forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Нед Сеп 07, 2025 6:43 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 450 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 15  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Съб Мар 19, 2016 10:20 pm 

Ми значи няма кой, найадохме се

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 19, 2016 10:24 pm 
Аватар

Ценна точка в битката за второто място. Трябваше да бием, но нямахме и малко шанс. Първенството се доиграва така или иначе. Дано се сработим за евротурнирите и да не се налага да взимаме повече от 1-2 нови играча лятото (беГове например).

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 19, 2016 10:34 pm 
Аватар

targovishte написа:
Бат Стою, колкото пъти е започвал по този начин схемата, Прохазка бек, Цонев дефанз, атаката але майко...резултата е един и същ. Вече за трети или четвърти път го прави, ми научи се бе.... :?
Второто ги натиснахме с нормална схема и играчи по местата им, но тогава пък се видяха индивидуалните "качества" на n-та селекция за последните години. :smt006
С една дума....трагикомедия.

Не можеш да си представиш колко по-прозаични са нещата. Въпросът кой ще натиска първото и кой второто полувреме се реши от едно ези-тура в началото на мача - "жребието" преди началния съдийски сигнал. Отговорът е: вятъра. Седем:едно няколко страници по-назад спомена за свръхестествените способности на Венци свинята да докара този убийствен вятър. Сега смятам ясно е защо Стойчо спомена само за пропиляното първо полуяреме - не му се иска на човека да го разнасят/подиграват по медиите "на Стойчо му е виновен вятъра!?!", но защо Стефчо и/или Ралица не го споменаха нито веднъж по Дарик (гледах от сектор "В" със слушалка в ухото) - ей богу не разбрах. Не знам как е било по твлевизията - ти явно там си гледал - споменали ли са го там поне? Първото беше срещу нас, второто духаше общо взето по посока на атаката ни. Към лявото флагче за корнер (пред сектор "В"), което и обяснява защо бяхме толкова активни ние там след почияката, а евреите - преди нея.

Sent from my D5833 using Tapatalk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 19, 2016 10:36 pm 
Аватар

Имаше вятър, ама не беше някакъв много силен.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 19, 2016 10:40 pm 
Аватар

Корема, вожд на вятъра.

Sent from my ALE-L21 using Tapatalk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 19, 2016 10:43 pm 
Аватар

Kryten написа:

Първото Боян не можа да докара един аут до центъра поне, второто нямаше проблеми. От своя страна Гошо Петков второто изкара едно 4-5 аута в тъч. Ако си бил долу на пистата, може да не го усетиш толкова.И футболистите са на терена да, но всяка по-висока топка беше подхващана от вятъра.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 19, 2016 10:51 pm 
Аватар

ясно. :?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 19, 2016 11:00 pm 
Аватар

Всъщност Венци Свинята пускаше някакви мощни вентилатори само да е гадно на говедата :boisw На полувремето като ги изключи веднага си пролича разликата - спря да духа, пекна слънце :bigok
Кур за Венци и за тоя прокажен стадион :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 19, 2016 11:02 pm 
Аватар

Това с вятъра ми е малко странно, предвид че димката се разнасяше надясно, но не и към терена.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 19, 2016 11:10 pm 
Аватар

Венци явно е искал да се издушим. :?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 19, 2016 11:15 pm 
Аватар

Da bade smart, smart mrasna da bade :boisw

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 19, 2016 11:22 pm 
Аватар

mech0 написа:
Това с вятъра ми е малко странно, предвид че димката се разнасяше надясно, но не и към терена.

