап, според мен. Ако някой ден отимаме футбол и качествени клубове, бройката и формата, естествено, ще се увеличат. А рева от изпадането на 8 накуп ще е от лобиране и секване на далаверките и от абсолютно нищо друго. Нужен е просто някой с ташаци, който да го направи и да не му пука. Но това нито ще е Перуката нито тъпия Кюрд, който се гласи като го гледам.

Ето елементарна схема за активност и борба за първите и последните места. Имаме Шампион, след него играят плейофи за следващите две места, в които да участват завършилите на 2ро до 5то място. Последния изпада, а следващите 2 или 3 над него пак играят плейофи и падналия измежду тях също изпада. Така няма да има място за много врътки. Приложимо е и в първенство с 12 отбора.

И въобще решението може да е много просто и да се измисли за 5 минути, но курвите в БФС не искат нищо съществено да променят.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 03, 2013 1:12 pm 

Flo, предните плейофи, точките натрупани от редовния сезон ги разделиха на две, ако бяха нечетен брой ги закръгляха нагоре и тогава ги деляха на две! Тогава това ощети ЛЕВСКИ, защото имахме доволна преднина! Сигурно и сега ще е така! А защо е така, не мога да си го обясня! :smt017

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 03, 2013 2:12 pm 
Аватар

flo написа:
И аз искам схемата с 4х10 ама как я виждате работата от 16 отбора 8 да изпаднат и 2 да влязат, за да стане групата от 10 отбора.Нали ще има рев до небесата как може толкова голям брой отбори да изпаднат на веднъж.Много по-добре е тази идея с минаването на годините групата да се редуцира малко по-малко.Все някога ще стигнем до 10 отбора.
А това ,че хората щели да се пренаситят с дербита и нямало да ходят по мачове ми се струва адски тъпа.Лично аз чакам с огромно нетърпение 3 мача със свинете в рамките на 1 месец :smt047

Аз друго не мога да разбера.Ако примерно водим с 10 точки пред чорбата и сме първи и идва времето за плейофите.Тази преднина от 10 точки чисти ли се като влезем в цикъла с плейофите?

Не, този път нищо не се спомена за подобно действие.
Тия приказки, че ще ни втръсне да гледаме само едни и същи мачове постоянно не ми изглеждат сериозни. Дори сега, ако свинете бяха продължили за купата щяхме да игррае 3 пъти в рамките на 2 седмици, което щеше да се приеме положително си мисля, вместо мачовете с Кокала. Незнам, ако накрая титлата по някакъв начин вземе да се решава от едно дерби дали най-накрая "Васил Левски" няма да се напълни изцяло. Незнам, дали и при положение, че имаме повече мачове няма как и да не се пускат повече млади, а все ще излезне нещо положително отдолу, колкото и трудно да изглежда засега. И то при всички отбори, защото да вземат отборите по двама-трима чужденци, но знаем при нас какви идват. При добро стечение на обстоятелствата и по-дълго задържане в Европа също ще привлече повече интерес към футбола ни и т.н. и т.н. Все неща, които няма как да не докарат повече хора по стадионите, което само може да спечелим като цяло. А, че ще има отбори, които няма да го играят на макс то ще е временно, защото не смятам, че при 12 отбора, както казаха от бфс, ще има другия сезон ще запзят тази форма на първенството, предвид, че на други места я няма.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юни 07, 2013 10:24 am 
Аватар

Никога не съм разбирал особено тая идея с омръзването. Четири мача с чорбата или Ботев ще ни писнат, но пък за сметка на това е много готино като играем с Видима Раковски или Ботев Враца - разнообразието е на шеС :loser2 . И аз съм за 10х4 , че даже съм по-склонен да отидем и към 8х4 и трети турнир (там на лигата или какъвто искат да си го водят). Никой няма интерес към мачове на (или със) отбори след осмото място. Много го боли фара някой за Пиин ГД, Монтана или някакви такива. То и стадионите им са празни, какъв е смисълът от тези отбори изобщо? Трябва мачовете да са максимално интересни, което означава две неща - значение към класирането и силни състави.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юни 07, 2013 11:08 am 
Аватар

