forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Нед Сеп 14, 2025 8:31 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 6476 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96 ... 216  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Чет Дек 17, 2015 8:38 pm 
Аватар

Залагам на Змея и Любен Цонков :bigok

ПС ... и George Bonev :loser2

Последна промяна blurrrr на Чет Дек 17, 2015 8:40 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Дек 17, 2015 8:38 pm 

Има ли я на запис пресконференцията?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Дек 17, 2015 8:40 pm 
Аватар

Браво за пресконференцията и взетите решения, и искания!
Гордея се, че съм Левскар!!!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Дек 17, 2015 8:43 pm 
Аватар

Не знам дали ми се иска или е така, но в този клуб почва да мирише на професионализъм.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Дек 17, 2015 8:44 pm 
Аватар

Това беше най смислената и точна пресконференция която съм гледал изобщо. Взе доста да си личи работата на НКП и Тръста с участието си в УС. :levski

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Дек 17, 2015 8:44 pm 
Аватар

Май не е цялата засега обаче.

Иначе започнете да проверявате първо в Левски ТВ, вместо по чорбали и бонгове. :smt115

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Дек 17, 2015 8:47 pm 
Аватар

Чакам да излезе цялата пресконференция, засега само клипчето от спортал съм гледал, но съм много доволен. Не очаквах толкова силна и точна реакция честно казано. :smt023 По всички точки.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Дек 17, 2015 8:48 pm 
Аватар

Аз ще кажа накратко, че за пръв път от много години съм зареден с оптимизъм за бъдещето. На този УС всичко протече точно както винаги сме искали. Нямаше разногласия, решенията се взеха стегнато и без увъртане, всички предложения и настоявания на фенските организации бяха обсъдени и приети. Не знам какво ни чака в бъдещето, има страшно много условности, но ако се запази работата на УС, няма как да не видим положителни резултати. Имаме адски много външни врагове, но и не малко сред самите нас. Трябва крайна мобилизация на всички нива, защото ни чака наистина свирепа битка с големи лайнари.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Дек 17, 2015 8:52 pm 
Аватар

Е ти си обърна мнението, дето казва Вили Вуцов, на 560 градуса от тази сутрин :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Дек 17, 2015 8:57 pm 
Аватар

Седем:Едно написа:
Аз ще кажа накратко, че за пръв път от много години съм зареден с оптимизъм за бъдещето. На този УС всичко протече точно както винаги сме искали. Нямаше разногласия, решенията се взеха стегнато и без увъртане, всички предложения и настоявания на фенските организации бяха обсъдени и приети. Не знам какво ни чака в бъдещето, има страшно много условности, но ако се запази работата на УС, няма как да не видим положителни резултати. Имаме адски много външни врагове, но и не малко сред самите нас. Трябва крайна мобилизация на всички нива, защото ни чака наистина свирепа битка с големи лайнари.

:smt023

Аз очаквам, или поне се надявам, че тая организирана атака срещу нас ще има положителен ефект върху обединението ни като общност. Дано това се отрази и на трибуните през пролетта.
Реакцията днес беше адекватна- нито много крайна, нито в стил "отбиване на номера". Основното сега е да не допуснем планирания удар с отнемането на точки, като клубът трябва да впрегне целия си потенциал в тази посока. Мисля, че трябва, ако има такава опция, да обжалваме наказанието за мача без публика, щото от кадрите е очевидно, че няма никакъв удар с последствия.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Дек 17, 2015 9:00 pm 
Аватар

Е относно оставката на БФС по - крайна няма как да е, но и по - точна няма как да е.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Дек 17, 2015 9:02 pm 
Аватар

Това, което изгледах на клипчето от предната страница ми хареса много. Чакаме да се качи цялата, понеже нямах възможността да гледам одеве. :levski

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Дек 17, 2015 9:05 pm 
Аватар

Kryten написа:
Е ти си обърна мнението, дето казва Вили Вуцов, на 560 градуса от тази сутрин :bigok

Въобще не съм си го обърнал, просто вече има и оптимизъм в мен, но ни чака много жестока война. Важното е, че клуб и фенове сме на една позиция и този път сами срещу всички няма да само феновете.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Дек 17, 2015 9:23 pm 
Аватар

Аз лично съм доволен от решенията на УС, смятам, че са правилни и навременни.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Дек 17, 2015 9:32 pm 
Аватар

Много силна пресконференция. Всичко беше стегнато и издържано. Както подобава за клуб хегемон с вековна история.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Дек 17, 2015 9:33 pm 
Кичарата полуде ли, това майтап ли е? :shock: Такава висока топка сервира в двора на прасетата, че има всички предпоставки тази цялата постановка да завърши с исторически пирует :ohmygod Левски загуби и е недостоен да играе на полуфинала. Абсолютно подкрепям с две ръце! Какви обаче са тези глупости за юноши ако ни класирали :shock: Отказваш участие и това е. Левски не иска класиране по административен път. Някой съмнява ли се с кого ще се паднат юношите на Левски в полуфинала? Жокер - отбора на Литекс с най-дорбото от настоящата Чурка и с фланелките на Чурка. :smt031 И притиснатото до стената БФС има всички вратички на света да го направи и да ни забие пирон в ковчега :smt006 Или казваш отказваме по административен път или си мълчиш. И ако вземе та стане какво правим? Отказваш се тогава - ставаш за срам заради страха си от аматьорската Цура за 100 години напред. Не спазваш обещание, пускаш мъжете - ставаш за срам и страх от аматьорската Цура за 100 години напред. Излизаш с юношите - даваш историческа възможност, от която прасетата ще обърнат света наопъки, но ще се възползват.
Бог да пази Левски!

