forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Нед Сеп 07, 2025 12:31 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 478 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 16  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Нед Апр 03, 2016 2:47 pm 
Аватар

Наистина ли това са изборите? Нещо навътре в нещата ми звучиш.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Апр 03, 2016 2:48 pm 
Аватар

Кажи кой друг български треньор би могъл да дойде ?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Апр 03, 2016 2:52 pm 
Аватар

А защо трябва да е български?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Апр 03, 2016 3:10 pm 
Аватар

Езикова бариера + добрите треньори от чужбина искат пари, а ние за скъпото от чужбина пари нямаме.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Апр 03, 2016 3:12 pm 

Oachkatzlschwoaf написа:
Май е все по-ясно (на база реакциите на Стойчо Стоев, Гонзо, Тонев и сие), че СС си заминава на лято, освен ако не сътвори нещо екстраординарно за оставащите 7-8 или колкото са мачовете докрая, и не бием всеки кръг с по 5 гола и супер игра. При това положение не е съвсем ясно защо за 104-ти пореден път ше поритваме 8 кръга, ще махнем треньор, ще сложим някое ново СВЕТИЛО В ПРОФЕСИЯТА, което ще разкара половината отбор и ще докара още една половина и имам смътното усещане, че на преходен сезон вървят нещата :bigok Като и ако са го решили "умните" глави, да го махат СС още утре и да почват поне с глупостите и новия градеж :smt005 отсега, че да не си разваляме и лятото. :smt006

П.С: А нека някой да ме поправи ако греша, но аз лично не си спомням по-безсмислен полусезон в близката ни история :shock: :| За първи път от както се помня нямам никаква идея с кого играе Левски следващия кръг, да не говорим, че за пръв път май в живота ми ми се случва да не гледам 3-4 поредни мача на Левски.

Много точно казано. Същото е и при мен.
Разликата отпреди 10 години е, че когато животът ти поднася кофти изненада след кофти изненада, поне имаш Левски да те крепи и да те кара да забравиш всичко лошо. Да се видиш с приятели, да се радваш, да подскачаш, да изпиеш някоя бира. А в наши дни Левски те товари още повече и ти се иска да си избодеш очите, докато се бесиш и си теглиш куршума едновременно.

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Апр 03, 2016 3:26 pm 

Много хора тук не са наясно дори със себе си, менят си мнението всяка седмица въз основа на най-малки и незначителни неща, но считат че са наясно какво е добро за Левски и се изживяват като визионери.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Апр 03, 2016 3:28 pm 
Аватар

Запис
https://mega.nz/#!AJt2CaQZ!ohRAb2_5aleJ ... XsZNa8qT74

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Апр 03, 2016 3:47 pm 
Аватар

Само да вметна за сравненията на СС със СС, че и Мъри повтаряше точно това, което каза Стойчо вчера на пресконференцията - при създаването на отбор има етапи, които не могат (и не трябва) да се прескачат. С на практика на 50% променен титулярен състав от зимата, аз това си го броя за нов отбор. Иначе и при Мъри ги имаше същите истерии и в първия му сезон, и в последния когато нещата не вървяха. То не беше разгадана тактика, то не беше пускай младите/не пускай младите, безидейност, сбъркана селекция... същата работа. С едно съм съгласен обаче - до края на сезона все пак трябва да се появи някакво развитие и идея в играта.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Апр 03, 2016 3:57 pm 
Аватар

Били сме, били Бирои, със спорна дузпа . . . :smt005
С 1:0 най-боли, със спорна дузпа, още повече боли.
Боли ли Бирое, боли ли!
Кур за тия гочета!

Не искам да кажа, че ги мразя много! Не ги обичам просто, ама от сърце :mrgreen: :smt003

Милия ни Хубчев, отново доказа изключително селския си произход и отново плю по отбора, който го създаде!
Е нека го боли! Намерил си е точното място в тоя селски и отвратителен отбор!

От 15 кръга виждаме за сефте дузпа!!! :shock: :shock: :shock: и то каква :strkstrk :smt005

бат Стою го уволняват всеки ден!!!
Е как да излезе?
Да тръгне ол-ин и тия да ни резнат на контра ли?
Айде малко по сериозно!!!

Това ни беше конкурента за шибаното второ място, а доколкото разбирам мача е бил отчайващ! Само Хубчев, смята че са ни надбягали и надиграли, ама простено му е . . .