Nakuro Bradata написа:
...Тъпо е да има по четири дербита, защото ще се пренаситим и ще изчезне тръпката...
нема начин да стане това, вЕрвай ми :wink:
иначе всички, абсолютно всички ще имат страхотна полза от група с 10 отбора - отбори, футболния съюз и т.н... знаят го, но не знам защо не искат да си го признаят

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юни 07, 2013 11:11 am 
Аватар

borgy написа:
Nakuro Bradata написа:
...Тъпо е да има по четири дербита, защото ще се пренаситим и ще изчезне тръпката...
нема начин да стане това, вЕрвай ми :wink:

да не забравяме още възможности - 1супер купа и 2 мача за купата
може да го докараме до 7 мача (СЕДЕМ Е ДОБРО ЧИСЛО.....)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 02, 2013 3:25 am 
Да кажеш цдна и купа е все едно да кажеш Левски и купа :smt005 :smt005 :smt005 :bigok :loser2

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Вто Юли 02, 2013 2:24 pm 

Шшшшшшшшт! Тихо, че червените олигофрени ще започнат отново да протестират за нещо, което не съществува! :losers

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Сеп 12, 2013 8:54 pm 
Аватар

10 отбора по 4 мача екстра А група :smt023

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Сеп 12, 2013 10:44 pm 
Аватар

Засега 12 отбора ще са добър вариант, макар че пак ще има 1-2 отбора които ще са далеч от другите.Просто няма как да поддържаме повече от 10...що годе професионални отбори на добро ниво.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Фев 17, 2014 4:21 pm 

По идея на домуса, от БФС щели да разгледат варианта за две " Б " групи от лятото! :ohmygod Тези не са У ред! То бива слагачевство на този мазен и крадлив комунист, ама цяло прасе за месо не бива! Нищо, че БЪЛГАРИЯ е бедна страна и не всички в нея имат за пръскане откраднати чужди пари! Нищо, че имаме само 5,6 клуба, които с усилие можем да наречем професионални! Щом домуса плаща, всичко е наред! :oops:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Фев 17, 2014 5:30 pm 
Аватар

Тия през година ли ще сметнят форматите бе :smt005 :smt005 :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Мар 07, 2014 2:26 pm 
Аватар

Пак добре, че успяваме цяла година да изкараме с един формат :?

Единственият начин да се оправи футболът ни е 10 отбора А груба, 12 Б и много строги правила за лицензиране. Само на качествени стадиони да се играе, без компромиси, без "затваряне на очи". Докато се въртим в тоя порочен модел със "златна среда", селски ниви и т.н. - все ще сме си на това ниво.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Мар 09, 2014 11:19 pm 

И сега, ако някой ми обясни, какъв е смисъла от втората седмица, ще го поздравя?! :smt017 Там вече всичко е решено и ще има яко тотомачове, убеден съм в това! Тези плейофи са тотална глупост и не са за нас! Направете групата десет отбора да се срещат всеки срещу всеки по четири пъти, общо 36 кръга и толкоз! Направете десетия да изпада директно, а деветия и осмия да играят бараж с първия и втория от " Б " група и тогава най-много да има един отбор в средата, който да не се напъва за нищо, но всички ще го следят под лупа! :slap Сега ще видите, какви смешни резултати ще има във втората седмица! Тото турнетата от зимата ще ни се сторят в реда на нещата! :oops:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 10, 2014 2:32 am 
Аватар

Най-малко това ни е проблема на нас сега :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Мар 12, 2014 9:36 pm 