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Чет Дек 17, 2015 9:34 pm 
Аватар

New Order написа:
Много силна пресконференция. Всичко беше стегнато и издържано. Както подобава за клуб хегемон с вековна история.

Много точно казано. И аз съм на това мнение. :levski

Само напред и нагоре!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Дек 17, 2015 9:39 pm 
Аватар

Много добра пресконференция :lsclapp Моля някой, който има наблюдения над правилника на ГФС, да каже какви са способите за предсрочна смяна на ръководството на футболния съюз, защото имам странното чувство, че и тея (като едни други) мирно и тихо няма да си идат :boisw
Относно излизането с юноши- подкрепям. Да, дава се историческа възможност на свинете, но трябва да се прави това, което трябва да се прави- т.е. вършиш правилната постъпка, пък съдбата си знае работата. Ние не сме дриша или гела да решаваме административно нещата- не можем да не се съобразяваме с решенията на ГФС, колкото и абсурдни да са. И да се стигне до такъв мач, не мисля, че юношите ще ни посрамят :smt023

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Дек 17, 2015 9:50 pm 
Аватар

Гледах почти цялата пресконференция. Браво на всички, почувствах се достойно като левскар. :smt023

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Дек 17, 2015 10:09 pm 
Аватар

Силна позиция днес - даже съм изненадан. :smt023

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Дек 17, 2015 10:12 pm 
Аватар

Сега изгледах пресконференцията на Кичо и ще кажа: Най накрая да се тръгне срещу "сините" перуки, които са слугите на гелосаният траверс. БРАВО!!! Личи си намесата на Тръста и НКП. Само адмирации.
:lsfc1 :lsfc1 :lsfc1 :lsfc1 :lsfc1 :lsfc1 :lsfc1

А сега и към отрицателната част. Кой е този мозък, дето го измисли това с юношите? Какви са тези малоумщини. Или отказваш да участваш (и си носиш последствията)или излизаш с тежката артилерия. Ще пускаш юношите. :ohmygod2 Ами нали най малкото ако загубят зверски, ще им прекратиш кариерите на момчетата и това подчертавам е най малкото. Дано капутите от ГФС или комисията, която и да е тя, да НЕ вземат решение да продължаваме. Отпаднахме си и толкова.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Дек 17, 2015 10:15 pm 
Аватар

Силно се надявам да е проверено и препроверено, че няма никакъв шанс да заемем мястото на Литекс за купата. Ако не е така - огромен кур за Тонев. Пълно безумие.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Дек 17, 2015 10:55 pm 
Еми тогава кажи, че няма да участваш. :roll: Ще играем с юноши, при това повторено и натъртено два пъти, отказ ли е от участие? Има два варианта, казваш категорично, че няма да участваш, защото не си заслужил или си мълчиш и не се обаждаш докато излезе решение, когато вече казваш, че няма да участваш, защото не си заслужил. Как им дойде на акъла този фамозен вариант с юноши не разбрах. Дано никой не поеме високата и удобна топка, която им сервирахме...

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Чет Дек 17, 2015 11:03 pm 
Аватар

Само аз ли не вдявам защо трябва да изхвърчат оранжевите боклуци от турнира за Купата? :roll: Какво отношение към Купата има това в коя група ще се състезават?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Дек 17, 2015 11:17 pm 
В родния футбол и родното БФС, което май чисто правно погледнато дори е нелегитимен орган :lol: няма никакво значение смисъла, логиката, правилника, отношението и взаимоотношението. Мен затова ме е страх. :smt006

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Чет Дек 17, 2015 11:42 pm 
Аватар

Микре остават в А група. Споко. Дано им умре жожето обаче.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Дек 17, 2015 11:46 pm 
Аватар

:shock: Какво става бе??? :shock: УНИКАЛНА държава :smt023

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Дек 18, 2015 12:05 am 
Аватар

Господарите в момента ни защитават и серат по Латекс

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Дек 18, 2015 12:06 am 

Oachkatzlschwoaf написа:
Кичарата полуде ли, това майтап ли е? :shock: Такава висока топка сервира в двора на прасетата, че има всички предпоставки тази цялата постановка да завърши с исторически пирует :ohmygod Левски загуби и е недостоен да играе на полуфинала. Абсолютно подкрепям с две ръце! Какви обаче са тези глупости за юноши ако ни класирали :shock: Отказваш участие и това е. Левски не иска класиране по административен път. Някой съмнява ли се с кого ще се паднат юношите на Левски в полуфинала? Жокер - отбора на Литекс с най-дорбото от настоящата Чурка и с фланелките на Чурка. :smt031 И притиснатото до стената БФС има всички вратички на света да го направи и да ни забие пирон в ковчега :smt006 Или казваш отказваме по административен път или си мълчиш. И ако вземе та стане какво правим? Отказваш се тогава - ставаш за срам заради страха си от аматьорската Цура за 100 години напред. Не спазваш обещание, пускаш мъжете - ставаш за срам и страх от аматьорската Цура за 100 години напред. Излизаш с юношите - даваш историческа възможност, от която прасетата ще обърнат света наопъки, но ще се възползват.
Бог да пази Левски!

Тук и аз съм съгласна. Трябваше по-крайна позиция. Защото, който иска да реанимира прасетата (а такива изроди - бол), би се възползвал точно от тая възможност, само и само да ни постави в ситуацията, описана от Макето. И третият случай е имагинарната ситуация да ги отстраним с юношите, което ще е новата свинска мантра за престъпление на века с "връщането по административен път".

Силно се надявам приказките и обещанията за действия на Кичарата & co. да не са просто прах в очите и високопарни думи.

Само Левски!

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Дек 18, 2015 12:06 am 
Аватар

Страшно видео от господарите, голямо браво! Сраха на всички подчовеци в устите.

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 6476 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96 ... 216  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]