На празни трибуни, бихме марулите!!!

Пъ.Съ. Критен, не ти щем пълните записи, искаме си твоя репортаж :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Апр 03, 2016 3:59 pm 
Аватар

а Мъри, как е с английския?

щото аз в Англия, съм много добре с българския! :smt017

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Апр 03, 2016 4:04 pm 
Аватар

madball написа:
Само СИНИТЕ написа:
Ще имаме ли някога треньор който да си изпълни договора?? :ohmygod

Ми на СС му е до лятото.

До лятото ама при следваща грешка нищо чудно да го изгонят :ohmygod
За една година отбор не се гради! :smt006 Ако сме искали да градим отбор договора на СС трябваше да е поне за 5 сезона. Поне аз така си мисля. Ако пускаш едногодишни или двугодишни договори, значи НЕ си сигурен, че това е твоят треньор, съответно идеята ти няма да се осъществи.. :smt031

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Апр 03, 2016 4:19 pm 
Аватар

Интересно ми е какви са били коментарите за това положение на 1:10. :bigok

ПС: Аз смятам, че няма дузпа, ама не ме ебе!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Апр 03, 2016 4:23 pm 
Аватар

А какво е общото между положенията? Да влиза Илиев с двата крака напред? Също играе и с топката.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Апр 03, 2016 4:39 pm 
Site Admin
Аватар

Аз от изказванията на СС,по-скоро ми се струва,че самият той не иска повече да ни е треньор.Та,ако е така,няма никакво значение дали ние искаме да му предложим нов договор или не. :lol: Да не говорим,че изказванията му за това,че нямал какво да доказва са супер смешни и тъпи.Всеки треньор има на къде да се развива и какво да подобрява в отбора си.Още повече,че СС не е спечелил нищо с Левски.Има какво да доказва пред нас и то много. :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Апр 03, 2016 4:40 pm 
Аватар

Sokoleto искам да си направи справка с броя на контузените футболисти на Левски и кои точно са. Кои бяха до скоро контузени и с какви футболисти въобще разполага отбора. Ако не може ще го банна, ако може, а него е направил досега и въпреки това сере виртуално, пак ще го банна ;)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Апр 03, 2016 5:12 pm 
Аватар

Банани за всички от сърце! :strkstrk

Базил likes!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Апр 03, 2016 5:25 pm 
Аватар

Всеки втори е разочарован от футбола, който показваме в предни позиции, но почти никой не отчита напредъка, който имаме в дефанзивен план от предни години/сезони. :bigok
За мен лично, най голямата "трагедия" е че нямаме плеймейкър, като Аниете, който да измисля по нестандартни неща в по завързаните двубои, но въпреки този факт пак успяваме да създадем достатъчно положения пред противниковата врата. Друг е въпроса че не реализираме и 30% от тях, то ако го правихме, едва ли и щеше да има недоволни. Аз лично за себе си чакам края на сезона, за да имам пълната картина, че чак тогава да си изграждам мнение. Единствено се надявам само да не сменяме пак "половината" отбор, а да се работи с наличния състав и само да се допълва с качествени попълнения. Статистиката ни показва, че купуването на килограм нещо не ни връзва много-много.
И стига сте се вглеждали в словореда на СС. Тука на някои любимите "легенди" сраха, плюха и повръщаха по ЛЕВСКИ през годините, но лоша дума, да не се казвало, защото били "легенди"(каква легенда е този който работи усилено против ЛЕВСКИ?) :ohmygod2 , а Стойчо понеже не е "НАШ" дай да го изкарваме всякакъв. Като се сетя ония с "правилния" футбол какви интервюта изкарваше, СС ми изглежда като професор от Оксфорд пред него.

П.П. На никой не му е приятен факта, че се борим за второто място, но това са реалностите към дадения момент. Едва ли промяната, за която всички бленуваме, ще стане от днес за утре. Стойчо започна с преобразяването на защитата, само времето ще покаже, дали той или някой друг ще продължи и промени, и нападението. :lsfc1

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Апр 03, 2016 6:26 pm 
Аватар

Ясно е, че всички искаме Левски да играе красив, нападателен и ефективен футбол и до 20 минута вече да мачкаме отборите с 3:0 след което спокойно да си гледаме мача. И аз го искам, но просто нямаме нападение с което това може да стане. Като се сещате за ефективността на нападателите ни от есента вие бихте ли излезнали с крайно нападателна тактика? Стойчо направи това, което можа в тази ситуация а именно стегна защитта и тогава се подобриха нещата и в класирането. Ако черните и венци почнат да вкарват всеки мач по гол, два съм убеден, че ще заиграем и по-нападателно. А дано до края на сезона видим точно това. :)