Синя Любов написа:
Най-малко това ни е проблема на нас сега :smt006

Ами най-големия ни проблем са Батков и Ментора му от Израел! Но повярвай ми и това ни е голям проблем! Виж първите четири отбора от първата седмица! Всички те ще си правят ми, ми помежду си! Има два отбора, еклерите и тото ( Пд ), които не играят за нищо и Домуса ще ги напълни с пари, а ние сме сами! :smt012 Погледни сега отборите до десето място и погледни, какво съм написал по-горе!? чорбое са осми биха играли бараж според това, което съм написал! Значи ще искат да го избегнат, защото са близо до три отбора над тях и ще играят здраво до края! Девети и десети за слабия и буфер ( Сф ), единия трябва да изпадне директно! Двата отбора ще се избият докрая да стигнат до спасителния бараж! Така могат да отнемат точки на всички от челниците, включително и на нас! Но кликата, която се е създала в челото няма да я има, защото няма да е сигурна за Европа! Тогава, ми кажи, кой с кой ще си прави ми, ми? Отборите след десето място са толкова назад, че направо си личи, че не са за " А " група! А кои идват отдолу на техните места: марек, който си пазарува мачове на воля и някой измежду хасково, монтана и добруджа! Все отбори, които догодина ще са сигурните единадесети и дванадесети, изпадащи! Затова тези плейофи са неприложими тук! Според мен това, което съм написал по-горе ще ограничи корупцията до минимум! :smt023

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 24, 2014 1:46 pm 
Аватар

Е аз ти казвам, че тоя сезон втората 7-ца ни е най-малкият проблем, ти ми говориш за догодина :smt031

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 24, 2014 3:47 pm 

67ми, лека полека (сезон по сезон) ще се докарат до 10 отборите, просто не може наведнъж да изпадат 6 отбора примерно.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 25, 2014 12:26 pm 
Аватар

няма ли да правим тема - колко да са отборите във В група и по-конкретно пиринската бундеслига :bigok и ние, и чорбата трябва да следим с едно око и там какво се случва :bigok надявам се пирин да не влезнат в Б, за да стават яките гостувания на осветление на Гнездото :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 25, 2014 6:16 pm 

Boyo написа:
няма ли да правим тема - колко да са отборите във В група и по-конкретно пиринската бундеслига :bigok и ние, и чорбата трябва да следим с едно око и там какво се случва :bigok надявам се пирин да не влезнат в Б, за да стават яките гостувания на осветление на Гнездото :bigok

Ами по-добре, някой да покаже състава на Софийската " Б " Областна група! Защото, варианта с " В " група означава, че ще вземем лиценза на друг отбор от Софийска област и ще станем точно, като металик ( Сопот, Коматево ), Олимпик ( с. Галата, чорбое ), Вихър ( Айтос ) и т. н. измисленни отбори! Не вярвам да искаш точно това!? :smt047

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 25, 2014 6:59 pm 
Аватар

това и хиляда пъти да го напишеш няма да стане истина...
Като загубиш професионалния си лиценз слизаш надолу до първата аматьорска група, което е В група
металик сопот се превърнаха в ботев за да не плащат дълговете на оригиналния ботев, а не за да почнат от в група

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 25, 2014 7:03 pm 

Boyo написа:
Като загубиш професионалния си лиценз слизаш надолу до първата аматьорска група, което е В група
металик сопот се превърнаха в ботев за да не плащат дълговете на оригиналния ботев, а не за да почнат от в група

Обаче, нали знаеш, че ЛЕВСКИ не плаща!? :bigok :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 25, 2014 7:05 pm 
Аватар

Levskar67 написа:
Boyo написа:

Обаче, нали знаеш, че ЛЕВСКИ не плаща!? :bigok :loser2

:smt005 :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Мар 26, 2014 12:15 pm 
Аватар

И тази теза е излишна, защото фалит може да има без да се ликвидира отбора, а чрез оздравяване, както е при Черноморец. Това че някой е избрал един път не значи, че ние трябва да направим същото.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Мар 26, 2014 5:27 pm 
Аватар

Свинете не се ли оздравяват и те, мисля, че ги обявиха в несъстоятелност или? :smt017

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Мар 26, 2014 11:16 pm 
Аватар

Обявени са в несъстоятелност на само от футболна гледна точка... Засега

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 334 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 8, 9, 10, 11, 12  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]