Не четеш :smt006
По посока на атаката ни и в ляво. Димката беше пусната от агитката (т.е. грубо казано по левия тъч гледайки от там) и, съответно, пушекът тръгна към отсрещната врата, но диагоналният вятър го изкара към парка зад "В" (който е точно в ляво спрямо отсрещната врата).
Айде стига толкова :)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 19, 2016 11:23 pm 
Аватар

Най - хубавото от мача днес - разкошно знаме! :smt007

Прикачени файлове:
Венци.JPG
Венци.JPG [ 29.7 KiB | Прегледано 7837 пъти ]

МнениеПубликувано на: Съб Мар 19, 2016 11:29 pm 
Аватар

Искам го на стикер :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 19, 2016 11:36 pm 
Аватар

А аз на татус :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 19, 2016 11:43 pm 
Аватар

Blue Avalanche написа:
mech0 написа:

Не четеш :smt006
По посока на атаката ни и в ляво. Димката беше пусната от агитката (т.е. грубо казано по левия тъч гледайки от там) и, съответно, пушекът тръгна към отсрещната врата, но диагоналният вятър го изкара към парка зад "В" (който е точно в ляво спрямо отсрещната врата).
Айде стига толкова :)

Ако това го и разчертаеш, цена няма да имаш. :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Мар 20, 2016 12:06 am 
Аватар

Blue Avalanche написа:
Kryten написа:

Първото Боян не можа да докара един аут до центъра поне, второто нямаше проблеми. От своя страна Гошо Петков второто изкара едно 4-5 аута в тъч. Ако си бил долу на пистата, може да не го усетиш толкова.И футболистите са на терена да, но всяка по-висока топка беше подхващана от вятъра.

Това малко така го разбрах http://vbox7.com/play:a4e33bdd

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Мар 20, 2016 1:58 am 
Аватар

:smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Мар 20, 2016 2:06 am 
Аватар

Свиньо дебела
Ооо
Свиньо дебеееела

:strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Мар 20, 2016 3:56 am 
Аватар

Аз като по прост,напоследък виждам друга тенденция,и други неща...Правим по добри втори полувремена и повече положения..че даже си взимаме даден мач...и то не заради вятъра или луната,а заради най добрият ни трансфер тази зима :wink:
Преди какво беше...водим или играем както и колкото можем и след 60тата минута няма никой..сега нещата са коренно различни ;)

Левски - това е моя идеал.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Мар 20, 2016 9:27 am 
Аватар

Ами не, за мен играем много по-слабо от есента, очевидно липсата на Костадинов, Де Нойер и Живко Миланов си казва думата.
Все още не мога да преценя защитната двойка, но засега Лукин и Александров не са по-добри от Карнер и Белаид. Краев също играе по-лошо от есента, айде за него явно е заради позицията на която го пускат.
Но за мен основната причина да се случи това е отнемането на точките и подаряването на титлата на Гората. Това е огромен демотивиращ фактор за всички в отбора, ако вмъкнем и ужасяващото съдииство в нашите мачове, нещата почват да се нареждат.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Мар 20, 2016 10:11 am 
Аватар

На мен ми е интересно как този паметник на културата има лиценз. Първо, като слизах по стълбите, се спънах в нещо, което после се оказа някакво невидимо стърчащо желязо, щях да се разбия по нос, като за над 100 кила човек, не е много добре, в крайна сметка само ръката ми е навехната, че хванах няква ограда там. И второ, което е по-важно, вътре имаше тухли. Да бе, който не ги е видял, тухли има. Някой много хитър пред мен(докато чакахме 8 часа да отворят вратите), тръгна да я мята нагоре тая тухла, само късмет беше, че не удари някой около него. И сред нас има големи идиоти, да. Някакво камъче ми плясна по тиквата, но и това не е проблем. Та, защо този коптор има лиценз?! Съвсем сериозен въпрос е това. Не може ли да се обърнем към някой, това нещо да не продължава. Друг път някой може да пострада сериозно.
Относно мача, май е по-добре да не коментирам, че ще стана чорбар, само малко.
Когато можеше и може по принцип да се създаде бърза атака, пичовете се подсигуряват, не поемат инициатива и връщат на сигурно назад, което не знам КОЙ ги е учил да правят, но е присъщо за некачествените и средняшки отборчета, които не искат да допуснат гол.

"Кампания против Борат правихме, плакати, транспаранти, с притеснение Запада да не не бият (защото тогава те бяха по-скоро на страната на чорбаджията) и накрая излязохме техни приятели само защото не харесваме осирснията на Раев".

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Мар 20, 2016 12:36 pm 
Аватар

Хадйе, първият от новата селекция вече даде фира - Менголо :)
Нар щеше и той, но голът миналата седмица му даде 2-3 седмици още да диша.