притихва цялата вселена.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Апр 03, 2016 7:29 pm 
Аватар

Кой чуждестрaнен треньор ще се нaвие дa дойде в Левски, при положение, че дори нямa дa можем дa му плaщaме зaплaтaтa и второ ще му кaжем, че не можем дa плaщaме трaнсферни суми нaд 20 000 евро :lol:

Дори и дa недоволствaме и дa питaме "Що нямa пaри, бaчи Иво?", г-н Тонев ще излезне с опрaвдaние, което ви гaрaнтирaм, че ще ни бъде нaтрaпвaно следвaщите 3-4 години - "Изплaщaме секторa".

Последна промяна Оптимистичен стратег на Нед Апр 03, 2016 7:31 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Апр 03, 2016 7:31 pm 
Аватар

Ти до къде стигна с треньорските лицензи?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Апр 03, 2016 7:32 pm 
Аватар

И че вероятността да си тръгне след средно 3 месеца, 17дни, 9 часа и 32минути е доста голяма

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Апр 03, 2016 7:34 pm 
Аватар

Нaпредвaм бaвно :bigok Винaги може дa ме нaзнaчaт, a някой друг дa се води треньор фиктивно :bigok Хем че едвa ли ще получa одобрението нa мaсaтa левскaри.. последните ни 4 мaчa сa победи с едвa 1:0, 1:0, 2:0, 2:0 :? :bigok

Последна промяна Оптимистичен стратег на Нед Апр 03, 2016 7:41 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Апр 03, 2016 7:40 pm 

Отборът ти се характеризира с желязна защита, значи :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Апр 03, 2016 7:40 pm 
Аватар

antonatan написа:
Я кажи за първия сезон на Мъри или не го помниш

Извинявам се, че се намесвам, ама я кажи първите 7 сезона на Гонзо и 2 ли са, 3 ли са на Стойчо. Иначе, верно, сега няма пари, а мустака даваше, този ларж пич.
Помним първия сезон на Мъри, печките от Беверен и така нататък, ама помним и следващия, а от няколко години нищо не помня, освен загубени финали от мега селяци и отборчета без публика. Стойчо не е Мъри, дето много хора го ебават за правилния футбол и всякакви подобни, но той наложи юноши, взе качествени чужденци, за колко пари? Стойчо какво направи, Гонзо какво направи? Тези хора, това, което правят и като цяло са несравними. И все пак, Стойчо не е лош треньор, който стигна максимума си за момента, така мисля, може да не съм прав.
Само да вметна, sin_1914 е прав за плеймейкъра. Прекално много позиционно, нямаме човек, който да гради играта, да минава всеки пас през него и никой не поема отговорност, което е равно на тъп футбол...

"Кампания против Борат правихме, плакати, транспаранти, с притеснение Запада да не не бият (защото тогава те бяха по-скоро на страната на чорбаджията) и накрая излязохме техни приятели само защото не харесваме осирснията на Раев".

Последна промяна konvoec на Нед Апр 03, 2016 7:47 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Апр 03, 2016 7:41 pm 
Аватар

Аре сините баа, Сухой, ти ли си :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Апр 03, 2016 7:42 pm 
Аватар

Не пия сутрин, не ставам :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Апр 03, 2016 7:44 pm 
Аватар

Почвай...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Апр 03, 2016 7:49 pm 
Аватар

Конвоец, парите са несравними.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Апр 03, 2016 8:29 pm 
Аватар

Е, сега веднага ще те контрират с аргумента, че и другите имат малко пари, даже и по-малко от нас, а ние не мачкаме всеки мач с 3:0. :bigok И апропо да питам с такъв бюджет, кой от тия отбори в А група мина 2ри предварителен кръг за ЛЕ/УЕФА? Колко от тия отбори играха групи? :smt031

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Апр 03, 2016 9:33 pm 
Аватар

Първият сезон на Мъри се случи Беверен, но в първенството мачкахме наред и титлата я изпуснахме нелепо в едно дерби, което свинете спечелиха с дузпа, а реално тогава ги смачкахме. ;) Купата поне я спечелихме и след това се случиха онези неща. :)

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 478 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 16  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]