Виждам и че вече все повече хора осъзнават, че Левски е твърде голям залък за СС.

Очаквам до края на април всички да сте съгласни с нещата, дето написах преди месец :)

Mr. Smith написа:
Ами не, за мен играем много по-слабо от есента, очевидно липсата на Костадинов, Де Нойер и Живко Миланов си казва думата.
Все още не мога да преценя защитната двойка, но засега Лукин и Александров не са по-добри от Карнер и Белаид. Краев също играе по-лошо от есента, айде за него явно е заради позицията на която го пускат.
Но за мен основната причина да се случи това е отнемането на точките и подаряването на титлата на Гората. Това е огромен демотивиращ фактор за всички в отбора, ако вмъкнем и ужасяващото съдииство в нашите мачове, нещата почват да се нареждат.

Причината е , че вместо да надградим, ние пак разбишкаме всичко направено. В един отбор като докараш 7-8 нови става така. Първо, така не показваш на тези, които са в отбора, че имаш доверие в способностите им, което демотивира яко. Второ, че като смениш 5-6 титуляри всичко обиграно тактически го губиш и трябва да почваш от нулата. Само пълен глупак прави това на всеки 6 месеца.

Есента не играхме особено силно,но пък имахме мотивация, колектив и някакви наченки на отборна игра. Всичко това го унищожихме като за пореден път сменихме половината отбор.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Мар 20, 2016 1:38 pm 
Аватар

Boyo написа:
Хадйе, първият от новата селекция вече даде фира - Менголо :)
Нар щеше и той, но голът миналата седмица му даде 2-3 седмици още да диша.

Виждам и че вече все повече хора осъзнават, че Левски е твърде голям залък за СС.

Очаквам до края на април всички да сте съгласни с нещата, дето написах преди месец :)

Mr. Smith написа:

Причината е , че вместо да надградим, ние пак разбишкаме всичко направено. В един отбор като докараш 7-8 нови става така. Първо, така не показваш на тези, които са в отбора, че имаш доверие в способностите им, което демотивира яко. Второ, че като смениш 5-6 титуляри всичко обиграно тактически го губиш и трябва да почваш от нулата. Само пълен глупак прави това на всеки 6 месеца.

Есента не играхме особено силно,но пък имахме мотивация, колектив и някакви наченки на отборна игра. Всичко това го унищожихме като за пореден път сменихме половината отбор.

Абе човек, като си тръгнаха 6-7 човека зимата, аджаба как да няма нови 6-7 човека. Или да играеме с Цонев и мики Орачев? Егати пророка! Аз предвиждам, че ще завършиме на второ място, а лятото ако не купиме добри играчи, ще се насереме в Европа. След 7 месеца, ще напиша, "Аз казах ли ви"!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Мар 20, 2016 1:39 pm 
Аватар

Имаше нелоши атаки, с едно докосване, също доста голови положения, което загатва за потенциал.
Основното и за мен е липсата на мотивация, както и адски страхливия треньор който имаме...
Предполагам, ще се оправят нещата другия сезон, СС, обаче нема се оправи...
А най - лошото е, че от Лудогорец с отбора който имат, скоро нема да хванеме ръка...
:-(((

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Мар 20, 2016 1:44 pm 
Аватар

Проблема, не е отбора на луноходец. Проблема е, "синьото БФС", което ни ебе на лягане и ставане. Точно колкото се подкрепят ж(З)елените.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Мар 20, 2016 2:15 pm 

Синьото Бфс не е основният проблем.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Мар 20, 2016 2:37 pm 
Аватар

Бойо, кaто гледaш Левски тaйно се нaдявaш дa не печели, зa дa си прaв, нaли?

Кaто се върнaт Костaдинов и Де Нойер ще почнем пaк дa бием и тaкивa кaто теб пaк ще спрете дa влизaте в форумa. :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Мар 20, 2016 2:47 pm 
Аватар

Boyo - душманинът на Левски :bigok :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Мар 20, 2016 2:59 pm 
Аватар

Boyo - Нострадамус джуниЪр на форуНа..... :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 450 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 15  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]